O čemu ti???Adriana Lima fan je napisao/la:Gluposti valjate. Idite premjestite se u topic o Kimiju i tam solite nekom pamet kakvu je ko imo trku. Massa nije imao dobru trku al ima timskog kolegu koji je navodno bolji vozac i koji je ostvario losij rezultat tako da pisite o njemu.
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Schumy.d
- Legenda

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

- Navijam za: McLaren
O cem ti tu ste poceli kritizirat Massu,a jasno je da je Kimi 5000000000 puta losiju trku odvezao.Schumy.d je napisao/la:O čemu ti???Adriana Lima fan je napisao/la:Gluposti valjate. Idite premjestite se u topic o Kimiju i tam solite nekom pamet kakvu je ko imo trku. Massa nije imao dobru trku al ima timskog kolegu koji je navodno bolji vozac i koji je ostvario losij rezultat tako da pisite o njemu.
- Schumy.d
- Legenda

Da, i???Adriana Lima fan je napisao/la:
O cem ti tu ste poceli kritizirat Massu,a jasno je da je Kimi 5000000000 puta losiju trku odvezao.
Šta tebe briga koga ću ja kritizirati??? Nisu niti jedan niti drugi odvozili neku veličanstvenu utrku i može ih se obojicu kritizirati!! A može ih se isto tako i pohvaliti!!
-
kiby
- Navijam za: Nikoga
kimi se bar borio, i prebroji kolioko je pretjecanja imao u utrci, najvise od svih. massa da je zadrzao barem jos malo lewisa, nebi vise lewis bio tolko brzio od njega, jer i sam je rekao da je imao malo vremena dok mu se nisu pocele ruliti gume. Massa je imao pobjedu u ruci i izgubio ju je.Adriana Lima fan je napisao/la:O cem ti tu ste poceli kritizirat Massu,a jasno je da je Kimi 5000000000 puta losiju trku odvezao.Schumy.d je napisao/la:O čemu ti???Adriana Lima fan je napisao/la:Gluposti valjate. Idite premjestite se u topic o Kimiju i tam solite nekom pamet kakvu je ko imo trku. Massa nije imao dobru trku al ima timskog kolegu koji je navodno bolji vozac i koji je ostvario losij rezultat tako da pisite o njemu.
A nitko nije primjetio da su u ferrariju opet sj..ali kimiju utrku, neznam zasto su ga poslali u box za vrijeme SC-a jer je imao puno vise goriva i od hamiltona a vidjeli smo koliko je jos krugova on ostao na stazi nakon SC-a. tu je kimi izgubio utrke, jer da je ostao na stazi i dalje, hamilton bi usao u box , a kimi bi preuzeo vodstvo i sa par krugova vise goriva bi kroz boxeve vjerovatno presao lewisa
Sta je tu je, cekamo sljedecu trku da vidimo sta nam ona nosi!!
Zadnja izmjena: kiby, dana/u 20 srp 2008, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
McM fun
-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
-
HamilonsoMcM
- Početnik

...i Force India bi osvojila konstruktorekiby je napisao/la:
kimi se bar borio, i prebroji kolioko je pretjecanja imao u utrci, najvise od svih. massa da je zadrzao barem jos malo lewisa, nebi vise lewis bio tolko brzio od njega, jer i sam je rekao da je imao malo vremena dok mu se nisu pocele ruliti gume. Massa je imao pobjedu u ruci i izgubio ju je.
A nitko nije primjetio da su u ferrariju opet sj..ali kimiju utrku, neznam zasto su ga poslali u box za vrijeme SC-a jer je imao puno vise goriva i od hamiltona a vidjeli smo koliko je jos krugova on ostao na stazi nakon SC-a. tu je kimi izgubio utrke, jer da je ostao na stazi i dalje, hamilton bi usao u box , a kimi bi preuzeo vodstvo i sa par krugova vise goriva bi kroz boxeve vjerovatno presao lewisa
...::: // Hamilton United \\ :::...
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Schumachera
kaj si bezobrazan tako ti?HamilonsoMcM je napisao/la:...i Force India bi osvojila konstruktorekiby je napisao/la:
kimi se bar borio, i prebroji kolioko je pretjecanja imao u utrci, najvise od svih. massa da je zadrzao barem jos malo lewisa, nebi vise lewis bio tolko brzio od njega, jer i sam je rekao da je imao malo vremena dok mu se nisu pocele ruliti gume. Massa je imao pobjedu u ruci i izgubio ju je.
- -Briatore-
- Svjetski prvak

