Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Walter je napisao/la:Britanski mediji kritikuju Hamiltona

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 0122.shtml
Ah, ništa čudno, od kad se preselio pa nadalje koristit će svaku priliku da ga "pokopavaju"... Možda na ovaj način malo smanje pritisak s njega... ;)
slika slika
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

Vidim da su Meklarenovci jako objektivni. Trebalo je Kimija kazniti sa +10 za sledecu trku, samo nije nikoga razvalio od nazad.
Kimi je najbolji
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

Mislim da bi modovi mogli otključati temu "Urota protiv McLarena" jer je sada i više nego očito da ovdje nije sve čisto.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Night Rider je napisao/la:Mislim da bi modovi mogli otključati temu "Urota protiv McLarena" jer je sada i više nego očito da ovdje nije sve čisto.
utora ? posjedovati 780 stranica povjerljivih tehničkih informacija iz Maranella. :D
Night Rider
Početnik
Početnik

Ante sexy je napisao/la:
Night Rider je napisao/la:Mislim da bi modovi mogli otključati temu "Urota protiv McLarena" jer je sada i više nego očito da ovdje nije sve čisto.
utora ? posjedovati 780 stranica povjerljivih tehničkih informacija iz Maranella. :D
Nevezano za tu kaznu. Mislim da si i ti primjetio da se u zadnje vrijeme samo McLaren kažnjava. Kimijev leteći auspuh je mogao nekom glavu otkinit, a to to iz FIA-e nisu "primjetili"...
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Mislim da bi tebi tebi trebalo brisati par zadnjih postova, u kojima ništa konkretno ne pišeš nego samo pljuješ po Ferrariju i kako je sve za njih, a kako su svi protiv McM ;)
I pričas kako su kazne bezveze.
Jesu li Massa i Kimi smetali kome u Maleziji sa sporim bolidom di se vozi 300 km/h? Jesu li Massa i Kimi smetali kome u kvalamau Francuskoj?
Jel jučer Heikki pustio Lewisa iako nije morao?

Ja mislim da bi ti odma na forumu posrao Ferrari o timskim odredbama. ;)
.
Night Rider
Početnik
Početnik

red_devil je napisao/la:
Mislim da bi tebi tebi trebalo brisati par zadnjih postova, u kojima ništa konkretno ne pišeš nego samo pljuješ po Ferrariju i kako je sve za njih, a kako su svi protiv McM ;)
Jesu li Massa i Kimi smetali kome u Maleziji sa sporim bolidom di se vozi 300 km/h? Jesu li Massa i Kimi smetali kome u kvalamau Francuskoj?

Ovakvih propusta ima puno. Lewis je bio puno lakši od Heikkija i bilo je logično da ga pusti. Kao što je Heidfeld pustio Kubicu, ali oni su se borili za pobjedu. Nemoj mi samo ti pričati o propuštanju. Kada je Barichello morao pustit Schumachera zadnji krug. To su pičke kakvih nema. Čovjek je nadmašio Schumachera u toj utrci i sve je to prosuo zbog pički iz Maranella.
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Night Rider je napisao/la:Ovakvih propusta ima puno. Lewis je bio puno lakši od Heikkija i bilo je logično da ga pusti. Kao što je Heidfeld pustio Kubicu, ali oni su se borili za pobjedu. Nemoj mi samo ti pričati o propuštanju. Kada je Barichello morao pustit Schumachera zadnji krug. To su pičke kakvih nema. Čovjek je nadmašio Schumachera u toj utrci i sve je to prosuo zbog pički iz Maranella.
Eto vidiš ja sam to propuštanje naveo zbog razloga koji sam napisao u svom prethodnom postu. Nisam ništa napisao ni za BMW u Kanai, samo kažem da se kod Ferrarija na to gleda sa povećalom ;)
A što se tiče Austrije to je bila sramota i svi su se s tim složili... I to je odavno raspravljeno na forumu.
Ovo bi bio EOD jer smo već u offu ;)
.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Night Rider je napisao/la:
red_devil je napisao/la:

Ovakvih propusta ima puno. Lewis je bio puno lakši od Heikkija i bilo je logično da ga pusti. Kao što je Heidfeld pustio Kubicu, ali oni su se borili za pobjedu. Nemoj mi samo ti pričati o propuštanju. Kada je Barichello morao pustit Schumachera zadnji krug. To su pičke kakvih nema. Čovjek je nadmašio Schumachera u toj utrci i sve je to prosuo zbog pički iz Maranella.
Bolje i to nego krasti podatke o bolidim drugih momčadi
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Night Rider je napisao/la:
red_devil je napisao/la:

