pogrešno, nema veze s tim, stvar je banalna...čista fizika...schuey je napisao/la:nekaj mi je poznato,dal je točno ne znam al ima veze sa elektronikom i trećim vozačem? btw odlično pitanje,di je sep da odgovori expressnoadmin je napisao/la:kad je počela turbo era i količina goriva je bila limitirana, što se ekipa sjetila da bi mogla raditi da u rezervar stane više?
Povijest
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Site Admin
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
The only difference between men and boys is the cost of their toys!
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
mislim da bi bilo logicno da su hladili gorivo na sto nizu temperaturu jer bi se tako smanjio volumen...pa bi stalo vise, iako masa ostaje istaadmin je napisao/la:pogrešno, nema veze s tim, stvar je banalna...čista fizika...schuey je napisao/la:nekaj mi je poznato,dal je točno ne znam al ima veze sa elektronikom i trećim vozačem? btw odlično pitanje,di je sep da odgovori expressnoadmin je napisao/la:kad je počela turbo era i količina goriva je bila limitirana, što se ekipa sjetila da bi mogla raditi da u rezervar stane više?
-
- Site Admin
- Kontakt:
točno, išli su do minus 40-50 i stavljali su po 20 litara više...ownagedon je napisao/la:mislim da bi bilo logicno da su hladili gorivo na sto nizu temperaturu jer bi se tako smanjio volumen...pa bi stalo vise, iako masa ostaje istaadmin je napisao/la:pogrešno, nema veze s tim, stvar je banalna...čista fizika...schuey je napisao/la: nekaj mi je poznato,dal je točno ne znam al ima veze sa elektronikom i trećim vozačem? btw odlično pitanje,di je sep da odgovori expressno
jednom je izbila frka jer je start utrke (morao bih malo prokopat, ali je malo kasno već pa neznam koje točno) odgođen pa je nastala opća panika da ti spremnici ne eksplodiraju jer povišenjem temperature postaju tlačne posude, i još puno goriva unutra...bum....
- SA face
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- SA face
-
- Site Admin
- Kontakt:
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
- Piquet20
- Svjetski prvak
- Icy
- Svjetski prvak
brža samPiquet20 je napisao/la:Niki Lauda...no 1982. se ipak vratio (jer mu je falilo love).admin je napisao/la:ajmo jedno novo pitanje kad nitko ništ ne pita.
sezone 1979. jedan je vozač na treninzima za VN Kanade iznenadno zaustavio svoj bolid uz stazu, izašao iz njega i izjavio kako je on gotov sa utrkivanjem. A on je...

sorry na OT, MORALA SAM!

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

-
- Site Admin
- Kontakt:
svaka čast, brzi ste...icegirl_no1 je napisao/la:Laudaadmin je napisao/la:ajmo jedno novo pitanje kad nitko ništ ne pita.
sezone 1979. jedan je vozač na treninzima za VN Kanade iznenadno zaustavio svoj bolid uz stazu, izašao iz njega i izjavio kako je on gotov sa utrkivanjem. A on je...
-
- Site Admin
- Kontakt:
- Piquet20
- Svjetski prvak
-
- Site Admin
- Kontakt:
-
- Site Admin
- Kontakt:
čisto je u svezi sa autosportovima jer je za to i razvijeno pa je kasnije prešlo u auto-industrijuPiquet20 je napisao/la:Tvoje pitanje se odnosi na primjenu u auto-industriji? Ili opcenito?admin je napisao/la:motori s sustavima direktnog ubrigavanja goriva su u utrke ušli već 1950.-ih, ali kada i gdje je taj sustav prvo razvijen?
nadam se da nije previše OT
- Icy
- Svjetski prvak
nije...kad sam prvi put pogledala je moj post bil iznad njegovog..to vi dvojica nekaj mešetarite?!?admin je napisao/la:očito je on kliknuo pošalji malo prije tebe, ali zar je to uopće bitno...icegirl_no1 je napisao/la:znam da sam OT...ALI KAJ JE SAD OVO?????? JA SAM ODGOVORILA PRIJE PIQUETA!!!!!![]()
![]()
![]()

ps:slobodno briši ovo

Zadnja izmjena: Icy, dana/u 19 svi 2008, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

-
- Site Admin
- Kontakt:
ja dirao nisam niš...vratimo se temi...icegirl_no1 je napisao/la:nije...kad sam prvi put pogledala je moj post bil iznad njegovog..to vi dvojica nekaj mešetarite?!?admin je napisao/la:očito je on kliknuo pošalji malo prije tebe, ali zar je to uopće bitno...icegirl_no1 je napisao/la:znam da sam OT...ALI KAJ JE SAD OVO?????? JA SAM ODGOVORILA PRIJE PIQUETA!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- Piquet20
- Svjetski prvak
Ima pravo. Prvo je stajao njen odgovor, a neznam zasto sad pise da sam ja prvi odgovorio. Mozda je sale pregledao photo finish i promijenio pobjednika.admin je napisao/la:očito je on kliknuo pošalji malo prije tebe, ali zar je to uopće bitno...icegirl_no1 je napisao/la:znam da sam OT...ALI KAJ JE SAD OVO?????? JA SAM ODGOVORILA PRIJE PIQUETA!!!!!![]()
![]()
![]()

Al istina je, prvo je ona odgovorila.

-
- Site Admin
- Kontakt:
meni je sad tako da je ona prvo odgovorila, možda se malo u susatvu to pomutilo jer ste skoro istovremeno odgovoriliPiquet20 je napisao/la:Ima pravo. Prvo je stajao njen odgovor, a neznam zasto sad pise da sam ja prvi odgovorio. Mozda je sale pregledao photo finish i promijenio pobjednika.admin je napisao/la:očito je on kliknuo pošalji malo prije tebe, ali zar je to uopće bitno...icegirl_no1 je napisao/la:znam da sam OT...ALI KAJ JE SAD OVO?????? JA SAM ODGOVORILA PRIJE PIQUETA!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al istina je, prvo je ona odgovorila.
-
- Test vozač
@icegirl_no1 & piquet20
priznajte, ustvari sjedite zajedno za računalom i ludo se zabavljate
priznajte, ustvari sjedite zajedno za računalom i ludo se zabavljate
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon