Službeno može stajati da je Adrian Sutil prvi u poretku, ali što to vrijedi kada svi znamo da to nije istina.Scuderia je napisao/la:Mozes racunat, ali sluzbeno stoji kak stojiNight Rider je napisao/la: Ja računam i ovu nepravedo oduzetu pobjedu.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Night Rider
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Kako ljudi vide samo ono što se njima sviđa.NapalmDe4th je napisao/la:U da, a Massa se pokazo u Engleskoj i Belgiji, stvarno je rasturo.... posebno u Engleskoj. Napravio je jedno 6 - 7 pirueta..... kak bi Milka rekla " dvostruki axsl"Nitrous Oxide Systems je napisao/la:kako si ti meni hamiltone mocan po kisi ej, pokazo si mi danas na kvalifikacijama, rasturas ej! Nemoze ti niko nista! a ono sto je rekao o ferrarijevim vozacima obilo mu se o glavu, znate onu staru ''ko drugom jamu kopa sam u nju upada''.
EDIT: hamilton i raikkonen kao i massa su bili u isto vrijeme na stazi i pogledajte razliku u vremenima.. Ali da, pobjedio je u Valenciji sigurno najdosadnijoj utrci u povijesti formule
..... a opet tu je FIA mozda mu sutra opet poklone sekunde za prvo mjesto.
Nisi gledao Montreal (hair-pin) i Hungaroring...pa Bahrein ili možda Tursku ove godine? Naglasio bih još samo da nisam neki vatreni Massin navijač...ali trudim se ipak biti objektivan.
- Lik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Kak ne daje samouvjerenu izjavu, eksplicitno naglašava da bi kiša bila šansa za one koji startaju otraga poput njega, pa još si ofarbal taj dio izjave.... Kimi se ne boji ni Đžek Bauera, a kamoli kiše...Lucky je napisao/la:
Mislim izjava stvarno nije ok,ali interesantno je da Kimi ne daje baš samouvjerenu izjavu za sutra ako bude kišna utrka.
Sad,na koga je to mislio baš me zanima?''Starting from the seventh row of the grid could be a bit tricky at the start, because the entry to the first chicane is very tight and it is easy to touch other cars. In the dry, the car is working very well but obviously, if it were to rain, it could give some chances to those who are starting further back like me.”

