Kritike na rad moderatora

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač

Post Postao/la Piquet20 »

@sale & zweki:
Primjetio sam da Piquet20 spominje dvostruka mjerila.
Piquet20 je napisao/la:A to je sve posljedica onoga sto i ti kazes - da ste preblagi. ;-)
Dakle, shvacam vas. ;-)

...ali nisam bas potpuno u krivu. Sale, znam da ne zelis cuti ruzne rijeci kao sto su "dvostruka mjerila", ali ako je icegirl_no1 bila bannana, onda sam i ja trebao biti bannan, i jos mnogi drugi, ali kao sto je Zweki rekao:
"na krivom mjestu u krivo vrijeme"
Ono sto ju u toj situaciji ljuti (a i mene) je zasto nisu svi bili bannani koji su napisali i taj jedan OT post nego bas ona :?:

Sto se luckyja tice - on je bio taj koji je sredivao temu pa se samim time posljedicno nasao prozvan. Sto ne znaci da je on glavni krivac za sve. Nigdje to nisam rekao.

I jos nesto - Zweki, spomenuo si njen prvi bann. Pa ja cu te podsjetiti da se ona tada nije niti malo bunila jer je znala da ste ju opravdano bannali. To vjerojatno nesto govori. ;-)

Za kraj samo zelim reci: nakon ovih par dana natezanja mi vjerojatno necete vjerovati, ali meni je takodjer stalo do kvalitete ovog foruma. Istina, najvise sam ukljucen u ovaj konkretan slucaj zbog icy, ali ukljucujem se i u druge stvari (kada mislim da bi mogao pridonijeti na neki nacin) te se nadam da cete moju kritiku shvatiti na konstruktivan nacin, a ne na neku "borbu" sa vama.
Toliko od mene.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Molly je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la: Ovo visestruko citiranje se odnosi i na postove u nizu sto nije jedna te ista stvar?!
Po meni bi se to postanje više postova u nizu trebalo sankcionirati na isti način kao i višestruko citiranje :roll:
pitanje je bilo za postove u nizu tako da mislim da je sale na to i mislio jer je praktički ista stvar ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Postovi u nizu (odnosno tzv. 'bumpanje' tema) nisu dobrodošli. Ja ponekad spojim dva ili više postova u jedan, ali mišljenja sam da bi se i oni trebali brisati bez najave ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

sale je napisao/la:Postovi u nizu (odnosno tzv. 'bumpanje' tema) nisu dobrodošli. Ja ponekad spojim dva ili više postova u jedan, ali mišljenja sam da bi se i oni trebali brisati bez najave ;)
Samo dajte!!:thumbup:
SLR mclaren
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la SLR mclaren »

sale je napisao/la:Postovi u nizu (odnosno tzv. 'bumpanje' tema) nisu dobrodošli. Ja ponekad spojim dva ili više postova u jedan, ali mišljenja sam da bi se i oni trebali brisati bez najave ;)
uhh trebao bi dosta najavljivati pa briši bez najavljivanja pa ipak si ti administrator
vamos rafa
jedan jedinstven nadal

slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Lucky je napisao/la:Znam da icy ima mišljenje da se ona meni nešto zamjerila i da je to glavni razlog što je dobila ban.
Istina. ;-)

Lucky je napisao/la:Istina bog da je svojim dolaskom na forum imala nekih naleta postanja i spamanja,ali nije to više ista icy kao na početku što mi je izuzetno drago.
:lol:
Haha..nasmijao sam se kad si me podsjetio na staru Icy. I meni je drago, ali kad se sjetim nje u kombinaciji sa Briatoreom me odmah ulovi smijeh (i doza nostalgije). :lol:

Lucky je napisao/la:Već sam napisao da je bolje da prijavite post nego da pokušavate sami istjerati pravdu.
Slazem se. Ali nemoze se svaka reakcija osudivati. Pljuvalo se na veliko po Kimiju...da se po Hamiltonu vjerujem da bi i ti reagirao.

Lucky je napisao/la:Nema tu od mene nikakvih ''dvostrukih mjerila'',a koliko znam niti od jednog drugog moda ili admina.
Napisao sam vec prije: u zadnje vrijeme se neki clanovi dosta "slobodno" ponasaju. Po meni bi trebalo neko vrijeme malo ostrije pristupati problemu (sa vase strane) pa mislim da nebi bilo nikakvih nesporazuma.

