Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
stvarno je zanimljivo kak teče rasprava,sviđa mi se teorija da je schumi valjda trebo ama baš sve zarađene novce dat u dobrotvorne svrhe
tak valjda treba sad i lewis
stavio je dijamante na kacigu,ajmo pljuvat kak je nezreo i nerazborito troši pare,pa njegove su,isto kak i kimi je imo i još neki vozači al oni nisu zanimljivi trač-partijama,to je jedan razlog zakaj mi se hami dopada,oko njega se diže prašina kao i oko schumija nekad,a mislim da se zato i Luckyu dopada isto
šala 
@ALF-ti si stvarno pravi animal lover,si član PETA-e?
@p@rti-nemreš stavit jer u RH nema slova @ isto kak ja nebi mogo stavit schuey jer nema y,šmrc,a baš bi bilo dobro,ZG-SCHUEY

@ALF-ti si stvarno pravi animal lover,si član PETA-e?

@p@rti-nemreš stavit jer u RH nema slova @ isto kak ja nebi mogo stavit schuey jer nema y,šmrc,a baš bi bilo dobro,ZG-SCHUEY

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Bernie opet s.re,prošle godine je govorio kako je Hamilton dobar i koja je faca,a sad čim je Kubica osvojil prvu utrku odma od njega radi nadčovjeta-tak uostalom radi sa svakim talentiranim vozačem.M Power je napisao/la:http://www.sportskenovosti.hr/index.php ... ak_id=1229
Evo što Bernie misli o Robertu i Hamiltonu.

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ma ne samo kazem glupost je Hamiltona ili bilokoga krivit sto nije dao novac u dobrotvorne svrhe...... To nije njegova zadaca nista manje nit nista vise nego sto je i nasa da damo nesto u dobrotvorne svrhe pa oni koji tu po forumu pisu kako to nije dao u dobrotvorne svrhe onda treba pitat jesul oni donirali tisucu kuna kolko god u dobrotvorne svrhe. Al tolko platit za tablicu s inicijalima je zbilja smijesno.schuey je napisao/la:stvarno je zanimljivo kak teče rasprava,sviđa mi se teorija da je schumi valjda trebo ama baš sve zarađene novce dat u dobrotvorne svrhe
-
- Rezervni vozač
Ja osobno mislim da bi ovakva rasprava u velikoj vecini slucajeva bila posve nepotrebna i pomalo cak i blesava, ali sto se Hamiltona tice, tu po meni stvari stoje malo drugacije. On je prvi, sam, nicim izazvan poceo od svog zivota raditi medijski cirkus kako bi zaradio poneki euro. Prvenstveno mislim na pisanje njegove famozne biografije. Al nije ni tu stao. Vidio sam na netu, ima tome par mjeseci, da je htio napraviti trgovacko drustvo Lewis Hamilton i prodavati tako dionice samoga sebe.
. Ja ne znam od kuda mu takve glupe ideje, dali on to sam smislja ili ima pametne savjetnike oko sebe. Mozda mu je netko trebao barem ugrubo objasniti kako funkcioniraju trgovacka drustva i da postoji dosta dobrih razloga zasto vrhunski sportasi takve stvari ne rade. I sada se takva njegova poslovna politika i zivotna neka filozofija njemu malo po malo vraca. I to mu se vraca na nacin koji je zapravo u konacnici po njega los jer ga prikazje ko najobicnijeg ridikula. Ali, da rezimiram, on je za to sam sebi kriv.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ja se ne slažem sa svim kaj si rekao,jer ta tgovačka društva su hit već neko vrijeme predvođena popularnim nogometašima na konto čijeg imena se zarađuje bez njegovih pristanaka tak da si tu pobrko lončećedado je napisao/la:Ja osobno mislim da bi ovakva rasprava u velikoj vecini slucajeva bila posve nepotrebna i pomalo cak i blesava, ali sto se Hamiltona tice, tu po meni stvari stoje malo drugacije. On je prvi, sam, nicim izazvan poceo od svog zivota raditi medijski cirkus kako bi zaradio poneki euro. Prvenstveno mislim na pisanje njegove famozne biografije. Al nije ni tu stao. Vidio sam na netu, ima tome par mjeseci, da je htio napraviti trgovacko drustvo Lewis Hamilton i prodavati tako dionice samoga sebe.. Ja ne znam od kuda mu takve glupe ideje, dali on to sam smislja ili ima pametne savjetnike oko sebe. Mozda mu je netko trebao barem ugrubo objasniti kako funkcioniraju trgovacka drustva i da postoji dosta dobrih razloga zasto vrhunski sportasi takve stvari ne rade. I sada se takva njegova poslovna politika i zivotna neka filozofija njemu malo po malo vraca. I to mu se vraca na nacin koji je zapravo u konacnici po njega los jer ga prikazje ko najobicnijeg ridikula. Ali, da rezimiram, on je za to sam sebi kriv.
