Moderatori/ce: Zweki, Senna, gringo73, 47, Icy

130R je napisao/la:Baš sam počeo gledati na National Geographicu neke emisije o NASCAR-u, jučer je bilo o Villeneuvu i Franchittiju, danas o Montoyi. Ali ne kužim nešto, postoji Sprint Cup i Nationwide Series. Sprint cup je ova najjača klasa, ali tamo su auti teži i nešto slabiji, a u Nationwide Series su više prerađeni. Kako je onda Sprint Cup jača serija, i koji su brži? I šta je to Winston Cup?
I još nešto, ja na Motors TV nekad gledam ARCA series, mislio sam da je to NASCAR, i vozi se sa autima od NASCAR-a (Sprint cup), ali to je serija u kojoj se mladi vozači tek dokazuju, a mogu nastupati i poluprofesionalci (hobi vozači). Zašto se oni dokazuju u najjačim autima, pa prelaze u Nationwide Series, pa se oped vračaju u iste aute u Sprint Cupu (ako netko ide po redu)? I dali ide to tako kako ja mislim jer mi tu dosta stvari nema smisla.

nando fan je napisao/la:jel gledao neko? bilo je o patriku karpentjeru.

nando fan je napisao/la:130R, jel gledas trke Nascara?

:

Bibi je napisao/la:Danas poslije F1 studija ima dokumentarac o Nascaru.
O tome kako je nastao i sl.stvari.Ko hoce nek gleda

pospani gad je napisao/la:Bibi je napisao/la:Danas poslije F1 studija ima dokumentarac o Nascaru.
O tome kako je nastao i sl.stvari.Ko hoce nek gleda
Gledao sam. Bilo je jednostavno prikazano i poprilično OK. Sve u svemu, poprilično privlačno. Nedjeljom ideš na utrke, 38 tjedana kroz godinu ili samo kada ti dođu u tvoj rodni kraj. Atmosfera je prilično vašarska ili karnevalska oko svake utrke. Gomile zabave pristupačne običnim ljudima, a ne samo jet setu. Poželim da odem na par NASCAR utrka. Zabava za široke mase. F1 je poprilično zatvorena u odnosu na NASCAR.

Natrag na Ostali auto-moto sportovi
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.