Poanta svega:
Lucky je napisao/la:
Piquet20 je napisao/la: Za kraj samo zelim reci: nakon ovih par dana natezanja mi vjerojatno necete vjerovati, ali meni je takodjer stalo do kvalitete ovog foruma.
To je u redu s tvoje strane,jer mislim da je to cilj svima nama.
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Evo da se ja kao novi član malo osvrnem na sve ovo...(možda gledam stvari iz malo drugčije perspektive od vas "starosjedioca")
Slažem se sa shueyem... Trebal bi češće updatati crnu i sivu listu... Jer gledao sam malo tamo i vidio da je zadnji ko je dobio bann bio neko u 12 mjesecu, pa sam zaključio da je sve što je napisano od kad sam ovdje ok i da se to sve tolerira... A onda sam ovdje vidio da su neki članovi u bannani i zašto... Da se oni nisu javili ne bi ni znao da je netko kažnjen...
A što se tiče bannanja, ne znam, možda to nije toliko učinkovito koliko bi vi htjeli (mislim na ovo privremeno)... Kako vidim velikoj većini je dosta bitna reputacija pa biste možda mogli uvrstit nekakvo "novčano" kažnjavanje... Znači, ako neko doslovno 2-3 puta napravi nešto šta nije u skladu s pravilima trebalo bi ga samo opomenut, ali ako neko sustavno krši pravila, prvi put bi trebao dobit npr. 10 negativnih bodova, a ako opet nastavi s tim, sljedeći put 20,30,50 itd... I naravno, da se vidi u glasovima ili negdje drugdje da je netko tu kaznu dobio...
Mislim da bi to imalo dosta veći utjecaj na nečije ponašanje na forumu od privremenog banna...
Kad ljudi vide da je netko dobio neku kaznu zbog toga i toga, onda će i sami znat da to ne smiju radit... Ja na to tako gledam...
Sorry ako je offtopic ili tako neš... ;)
slika slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Molly je napisao/la:Po meni bi se to postanje više postova u nizu trebalo sankcionirati na isti način kao i višestruko citiranje :roll:
A ja sam negdje napiso da se ne trebaju isto sankcionirat? To su 2 razlicite stvari neprekidni citati i postovi u nizu samo pitam posto se sale i schuey nisu dobro razumjeli.
Piquet20 je napisao/la:
Lucky je napisao/la:Već sam napisao da je bolje da prijavite post nego da pokušavate sami istjerati pravdu.
Slazem se. Ali nemoze se svaka reakcija osudivati. Pljuvalo se na veliko po Kimiju...da se po Hamiltonu vjerujem da bi i ti reagirao.
Naravno da bi zar uopce dvojis :roll:
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

A moju malenkost moderatora nitko ne spominje :( I nitko me ne želi banirati :( Dobro dobro, čut ćete Vi mene još...

:)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

U zadnje vrijeme se dosta popustljivi mora se priznati. A to baš nije dobro. Ne kažem da treba svaki najmanji OT kažnjavat sa bannom, ali...
Jučer je bilo gluposti u temama sa komentarima Kimi je finsko govno
Post nisam prijavio jer sam jednom bio prijavio kad je netko rekao nešto slično i post nije bio obrisan ;)
.
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

red_devil je napisao/la:Jučer je bilo gluposti u temama sa komentarima Kimi je finsko govno
Post nisam prijavio jer sam jednom bio prijavio kad je netko rekao nešto slično i post nije bio obrisan ;)
Ništa te ne košta da prijaviš post. Samo nam možeš pomoći ;)
Taj post kojeg spominjeg mi nije u sjećanju, tako da nemam nikakav odgovor ili opravdanje (sorry).
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

red_devil je napisao/la:U zadnje vrijeme se dosta popustljivi mora se priznati. A to baš nije dobro. Ne kažem da treba svaki najmanji OT kažnjavat sa bannom, ali...
Jučer je bilo gluposti u temama sa komentarima Kimi je finsko govno
Bio je taj post... I ja sam ga vidio. Mislim vjerovatno je dosta ljudi bilo ljuto na Kimija nakon onoga što je učinio Sutilu ali to nije način izražavanja. Postoje i suptilniji načini da se nekoga uvrijedi. Nisam siguran ko ga je napisao. Mislim da znam ali ne bih htio optuživat pošto nisam siguran. ;)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Sam ja dobio opomenu zbog ono "finsko govno" ? Ako je ok.
Cool Finn
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi ynna Heikki
Kontakt:

Post Postao/la Cool Finn »

Zašto se meni u zadnje vrijeme brišu postovi bez ikakvog razloga :x ...OK, kužila bih da sam zaglibila full OFFTOPIC i da se radi o raspravi koja je nepotrebna i da je u temi Aktualnosti... ali to su sitne bezvezarije u temi Chat :roll: ...uostalom ima puno gorijih situacija (topic "potpis u postovima" itd.)...sad nemrem više ni odgovorit na nečiji post prije u nekoj temi :? ...pošaljite mi onda bar neku obavijest!
slika
Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Postovi se brišu čim prekršiš mjeru. Od hrpe citata do posta u kojem piše da se slažeš, samo smajlići, pregovaraš o nečemu gdje tome nije mjesto itd.
Tražili ste, dobili ste, sada se nemojte žaliti.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Cool Finn
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi ynna Heikki
Kontakt:

