Posljednji film

Forum za sve ono što nema veze s Formulom 1...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Samo preko nje mrtve.

Predobra komedija. :lol:
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Friga
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Friga »

Lucky je napisao/la:Next.
Film do j...
Preporučam pogledati.
Podrzavam prijedlog..
Odlican film..

Film..
UBRZANJE
TF110 - Toyota F1 '10
slika"
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

bugatti1001 je napisao/la:Texaški masakr, Ukleti brod,... to su mi OK filmichi. I Omen666. ;)

Ti ne smiješ gledati te filmove radi prinove. ;) (šalim se naravno)
kakav potpis staviti???
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Doc Hollywood
Timo Glock

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

We Own the Night - solidan krimić, nije zahtijevan, glumačka ekipa dobra...sve u svemu, ugodno potrošena 2 sata :)

slika
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Došao iz ZG prije 10 minuta, gledao IRONMAN u Cinestaru...

Nemam riječi, film je PREdobar!! Robert D. Jr je zakon, efekti odlični, humor sjajan!
Dugo nisam gledao tako dobar film, jednostavno ostaneš zadovoljan pogledanim! Sjajno

preporučam svima ;)
slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

...e kakvo smece je onaj No country for old man-majketi-losiji film nisam dugo dugo gledao---sacmarica sa prigusivacem :lol: :lol: :lol: WTF!!! a nahvalili su ga do besvjesti a uber smece samo takvo(kralj je gol asocijacija)-jedino ga malo gluma izvlaci-ali katastrofa sve u svemu...bacenih tri sata...bolje da sam gledao 300 u HD-u po dvajstneznamkoji put....THIS IS SPARTA :D
slika
brainstorm
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la brainstorm »

47 je napisao/la:Došao iz ZG prije 10 minuta, gledao IRONMAN u Cinestaru...

Nemam riječi, film je PREdobar!! Robert D. Jr je zakon, efekti odlični, humor sjajan!
Dugo nisam gledao tako dobar film, jednostavno ostaneš zadovoljan pogledanim! Sjajno

preporučam svima ;)
Gledo sam ga i ja u Cinestaru. Nije bio ni toliko loš u kinu koliko bi bio smeće na DVD-u.
Spiderman 3.
Kraj je bez veze a ovo drugo se da durat...
Stay on top but remain from the underground.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Odgledao "Ji jie hao" ili kako je prevedeno na engleski "Assembly". Kineska ratna drama, vrijeme zbivanja poslije 2. svjetskog rata. Prvi dio filma je više akcije, drugi dio smireniji. Dobar film, pogotovo mi je bio zanimljiv jer je kineski.

slika
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Nije film već serija " Band of Brothers". Pogledo sam ih već neki 15-16-ti put.Dugo traju( ako gledaš u komadu) , ali svakako vijedi prosjediti.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Dani je napisao/la:Nije film već serija " Band of Brothers". Pogledo sam ih već neki 15-16-ti put.Dugo traju( ako gledaš u komadu) , ali svakako vijedi prosjediti.
Slažem se s tobom, predobra serija... U zadnje vrijeme sam pogledao nekoliko filmova koje sam gledao već prije, ali su mi zanimljivi pa.... Cube, Saw, Saw2, Saw3, Saw4, American Gangster, i The Da Vinci Code...
Svi su mi filmovi dobri pa ako neko nije gledao, neka pogleda... ;)
slika slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

keexx je napisao/la:
Dani je napisao/la:Nije film već serija " Band of Brothers". Pogledo sam ih već neki 15-16-ti put.Dugo traju( ako gledaš u komadu) , ali svakako vijedi prosjediti.
Slažem se s tobom, predobra serija... U zadnje vrijeme sam pogledao nekoliko filmova koje sam gledao već prije, ali su mi zanimljivi pa.... Cube, Saw, Saw2, Saw3, Saw4, American Gangster, i The Da Vinci Code...
Svi su mi filmovi dobri pa ako neko nije gledao, neka pogleda... ;)
Saw3 i Saw4 postoji?!moram si to skinut.
Ja sam u zadnje vreme samo Prison Break pogledal,to je serija ali je odlicna.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Eastern Promises... tema - ruska mafija u Londonu. Dosta dobar triler i Naomi Watts :D

slika
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Da se ova tema ne pretvori u junkyard, od sada, ako već želite dati preporuku za dobar film, odvojite dvije-tri minute i napišite zašto vam se film (nije) svidio, tko glumi i zašto se (ne) isplati pogledati ga ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Indiana Jones & Carstvo kristalne lubanje....