Pa kad je takav je*ač, što ih Rubens nije sve strero u 3 majčine i Šumiju razbio onu stvar, Todta nogom u guzicu i problem riješen. Šta je sad ovo suđenje Ferrariju za sranje od prije 100 godina, a ti si odvjetnik.
Ne odobravam postupak Ferrarija, ali šta se ovaj pokunjio ko pizda?
hsp1861
Navijam za: McLaren

Post Postao/la hsp1861 »

vulshok je napisao/la:
hsp1861 je napisao/la:ma balavac je uništio mclaren, zbog njega prošle godine nisu osvojeni naslovi. a sad je kakti postao zvijezda neka pa se slika s milijun sponzoruša. balavac mali. pun mi ga je **rac.
Jesi mi ti jako frustriran? :D
pa iskreno jesam...
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Night Rider je napisao/la: Ovakvih propusta ima puno. Lewis je bio puno lakši od Heikkija i bilo je logično da ga pusti. Kao što je Heidfeld pustio Kubicu, ali oni su se borili za pobjedu. Nemoj mi samo ti pričati o propuštanju. Kada je Barichello morao pustit Schumachera zadnji krug. To su pičke kakvih nema. Čovjek je nadmašio Schumachera u toj utrci i sve je to prosuo zbog pički iz Maranella.
A zasto bi bilo logicno da je Lewis pusten? Nisu li se nedavno u McM kleli u nekakvu demokraciju, jednakost vozaca, bolji pobjeduje i slicno? Zasto nije bilo logicno da Lewis pusti Alonsa na V.N. SAD-a? Da se razumijemo, u tom slucaju bi Alonso uza sve poteskoce koje su ga pratile u daljnjem toku sezone postao svjetski prvak. Vec odavno u F1 postoje momcadske odredbe. I to je jasno. Jedini izolirani incident je bio izmedu Senne i Prosta, ali to je ktegorija sama za sebe. Vidim da se diglo puno dreke o Lewisovog kaznjavanja. Na teveu se nije vidjelo dobro, barem ja nisam vidio dali je on prosao Vettela zato jer je sjekao sikanu, ali suci su valjda vidjeli bolje. Sve u svemu razocaravajuce 10 mjesto za Hamiltona, dok covjek koji ga je eto morao propustiti u momcadi koja ne poznaje momcadske odredbe se je borio zadnjih 10 krugova za podiji. Pametnom dosta.
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

dado je napisao/la:
Night Rider je napisao/la: Ovakvih propusta ima puno. Lewis je bio puno lakši od Heikkija i bilo je logično da ga pusti. Kao što je Heidfeld pustio Kubicu, ali oni su se borili za pobjedu. Nemoj mi samo ti pričati o propuštanju. Kada je Barichello morao pustit Schumachera zadnji krug. To su pičke kakvih nema. Čovjek je nadmašio Schumachera u toj utrci i sve je to prosuo zbog pički iz Maranella.
A zasto bi bilo logicno da je Lewis pusten? Nisu li se nedavno u McM kleli u nekakvu demokraciju, jednakost vozaca, bolji pobjeduje i slicno? Zasto nije bilo logicno da Lewis pusti Alonsa na V.N. SAD-a? Da se razumijemo, u tom slucaju bi Alonso uza sve poteskoce koje su ga pratile u daljnjem toku sezone postao svjetski prvak. Vec odavno u F1 postoje momcadske odredbe. I to je jasno. Jedini izolirani incident je bio izmedu Senne i Prosta, ali to je ktegorija sama za sebe. Vidim da se diglo puno dreke o Lewisovog kaznjavanja. Na teveu se nije vidjelo dobro, barem ja nisam vidio dali je on prosao Vettela zato jer je sjekao sikanu, ali suci su valjda vidjeli bolje. Sve u svemu razocaravajuce 10 mjesto za Hamiltona, dok covjek koji ga je eto morao propustiti u momcadi koja ne poznaje momcadske odredbe se je borio zadnjih 10 krugova za podiji. Pametnom dosta.

F1 je momčadski sport, momčadski!!!!!!!!!!
...šta vas briga ko bu koga pustil ili ne....i te pičke iz maranella su danas sinonim za F1....Ferrari, tako je!

..i ne znam zake se bunite protiv kimija...s jedne strane oćete zanimljivu i dinamičnu trku s puno sudara i kojekakvih sranja, a s druge strane i na najmanju ogrebotinu na autu zahtjevate diskvalifikaciju :roll:

...uživajte, ljudi, uživajte...u crvenom trijumfu!!
Anything you can do, I can do better!
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Pero Perilica je napisao/la:
...šta vas briga ko bu koga pustil ili ne....i te pičke iz maranella su danas sinonim za F1....Ferrari, tako je!