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Ako je istina da je hamilton rekao ovo što je ovdje napisano, onda je stvarno bahat i bezobrazan. Pazi ti što si on dozvoljava: svjetskom prvaku reć da nema muda, svom glavnom konkurentu za naslov reć da mu nije ravan, a sam sebe hvalit i uzdizat kako je veličanstven, i još pri tome reć da ni schumiju nebi bio drugi vozač. Dečko bi se malo trebao spustit na zemlju. Slava mu udarila u glavu pa odmah misli da je bog i najveći vozač ikad...Night Rider je napisao/la:'To vam je način na koji Kimi vozi... Međutim, ako nemate muda da biste kasno kočili, to je onda vaš problem. Na kraju dana, u tim se situacijama vidi koji vozač bolje osjeća podlogu i bolje dovodi bolid do krajnjih granica. Ja sam veličanstven u tim situacijama i osjećam podlogu puno bolje nego on. Ja znam gdje trebam postaviti svoj bolid i kako pronaći dobar grip.' Nakon Finca, mladi Britanac se prizemno obrušio i na Felipea Massu: 'Ne, on me uopće ne brine. Felipe mi nije ravan, jer on je taj koji mora krvavo raditi da bi me uhvatio. Naša borba je neizvjesna, ali osjećam da sam u jako dobroj poziciji.'
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Ako Kimi nema muda onda neznam tko ima sejtimo se samo sezone kada je u borbi za naslov prvaka s Alonslom kada je s oštecenom gumom u zadnjem krugu izletio s 300 km/h na kraju startno ciljen ravnine kad je karbon letio na sve strane a on završio u ograd.Svi su mu zamjerali što nije otišao u boks zamjetni gume ali je pokaoz da ima muda odvest otrku do kraja i bio je spreman apsolutno sve izgubit ( nažalost to se desili ) ili dobit vaga je u tom slucaju prevagnula na ovu drugu stranu.K1M1 je napisao/la:Ako je istina da je hamilton rekao ovo što je ovdje napisano, onda je stvarno bahat i bezobrazan. Pazi ti što si on dozvoljava: svjetskom prvaku reć da nema muda, svom glavnom konkurentu za naslov reć da mu nije ravan, a sam sebe hvalit i uzdizat kako je veličanstven, i još pri tome reć da ni schumiju nebi bio drugi vozač. Dečko bi se malo trebao spustit na zemlju. Slava mu udarila u glavu pa odmah misli da je bog i najveći vozač ikad...Night Rider je napisao/la:'To vam je način na koji Kimi vozi... Međutim, ako nemate muda da biste kasno kočili, to je onda vaš problem. Na kraju dana, u tim se situacijama vidi koji vozač bolje osjeća podlogu i bolje dovodi bolid do krajnjih granica. Ja sam veličanstven u tim situacijama i osjećam podlogu puno bolje nego on. Ja znam gdje trebam postaviti svoj bolid i kako pronaći dobar grip.' Nakon Finca, mladi Britanac se prizemno obrušio i na Felipea Massu: 'Ne, on me uopće ne brine. Felipe mi nije ravan, jer on je taj koji mora krvavo raditi da bi me uhvatio. Naša borba je neizvjesna, ali osjećam da sam u jako dobroj poziciji.'
A sad da se osvrnem na izjavu da je naš britanac velicanstven na kiši vidlo se je danas na kvalifikacijama ta velicina naprosto je ostavio bez teksta komentatore kolko je bio dominantan na 15 poziciji.
Hvala

- Night Rider
- Početnik
Nije Lewis reako da Kimi nema muda voziti s poderanom gumom, nego da nema muda kasno kočiti (to se prvenstveno odnosilo na zadnju utrku). Pokazao je više puta da je novi rainman, tako da jedna utrka ne može ništa pokvariti.ivan599 je napisao/la: Ako Kimi nema muda onda neznam tko ima sejtimo se samo sezone kada je u borbi za naslov prvaka s Alonslom kada je s oštecenom gumom u zadnjem krugu izletio s 300 km/h na kraju startno ciljen ravnine kad je karbon letio na sve strane a on završio u ograd.Svi su mu zamjerali što nije otišao u boks zamjetni gume ali je pokaoz da ima muda odvest otrku do kraja i bio je spreman apsolutno sve izgubit ( nažalost to se desili ) ili dobit vaga je u tom slucaju prevagnula na ovu drugu stranu.
A sad da se osvrnem na izjavu da je naš britanac velicanstven na kiši vidlo se je danas na kvalifikacijama ta velicina naprosto je ostavio bez teksta komentatore kolko je bio dominantan na 15 poziciji.
Hvala
MALO LAKŠE S RASISTIČKIM VRJEĐANJIMA!
-
Jeste vi gledali British formula3.e onda možete vidjeti koliko Hamilton je dobar vozač,odnosno prosječan.A jučer u Monzi se vidjelo tko je sve talnenat od vozača.I ja bi napravio vjerovatno što i Haqmilton u formuli1 da sam odmah sjeo u bolid McLarena i da setup bolida meni bude podešen odlično,da svi skaču oko mene,da drugog vozača iste ekipe šikaniraju i da ne nabrajam.Vidjeti ćete da Heiki neće dugo ostati u McLarena,upravi iz ovih razloga.momak je puno kompletniji i brži od hamiltona,ali ga u mcLarena sputavaju i koče radi marketinga i sponzora koji stoje iza hamiltona.toliko je tu novaca u igri i toliko je tu novaca uloženo u hamiltona da on mora biti svjetski prvak inače je to ogroman neuspjeh.pa ljudi u engleskoj,a i u drugim zemljama svaki drugi proizvod reklamira hamilton.i onda mi jergović tu drži predavanja o hamiltonu i kako je on veliki talenat i kako FIA protiv njega.pratim formulu više od 20godina,i još nisam vidio nijednog vozača koji ima toliku kliku,medij i sponzore iza sebe kao hamilton.schumacheru mora da se povraća od svega toga,a senna se okreće u grobu.
-
- Legenda
ma ljudi, još jednom: i meni osobno ni hamilton ni mclaren nikako ne leže (čak su mi malo iritantni, ali kako rekoh-to je moj problemtsunami je napisao/la:Jeste vi gledali British formula3.e onda možete vidjeti koliko Hamilton je dobar vozač,odnosno prosječan.A jučer u Monzi se vidjelo tko je sve talnenat od vozača.I ja bi napravio vjerovatno što i Haqmilton u formuli1 da sam odmah sjeo u bolid McLarena i da setup bolida meni bude podešen odlično,da svi skaču oko mene,da drugog vozača iste ekipe šikaniraju i da ne nabrajam.Vidjeti ćete da Heiki neće dugo ostati u McLarena,upravi iz ovih razloga.momak je puno kompletniji i brži od hamiltona,ali ga u mcLarena sputavaju i koče radi marketinga i sponzora koji stoje iza hamiltona.toliko je tu novaca u igri i toliko je tu novaca uloženo u hamiltona da on mora biti svjetski prvak inače je to ogroman neuspjeh.pa ljudi u engleskoj,a i u drugim zemljama svaki drugi proizvod reklamira hamilton.i onda mi jergović tu drži predavanja o hamiltonu i kako je on veliki talenat i kako FIA protiv njega.pratim formulu više od 20godina,i još nisam vidio nijednog vozača koji ima toliku kliku,medij i sponzore iza sebe kao hamilton.schumacheru mora da se povraća od svega toga,a senna se okreće u grobu.