Gledao sam ga u Cinestaru....I nisam požalio što sam otišao gledati....Film je predobar....Jedino mi se nesviđa kraj ono sa vanzemaljcima....drugom dimenzijom i to.......mislim da to nema veze sa Indianom=)
1982 UCV 1919
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Scuderia je napisao/la:Vantage point
ahm...
Sale je napisao/la:Da se ova tema ne pretvori u junkyard, od sada, ako već želite dati preporuku za dobar film, odvojite dvije-tri minute i napišite zašto vam se film (nije) svidio, tko glumi i zašto se (ne) isplati pogledati ga
Editiraj post ili ćemo ga proglasiti beskorisnim i izbrisati ga ;)
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Ja sam u zadnje vrijeme pogledala jaaaako puno filmića, izdvojit ću samo 2:

10 000 BC
slika
Dobar filmić, dobra tema, za pogledati u vrućim ljetnim danima, samo je kraj razočaravajuć i preglup.. al važna je pouka: kad se male ruke slože, sve se može, sve se može ;)

i 21
slika

Možda malo prenerealan, al sve u svemu dobar. Preporučujem ga za pogledati...i naravno najvažnija je pouka svim kockarima da se prime pamenijeg posla. :D
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

Icy je napisao/la:Ja sam u zadnje vrijeme pogledala jaaaako puno filmića, izdvojit ću samo 2:

10 000 BC
slika
Dobar filmić, dobra tema, za pogledati u vrućim ljetnim danima, samo je kraj razočaravajuć i preglup.. al važna je pouka: kad se male ruke slože, sve se može, sve se može ;)

i 21
slika

Možda malo prenerealan, al sve u svemu dobar. Preporučujem ga za pogledati...i naravno najvažnija je pouka svim kockarima da se prime pamenijeg posla. :D
Gledao sam u Cinestaru 21:Raspad Las vegasa kao i ovaj 10 000 prije krista...Oba dva preporučujem tko god da je u mogučnosti neka ih pogledaju jer su filmovi stvarno dobri...

A jel možda netko gledao "Nije kraj" hrvatski film kojem je ovaj tjedan predpremijera u Cinestaru da znam jel se isplati otić pogledati....Meni se čini zanimljiv?!
1982 UCV 1919
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač

American Pie . To je zadnja moguća ( navodno ). Uglavnom film je bar meni predobar i presmiješan. Onaj mladi stifler i neki njegov frend koozman dolaze na faks i tam je opet onaj "faca" stifler. I sve je lijepo i bajno ali onda stariji stifler govori kako su im najveći konkurenti štreberi . Najveći konkurenti , dakako , u uzimanju " riba". I tako oni jedni drugima rade spačke . Na kraju se pojavi onaj mali patuljak iz prethodne epizode i on se pridružuje stifleru . Svakako pogledati.

Nisam sigurna kak se piše al na hrvatskom se film zove Iluzionist. Nisam gledala do kraja al negde do 3/4. Mogu reći da sam fascinirana . U filmu se radi o tome da se dvoje djece igraju s tima da je to neka kćerka od nekog princa ili tak nešto. Ovi su ima zabranjivali da to rade i jednog dana su ih rastavili . Nakon mnogo godina mali djećarac je postao predobar mađioničar a ova se trebala udati za nekakvog princa. I onda postaje jako napeto. Dalje neću pisati . Neću kvarit nekom dobar film
Timo Glock

gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Ovih dana odgledao Before the Devil Knows You're Dead, dobar triler. Dva brata imaju plan opljačkati draguljarnicu koja je vlasništvo njihovih roditelja. Priča iz kuta svakog od sudionika...i prije i poslije. Apsolutno vrijedno gledanja.

slika
slika
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

The Kingdom

dobar film ali na kraju opet klasika holivuda dobri momci pobiju sve loše i čiča mića gotova priča...
slika
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Fool`s gold

Kate Hudson, M. McCocunaghey, D. Southerland...
...ako ste gledali saharu ovo je nešta slično (traži se blago) ali sa malo više komičnih situacija - svakako vrijedi pogledati ako se hoćete malo nasmijati i ubiti skoro 2 sata bez žaljenja za potrošenim vremenom...
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

U srijedu sam sa curom bio u Cinestaru i gledao na njezin nagovor Sex & Grad...Iako nisam vjerovao da će mi se film svidjeti....Bio sam u krivu...Film je čist solidan i zabavan....
1982 UCV 1919
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač

My mom´s new boyfriend

Komedija i to preluda. Svakako prepuručam . Film nije uopće teško za shvatit a nasmiješ se pošteno
Timo Glock

Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

gringo73 je napisao/la:Ovih dana odgledao Before the Devil Knows You're Dead, dobar triler. Dva brata imaju plan opljačkati draguljarnicu koja je vlasništvo njihovih roditelja. Priča iz kuta svakog od sudionika...i prije i poslije. Apsolutno vrijedno gledanja.

slika

Sinoč sam ga pogledo i moram priznat da mi i nije baš nešto.....Pogledo sam je zbog tvoje preporuke i očekivao više....
1982 UCV 1919
Odgovori