..i ne znam zake se bunite protiv kimija...s jedne strane oćete zanimljivu i dinamičnu trku s puno sudara i kojekakvih sranja, a s druge strane i na najmanju ogrebotinu na autu zahtjevate diskvalifikaciju :roll:

Ja ga ipak smatram individualnim sportom, a ne momcadskim jer ipak jedan covjek sjedi za volanom a ne njih pedeset. Ja se ne bunim protiv Kimija u ovom postu, i ja ne zahtjevam diskvalifikaciju zbog neke ogrebotine. Dapace, nisam cak niti navijac neke momcadi, drazi su mi vozaci, a i nisam Ferrarijevac kako bi netko mogao zakljuciti mozda iz mojih postova.
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

dado je napisao/la:

Ja ga ipak smatram individualnim sportom, a ne momcadskim jer ipak jedan covjek sjedi za volanom a ne njih pedeset. Ja se ne bunim protiv Kimija u ovom postu, i ja ne zahtjevam diskvalifikaciju zbog neke ogrebotine. Dapace, nisam cak niti navijac neke momcadi, drazi su mi vozaci, a i nisam Ferrarijevac kako bi netko mogao zakljuciti mozda iz mojih postova.
...da, ali je njih 50( i puno više) dobrano radilo da taj bolid uopće vozi i uloženi su milijuni i miljuni i mislim da si niti jedna momčad ne može dopustiti da jedna figura odlučuje o kompletnoj budućnosti nekog tima....biznis, ljudi moji, to je sve biznis...ak treba zakopat ćemo kimija u asfalt samo da Massa osvoji naslov prvaka :D
Anything you can do, I can do better!
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

...da, ali je njih 50( i puno više) dobrano radilo da taj bolid uopće vozi i uloženi su milijuni i miljuni i mislim da si niti jedna momčad ne može dopustiti da jedna figura odlučuje o kompletnoj budućnosti nekog tima....biznis, ljudi moji, to je sve biznis...ak treba zakopat ćemo kimija u asfalt samo da Massa osvoji naslov prvaka :D
To nema veze s ovom temom. I moderatori ce to vjerovatno obrisati, ali djaba ti svi milijuni i svi oni koji sjede u prikrajku i cekaju da se nesto dogodi. Vozac je taj koji, kak bi se to reklo medju rajom, make a difference, sto ga cini individualnim sportom.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zbog ferraroja je uvedena kazna za puštanje,mclaren je to jako očito sad to napravio i nije kažnjen tak da kad moram tak reč, ne serite toliko,stvarno ste svi toliko nerazumni i djetinjasti te pogotovo neralni,ko da Ferrari nikad nije kažnjavan,molim vas,kimi ode kenjat pa dobije 5 somića kazne,kažnjavaju ih izmjenama pravila,schumija su više puta kaznili nego bilo kojeg vozača u zadnjih 20 godina tak da prestanite gluposti valjat više,ama svaka kazna Mclarenu je pravedna,dapače i možda su neke blage,sad već vidim komentare al me uopće ne dira tih 100 milja koliko je prvotno trebalo bit,zapravo za to su ih trebali isključit na barem 5 godina! Kimija nisu opozvali za auspuh,pa kimi se tako vozio 2 kruga prije nego je itko uspio shvatit kaj se događa a za 3 kruga je sam otpo,je greška,trebali jesu ali nisu,koliko je vozača sa neispravnim spojlerima vozilo po stazi da ne uđu u boks ranije nego kaj moraju pa njih isto nisu pozvali,to vam nije ostalo u glavi,no kad se kimiju to dogodi odma je Ferrari Assistence.Jel tako teško reč da se slažete il ne slažete te obrazložit zašto,ne povlačit paralele koje nemaju veze s mozgom a kamoli s tom situacijom. Stvarno ste nekad dosadni ko Adriana Lima Fan kad počne priče o psima i jarku. i najbolje mi je pljuvanje kak ne rade nikaj kaj je Mclarenu u korist,malo realnosti ljudi,nemojte sve gledat ko djeca,neki su toliko ovdje zapeli kao da im život ovisio tome da izgovore takve besmislice i vraćaju se na teme o kojima nemaju pojma. Raspravljajte o događajima ako se nekaj dogodilo nemorate odmah izmišljat urote il bilo kakve stvari,kad neki od vas dođu do te razine tek tada će istinski vidjet sve čari formule do tad će bit razmaženi klinci koji samo znaju za svog idola :) meni nema lijepše nego argumentirane rasprave pa nemoram ja ni bit u pravu,ali ću naučit nekaj,sutra ću ja nekog naučit nešto i idemo dalje,rastemo.... do tad malo realnosti ljudi,zanimljivo kako niti jedni drugi navijači ne pljuju po drugima kao McLarenovci,čast iznimkama na vrhunskim raspravama ;)