drugo,dečko ima priliku zarađivat,na konto ulaska u f1 i pomoći kroz karijeru je prihvatio iznimno malu plaću za vozača tog kalibra,dapače dobio je plaću kalibra doornbosa ili tak nekog samo da može pokazat kaj zna,ama baš svi vozači rade raznorazne marketinške fore kako bi zaradili veliku sumu love,schumi je za primjer snimao reklamu za garnier fructis i ta reklama je žestoko poljuvana kao sramota za njega,ali čovjek zarađuje i to je zaradio koliko vjerovatno ni ja ni ti nećemo ni na televiziju vidjet a kamoli u životu,koliko on na samo jednoj reklami. nadalje,ja uvijek krećem od sebe,imam stalni posao al da mi netko veli da nekaj sa strane napravim i zaradim para koliko radim cijelu godinu i to u samo dan-dva,pa zašto ne bih,idemo dalje, mislim da ljudi oko njega nisu ipak baš sasvim nesposobni jer on da bi bio marketinški privlačan mora biti u središtu pozornosti,kako vozačke(u čem je uspješan) tako i privatno,stalno mora biti u toku,tako se pare zarađuju,jako,jako velike pare i to je njihov posao i dobro ga rade....nisu se došli družit na utrke nego zarađivat lovu kako hamiju tako i njegovoj momčadi,
nadam se da sam bio dovoljno jasan
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
To nije glupo. Ja mislim da se tako David Bowie(tako mu ime i prezime?) "prodao" za nekih 100 mil. i sada svu zaradu mora dijelit sa dionicarima al je dobio velik keš.dado je napisao/la:Ja osobno mislim da bi ovakva rasprava u velikoj vecini slucajeva bila posve nepotrebna i pomalo cak i blesava, ali sto se Hamiltona tice, tu po meni stvari stoje malo drugacije. On je prvi, sam, nicim izazvan poceo od svog zivota raditi medijski cirkus kako bi zaradio poneki euro. Prvenstveno mislim na pisanje njegove famozne biografije. Al nije ni tu stao. Vidio sam na netu, ima tome par mjeseci, da je htio napraviti trgovacko drustvo Lewis Hamilton i prodavati tako dionice samoga sebe.. Ja ne znam od kuda mu takve glupe ideje, dali on to sam smislja ili ima pametne savjetnike oko sebe. Mozda mu je netko trebao barem ugrubo objasniti kako funkcioniraju trgovacka drustva i da postoji dosta dobrih razloga zasto vrhunski sportasi takve stvari ne rade. I sada se takva njegova poslovna politika i zivotna neka filozofija njemu malo po malo vraca. I to mu se vraca na nacin koji je zapravo u konacnici po njega los jer ga prikazje ko najobicnijeg ridikula. Ali, da rezimiram, on je za to sam sebi kriv.
