Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
red_devil
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Sad svi pričaju kako je Ferrarijev motor sranje i sl.

A zaboravljuju da je taj motor 2006. pobjedio 9 puta i lani 10 puta. Ove sezone 5 puta ;)
.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

red_devil je napisao/la:Sad svi pričaju kako je Ferrarijev motor sranje i sl.

A zaboravljuju da je taj motor 2006. pobjedio 9 puta i lani 10 puta. Ove sezone 5 puta ;)
Naravno da to govore sad jer su razočarani.
Ja vas razumijem....ali tako je to...
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivana.zagreb »

red_devil je napisao/la:Sad svi pričaju kako je Ferrarijev motor sranje i sl.

neznam nekak mi za ferrari nije dobro da tako završavaju utrke

od 2005 ferrari radi bolide koji se stalno krparaju, ak ne ode jedno ode drugo, ak nije motor onda je mjenjač, ako ih već sudar ne izbaci iz utrke

ferrari od 00 do 04 na oba bolida nije imao toliko problema koliko ih je imao samo massa ili kimi (schumi) u razdoblju od 04 do 08-me
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Vozači su odlični, ali je Ferrari u krizi i ako se ne povrate do Valencije biće gusto.

Za Massu imam samo pohvale, a i Kimi nije mogao preteći Alonsa(alo to je Alonso) na inače zajebanom Hungaroringu.
slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Preventivno je on usporio vraga. Pa jesi videl kakve vibracije je imal. tak ne izgleda bolid koji je preventivno usporio, nego bolid koji je u opasnim problemima.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ne kaže se uzalud talijanska škovaca ( smeće ! ) Nije mi se svidio Jergovićev komentar da je Fearrariu pala kontrola kvalitete , bit će da su mislili na "feragosto" - sorry ako sam krivo napisala - pa nisu dobro zavidali koju vidu , ali zaključno ljudi kakav je bio cijeli vikend Massa je majstor iz Brazila :driver: - čovjek je izvukao najveću utrku iz bolida koji još od slobodnog treninga nije tako dobro stajao , vozio je kao violina ,a valjda će montezemolo shvatit da mora otvorit kesu i platiti stručnjake koji i nisu talijani i znaju šta rade - nesmiju imati više ovoliko grešaka ako žele šampionat :roll:
Sve u svemu nesmijemo tako brzo otpisati Ferrari ima još utrka do kraja sve je moguće ;)
... Forza Massa ...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

da je kiks,to je,ali dajte navedite zadnja 3 kvara na bolidu Ferrarija? nisu oni nikaj opali,događa se u normalnom prosjeku da bolid zariba,niš strašno,nego nisu spremni skroz nego samo 99% i to ih košta,sreća njihova da nisu ni u McLarenu pa se nekako anulira to,ali samu grešku na bolidu ja nesmatram nečim kaj se prečesto događa,tak da mislim da malo previše kritizirate s jedne stran.... s druge ostale greške su krive gume,loš setupmloša strategija,ali brkate pojmove ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

schuey je napisao/la:da je kiks,to je,ali dajte navedite zadnja 3 kvara na bolidu Ferrarija? nisu oni nikaj opali,događa se u normalnom prosjeku da bolid zariba,niš strašno,nego nisu spremni skroz nego samo 99% i to ih košta,sreća njihova da nisu ni u McLarenu pa se nekako anulira to,ali samu grešku na bolidu ja nesmatram nečim kaj se prečesto događa,tak da mislim da malo previše kritizirate s jedne stran.... s druge ostale greške su krive gume,loš setupmloša strategija,ali brkate pojmove ;)
Slažem se s tobom , ali ne sjećam se kad je MCM ovako vrisnija kao jučer Massi Ferrari , čuj kad guma pukne još ima šanse da se spasiš , a kad dimček krene iz repice gotovo je :roll:
... Forza Massa ...
Damper
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Damper »

schuey je napisao/la:
Damper je napisao/la:Jeli ovo Massi bila prva ili druga utrka sa istim motorom?
Stvarno sam izenađen sa odustajanjem.
tak svejedno kad imaju đokera za Massu ;)
Više sam mislio na uzrok crkavanja motora. Da li je nov motor riknuo ili motor kojemu je ovo bio drugi Gp.

Ako se nov motor pokvario, to je onda jedan veliki promašaj gospode iz Maranella. Sram da vas bude, uprskali ste mi fin vikend.
šumi, šumi javore...
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Damper je napisao/la:
schuey je napisao/la:
Damper je napisao/la:Jeli ovo Massi bila prva ili druga utrka sa istim motorom?
Stvarno sam izenađen sa odustajanjem.
tak svejedno kad imaju đokera za Massu ;)
Više sam mislio na uzrok crkavanja motora. Da li je nov motor riknuo ili motor kojemu je ovo bio drugi Gp.

