a ja tek.....edo je napisao/la:ja sam toliko razočaran da ne znam šta da kažem...
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ucker girlfriend
- Navijam za: Massa
- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozačica
- red_devil
- Veteran

- Navijam za: Schumacher - Ferrari
-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

uf kaj nas moraš na to podsjećat?red_devil je napisao/la:Masse mi je danas žao ko Michaela u Suzuki prije dvije sezoneSlash je napisao/la:Danas odličan odličan, šteta šta vozi za krivu ekipu.
Ostavio je srce na stazi, oderao McLarene na startu i onda sranje na kraju
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Istina, makar ja sam njega omalovažao samo nakon prve dvije trke. Poslije nakon onoliko dobrih trki, ni riječ nisam reko protiv njega. Niti ću!ivana.zagreb je napisao/la:oooo kako se mišljenja brzo mjenjajuSlash je napisao/la:Danas odličan odličan, šteta šta vozi za krivu ekipu.
FORZA FELIPE!!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- edo
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
Uvijek ostavi srce,ali ga uvijek svi napadaju,pa stvarno ja sebi ne mogu doći...red_devil je napisao/la:Zar bi mu u McLarenu sa Lewisom bilo bolje?Slash je napisao/la:Danas odličan odličan, šteta šta vozi za krivu ekipu.
Masse mi je danas žao ko Michaela u Suzuki prije dvije sezoneOstavio je srce na stazi, oderao McLarene na startu i onda sranje na kraju
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Nisam mislio na vozačku postavu nego na osobne preference ekipe.red_devil je napisao/la:Zar bi mu u McLarenu sa Lewisom bilo bolje?Slash je napisao/la:Danas odličan odličan, šteta šta vozi za krivu ekipu.
Masse mi je danas žao ko Michaela u Suzuki prije dvije sezoneOstavio je srce na stazi, oderao McLarene na startu i onda sranje na kraju
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

hmmm kad si malo bolje razmisimSlash je napisao/la:Nisam mislio na vozačku postavu nego na osobne preference ekipe.red_devil je napisao/la:Zar bi mu u McLarenu sa Lewisom bilo bolje?Slash je napisao/la:Danas odličan odličan, šteta šta vozi za krivu ekipu.
zamislite da je u ovakvoj formi u mcm, kaj bi bilo?
možda bi bio i bolji od hamiltona
Ma ja sam Fisico-fan...
- edo
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

i meni ali to nisam htjela napisati da ne bacim u bedaru ovolike fanove ferrarija i još fanova schumija na ovom forumured_devil je napisao/la:A palo mi to na pametivana.zagreb je napisao/la: uf kaj nas moraš na to podsjećat?
To nisam nikad prebolio i neću
Ma ja sam Fisico-fan...
-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

gle ja ne želim alonsa u ferrariu isto kao što nisam htjela kimija, ali ako je to dobro za njih onda je to se moram pomiriti s tim (tko zna možda i zavolim alonsa, svašta se može dogoditiĆale od Lewisa je napisao/la:možeš si mislit, nedaj bože da on pređe u McLivana.zagreb je napisao/la:
hmmm kad si malo bolje razmisimmislim da felipe i je u krivoj ekipi
zamislite da je u ovakvoj formi u mcm, kaj bi bilo?
možda bi bio i bolji od hamiltona
e da ni ja massu ne želim u mcm
Ma ja sam Fisico-fan...
- muamert
- Test vozač

Majstor je to. Kako samo majstorski. U maniru najvecih, sigurno. A Jergovic je stvarno pretjerao, izgleda da je jedna od njegovih mislija da omalovazava Massu. Ako ga i jest pustio Hamilton, nije to morao toliko naglasavati. Ipak, Felipe svima dokazuje da on nije tek tako u Ferrariju.
Pozdrav
Mislim da je Alonso puno bolje rjesenje od Kimija te se nadam da ce se vec 2009. desiti ta izmjena.ivana.zagreb je napisao/la:gle ja ne želim alonsa u ferrariu isto kao što nisam htjela kimija, ali ako je to dobro za njih onda je to se moram pomiriti s tim (tko zna možda i zavolim alonsa, svašta se može dogoditi)
e da ni ja massu ne želim u mcm
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
Po čemu to misliš, Kimi je u poretku 3 boda ispred Masse a samo 5 fali za Lewisom. Još ništa nije gotovo 7 utrka je do kraja a da su razlike i po 15 bodova može se uhvatit jer kao što smo danas vidjeli s Massom sve je moguće. Uostalom brži je vozač od Masse kad mu se sve posloži.muamert je napisao/la:Mislim da je Alonso puno bolje rjesenje od Kimija te se nadam da ce se vec 2009. desiti ta izmjena.
Ja bi htio da se Kimi vrati u McL al to je ko 'Lesi se vraća kući' (nikad se ne vrati)

-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

Ćale od Lewisa je napisao/la:Po čemu to misliš, Kimi je u poretku 3 boda ispred Masse a samo 5 fali za Lewisom. Još ništa nije gotovo 7 utrka je do kraja a da su razlike i po 15 bodova može se uhvatit jer kao što smo danas vidjeli s Massom sve je moguće. Uostalom brži je vozač od Masse kad mu se sve posloži.muamert je napisao/la:Mislim da je Alonso puno bolje rjesenje od Kimija te se nadam da ce se vec 2009. desiti ta izmjena.
očeš reći da massa nije brz ako mu se sve posloži?
kimi je u poretku ispred samo zahvaljujući massinom kvaru, u biti još je iznenađujuće visoko kimi u poretku s obzirom kako vozi ove sezone
massa vozi izvrsno ove sezone s obzirom da su svi najavljivali da će biti loša sezona za massu zbog nedostatka tc-a
Ma ja sam Fisico-fan...
- Toranosuke Takagi
kako je danas jergović omalovažavao massu. nije mi jasno. stvarno se trudim maksimalno biti realan u vezi njegovih komentara.
mislim...svaka čast hamiltonu...ali danas je massa bolje startao.
kako može reći da ga je hamilton pustio?mislim da je hamilton išao do granice sa kontaktom...znači dovoljno!
a dobro...
mislim...svaka čast hamiltonu...ali danas je massa bolje startao.
kako može reći da ga je hamilton pustio?mislim da je hamilton išao do granice sa kontaktom...znači dovoljno!
a dobro...
- muamert
- Test vozač

Smatram da je Alonso dosta bolji radnik od Kimija, te je takodjer dosta tehnicki potkovaniji i predaniji. Barem se tako cini. Znaci, sto se tice razvoja auta, definitivno Alonso.Ćale od Lewisa je napisao/la:Po čemu to misliš, Kimi je u poretku 3 boda ispred Masse a samo 5 fali za Lewisom. Još ništa nije gotovo 7 utrka je do kraja a da su razlike i po 15 bodova može se uhvatit jer kao što smo danas vidjeli s Massom sve je moguće. Uostalom brži je vozač od Masse kad mu se sve posloži.muamert je napisao/la:Mislim da je Alonso puno bolje rjesenje od Kimija te se nadam da ce se vec 2009. desiti ta izmjena.
Ja bi htio da se Kimi vrati u McL al to je ko 'Lesi se vraća kući' (nikad se ne vrati)
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
- red_devil
- Veteran

- Navijam za: Schumacher - Ferrari