Post Postao/la Cool Finn »

Zweki je napisao/la:Postovi se brišu čim prekršiš mjeru. Od hrpe citata do posta u kojem piše da se slažeš, samo smajlići, pregovaraš o nečemu gdje tome nije mjesto itd.
Tražili ste, dobili ste, sada se nemojte žaliti.
Oprosti, ali sve ovo što si spomenuo nije počinjeno u mom slučaju...nit citiram hrpe postova, nit ne stavljam samo hrpe smajlića, nit ne pregovaram ili vodim nepotrebne rasprave...a uostalom pročitala sam pravila i znam da sve to navedeno NIJE dopušteno! :?
slika
Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Ono što sam ja zadnje obrisao je bila vođena nepotrebna rasprava u temi slike članova foruma. Među ostalim tema treba biti očišćena od suvišnih postova i međusobnog ne obaveznog trkeljanja članova, no zaduženi valjda ne misli da bi se trebao primiti posla pa je tema natrpana i dalje se vode rasprave BEZ vaših slika.
Smatraj da će tema biti počišćena kroz nekoliko dana.

Ostali postovi koji su ti obrisani, ne znam no ukoliko i ima koji vjerujem da je s razlogom. Ništa osobno, ali već neko vrijeme ne praštaju se greške i greškice. ;)
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Vidim da su si modovi uzeli poduži godišnji.
E pa kad se vratite, tastaturu u ruke i jedno par sati posvetite čišćenju bespotrebnih tema, postova i slično, počevši od podforuma aktualnosti pa sve do chata.

p.s. i bilo bi vrijeme da se dogovorite o organizaciji tema na forumu, posebice u aktualnostima, inače ćemo ubrzo imati 10-ak tema o svakom vozaču. ;-)
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

tex je napisao/la:samo bi vas ponovo zamolio da kad mislite otvoriti novu temu u pod forumima auto - moto i tehnologija da meni javite i da sve dogovorimo kako bi tema trebala po vama izgledati

unaprijed hvala
Tex, na ovom forumu se prvo otvara tema, a ako tema nije u redu, onda se briše. Kad bi tvoju politiku primjenjivali za ostale podforume, moderatori bi cijeli dan primali PP-e s upitima za otvaranje tema ;)
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Da, izgleda da smo svi bili na godišnjem i mislim da to ne bi trebala biti kritika nama jer i mi trebamo opuštanje od svakodnevne forumske zavrzlame. :D Vidite sad sam i ja dobre volje. :D

Brišemo_si_postove kasnije! :D (novi pozdrav)
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Zweki je napisao/la:Da, izgleda da smo svi bili na godišnjem i mislim da to ne bi trebala biti kritika nama jer i mi trebamo opuštanje od svakodnevne forumske zavrzlame. :D Vidite sad sam i ja dobre volje. :D

Brišemo_si_postove kasnije! :D (novi pozdrav)
Oooo, vratija se Šime! Di je bija! ... :energize:
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Pa ne mogu vjerovat, obrisa mi se jedan od najboljih komentara do sad.
Onaj sa letećim tanjurom nad Interlagosom.
Protestiram. :D
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Onda bi mogao potražiti UFO forum. :D Vjerujem da bi imali razumjevanja.
slika
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Zweki je napisao/la:Onda bi mogao potražiti UFO forum. :D Vjerujem da bi imali razumjevanja.
Nećeš vjerovati, ali imalo je veze sa formulom. :D
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Zašto mi je obrisan post u ovoj temi?:

http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?t=2382&start=120

Postavio sam smile-i, da sam bijesan, jako,..... i nisam imao što za napisati od siline emocija.... pa smatram da je pravilo broj 12 nedovršeno i nedefinirano jer ( 12. Postovi koji sadrže samo smajliće ili neargumentirani komentar poput "potpisujem", "slažem se" i sl. bit će obrisani bez upozorenja.) ima nas koji vrlo ozbiljno pristupamo forumu i takvim jednostavnim načinom izražavanja ne podcjenjujemo forum niti ga omalovažavamo, jedino što sam ja u konkretno slučaju htio bez suvišnih riječi slikovito prikazati svoj bijes jer mi je prije toga obrisan vrlo kratki tekst i komentar na post Maestra, kako se on bio proveo u Oviedu!
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Odgovori