zbog ferraroja je uvedena kazna za puštanje,mclaren je to jako očito sad to napravio i nije kažnjen tak da kad moram tak reč, ne serite toliko,stvarno ste svi toliko nerazumni i djetinjasti te pogotovo neralni,ko da Ferrari nikad nije kažnjavan,molim vas,kimi ode kenjat pa dobije 5 somića kazne,kažnjavaju ih izmjenama pravila,schumija su više puta kaznili nego bilo kojeg vozača u zadnjih 20 godina tak da prestanite gluposti valjat više,ama svaka kazna Mclarenu je pravedna,dapače i možda su neke blage,sad već vidim komentare al me uopće ne dira tih 100 milja koliko je prvotno trebalo bit,zapravo za to su ih trebali isključit na barem 5 godina! Kimija nisu opozvali za auspuh,pa kimi se tako vozio 2 kruga prije nego je itko uspio shvatit kaj se događa a za 3 kruga je sam otpo,je greška,trebali jesu ali nisu,koliko je vozača sa neispravnim spojlerima vozilo po stazi da ne uđu u boks ranije nego kaj moraju pa njih isto nisu pozvali,to vam nije ostalo u glavi,no kad se kimiju to dogodi odma je Ferrari Assistence.Jel tako teško reč da se slažete il ne slažete te obrazložit zašto,ne povlačit paralele koje nemaju veze s mozgom a kamoli s tom situacijom. Stvarno ste nekad dosadni ko Adriana Lima Fan kad počne priče o psima i jarku. i najbolje mi je pljuvanje kak ne rade nikaj kaj je Mclarenu u korist,malo realnosti ljudi,nemojte sve gledat ko djeca,neki su toliko ovdje zapeli kao da im život ovisio tome da izgovore takve besmislice i vraćaju se na teme o kojima nemaju pojma. Raspravljajte o događajima ako se nekaj dogodilo nemorate odmah izmišljat urote il bilo kakve stvari,kad neki od vas dođu do te razine tek tada će istinski vidjet sve čari formule do tad će bit razmaženi klinci koji samo znaju za svog idola

meni nema lijepše nego argumentirane rasprave pa nemoram ja ni bit u pravu,ali ću naučit nekaj,sutra ću ja nekog naučit nešto i idemo dalje,rastemo.... do tad malo realnosti ljudi,zanimljivo kako niti jedni drugi navijači ne pljuju po drugima kao McLarenovci,čast iznimkama na vrhunskim raspravama
dado je napisao/la:Vec odavno u F1 postoje momcadske odredbe
to neki nikada neće shvatit,znaš u Ferrariju se ne smije to radit i Rubens kad je to napravio,Schumi je ispo najveće smeće,a danas kad to netko napravi za Hamija,sasvim je opravdan potez,to je ono o čem cijelo vrijeme pričam
p.s. ona snimka nije dostupna više a treba mi da usporedim sa slikom koju je posto gringo73,živo me zanima ta situacija