Ako se nov motor pokvario, to je onda jedan veliki promašaj gospode iz Maranella. Sram da vas bude, uprskali ste mi fin vikend.
Massin je vozio drugi gp, Raikkonenov je bio nov.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ferrari4ever je napisao/la: Sve u svemu nesmijemo tako brzo otpisati Ferrari ima još utrka do kraja sve je moguće ;)
Sad više stvarno niš ne kužim!! :( Pa vi tu govorite o Ferrariju kao da je zadnji u poretku, a ne prvi... Massa i Kimi su već otpisani iako su 2. i 3. u poretku i to jako blizu Hamiltonu...
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Ljudi vole preuveličavati stvari. Ništa čudno.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

schuey je napisao/la:ali dajte navedite zadnja 3 kvara na bolidu Ferrarija? ;)
Massa - Mađarska motor
Kimi - Francuska - auspuh
Obojica - Australija - motori ;)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la:
Massa - Mađarska motor
To baš i ne bih svrstao u kvar... ;)
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

Schumy.d je napisao/la:
Slash je napisao/la:
Massa - Mađarska motor
To baš i ne bih svrstao u kvar... ;)
Nego pod šta? Zbog Francuske je koristio jockera i mijenjao motor zbog procijene da stari, koji je radio sa slomljenim spuhom, ne bi izdržao - ipak kvar.
Schumy.d
Legenda
Legenda

zvjerko je napisao/la:
Nego pod šta? Zbog Francuske je koristio jockera i mijenjao motor zbog procijene da stari, koji je radio sa slomljenim spuhom, ne bi izdržao - ipak kvar.
Ali ipak, po meni to nije kvar na motoru, taj je dio auspuha otpao možda zbog kakvih vanjskih utjecaja (vibracija) ili su ga loše zavarili!! :)
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Schumy.d je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la: Sve u svemu nesmijemo tako brzo otpisati Ferrari ima još utrka do kraja sve je moguće ;)
Sad više stvarno niš ne kužim!! :( Pa vi tu govorite o Ferrariju kao da je zadnji u poretku, a ne prvi... Massa i Kimi su već otpisani iako su 2. i 3. u poretku i to jako blizu Hamiltonu...
Joj , bože krivo si me skužio :shock: ja ga ne otpisujem , NIKADA , vječni Ferrarijev fan borimo se do kraja i do kraja vjerujem iako preferiram Massu važno je da pobjedi ferrarijevac ;) zato sam i napisala da ga nesmiju otpisati , pa ja sam Ferrari 4 ever :D :thumbup:
... Forza Massa ...
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

Schumy.d je napisao/la:
Ali ipak, po meni to nije kvar na motoru, taj je dio auspuha otpao možda zbog kakvih vanjskih utjecaja (vibracija) ili su ga loše zavarili!! :)
Ali je taj komad koji je otpao uzrokovao oštećenje motora te ga se nije moglo koristiti na slijedećoj utrci već je korišten jocker!
Schumy.d
Legenda
Legenda

zvjerko je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
Ali je taj komad koji je otpao uzrokovao oštećenje motora te ga se nije moglo koristiti na slijedećoj utrci već je korišten jocker!
OK, ali opet to nije kvar na motoru jer ga je postojao vanjski utjecaj! :D
Ali, dobro, nije ni bitno toliko... :D
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Ma Ferrarijevci moji , samo da im se više ovako nešto ne događa jer sad je prevažno da sve drži [-o< , ja sam prva popljucala po njima , al dobro :sranja: samo nek se sad skoncentriraju i dobro zavare i zavidaju sve dijelove i vide :idea:
... Forza Massa ...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Schumy.d je napisao/la:
Ma nije bitno zbog čega, ako ti se ne sviđa izraz kvar, ok, napravilnost s auspuhom, uglavnom na bolidu Ferrarija. Jer nije otišo sam od sebe, došlo je, očito, do nekakve greške. ;)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Massa se ne kazjava jel zbog motora?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Adriana Lima fan je napisao/la:Massa se ne kazjava jel zbog motora?
ak mu je druga utrka (a vele da je) onda ne ;)
Slash je napisao/la:
Massa - Mađarska motor
da u pravu si,nebum nikaj tupio da ispadne da se izvlačim,jednostavno se ne čini da je van prosjeka,no ako do kraja sezone ostane ovako,onda će ibit u prosjeku ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Ne kažnjava se jer nije završio utrku :!:
Pa uvijek kada netko odustane iz bilo kojeg razloga, ima pravo mijenjati motor za iduću utrku...bila mu to prva ili druga trka sa tim motorom. ;-)
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Icy je napisao/la:
Ne kažnjava se jer nije završio utrku :!:
Pa uvijek kada netko odustane iz bilo kojeg razloga, ima pravo mijenjati motor za iduću utrku...bila mu to prva ili druga trka sa tim motorom. ;-)
to je isto nedefinirano dobro po meni. nekaj tipa onih bisernih kvala kad se izlazi po redosljedu kojim su završavali utrku pa onaj koji odustane izađe pred kraj trke,odveze krug i time zaobiđe sve koji su prije odustali... Kako god da bilo,imaju đoker i ako su već toliko strogi da moraju izdržat,po meni bi motor morao izdržat bez obzira na sve,isto kak i mjenjač i ostala oprema ;) onda nadalje,glupo je jer Massa je odustao ali je ujedno i zavšio trku sa 2 kruga zaostatka,pa tumači svako sebi kak hoče,po meni nepotrebno zakomplicirano,iako u ovom slučaju nije jer ionako ima novi motor no za ubuduće....
Odgovori