- Fiorano04
Izgleda da nisi baš upućen u ekonomiju kad olako tvrdiš da je to glupa stvardado je napisao/la:Ja osobno mislim da bi ovakva rasprava u velikoj vecini slucajeva bila posve nepotrebna i pomalo cak i blesava, ali sto se Hamiltona tice, tu po meni stvari stoje malo drugacije. On je prvi, sam, nicim izazvan poceo od svog zivota raditi medijski cirkus kako bi zaradio poneki euro. Prvenstveno mislim na pisanje njegove famozne biografije. Al nije ni tu stao. Vidio sam na netu, ima tome par mjeseci, da je htio napraviti trgovacko drustvo Lewis Hamilton i prodavati tako dionice samoga sebe.. Ja ne znam od kuda mu takve glupe ideje, dali on to sam smislja ili ima pametne savjetnike oko sebe. Mozda mu je netko trebao barem ugrubo objasniti kako funkcioniraju trgovacka drustva i da postoji dosta dobrih razloga zasto vrhunski sportasi takve stvari ne rade. I sada se takva njegova poslovna politika i zivotna neka filozofija njemu malo po malo vraca. I to mu se vraca na nacin koji je zapravo u konacnici po njega los jer ga prikazje ko najobicnijeg ridikula. Ali, da rezimiram, on je za to sam sebi kriv.
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Hamilton nije ekonomist, već pilot formule 1.Fiorano04 je napisao/la:Izgleda da nisi baš upućen u ekonomiju kad olako tvrdiš da je to glupa stvardado je napisao/la:Ja osobno mislim da bi ovakva rasprava u velikoj vecini slucajeva bila posve nepotrebna i pomalo cak i blesava, ali sto se Hamiltona tice, tu po meni stvari stoje malo drugacije. On je prvi, sam, nicim izazvan poceo od svog zivota raditi medijski cirkus kako bi zaradio poneki euro. Prvenstveno mislim na pisanje njegove famozne biografije. Al nije ni tu stao. Vidio sam na netu, ima tome par mjeseci, da je htio napraviti trgovacko drustvo Lewis Hamilton i prodavati tako dionice samoga sebe.. Ja ne znam od kuda mu takve glupe ideje, dali on to sam smislja ili ima pametne savjetnike oko sebe. Mozda mu je netko trebao barem ugrubo objasniti kako funkcioniraju trgovacka drustva i da postoji dosta dobrih razloga zasto vrhunski sportasi takve stvari ne rade. I sada se takva njegova poslovna politika i zivotna neka filozofija njemu malo po malo vraca. I to mu se vraca na nacin koji je zapravo u konacnici po njega los jer ga prikazje ko najobicnijeg ridikula. Ali, da rezimiram, on je za to sam sebi kriv.
-
- Rezervni vozač
Decki dragi nije isto napraviti firmu x.y. koja nosi ime tog x.y. i onda prodavat odjecu whatever i napraviti firmu x.y. koja prodaje x.y-a. Jer u ovom drugom slucaju sve sto x.y. zaradi nije njegovo vec je vlasnistvo firme kojom upravlja upravni odbor koji odgovara dionicarima. Zivot x.y. nije vise njegov zivot nego je vlasnistvo firme tj. upravnog odobora koji odreduje sto ce x.y. nosit, kuda ce ici a kuda nece, s kim ce se druzit a s kim nece i slicno. Oke?Fiorano04 je napisao/la: Izgleda da nisi baš upućen u ekonomiju kad olako tvrdiš da je to glupa stvar
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
al tah isti x,y je predsjednik i uprava firme x,ydado je napisao/la:Decki dragi nije isto napraviti firmu x.y. koja nosi ime tog x.y. i onda prodavat odjecu whatever i napraviti firmu x.y. koja prodaje x.y-a. Jer u ovom drugom slucaju sve sto x.y. zaradi nije njegovo vec je vlasnistvo firme kojom upravlja upravni odbor koji odgovara dionicarima. Zivot x.y. nije vise njegov zivot nego je vlasnistvo firme tj. upravnog odobora koji odreduje sto ce x.y. nosit, kuda ce ici a kuda nece, s kim ce se druzit a s kim nece i slicno. Oke?Fiorano04 je napisao/la: Izgleda da nisi baš upućen u ekonomiju kad olako tvrdiš da je to glupa stvar