ali ostaje činjenica da je Hami fenomenalno brz vozač. voljeli ga mi ili ne.
- Night Rider
- Početnik
Ti za sebe kažeš da pratiš Formulu više od 20 godina? Kako onda možeš napisati da se jučer vidjelo tko je talentiran vozač? A što je sa onim prije utrkama?tsunami je napisao/la:Jeste vi gledali British formula3.e onda možete vidjeti koliko Hamilton je dobar vozač,odnosno prosječan.A jučer u Monzi se vidjelo tko je sve talnenat od vozača.I ja bi napravio vjerovatno što i Haqmilton u formuli1 da sam odmah sjeo u bolid McLarena i da setup bolida meni bude podešen odlično,da svi skaču oko mene,da drugog vozača iste ekipe šikaniraju i da ne nabrajam.Vidjeti ćete da Heiki neće dugo ostati u McLarena,upravi iz ovih razloga.momak je puno kompletniji i brži od hamiltona,ali ga u mcLarena sputavaju i koče radi marketinga i sponzora koji stoje iza hamiltona.toliko je tu novaca u igri i toliko je tu novaca uloženo u hamiltona da on mora biti svjetski prvak inače je to ogroman neuspjeh.pa ljudi u engleskoj,a i u drugim zemljama svaki drugi proizvod reklamira hamilton.i onda mi jergović tu drži predavanja o hamiltonu i kako je on veliki talenat i kako FIA protiv njega.pratim formulu više od 20godina,i još nisam vidio nijednog vozača koji ima toliku kliku,medij i sponzore iza sebe kao hamilton.schumacheru mora da se povraća od svega toga,a senna se okreće u grobu.

