Pa zar nije sama momčad kažnjena ostajanjem bez bodova kao i vozač? Najsviježiji primjer - zar bi trebalo Massu kazniti zato što je "umro" motor? A kako odvojiti kažnjavanje tima od kažnjavanja vozača? Pa ti si se izjasnio kako misliš da je f1 timski sport. Na kraju krajeva, u ovom slučaju ferrari je kažnjen i marketinški jer kako to izgleda za firmu kad im proizvod zakaže u najnezgonijem trenutku. Pravilnik kako god radili bit će loš ili malo manje loš čak i da je beskompromisan, pronači će se mana!schuey je napisao/la:@Ferrari4ever-zvjerko ti je odg,i nisi dosadna
@zvjerko-
nažalost vozač je rob svoje momčadi,a te iste momčadi bi trebalo kažnjavat jer ne rade kvalitetan posao,onako kako je kažnjen Michelin jer se povukao s utrke kad nije mogao osigurat gume,tako bi trebala plačat svaka momlad ako ne osigura motor,naravno u vidu otežavanja osvajanja bodova,pomicanja sa pozicije strtnog mjesta na gridu i ostalim za to predviđenjim kaznama. Jer smatram da je sad došlo do te situacije recimo (a nije bilo daleko) potegla bi se velika kontroverza,pogotovo da je iskorišten đoker. Jel il nek naprave dobro pravila il nikako,jer svakako ne polovno. Naravno to je samo moje mišljenje,i trenutna postava Ferrarija nije tako "lopovska" kao nekad,ali uvjeren sam da imaju tu rupu na oku,jer riskirat bod il dva a dobit na sljedećoj trci 20-30 konja kroz cijelu utrku ili produžit stint na maksimumu vjerujem da je realna takva opcija. Vožnja DC-a s motorom od 3 trke vijeka nije ista kao onim napravljeni9m za jednu il dve,znaš i sam da puno manje snage proizvodi i ne može bit pod tolikim opterećenjem,to kaj oni eksperimentiraju je njihova stvar,jer očito im nije do skupljanja bodova i novca nego pripreme za sljedeću sezonu. Što se tiče Renaulta,također,oni su se vjerovatno nakon 2.trke u sezoni ekrenuli dalje
@ Ferrari4ever - schuey ti je odgovorio, stvarno nisi dosadna

add - pogledaj PP