dado je napisao/la:Vec odavno u F1 postoje momcadske odredbe
to neki nikada neće shvatit,znaš u Ferrariju se ne smije to radit i Rubens kad je to napravio,Schumi je ispo najveće smeće,a danas kad to netko napravi za Hamija,sasvim je opravdan potez,to je ono o čem cijelo vrijeme pričam :roll:

p.s. ona snimka nije dostupna više a treba mi da usporedim sa slikom koju je posto gringo73,živo me zanima ta situacija
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Čim počnemo o Ferrariju FIA-i Shuey se uznemiri, a nama spočitava o neobjektivnosti. Usput ova tema se zove Lewis Hamilton .
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

schuey je napisao/la:zbog ferraroja je uvedena kazna za puštanje,mclaren je to jako očito sad to napravio i nije kažnjen tak da kad moram tak reč, ne serite toliko,stvarno ste svi toliko nerazumni i djetinjasti te pogotovo neralni....
Nakon nekoliko krugova Hamilton je prošao Alonsa, na identičan način, s jednakim "otporom". Hoćemo li i Alonsa kaznit jer ga je pustio? (slušajući Novaka na prijenosu svi su puštali Lewisa) Ili vozači znaju "tko je gdje" i tako voze? Da je Heikkiju javljeno iz boksa da ga pusti misliš da ne bi već danas čitali da je McLaren kažnjen? Vjerujem da bi tako vrijedilo i za BMW u Canadi... Sumnjam da je iz boksa išta javljeno, a o razgovorima u boksu prije trke to je druga priča. Iako nitko ne zna kako će se trka odvijati.
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

gringo73 je napisao/la:
schuey je napisao/la:zbog ferraroja je uvedena kazna za puštanje,mclaren je to jako očito sad to napravio i nije kažnjen tak da kad moram tak reč, ne serite toliko,stvarno ste svi toliko nerazumni i djetinjasti te pogotovo neralni....
Nakon nekoliko krugova Hamilton je prošao Alonsa, na identičan način, s jednakim "otporom". Hoćemo li i Alonsa kaznit jer ga je pustio? (slušajući Novaka na prijenosu svi su puštali Lewisa) Ili vozači znaju "tko je gdje" i tako voze? Da je Heikkiju javljeno iz boksa da ga pusti misliš da ne bi već danas čitali da je McLaren kažnjen? Vjerujem da bi tako vrijedilo i za BMW u Canadi... Sumnjam da je iz boksa išta javljeno, a o razgovorima u boksu prije trke to je druga priča. Iako nitko ne zna kako će se trka odvijati.
nedavno sam gledao video iz 2005. ili 2006. ,renault u pitanju...uglavnom:fisichella ispred alonsa, i puštaju team radio u kojem alonsu govore: "you are faster than giancarlo,overtake him",i odjednom alonso samo tako prestigne fisichellu,tj.fisichella ga pusti,i nikakve kazne.mislim da je očito da su nešto takvo uradili i u mclarenu,ne direktno al su rekli heikkiju da pusti hamiltona...ja ne vidim ništa loše u tome,al je glupo što mclaren glumi neku ravnopravnost vozača kad se iz aviona vidi da nije tako
i izgleda stvarno da se uvijek mclarenovci žale na kazne,a ja nigdje nisam vidio da je netko reko nešto protiv toga što je kimi dobio istu kaznu ko i lewis u monacu,zbog glupih 15 sekundi i poklopca na felgi...po meni to je stoput rigoroznije nego ovo s lewisom,al pravila su pravila...
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

gringo73 je napisao/la:
Baš i nije na isti način. Ono prelaženje Kovalainena ipak liči na propuštanje (Hamilton je bio bar dvije dužina auta iza prije kočenja i uopće nije izgledalo da je kočio jako kasno jer je prošao zavoj bez problema, a prelaženje Alonsa - pa ovaj je tek izašao iz boxa friško natočen...) no ipak ne smatram da je za kažnjavanje jer ako su različite taktike u pitanju - nek svatko vozi svoju utrku i čemu frka oko toga.

