Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Night Rider
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

Walter je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Kako se digla halabka kako je Mladen hvalio Hamiltona,a Kimi zbog svoje greske se svrstava u rang Sumachera,Senne,Hakinena itd. Misli da se Hamilton dokazao u ovoj sezoni i pol kao odlicnim vozacem koji moze i je konkurirao ravnopavno i Kimiju i Alonsu sa nista slabijim bolidom od njegovog i smjesno mi je zasto se ne moze svrstat u njihovom rangu sto i pokazuje ove sezone opet sa inferiornijim bolidom.
Ali Kimi je svijetski prvak! ;)
Šta ti hoćeš reći, da je Hamilton bolji od Kimija, možda u švaleraciji. :lol:
Ja kažem da je Hamilton bolji od Kimija! Iako je mlađi, čini mi se, 6 godina
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Ako ti tako kažeš onda je to 100% tako.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Vožnju u Monaku se preuveličava, rasplet situacije mu je išao u korist.
Sad se Kimiju spočitava greška, a očigledno na tom mjestu postoji nekakav problem kad je i DC izletio.
LH je napravio katastrofalnu pogrešku u Kini prošle godine, Kimi je napravio katastrofalnu pogrešku u Monacu prošle godine, i tako se može nabrajati u nedogled, ali Kimi je svjetski prvak, i biti će vrlo vjerovatno ponovo ove godine.
Problem je u F1 što svi imaju nekakvog svog favorita i ponekad znaju biti izrazito subjektivni.
Po n-ti put, rekoh da ga nisam ljubitelj, ali ga poštujem.
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Kimi je imao katastrofalnu utrku u Monacu, bože moj dešava se i dešavat će se svima ne samo njemu. Hamilton je imao puno sreće jer da je pogodio ogradu negdje na početku kruga nebi pobijedio. Po meni Kubica je trebao pobijediti jer je odvozio bez greške za razliku od Hamiltona. Mora se priznati da je Mclaren fantastično reagirao i donio pobijedu kako Jergović kaže buduće legende Hamiltona uspoređujući ga sa Sennom!? Koji na toj spominjnoj utrci nije napravio grešku niti greške.
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Adriana Lima fan je napisao/la:
puba je napisao/la:
-Briatore- je napisao/la:Vožnju u Monaku se preuveličava, rasplet situacije mu je išao u korist.
Sad se Kimiju spočitava greška, a očigledno na tom mjestu postoji nekakav problem kad je i DC izletio.
LH je napravio katastrofalnu pogrešku u Kini prošle godine, Kimi je napravio katastrofalnu pogrešku u Monacu prošle godine, i tako se može nabrajati u nedogled, ali Kimi je svjetski prvak, i biti će vrlo vjerovatno ponovo ove godine.
Problem je u F1 što svi imaju nekakvog svog favorita i ponekad znaju biti izrazito subjektivni.
Po n-ti put, rekoh da ga nisam ljubitelj, ali ga poštujem.
:thumbup: djeca.
A govorio je za nas samo? Ima takvih u svim taborima pametnjakovica koji misle da je njihov vozac majka..... I ti mislis isto da je Raikonen najbolji vozac pa se to odnosi i na tebe.
Mislim da je najbolji vozač ali kad ga zasere onda priznam da je zasrao, to je razlika a ne tražiti nekakve apsurdne razlike u atmosferi ili dali je prije trke kakio ili nije. Trenutno je Massa brži od Kimija i to je činjenica.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Trenutno je Hamilton najbolji vozač i u naletu. Sljedeće utrke će pokzati koliko je dobar MP4-23. Ako je približno brz kao i Ferrari tada će Hamilton napraviti razliku.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Prethodni postovi su obrisani zbog off-topica. Molim vas da se držite teme!
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Mclaren je od početka brz kao i Ferrari, bitna je sreća i znanje.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Dani je napisao/la:Trenutno je Hamilton najbolji vozač i u naletu. Sljedeće utrke će pokzati koliko je dobar MP4-23. Ako je približno brz kao i Ferrari tada će Hamilton napraviti razliku.
ha
nisam baš siguran...
realnije mi izgleda da koliko je imao nevjerojatne sreće u monaku, toliko je neće imati na idućim trkama. sreće ili brzine...
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

puba je napisao/la:Mclaren je od početka brz kao i Ferrari, bitna je sreća i znanje.

