slabo se hamilton nosi sa pritiskom...moram priznat da sam ocekivo puno vise od njega...svaki put kad se malo veci pritisak i malo veca ocekivanja nad njega naviju on zajebeKing iCool je napisao/la:Ta greška ga je vjerojatno koštala pole positiona ili najmanje starta iz prvog reda da ne umanjujem Kovalainenov krug koji je bio super.Ali pošto se Webber ugurao ispred Kimija i Lewisa bit će zanimljivo pratiti kak bu se on držal tijekom utrke jer je na treninzima RB bil dosta dobar,a još i ako kiša padne....
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
F1-Champ
- Početnik

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari-MSC

- The Greatest
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Alonsa
I bez te greške, Heikki bio imao desetinku prednosti.King iCool je napisao/la:Ta greška ga je vjerojatno koštala pole positiona ili najmanje starta iz prvog reda da ne umanjujem Kovalainenov krug koji je bio super.Ali pošto se Webber ugurao ispred Kimija i Lewisa bit će zanimljivo pratiti kak bu se on držal tijekom utrke jer je na treninzima RB bil dosta dobar,a još i ako kiša padne....
Avanti FER, Avanti!!!
- McLaren Mercedes
- Početnik

- Navijam za: Nikoga
MIslis da bi bili bolji bez vragolastog Dennisa?Formula4ever je napisao/la:Ima li tko kakvu informaciju hoće li ikad Mercedes napokon kupit McLaren i imat 100%-tnu kontrolu nad bolidom. Znam da je Ron Dennis tvrd orah i dok je u igri to je nemoguće i kad on odlazi iz F1 svijeta?
Možda on i ima ispada i stvari koje nam se ne svidjaju al on je big boss i u svakom trenutku zna sta radi. stvorio je najorganiziraniju momcad koja je sposobna pobjedjivati i nista ne prepusta slucaju. ja bi osobno volio da on sto duze ostnae jer bez njega mcm ne bi imao tu draz... A da se povlaci nisam cuo iz nijednih pouzdannih informacija... samo se šuška...
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
- King iCool
- Veteran

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
To nećemo nikad saznat,ali je jasno da je imo bolid za prvi red i napravil je grešku-opet.Ali sve to može danas u utrci ispraviti!The Greatest je napisao/la:I bez te greške, Heikki bio imao desetinku prednosti.King iCool je napisao/la:Ta greška ga je vjerojatno koštala pole positiona ili najmanje starta iz prvog reda da ne umanjujem Kovalainenov krug koji je bio super.Ali pošto se Webber ugurao ispred Kimija i Lewisa bit će zanimljivo pratiti kak bu se on držal tijekom utrke jer je na treninzima RB bil dosta dobar,a još i ako kiša padne....
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
gringo73 je napisao/la:Kako sam tek sad malo vrtio sve one stvari vezano za Silverstone, jeste li primjetili onaj asimetrični otvori za hladnjake?! Zanimljivo izvedena stvarčica![]()
Imali su i Heikki i Lewis, na ovoj slici se fino vidi razlika.
SLIKA
Hm!! Zanimljivi su ti otvori za zrak... Baš me zanima po čemu je to bolje, al valjda u nečemu je dok su to tako napravili... U svakom slučaju zanimljivo!!
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
pretpostavka je da bolje skuplja zrak u zavoju,al ne znam točno,no slažem se sa tobom,jako zanimljivo,i moram reč da nisam zamjetio do sad,bar nisam pažnju obraćo na toSchumy.d je napisao/la:![]()
![]()
Hm!! Zanimljivi su ti otvori za zrak... Baš me zanima po čemu je to bolje, al valjda u nečemu je dok su to tako napravili... U svakom slučaju zanimljivo!!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- XTRage
- Početnik

- Navijam za: Ferrari - Massa
Veci je za motor, a manji za hladjenje hidraulike i ulja, barem tako kazuschuey je napisao/la:pretpostavka je da bolje skuplja zrak u zavoju,al ne znam točno,no slažem se sa tobom,jako zanimljivo,i moram reč da nisam zamjetio do sad,bar nisam pažnju obraćo na toSchumy.d je napisao/la:![]()
![]()
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Schumachera
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Daj budi malo skromniji , podijeli s ostalom ekipom malo te nasloveKing iCool je napisao/la:Odlična slika! Nek na kraju sezone još ispred njih bude pisalo:
Lewis Hamilton F1 World Champion 2008 i Vodafone McLaren Mercedes Constructors Champion 2008.
npr : Ferrari - Constructors Champion 2008 ,
ako ne , može i Massa - F1 World Champion 2008 , MCM-u - Constructors Champion 2008. Vidiš ja bratski dijelim nagrade
... Forza Massa ...
- gringo73

Informacije radi čovjek se zove Dieter Zetsche i šef je Daimler grupe i Mercdes Benz automobila, lijevo od njega je Mansour Ojjeh (15% dionica McLarena, onaj što mu se kćer brčkala u plićaku s LewisomSchumy.d je napisao/la: Kolka samo usta ima ovaj čovjek!?!?!![]()
![]()
Izgleda da je previše boce šampanjca stavio u usta!!![]()
- Caldor
- Profesionalni vozač

- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
- darky
- Profesionalni vozač

- zvjerko
- Svjetski prvak

- Navijam za: Pirelli i DRS
1. f1 today the click sa niskozemskim sam na Vi pa neću ni pokušati reći šta kažu.darky je napisao/la: 1. nisi napisao link odakle to
2. možda ferari pokušava kupiti starijeg hamiltona za vozača kad već ne može mlađeg?![]()
![]()
PS. NHF za navijače ferarija, ali morao sam tako komentirati
2. loša ideja jedino ako žele da razbije kojeg enza jer dokazao je da zna razbit porschea
PS. Not taken!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

- gringo73

- Walter
- Svjetski prvak