Tako sam mogao i ja napisati za Massu da se vidjelo kakav je u onoj utrci gdje se 5 puta izvrtio. Da je sve reklama ne bi bio sada prvi u poretku. Koliko mu je lakše zbog sve te potpore toliko mu je i teže. Drugi se bore protiv ostalih vozača, a Hami još i protiv FIA-e. I ja bi vjerovatno tako reagirao da me se konstantno krade.
Zadnja izmjena: Night Rider, dana/u 14 ruj 2008, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
To bi onda znaćilo da su ostali papciLucky je napisao/la:Vidim da nitko ne vidi situaciju s jučerašnjih kvala.Sad će opet ispasti da branim Hamiltona(kao i uvijek,jer nisam realan),ali čovjek je jedini imao muda da izađe na intermidium gumama.Jednostavno se kockao i ta kocka nije upalila.Kriv si je sam i njegovi inžinjeri,ali po meni definitivno isključivo njegova krivica.Ako je već mislio isprobati intermidiume,onda je to trebao napraviti kasnije nakon što odveze koji krug na full wet gumama za kišu.Istina,Kimi je bio brži u tom dijelu kad su njih dvojica bili na stazi,ali i lakši što očito neki zaboravljaju.A koliko smo vidjeli u tom prvom dijelu Q2 prošli su samo oni koji su krug napravili ranije,odnosno na početku tih dijela kvalifikacija.Nakon toga svi su otišli u boks i stazom su kružila dva bolida.Sad, svi oni koji toliko godina prate formulu vjerovatno znaju da čim je više bolida u takvim uvjetima na stazi,vozit ćeš brže krugove,jer vozači koji su ispred tebe razmaknu vodu s trkaće putanje.No, ni to nije toliko važno ,jer su Hamilton i Kimi jednostavno promašili(Hamilton svojom krivicom,Kimi vjerovatno trenutak izlaska na full wet gumama na stazu)timing.[/color]

