Primjetio sam da Piquet20 spominje dvostruka mjerila.
Dakle, shvacam vas.Piquet20 je napisao/la:A to je sve posljedica onoga sto i ti kazes - da ste preblagi.
...ali nisam bas potpuno u krivu. Sale, znam da ne zelis cuti ruzne rijeci kao sto su "dvostruka mjerila", ali ako je icegirl_no1 bila bannana, onda sam i ja trebao biti bannan, i jos mnogi drugi, ali kao sto je Zweki rekao:
Ono sto ju u toj situaciji ljuti (a i mene) je zasto nisu svi bili bannani koji su napisali i taj jedan OT post nego bas ona"na krivom mjestu u krivo vrijeme"
Sto se luckyja tice - on je bio taj koji je sredivao temu pa se samim time posljedicno nasao prozvan. Sto ne znaci da je on glavni krivac za sve. Nigdje to nisam rekao.
I jos nesto - Zweki, spomenuo si njen prvi bann. Pa ja cu te podsjetiti da se ona tada nije niti malo bunila jer je znala da ste ju opravdano bannali. To vjerojatno nesto govori.
Za kraj samo zelim reci: nakon ovih par dana natezanja mi vjerojatno necete vjerovati, ali meni je takodjer stalo do kvalitete ovog foruma. Istina, najvise sam ukljucen u ovaj konkretan slucaj zbog icy, ali ukljucujem se i u druge stvari (kada mislim da bi mogao pridonijeti na neki nacin) te se nadam da cete moju kritiku shvatiti na konstruktivan nacin, a ne na neku "borbu" sa vama.
Toliko od mene.