I to od clana sluzbenog Realovog kluba navijaca iz HrvatskeSchumy.d je napisao/la:Welcome!! Evo i meni potpore u "Ostalim sportovima"

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
I to od clana sluzbenog Realovog kluba navijaca iz HrvatskeSchumy.d je napisao/la:Welcome!! Evo i meni potpore u "Ostalim sportovima"
Dobrodošao rodeMarc Marquez je napisao/la:I to od clana sluzbenog Realovog kluba navijaca iz HrvatskeSchumy.d je napisao/la:Welcome!! Evo i meni potpore u "Ostalim sportovima"
Ma je*o Hajduk, samo RealChuck Norris je napisao/la:Dobrodošao rodeMarc Marquez je napisao/la:I to od clana sluzbenog Realovog kluba navijaca iz HrvatskeSchumy.d je napisao/la:Welcome!! Evo i meni potpore u "Ostalim sportovima"![]()
Ah,Hajduk,Real kad ćeš prestati navijati za luzere
opa de si kolega strojarMatt_77 je napisao/la:Ja sad vidio da nemam u ovoj temi post, a već sam dosta dugo prijavljen na forumu, sorry...
Uglavnom, prva sjećanja na formulu su neka tamo 98 ili 99, znam da sam gledao na tv kad je Hakkinen osvojio naslov. Onda sam kao svi klinci od 2000. navijao za Schumachera jer je bio prvi, dok nije došao Montoya pa sam počeo njega malo pratit jer je bio show za gledat, a kad je on otišao 2006. nisam više imao baš nikakvog favorita. Onda 2007. sam počeo još više pratit formulu nego prije i od tad mogu na prste prebrojit utrke koje nisam gledao. Iste te 2007. se je u McLarenu pojavio Lewis Hamilton i svi znamo kako je odradio sezonu kao rookie. Za njega sam za pravo krenuo navijat u zadnjoj utrci sezone nakon sudara u prvom krugu, i to je trajalo do prošle godine kad je otišao u Merc. McLaren mi je kao momčad postao draži i više volim kad njima ide nego Lewisu, iako toga lani baš i nije bilo
. Ove sezone pratim Magnussena i dosta očekujem od njega, a onda tek Button (zbog momčadi) i Hamilton.
Od ostalih stvari, studiram strojarstvo, pratim sve vezano za aute, WRC, MotoGP, nogomet, sport općenito...
cekaj jel znas svoju sifru? jel si probo ti uneti sifru?gjoko-mkd je napisao/la: 06 pro 2020, 20:51 Sa PC-ja nemogu se najaviti. Čistio sam keš sa CCleanerom, i obično Google pameti sve pa se samo najavim
Sada iako Google upisuje i moje ime i password, nemogu se najaviti
Molim admine sa mi pošalju aktivacioni mail na
gjoko.ki@gmail.com