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Joj koju si sada glupost rekao......... On moze biti sta god hoce uz to sto je vozac F1. On je ekonomist cim je osnovao firmu koja nosi njegovo ime i on je alfa i omega u toj firmi. To ga cini ekonomistom. Sad cime se ta firma bavi to uopce nije bitno al on automatski spada u ekonomiste ako je i jedna osoba kupila njegovu dionicu. A uz to pa sta vi mislite da bi sada dionicari mogli postavit svoj izvrsni odbor i sva druga tijela d.d.-a koja bi odlucivala kad ce jest, izlazit van bla bla?-Briatore- je napisao/la:Hamilton nije ekonomist, već pilot formule 1.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Ovaj forum je stvarno postao okupljalište ljudi upitne vjerodostojnosti, a tipičan primjerak takvih si ti.Adriana Lima fan je napisao/la:Joj koju si sada glupost rekao......... On moze biti sta god hoce uz to sto je vozac F1. On je ekonomist cim je osnovao firmu koja nosi njegovo ime i on je alfa i omega u toj firmi. To ga cini ekonomistom. Sad cime se ta firma bavi to uopce nije bitno al on automatski spada u ekonomiste ako je i jedna osoba kupila njegovu dionicu. A uz to pa sta vi mislite da bi sada dionicari mogli postavit svoj izvrsni odbor i sva druga tijela d.d.-a koja bi odlucivala kad ce jest, izlazit van bla bla?-Briatore- je napisao/la:Hamilton nije ekonomist, već pilot formule 1.![]()
Ta tvrtka mora registrirat svoju osnovnu djelatnost u trgovacki registar a to moze bit sportski rezultat ili sportska licnost Hamilton tj. sva njegova zarada se djeli na dio pri kojem se određeni dio isplacuje dionicarima u dividendi,a ostatak ide u "reinvestiranje" tj. Hamiltonu samom.
Glupost si upravo izgovorio ti a ne ja. Za razliku od tebe, ja znam da ako osnuješ firmu nisi ekonomist, već "samo" vlasnik iste. Za ekonomista bi se ipak trebao školovati, tako da zvanje ekononista, ako se ne varam stječeš završetkom barem VI stupnja na ekonomskom fakultetu (tzv. nekadašnja viša stručna sprema-VŠS, dok diplomirani ekonomist, dakle visoku stručnu spremu-VSS, stječeš diplomom na VII stupnju). Tako je bilo prije tzv. Bologne, odnosno tako sam ja diplomirao i imam zvanje dipl.oec-a.
Ništa posebno, samo završen faks.
Ali nije lijepo od tebe da se praviš pametan, a upitno je uopće znaš li o čemu pričaš, tj. razumiješ se u te stvari k'o Mara u krivi qu*ac.
A što se tiče Hamiltona, bilo bi mu pametnije da se bavi onim što ipak najbolje zna, a to je brza vožnja, da ne bi ispo (beep) kao ti. Ionako mu takva sranja smišljaju njegovi menadžeri, i općenito engleska javnost i mediji od njega prave budalu, odnosno čovjeka kojeg dio fanova već dobrano "mrzi", jer stvaraju sprdačinu od formule 1, tj. više energije troši na slikanje po medijima i kojekakvim nepotrebnim eventima, nego na npr. da uči koji "gumbek" treba, odnosno ne smije stisnut na volanu meklarena. Ili na koju boju semafora se smije prolaziti kroz pit-lane.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ti pricas gluposti. Zasto nebi zaradio na ovaj nacin i moze zaradit na taj nacin zato dosta price. A ja nisam smatrao da si reko ekonomist u smislu zvanja ekonomista jel to nema veze s onime cime pricamo nego pricamo o njemu kao vlasniku tvrtke.
To sta se svugdje vucara je zbilja nepotrebno al ovo nema veze s time.