Po meni mclaren nema još brzinu kao ferrrari,a na monaku pa i u australiji je hamilton došao do pobijed kada je imao slabiju konkurenciju oko sebe pogotovo ferrari ne umanjujem vozačke sposobnosti lewisa
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

dmarijon je napisao/la:
Dani je napisao/la:Trenutno je Hamilton najbolji vozač i u naletu. Sljedeće utrke će pokzati koliko je dobar MP4-23. Ako je približno brz kao i Ferrari tada će Hamilton napraviti razliku.
ha
nisam baš siguran...
realnije mi izgleda da koliko je imao nevjerojatne sreće u monaku, toliko je neće imati na idućim trkama. sreće ili brzine...

sve što je on dosada napravio je za vas samo sreća, i gdjegod vidim komentare na njegove utrke, uvijek isto: "imao je sreće", tako da će on i dalje imat sreće, u to sam siguran, jer kad god on pobijedi u nekoj utrci to će sigurno bit na sreću, jer očigledno, po vašem, kod njega je sve samo sreća...

Da se razumijemo, ja se u potpunosti slažem da je on na utrci u Monacu imao sreće, ali kad god Lewis ostvari neki dobar rezultat, nekolicina ljudi odma počinje iznova to kako je samo imao sreće. Za ovo što je on dosada postigao potrebno je malo više od sreće, a ako se neslažete, onda je za vas Lewis definitivno najsretniji čovijek na svijetu... ;)
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Hamilton je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:
ha
nisam baš siguran...

sve što je on dosada napravio je za vas samo sreća, i gdjegod vidim komentare na njegove utrke, uvijek isto: "imao je sreće", tako da će on i dalje imat sreće, u to sam siguran, jer kad god on pobijedi u nekoj utrci to će sigurno bit na sreću, jer očigledno, po vašem, kod njega je sve samo sreća...

Da se razumijemo, ja se u potpunosti slažem da je on na utrci u Monacu imao sreće, ali kad god Lewis ostvari neki dobar rezultat, nekolicina ljudi odma počinje iznova to kako je samo imao sreće. Za ovo što je on dosada postigao potrebno je malo više od sreće, a ako se neslažete, onda je za vas Lewis definitivno najsretniji čovijek na svijetu... ;)
Australija-trebao Heiki pobjedit :roll: Sada u Monaku sreca. Pa dao bog da iam takve srece pun k**** ove sezone.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Sreća, odnosno nesreća, je sastavni dio svakog sporta, pa tako i formule 1... Jednom jedan vozač ima više sreće, drugi put drugi, a isto vrijedi i za nesreću... Međutim, za ostvarivanje pobjeda nije dovoljno biti samo sretan ili imat sreće, treba znat iskoristit te trenutke na najbolji mogući način (npr. Kimi na kraju prošle sezone, moglo bi se reć da je na sreću osvojio naslov, ali nije...bio je najbolji kad je to bilo najpotrebnije i zasluženo je uzeo naslov....)
A kako uvijek ispadne da Hamilton ima sreće kad pobijedi, ako ništa drugo, to onda znači da ima dovoljno znanja i sposobnosti da izvuče maximum iz svake, pa i najmanje prilike! A biti najbolji u takvim trenucima je odlika svih najboljih vozača u povijesti formule 1...
Vrijeme će pokazat da li će Hamilton doć u tu kategoriju... Za sad je na pravom putu... ;)
P.S. Ako je njemu samo sreća potrebna da pobjeđuje, onda mu ja želim svu sreću svijeta u svakoj utrci... :D
slika slika
Night Rider
Početnik
Početnik

keexx je napisao/la:Sreća, odnosno nesreća, je sastavni dio svakog sporta, pa tako i formule 1... Jednom jedan vozač ima više sreće, drugi put drugi, a isto vrijedi i za nesreću... Međutim, za ostvarivanje pobjeda nije dovoljno biti samo sretan ili imat sreće, treba znat iskoristit te trenutke na najbolji mogući način (npr. Kimi na kraju prošle sezone, moglo bi se reć da je na sreću osvojio naslov, ali nije...bio je najbolji kad je to bilo najpotrebnije i zasluženo je uzeo naslov....)
A kako uvijek ispadne da Hamilton ima sreće kad pobijedi, ako ništa drugo, to onda znači da ima dovoljno znanja i sposobnosti da izvuče maximum iz svake, pa i najmanje prilike! A biti najbolji u takvim trenucima je odlika svih najboljih vozača u povijesti formule 1...
Vrijeme će pokazat da li će Hamilton doć u tu kategoriju... Za sad je na pravom putu... ;)
P.S. Ako je njemu samo sreća potrebna da pobjeđuje, onda mu ja želim svu sreću svijeta u svakoj utrci... :D
Potpuno se slažem s tobom.
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