Ja bih to rađe nazvao samo zajebom

-
- Legenda
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
kad je massa napravio krug za top 10? to pitam jer nisam siguran, a nekako mi je u sjećanju da su bili samo kubica, kimi, lewis, DC i on na stazi.....Lucky je napisao/la:Vidim da nitko ne vidi situaciju s jučerašnjih kvala.Sad će opet ispasti da branim Hamiltona(kao i uvijek,jer nisam realan),ali čovjek je jedini imao muda da izađe na intermidium gumama.Jednostavno se kockao i ta kocka nije upalila.Kriv si je sam i njegovi inžinjeri,ali po meni definitivno isključivo njegova krivica.Ako je već mislio isprobati intermidiume,onda je to trebao napraviti kasnije nakon što odveze koji krug na full wet gumama za kišu.Istina,Kimi je bio brži u tom dijelu kad su njih dvojica bili na stazi,ali i lakši što očito neki zaboravljaju.A koliko smo vidjeli u tom prvom dijelu Q2 prošli su samo oni koji su krug napravili ranije,odnosno na početku tih dijela kvalifikacija.Nakon toga svi su otišli u boks i stazom su kružila dva bolida.Sad, svi oni koji toliko godina prate formulu vjerovatno znaju da čim je više bolida u takvim uvjetima na stazi,vozit ćeš brže krugove,jer vozači koji su ispred tebe razmaknu vodu s trkaće putanje.No, ni to nije toliko važno ,jer su Hamilton i Kimi jednostavno promašili(Hamilton svojom krivicom,Kimi vjerovatno trenutak izlaska na full wet gumama na stazu)timing.
eh da, zašto je kimi bio lakši od lewisa?
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Kaj se tiče te odluke ja to nebi nazvao mudima nego manjkom pameti po onoj lokvari tamo... I alonso je pricao sa svojima o tome pa nije otisao... Imam dojam da ovi iz Mclarena svaki team radio od renaulta koji cuju s alonsom razmatraju i vode umne spike o tome...Lucky je napisao/la:Vidim da nitko ne vidi situaciju s jučerašnjih kvala.Sad će opet ispasti da branim Hamiltona(kao i uvijek,jer nisam realan),ali čovjek je jedini imao muda da izađe na intermidium gumama.Jednostavno se kockao i ta kocka nije upalila.Kriv si je sam i njegovi inžinjeri,ali po meni definitivno isključivo njegova krivica.Ako je već mislio isprobati intermidiume,onda je to trebao napraviti kasnije nakon što odveze koji krug na full wet gumama za kišu.Istina,Kimi je bio brži u tom dijelu kad su njih dvojica bili na stazi,ali i lakši što očito neki zaboravljaju.A koliko smo vidjeli u tom prvom dijelu Q2 prošli su samo oni koji su krug napravili ranije,odnosno na početku tih dijela kvalifikacija.Nakon toga svi su otišli u boks i stazom su kružila dva bolida.Sad, svi oni koji toliko godina prate formulu vjerovatno znaju da čim je više bolida u takvim uvjetima na stazi,vozit ćeš brže krugove,jer vozači koji su ispred tebe razmaknu vodu s trkaće putanje.No, ni to nije toliko važno ,jer su Hamilton i Kimi jednostavno promašili(Hamilton svojom krivicom,Kimi vjerovatno trenutak izlaska na full wet gumama na stazu)timing.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Massa je svoje 10 vrijeme odvezao tik prije nego sto je pocela jaca kisa. za Hamiltona i Kimija je vec bilo kasno.sunseeker je napisao/la:kad je massa napravio krug za top 10? to pitam jer nisam siguran, a nekako mi je u sjećanju da su bili samo kubica, kimi, lewis, DC i on na stazi.....Lucky je napisao/la:Vidim da nitko ne vidi situaciju s jučerašnjih kvala.Sad će opet ispasti da branim Hamiltona(kao i uvijek,jer nisam realan),ali čovjek je jedini imao muda da izađe na intermidium gumama.Jednostavno se kockao i ta kocka nije upalila.Kriv si je sam i njegovi inžinjeri,ali po meni definitivno isključivo njegova krivica.Ako je već mislio isprobati intermidiume,onda je to trebao napraviti kasnije nakon što odveze koji krug na full wet gumama za kišu.Istina,Kimi je bio brži u tom dijelu kad su njih dvojica bili na stazi,ali i lakši što očito neki zaboravljaju.A koliko smo vidjeli u tom prvom dijelu Q2 prošli su samo oni koji su krug napravili ranije,odnosno na početku tih dijela kvalifikacija.Nakon toga svi su otišli u boks i stazom su kružila dva bolida.Sad, svi oni koji toliko godina prate formulu vjerovatno znaju da čim je više bolida u takvim uvjetima na stazi,vozit ćeš brže krugove,jer vozači koji su ispred tebe razmaknu vodu s trkaće putanje.No, ni to nije toliko važno ,jer su Hamilton i Kimi jednostavno promašili(Hamilton svojom krivicom,Kimi vjerovatno trenutak izlaska na full wet gumama na stazu)timing.
eh da, zašto je kimi bio lakši od lewisa?
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Očito si ti gledao druge kvalifikacije nego svi mi ostali. Jer Massa je napravio krug za prolaz u Q3 u u isto vrijeme kad je Hamilton bio na stazi, i to oko 6 min prije kraja Q2. Massa se uspio kvalificirat dalje, dok je Hamilton bio cca 2 sek sporiji od njega. I to u IDENITČNIM UVJETIMA. I onda sam ja nerealna.Lucky je napisao/la:A koliko smo vidjeli u tom prvom dijelu Q2 prošli su samo oni koji su krug napravili ranije,odnosno na početku tih dijela kvalifikacija.Nakon toga svi su otišli u boks i stazom su kružila dva bolida.

