To je ona lijeva ruka o kojoj sam govorio

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
U potpunosti si u pravu. Kada smo stavili ovu anketu bila je aktualna "svađa" između Williamsa i BMW-a tako da oni koji prate vijesti znaju o čemu se radi dok ostali mogu krivo shvatiti pitanjegogy je napisao/la:Ova trenutna anketa o Williamsu i BMW-u. Kad postavljate pitanja pazite kako ih formulirate. Jer ako pitaš "hoće li Williams i BMW produžiti ugovor", to bi onda značilo da njima na kraju sezone ističe ugovor i da tribaju potpisat novi. A nije tako, jer ugovor traje do 2009. Znan da ste dobro mislili, ali ste nespretno formulirali. Pitanje je tribalo glasit "hoće li Williams i BMW nakon ove sezone nastaviti suradnju". Ugovor nemaju zašto produživat, jer on ka šta san reka traje do 2009.
Pala mi je ideja da pokrenem sajn o F1 na hrvatkom za sve one kojima engleski nije jača strana. Nekoliko mjeseci nakon osnivanja sajta pokrenut je forum i eto ti mene kao administratora/moderatoraferrariboy je napisao/la:sale admin-svaka čast
a kako si postao moderator
Kao što je Zweki spomenuo, normalni članovi nemaju te ovlasti jer bi inače svi otvarali svakojake ankete i nastao bi pravi nered na forumu. Ali, ako imaš ideju za nekakvu zanimljivu anketu, možeš mi se javiti na PP, pa ćemo vidjeti...F1_viewer je napisao/la:Kada i kako obični korisnik foruma može dobiti mogućnost da napravi anketu? Meni ne nudi nikakvu opciju za to, pa me zanima?