Lucky je napisao/la:Schumi je odličan igrač nogometa,ali nije ni Hamilton daleko. ;)
Ipak je čovjek trenirao i taj sport.

schumi je bolji :lol: :lol:

ma moze sigurno pouno bolje full je sje*** u kombinezonu, probo sam ja jednom tak zbuksan u odjeci i nemos se mocat dok tehniciras :D
slikaslika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Baš mu lijevica i nije nešto!!:lol:
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Peter Sauber tvrdi: Hamilton je imao sreće u Monaku

Peter Sauber smatra da je Lewis Hamilton na VN Monaka imao sreće te da je zbog toga i pobijedio na najprestižnijoj ovosezonskoj utrci.

"Činjenica da mu je ovjes ostao neoštećen je jednostavno stvar sreće." napisao je Sauber u svojoj kolumni za švicarski magazin Blick.

"Činjenica da se incident dogodio pred kraj kruga, a ne na njegovom početku, je još jednom sreća. U suprotnom bi izgubio puno više vremena, vraćajući se usporeno u boks." dodao je.

"Tako je došao u mogućnost odabrati bolju strategiju od svojih suparnika, a gubitak zbog nezgode mu je učinkovito poništen povoljnim izlaskom sigurnosnog automobila na stazu."

"Jednostavno, imao je sreće na toj utrci." zaključio je Sauber.

Izvor:
F1-live.com
slika
Night Rider
Početnik
Početnik

Walter je napisao/la:Peter Sauber tvrdi: Hamilton je imao sreće u Monaku

Peter Sauber smatra da je Lewis Hamilton na VN Monaka imao sreće te da je zbog toga i pobijedio na najprestižnijoj ovosezonskoj utrci.

"Činjenica da mu je ovjes ostao neoštećen je jednostavno stvar sreće." napisao je Sauber u svojoj kolumni za švicarski magazin Blick.

"Činjenica da se incident dogodio pred kraj kruga, a ne na njegovom početku, je još jednom sreća. U suprotnom bi izgubio puno više vremena, vraćajući se usporeno u boks." dodao je.

"Tako je došao u mogućnost odabrati bolju strategiju od svojih suparnika, a gubitak zbog nezgode mu je učinkovito poništen povoljnim izlaskom sigurnosnog automobila na stazu."

"Jednostavno, imao je sreće na toj utrci." zaključio je Sauber.

Izvor:
F1-live.com
Ma svi seru. Sreća bi bila da uopće nije niti došlo do incidenta.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Night Rider je napisao/la: Ma svi seru. Sreća bi bila da uopće nije niti došlo do incidenta.
Za to si je sam kriv! ;)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Walter je napisao/la:Peter Sauber tvrdi: ...
"Činjenica da mu je ovjes ostao neoštećen je jednostavno stvar sreće." napisao je Sauber u svojoj kolumni za švicarski magazin Blick...
Da, ali isto tako je Hamilton izjavio nakon trke da je bio iznenađen da je došlo do puknuća gume jer kontakat s ogradom uopće nije bio jak!
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Dajte ljudi više,pa imao sreče pa hvala bogu,ona treba i njemu i kimiu u massi na putu do naslova,pa zato je nije imao prošle godine u kini...pa šta
koji vam je vrag,ja lično ne volim lewisa,ali ga neki previše napadaju,pa šta je trebalo da se parkira i kaže:e neču sad pobijediti,jer če to biti
nezaslužena pobijeda,jer sam trebao odustati...niđe veze... :roll:

Malo realnosti i objektivnosti bi bilo puno bolje za forum...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la:Dajte ljudi više,pa imao sreče pa hvala bogu,ona treba i njemu i kimiu u massi na putu do naslova,pa zato je nije imao prošle godine u kini...pa šta
koji vam je vrag,ja lično ne volim lewisa,ali ga neki previše napadaju,pa šta je trebalo da se parkira i kaže:e neču sad pobijediti,jer če to biti
nezaslužena pobijeda,jer sam trebao odustati...niđe veze... :roll:

Malo realnosti i objektivnosti bi bilo puno bolje za forum...
evo da se i ja jednom, slažem s tobom :D rekli bi napokon,čovjek je pšobjedio i zasluženo.točka,ostatak rasprave je besmislen
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

U je..te pa to je Carrera gt! :shock:
Nadam se da u ovom slucaju ne vrijedi ona:"Kakav otac takav i sin"
vidc
Veteran
Veteran