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

Ma ti si bolji od Rosa Browna kakve taktike radis. Nemam ja s tobom sta diskutirat jel ti ocito bolje zans i od mene,a bome i od cijelog Ferrari tima.kiby je napisao/la:A nitko nije primjetio da su u ferrariju opet sj..ali kimiju utrku, neznam zasto su ga poslali u box za vrijeme SC-a jer je imao puno vise goriva i od hamiltona a vidjeli smo koliko je jos krugova on ostao na stazi nakon SC-a. tu je kimi izgubio utrke, jer da je ostao na stazi i dalje, hamilton bi usao u box , a kimi bi preuzeo vodstvo i sa par krugova vise goriva bi kroz boxeve vjerovatno presao lewisa
- -Briatore-
- Svjetski prvak

Prijatelju, nema više Michaela Schumachera, Rossa Browna i Jeana Todta...te stvari idu polako, pa ih je teško i zamjetiti, ali Ferrari polagano gubi konce...na žalost. Nema više vozača br. 1, totalna anarhija i baš će McM na Ferrarijevoj dugogodišnjoj taktici trijumfirati.Adriana Lima fan je napisao/la:Ma ti si bolji od Rosa Browna kakve taktike radis. Nemam ja s tobom sta diskutirat jel ti ocito bolje zans i od mene,a bome i od cijelog Ferrari tima.kiby je napisao/la:A nitko nije primjetio da su u ferrariju opet sj..ali kimiju utrku, neznam zasto su ga poslali u box za vrijeme SC-a jer je imao puno vise goriva i od hamiltona a vidjeli smo koliko je jos krugova on ostao na stazi nakon SC-a. tu je kimi izgubio utrke, jer da je ostao na stazi i dalje, hamilton bi usao u box , a kimi bi preuzeo vodstvo i sa par krugova vise goriva bi kroz boxeve vjerovatno presao lewisa
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
- brz i zestok
- Početnik

- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
da stvarno,dvostruki svjetski doprvak i prošlogodišnji svjetski prvak nije dostojan FerrarijaAdriana Lima fan je napisao/la:Kimi jos manje.brz i zestok je napisao/la:Massa nije dostojan ferrarija ovakvim vožnjama!!!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Walter
- Svjetski prvak

- Kontakt:
Ovo kritikovanje mi više ide na nerve, u jednoj trci kad Hamilton napravi grešku svi ga napadaju, čim pobjedi odmah je čudo.Adriana Lima fan je napisao/la:Kimi jos manje.brz i zestok je napisao/la:Massa nije dostojan ferrarija ovakvim vožnjama!!!
Isto tako i sa Massom i Kimijem, imaju jedan loš rezultat i odmah je slab vozač.
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Nije stvar koliko je bio brz McM, već koliko je bio brz McM u rukama Hamiltona, jer vidjeli smo gdje je završio Heikki. Massa je odvozio solidnu utrku, osim možda tog Nelsona. Pogledajte gdje je završio Kimi, a gdje Massa, pa recite tko je ostvario bolji rezultat.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
Da je bilo obrnuto, Massa u McL u napadu na Hamiltona u Ferrariu ja mislim da ga nebi prošao iako je McL bio brži, jednostavno Massa nije tip koji se bori na stazam i koji ima muda stiskati.
Već sam rekao i reći ću opet Massa je brz jedan krug na kvalifikacijama a u utrci je druga priča kad su prepreke ispred tebe, onda nema 'školske' voženje po stazi nego borba. U utrci drugi igrači postavljaju najbrže krugove...
Već sam rekao i reći ću opet Massa je brz jedan krug na kvalifikacijama a u utrci je druga priča kad su prepreke ispred tebe, onda nema 'školske' voženje po stazi nego borba. U utrci drugi igrači postavljaju najbrže krugove...

- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
U ovoj utrci je Massa pokazao ono što su me neki zezali kad sam rekla Massa - dobrica , vozio je max koliko mu je bolid dozvoljavao , mogao je ali nije izgurao Hamija stvarno fair play i zato ga obožavam . A koliko god bio nezadovoljan - tužan ( skoro je na podiju zaplakao ) izgrlio je Hamija i posebno mu je bilo drago što je mali Nelson na podiju . Ja ne vidim zašto ga toliko gadit , kad je Hami griješio manje se pljucalo po njemu , pa nije ni on baš odvezao savršenu sezonu do sada , tako ipak budimo realni - Massa je dostojan Ferrarija i nije ništa lošiji od Hamija i nekolicine top vozača f1 
... Forza Massa ...
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

Ja sam reko s ovakvom voznjom a takva voznja je katastrofalna za njega.schuey je napisao/la:da stvarno,dvostruki svjetski doprvak i prošlogodišnji svjetski prvak nije dostojan FerrarijaAdriana Lima fan je napisao/la:Kimi jos manje.brz i zestok je napisao/la:Massa nije dostojan ferrarija ovakvim vožnjama!!!predobra fora,odvalio sam se od smijeha
- edo
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
pusti stručnjaci sve sami,niko ne valja,mi i dalje bodrimo i nadamo seFerrari4ever je napisao/la:U ovoj utrci je Massa pokazao ono što su me neki zezali kad sam rekla Massa - dobrica , vozio je max koliko mu je bolid dozvoljavao , mogao je ali nije izgurao Hamija stvarno fair play i zato ga obožavam . A koliko god bio nezadovoljan - tužan ( skoro je na podiju zaplakao ) izgrlio je Hamija i posebno mu je bilo drago što je mali Nelson na podiju . Ja ne vidim zašto ga toliko gadit , kad je Hami griješio manje se pljucalo po njemu , pa nije ni on baš odvezao savršenu sezonu do sada , tako ipak budimo realni - Massa je dostojan Ferrarija i nije ništa lošiji od Hamija i nekolicine top vozača f1
tituli svom Felipeu...forza felipe,na kraju će i reći da je pravedno i zasluženo da kimi prima 50 miliona a felipe 20 puta manje...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Nemoj zezat , nisam znala honorare , pa definitivno treba škartat Kimija i platit dobrog stratega - čitaj Brownedo je napisao/la:pusti stručnjaci sve sami,niko ne valja,mi i dalje bodrimo i nadamo seFerrari4ever je napisao/la:U ovoj utrci je Massa pokazao ono što su me neki zezali kad sam rekla Massa - dobrica , vozio je max koliko mu je bolid dozvoljavao , mogao je ali nije izgurao Hamija stvarno fair play i zato ga obožavam . A koliko god bio nezadovoljan - tužan ( skoro je na podiju zaplakao ) izgrlio je Hamija i posebno mu je bilo drago što je mali Nelson na podiju . Ja ne vidim zašto ga toliko gadit , kad je Hami griješio manje se pljucalo po njemu , pa nije ni on baš odvezao savršenu sezonu do sada , tako ipak budimo realni - Massa je dostojan Ferrarija i nije ništa lošiji od Hamija i nekolicine top vozača f1
tituli svom Felipeu...forza felipe,na kraju će i reći da je pravedno i zasluženo da kimi prima 50 miliona a felipe 20 puta manje...
... Forza Massa ...
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
Kad je gura Alonsa sa staze ona je bija pregrub sad opet nije dovoljno borbenĆale od Lewisa je napisao/la:Da je bilo obrnuto, Massa u McL u napadu na Hamiltona u Ferrariu ja mislim da ga nebi prošao iako je McL bio brži, jednostavno Massa nije tip koji se bori na stazam i koji ima muda stiskati.
- edo
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
ili borba sa Kubicom u Kini,ali đabe massa je smetlje i točka...Ante sexy je napisao/la:Kad je gura Alonsa sa staze ona je bija pregrub sad opet nije dovoljno borbenĆale od Lewisa je napisao/la:Da je bilo obrnuto, Massa u McL u napadu na Hamiltona u Ferrariu ja mislim da ga nebi prošao iako je McL bio brži, jednostavno Massa nije tip koji se bori na stazam i koji ima muda stiskati.
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Ucker girlfriend
- Navijam za: Massa
- Kontakt:
- The Greatest
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Alonsa