Johny_13 je napisao/la:Isss...napadate Massu ko da vam je pobio pol obitelji.
Kolko je schumaheru trebalo da osvoji naslov?..zato molim.
Doći će i njegovo vrijeme pa ćete onda govorit da je zakon, car, najbolji...
Zato se skulirajte.
MASSA IS SECOND TO NO MAN.
srce moje bistro u kakav je Schumacher došao Ferrari a u kakav Massa
Johny_13 je napisao/la:Isss...napadate Massu ko da vam je pobio pol obitelji.
Kolko je schumaheru trebalo da osvoji naslov?..zato molim. Doći će i njegovo vrijeme pa ćete onda govorit da je zakon, car, najbolji...
Zato se skulirajte.
MASSA IS SECOND TO NO MAN.
Posto mi jedan drugi korisnik nije pomogao onda ces ti. Kako moje financije,zdravlje itd. u buducnosti?
ivana.zagreb je napisao/la:mislim da je vrijeme da se ova tema zatvori
Amin.Već je dosta bljuvotina ovde ispisano, čim Massa napravi grešku na njega se saspe paljba.
Koliko je grešaka napravio Hamilton u zadnjih pet trka!?
Ljudi moji, Masa možda nije najsavršeniji vozač na gridu, ali mali ima potencijala za prvaka. Jedini je problem što mu neki ljudi stvaraju prevelik pritisak(a možda ga i sam sebi stvara) pa zatao radi gluposti po stazi, ali da je s njim u momčadi umjesto kimija neki slabiji vozaš, massa bi se vrlo brzo našao na tronu, jer bi se ferrari gotovo potpuno posvetio njemu. Ja mislim da je trenutno massa malo zapostavljeniji, jer je kimi aktualni svjetski prvak, pa pokušavaju to opet ponovit sa kimijem, a ne recimo sa massom ili da pokušaju dobit prvenstvo sa 1,2 vozačima na kraju
massa je jako dobar vozač, ali njegov je problem nekonstantnost. jednostavno nikad nezanate kako ce zavrstiti. dva izljetanja pa uvjerljiva pobjeda, ali tko zna sta nosi španjolska...
vjerujem da su u ferrariju zadovoljni sa njime, i da je on zadovoljan. nisam primjetio da su bas previse naklonjeni kimiju, malo jesu sto je logicno ali massa ima odlicne uvjete za rad, i to mu sigurno nije problem ako zeli prvenstvo.
Andrinho_F1 je napisao/la:massa je jako dobar vozač, ali njegov je problem nekonstantnost. jednostavno nikad nezanate kako ce zavrstiti. dva izljetanja pa uvjerljiva pobjeda, ali tko zna sta nosi španjolska...
Da, da, mislim da mu je to najveća mana. Evo gledam sad prvi slobodni trening, od 5 krugova usere 3, ali kad pogodi - pogodi.