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Onda prvo nauči hrvatski jezik i nauči se kulturi komuniciranja sa drugim ljudima. Nije lijepo iz čista mira govoriti da netko priča gluposti, a to zapravo nije istina.Adriana Lima fan je napisao/la:Ti pricas gluposti. Zasto nebi zaradio na ovaj nacin i moze zaradit na taj nacin zato dosta price. A ja nisam smatrao da si reko ekonomist u smislu zvanja ekonomista jel to nema veze s onime cime pricamo nego pricamo o njemu kao vlasniku tvrtke.
Svoje mišljenje o likovima koji imaju 6 postova dnevno sam već rekao, tako da ovim postom završava moja rasprava s tobom.
- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Kod nas ta tabla dođe oko tj. manje od 7000kn, tak da to opće nemožeš uspoređivat(iako to moraš platiti svake il svake druge godine ponovo).zborzic@htnet-dsl je napisao/la:i meni su ta slova malo seljački,bez ukusa,ali on ima para pa ih troši. ako vam šta znači i kerum ima na svojim tablicama ST-KERUM pa zaključite šta to znači.
A kao prvo ovo je sport koji u prvi plan stavlja vozaće, bitno je kako voze i iskreno me zaboli šta rade kad su doma. A za Hamia se ionako zna da je "društveni papak" koji to nadoknađuje kupovinom bljeskavih stvari, a ovo je jedna od njih! Čovjek frustira sam sebe, sam sebe umanjuje u vlastitim oćima, sam od sebe radi žrtvu.. Jadan on.. Da ima sve pare svijeta nebi bio zadovoljan.. Možda jednom shvati šta su tolike pare..
Zato kažem možda Kimi živi kako živi, neznam što su svi zapeli za to što cuga, kao da je konstantno pijan, al će isti taj Kimi uvijek bit veći čovjek od ovoga čije ime ova tema nosi!
TF110 - Toyota F1 '10
"

- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
I sad Lewis demantira da je kupio/kupuje tablicu the clickMr. Spinx je napisao/la:Kod nas ta tabla dođe oko tj. manje od 7000kn, tak da to opće nemožeš uspoređivat(iako to moraš platiti svake il svake druge godine ponovo).zborzic@htnet-dsl je napisao/la:i meni su ta slova malo seljački,bez ukusa,ali on ima para pa ih troši. ako vam šta znači i kerum ima na svojim tablicama ST-KERUM pa zaključite šta to znači.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
klasika........zbilja se čudim da takvi (bogati,slavni,preopterećeni) ne nađu nekog tko će im o svim tim stvarima brinuti, lijepo zemeš PR-a i libo te taki, odgovaraš i govoriš samo kad moraš ugovornom obvezom, u međuvremenu se ne kompromitiraš......jedino moraš nać kvalitetnog PR-a.I sad Lewis demantira da je kupio/kupuje tablicu the click
- _beast_
Ma Bernia zanima samo lova, sad mora napraviti zvijezdu od Kubice, daM Power je napisao/la:http://www.sportskenovosti.hr/index.php ... ak_id=1229
malo na njemu zaradi... Mislim da mu takve izjave netrebaju... Kaj je najbolje, sam sebe demantira, veli da je Kubica bolji, a Hamilton mu je ispred Kubice... Stvarno ima smisla za izjaviti glupost...
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Bitno je da je Alonso prvi!_beast_ je napisao/la:Ma Bernia zanima samo lova, sad mora napraviti zvijezdu od Kubice, daM Power je napisao/la:http://www.sportskenovosti.hr/index.php ... ak_id=1229
malo na njemu zaradi... Mislim da mu takve izjave netrebaju... Kaj je najbolje, sam sebe demantira, veli da je Kubica bolji, a Hamilton mu je ispred Kubice... Stvarno ima smisla za izjaviti glupost...

Avanti FER, Avanti!!!
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
pa...njegovo pravo.Walter je napisao/la:Hamilton neće učestvovati u štrajku
http://www.autosport.com/news/report.php/id/68432

bukreka i jogurta
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
gospodin čovjek to je sve kaj ću rečWalter je napisao/la:Hamilton neće učestvovati u štrajku
http://www.autosport.com/news/report.php/id/68432