@ Schuey - počelo je malo prije Schumia i Rubinha. Šta je sa Mikinim i DC-ovim dogovorom "tko prvi dođe do prvog zavoja" i je li to možda bio Melbourne `98? Ali kazna je uvedena tek tada i sad je li tada FIA bila "alergična" na ferrari ili samo na Schumia?
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

gringo73 je napisao/la: Nakon nekoliko krugova Hamilton je prošao Alonsa, na identičan način, s jednakim "otporom". Hoćemo li i Alonsa kaznit jer ga je pustio? (slušajući Novaka na prijenosu svi su puštali Lewisa) Ili vozači znaju "tko je gdje" i tako voze? Da je Heikkiju javljeno iz boksa da ga pusti misliš da ne bi već danas čitali da je McLaren kažnjen? Vjerujem da bi tako vrijedilo i za BMW u Canadi... Sumnjam da je iz boksa išta javljeno, a o razgovorima u boksu prije trke to je druga priča. Iako nitko ne zna kako će se trka odvijati.
česta pojava je javljanje iz boxa ko je na kojoj poziciji,pogotovo nakon izlaska iz pita ili situaciji nailaska na bolide na stazi,tako da najvjerovatnije je znao točno koji je alonso,mogo si to čut kad veli npr. your P4,you are racing Fisico and Jarno (karikiram),da ne velim oznake na pit wallu,ne tvrdim da je 100% javljeno Hamiju no baš u toj situaciji postoji velika mogućnost da je,a Alonso je sigurno znao i nije komplicirao blokiranjem te eventualnim smetnjama kad je imao sigurne bodove u ruci..

@Dani-pa kak se nebi uzrujao kad vam nemate ni trunke ozbiljnosti u sebi,pričate o stvarima koje su se događale i drugim timovima al samo je McLarenu nepravedno sve dosuđeno,same prepirke nabacujete,povlačite paralele sa svim i svačim kaj nema veze s vezom. i navedi jednu moju neobjektivnu stvarmajstore koju sam ja ovdje rekao i ja ti skidam kapu.

@zvjerko-nisam htio to reč jer bi počele iste priče ponovo i ponovo,na ovo nijedan nema odgovora,a najviše boli kad je schumi u pitanju i ferrari skup s njim,znaš,jer znaš,treba samo kontru bacit,nisam ni ja uvijek u pravu no pokušam bar malo razmislit prije posta,i onda je odgovor na sve to da sam uzrujan,eto vidiš,daleko od tog da nije bilo propusta spram FIA-e prema ferrariju (ovo s kimijem je moglo bit kažnjeno) ali da je McLaren najsvetije i svi su protiv njega je glupost.

@vidc
ma nisi u pravu,kaj nisi skužio da su samo kazne McLarenu preoštre,kimiju je trebalo doživotno zabranit nastupe :roll: al nisi mene il nekog od nas čuo da pljujemo po tom,zahebali su i kaj sad.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

schuey je napisao/la:ne tvrdim da je 100% javljeno Hamiju no baš u toj situaciji postoji velika mogućnost da je,a Alonso je sigurno znao i nije komplicirao blokiranjem te eventualnim smetnjama kad je imao sigurne bodove u ruci..
Samo da nadodam jos jednu stvar koju puno vas ocito zaboravlja - i Alonsu je bilo u interesu da pusti Lewisa ispred jer bi imao puno slabija vremena da je branio poziciju.
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ma s tim "momčadski odredbama" sve je to jedan veliki BS.....i mene je naravno zasmetalo kada je rubinho onako ponizno morao propustiti michaela, ali jbga. recite vi meni zašto jedna momčad nebi odlučila koji njen vozač da pobijedi?! meni je sasvim normalno da momčad koja sama financira svoje sudjelovanje kalkulira i samostalno sebi određuje prioritete i ciljeve.....ali naravno glavešine su procijenile da takova očigledna (i onome koji F1 gleda jednim okom, a drugim zagrljaj ljepote) propuštanja u posljednjim krugovima izazivaju negativan publicitet, pa naravno da se to onda nesmije raditi........samo jedan u nizu primjera kako funkcionira F1 biznis u svojoj srži - daj, samo nemoj da bude preočito.

meni je sve to toliko jadno da mi se cijeli taj F1 svijet, osim onih zbivanja na samoj stazi, gadi do boli.........zašto sve mora biti toliko
prijetvorno? nažalost previše je love ušlo u cijelu stvar i svaka spontanost minimalizira se na najmanju moguću mjeru.......nasreću nikada neće moći režirati onih 2h zbivanja između dvije kockaste zastave.................
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Hamilton i njegova cura Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls izlaze iz restorana.

slika
slika
slika

Ženska mu je komad, :D
Odgovori