Moje je mišljenje da je Robert najbolji vozač u formuli 1, za nekog drugog to je Hamilton ili Massa ili Kimi ili Alonso.Adriana Lima fan je napisao/la:M Power je napisao/la:Ovi komentari u vezi izgleda Roberta mi stvarno idu na živce!edo je napisao/la:robert je fantastičan vozač,ali samo neka se malo proljepša...
Robert je sjajan čovjek i najbolji vozač u formuli 1, a što se tiče izgleda visok je i djeluje kao pravi muškarac, a ne kao neki ulickani šminker.I meni je drag al.....
Mislim da bi Robert da vozi za Ferrari ili McLaren, već ove godine bio najbolji na kraju sezone i da bi dominirao, jer je brz i stabilan i silno talentiran.
Robert iz BMW-a izvlači maksimum i ni jedan drugi vozač u BMW-u ne bi bio brz kao Robert, ni Kimi, ni Alonso, ni Hamilton.
BMW Sauber je momčad s velikim potencijalom i ja vjerujem da će Robert s njima sustići, prestići i pobijeđivati Ferrari i McLaren, ili će jednog dana otići u Ferrari, a onda će biti apsolutno nezaustavljiv, baš kao i najbolji svih vremena Michael Schumacher.