F1-HR.com - Registracija

Pristupanjem na “F1-HR.com” (u nastavku “mi”, “nas”, “naš”, “F1-HR.com”, “http://forum.f1-hr.com”), vi se slažete sa svim u nastavku Pravilima i Zakonskim uvjetima. Ukoliko se sa njima ne slažete molimo vas da niti ne pristupate i/ili ne koristite “F1-HR.com”. Moguće su naknadne izmjene svih pravila pristupanja, a o njima ćemo pokušati na pravovremen način obavijestiti sve članove koji nastave sa postupkom registracije. Dobro je da povremeno i sami provjerite, ovdje ali i unutar ostalih napisanih pravila korištenja “F1-HR.com” jer se smatra da se slažete kako sa ovim već napisanim tako i sa svim mogućim daljnim zakonskim izmjenama.

Naš forum pokrenut je od strane phpBB (u daljnjem tekstu: "oni", "njih", "njihov", "phpBB softver", "www.phpbb.com", "phpBB Limited", "phpBB tim") i isti je dostupan pod “GNU General Public License v2” (u nastavku “GPL”) te se kao takav može preuzeti sa www.phpbb.com i/ili www.phpbb.com.hr gdje se nalaze službene odobrene od strane phpBB Tima verzije phpBB foruma. phpBB softver omogućava samo Internetski bazirane rasprave; phpBB Limited nije i ne može biti odgovoran za bilo koje zakonom nedopuštene radnje koje se eventualno mogu pojaviti na ovom forumu. Za sve ostale informacije o phpBB-u, molimo posjetite: https://www.phpbb.com/.

Pristupom na forum vi se slažete da nećete ovdje postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “F1-HR.com” hostan kao ni bilo koji međunarodni zakon. Učinite li tako nešto, kršeći bilo koji zakon, ovdje to može rezultirati privremenom ili trajnom zabranom pristupanja te budemo li smatrali za potrebnim slanja obavjesti vašem pružatelju internet usluga. Forum bilježi IP adrese svake registracije, svake pokrenute teme kao i svakog posta odnosno njegove izmjene u cilju da nam pomogne oko tog daljnjeg postupka vezanog uz kršenje zakona na forumu. Slažete se da se na forumu “F1-HR.com” smiju ukloniti, izmjeniti, premjestiti ili zatvoriti za daljnju raspravu sve teme za koje odgovaraju navedenom. Kao registrirani korisnik foruma slažete se da sve podatke koje ste unijeli budu pohranjeni u našu bazu podataka. Iako sve te informacije neće biti dane na uvid bilo kojoj trećoj strani bez izričitog vašeg pristanka, ni “F1-HR.com” kao ni phpBB neće biti odgovorni ukoliko uslijed mogućeg hakerskog napada dođe do uvida u unesene podatke.

 
 

 

cron