Nekima je teško priznati da je Hamilton bio loš na kiši, a Massa odličan.
Po čemu je Kimi bio lakši? Samo zato jer je bio brži od Hamiltona?Lucky je napisao/la:Istina,Kimi je bio brži u tom dijelu kad su njih dvojica bili na stazi,ali i lakši što očito neki zaboravljaju.
A koliko se sjećam, to što Hamilton ima suhi setup nije nikakav problem, jer ti si nakon Silverstonea tvrdio da je Hamilton vozio sa suhim setupom po kiši, i da je svejedno sve "ubio" na stazi. Zašto onda sad nije ista situacija? Možda zato jer onda nije imao setup za suho, a sad ima?
U potpunosti netočno, čak je Hamilton napravio još jedan krug prije nego je Massa napravio svoj krug za prolaz dalje, i bio je još sporiji.SRV je napisao/la:Massa je svoje 10 vrijeme odvezao tik prije nego sto je pocela jaca kisa. za Hamiltona i Kimija je vec bilo kasno.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Icy je napisao/la: A koliko se sjećam, to što Hamilton ima suhi setup nije nikakav problem, jer ti si nakon Silverstonea tvrdio da je Hamilton vozio sa suhim setupom po kiši, i da je svejedno sve "ubio" na stazi. Zašto onda sad nije ista situacija? Možda zato jer onda nije imao setup za suho, a sad ima?
Možda su na Silverstone-u svi bili na setupu za suho pa se osjetila vozačeva sposobnost, a tu su neki bili na suhom a neki na mokrom?

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
nisu nit su tu svi na istom setupuSlash je napisao/la:Icy je napisao/la: A koliko se sjećam, to što Hamilton ima suhi setup nije nikakav problem, jer ti si nakon Silverstonea tvrdio da je Hamilton vozio sa suhim setupom po kiši, i da je svejedno sve "ubio" na stazi. Zašto onda sad nije ista situacija? Možda zato jer onda nije imao setup za suho, a sad ima?
Možda su na Silverstone-u svi bili na setupu za suho pa se osjetila vozačeva sposobnost, a tu su neki bili na suhom a neki na mokrom?

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Problem za Hamiltona i Raikonena je bio taj da su se oni isli uvijek kao frajeri pod kraj Q2 van, e ali ovaj put ih je kiša iznenadila i onda su se mogli lijepo *****, dok su za to vrijeme drugi napravili brze krugove i vremena na "suhom" i za to vrijeme podesili bolid za mokro.
A i to će biti veliki problem ako će danas padati kiša onda su u velikim problemima jer nesmiju podešavat bolide-a oni su na setup-u sa suho!
A sada samo da nešto kažem: "Raikonen nema m*da vozit po mokrome"- e sad smo vidli pravog majstora, Lewisa Hamiltona!

A i to će biti veliki problem ako će danas padati kiša onda su u velikim problemima jer nesmiju podešavat bolide-a oni su na setup-u sa suho!
A sada samo da nešto kažem: "Raikonen nema m*da vozit po mokrome"- e sad smo vidli pravog majstora, Lewisa Hamiltona!

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Da sramota je sto je izgurao Glocka na travu, i udario u WebberaAdriana Lima fan je napisao/la:Svakako ono je bila sramota sta je radio svim ostalima. I da je kisa jos 1. pala bio bi 1.Lucky je napisao/la:Icy dobila s odgovor ovom utrkom Hamiltona i sreća što je prestala kiša jer bi bila rasturaža

- Charles Bronson
- Navijam za: Nikoga
Scuderia je napisao/la:Da sramota je sto je izgurao Glocka na travu, i udario u WebberaAdriana Lima fan je napisao/la:Svakako ono je bila sramota sta je radio svim ostalima. I da je kisa jos 1. pala bio bi 1.Lucky je napisao/la:Icy dobila s odgovor ovom utrkom Hamiltona i sreća što je prestala kiša jer bi bila rasturaža

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Glock je ondje i proklizao. Istu stvar je napravio Kimi proslu trku kad jeHamilton onda bio prisiljen sjec sikanu ko Weber danas. Ista sitvacija samo sto je Ham tada popusio a nije trebo vec kotac od kotac pa ko Button Piquea izgurat.Scuderia je napisao/la:Da sramota je sto je izgurao Glocka na travu, i udario u WebberaAdriana Lima fan je napisao/la:Svakako ono je bila sramota sta je radio svim ostalima. I da je kisa jos 1. pala bio bi 1.Lucky je napisao/la:Icy dobila s odgovor ovom utrkom Hamiltona i sreća što je prestala kiša jer bi bila rasturaža