kad već omalovažavate takve pobjede što je s kubicom u kanadi-to je krump a ne alonso.alonso je dobro odvozio samo me živcira njegov stav "sve je gotovo,startam 15.,neću moć nikog prestići".ne volim kad se neko tak predajeSempreGilles je napisao/la:Ako pogledas najbrze krugove vidjet ces da je Alonso 3., odmah iza 2 Ferrarija. Ako uzmes u obzir cijeli vikend, on je bio jako brz na svim treninzima. Dodatno, imao je nesrece u kvalama, srece u trci, dodje na isto jer tako? Jos k tome, Alonso je u vodstvo doslo puno ranije nego Piquet u Njemačkoj., i veliki dio trke bio uvjerljivo najbrži na stazi. Dakle, ne samo da nije izgubio poziciju (kao Piquet) nego je i povecao razliku izmedju njega i Rosberga. Untoc tome sto mu izlazak 2. SC-a NIJE isao u korist.K1M1 je napisao/la:Ma svaka čast Alonsu, zbilja je odlično ovo odvozio, al po meni ova pobjeda je više stvar sreće, nešto slično onom piquetovom 3. mjestu. Jer alonso je bio 15. i da mu se nije sve ovako lijepo poklopilo (taj pravovremen ulazak u boks) realno gledajući pitanje je dali bi uopće došao do bodova.
I sad mi nije jasno kako sada svi govore: "bravo alonso, odlična vožnja bio si najbolji", a kad je piquet bio treći svi su govorili: "a slučajno, sve mu se poklopilo, piquet srećković" a po meni ove dve situacije su iste, sretan ulazak u boks prije SC i dobro odvoženo do kraja.
Dakle po cemo je to sretna pobjeda, identicna kao i Piquetovo 2. mjesto u Njemačkoj?
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mkomlj38
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
- Kontakt:
- SempreGilles
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Ja mislim da je to vise bio mind-game da smanji ocekivanja, osim toga bio je jaako razocaran nakon Q2. Ako sam ista naucio prateci Alonsa ovih godina onda je to da je nevjerojatno psihicki jak i da se nikada ne predaje. (Vecina 2006. je dokaz za to, pogotovo nakon zabrane mass dampera, raznih FIA-inih kazni i pritiska koji je MS stavio na njega)mkomlj38 je napisao/la:
kad već omalovažavate takve pobjede što je s kubicom u kanadi-to je krump a ne alonso.alonso je dobro odvozio samo me živcira njegov stav "sve je gotovo,startam 15.,neću moć nikog prestići".ne volim kad se neko tak predaje
Tako da mu ne uzmes to za zlo

Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
te sam sezone navijao za alonsa protiv schumachera i skakao kad je ovaj odusto u suzuki al me smetalo što je rekao da se tim okrenuo protiv njega-kina i fisichella,gume i to je ponovio u mclSempreGilles je napisao/la:Ja mislim da je to vise bio mind-game da smanji ocekivanja, osim toga bio je jaako razocaran nakon Q2. Ako sam ista naucio prateci Alonsa ovih godina onda je to da je nevjerojatno psihicki jak i da se nikada ne predaje. (Vecina 2006. je dokaz za to, pogotovo nakon zabrane mass dampera, raznih FIA-inih kazni i pritiska koji je MS stavio na njega)mkomlj38 je napisao/la:
kad već omalovažavate takve pobjede što je s kubicom u kanadi-to je krump a ne alonso.alonso je dobro odvozio samo me živcira njegov stav "sve je gotovo,startam 15.,neću moć nikog prestići".ne volim kad se neko tak predaje
Tako da mu ne uzmes to za zlo
- SempreGilles
- Početnik
Priznat cu ti, djelomicno si u pravu. Ali stvarno ne bih htio da ovo postane jos jedna rasprava Alonso vs. Hamilton/McLaren. Mislim da smo tih imali i previse. Samo ce nastati nepotrebne svadje.mkomlj38 je napisao/la: te sam sezone navijao za alonsa protiv schumachera i skakao kad je ovaj odusto u suzuki al me smetalo što je rekao da se tim okrenuo protiv njega-kina i fisichella,gume i to je ponovio u mcl
Bravo Fonzu na pobjedi, lijepo ga je vidjeti na najvisoj stepenici. Keep flying !

Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Singapore 08.
- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
daj svugdje si neznam di da više i kaj odgovaramSempreGilles je napisao/la:Priznat cu ti, djelomicno si u pravu. Ali stvarno ne bih htio da ovo postane jos jedna rasprava Alonso vs. Hamilton/McLaren. Mislim da smo tih imali i previse. Samo ce nastati nepotrebne svadje.mkomlj38 je napisao/la: te sam sezone navijao za alonsa protiv schumachera i skakao kad je ovaj odusto u suzuki al me smetalo što je rekao da se tim okrenuo protiv njega-kina i fisichella,gume i to je ponovio u mcl
Bravo Fonzu na pobjedi, lijepo ga je vidjeti na najvisoj stepenici. Keep flying !

prošle godine sam prilično zamrzio alonsa kad je htio izdat mcl fia-i ak je to točno
- SempreGilles
- Početnik
Nije me bilo dugo, pa malo nadoknađujemmkomlj38 je napisao/la: daj svugdje si neznam di da više i kaj odgovaram.ovo da lewis nebi mogao preć massu neću komentirat a to govori što mislim o tom
.
prošle godine sam prilično zamrzio alonsa kad je htio izdat mcl fia-i ak je to točno

Mislim da je ovaj boldani dio ključan dio tvog posta

Hungary 03.
Singapore 08.
- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
pa je da.alonso je rekao da bi htio da massa osvoji jer onda nebi lewis osvojio,al on ne voli massu i ne smatra ga baš dobrim vozačem ja mislim-nurburgring 2007. pa mu je onda bolji lewisSempreGilles je napisao/la:Nije me bilo dugo, pa malo nadoknađujemmkomlj38 je napisao/la: daj svugdje si neznam di da više i kaj odgovaram.ovo da lewis nebi mogao preć massu neću komentirat a to govori što mislim o tom
.
prošle godine sam prilično zamrzio alonsa kad je htio izdat mcl fia-i ak je to točnoBarem se ne svađamo.
Mislim da je ovaj boldani dio ključan dio tvog posta

- Piquet20
- Svjetski prvak
Dobro ti je rekao SempreGilles. Trebaš malo kritičnije pristupiti vijestima. Npr. svi su objavili da je Alonso u subotu rekao da će biti teško u utrci, a rijetko tko je objavio da je Alonso u nedjelju prije utrke izjavio da je sve moguće u utrci.mkomlj38 je napisao/la:alonso je dobro odvozio samo me živcira njegov stav "sve je gotovo,startam 15.,neću moć nikog prestići".ne volim kad se neko tak predaje

(čitajući izjave vozača sa novinske konferencije sam to shvatio iz jednog pitanja novinara upućenog Alonsu)
- don_vicenzo
- Test vozač
- Navijam za: Renault_Alonso
- Kontakt:
Ja mislin da ovaj isječak iz tablice sve govori:
Driver Avg Speed Time
Kimi Räikkönen 172.740 1:45.599
Felipe Massa 172.482 1:45.757
Fernando Alonso 172.464 1:45.768
Lewis Hamilton 171.969 1:46.072
Driver Avg Speed Time
Kimi Räikkönen 172.740 1:45.599
Felipe Massa 172.482 1:45.757
Fernando Alonso 172.464 1:45.768
Lewis Hamilton 171.969 1:46.072
Zadnja izmjena: don_vicenzo, dana/u 28 ruj 2008, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
RENAULT F1 EQUIPE
- SempreGilles
- Početnik
Tako je, u danasnje vrijeme kada smo bombardirani izjavama, kvazi-intervjuima, i pogresnim (i jako slobodnim) interpretacijama treba vecinu vozackih "izjava" uzeti s rezervom.Piquet20 je napisao/la: Dobro ti je rekao SempreGilles. Trebaš malo kritičnije pristupiti vijestima. Npr. svi su objavili da je Alonso u subotu rekao da će biti teško u utrci, a rijetko tko je objavio da je Alonso u nedjelju prije utrke izjavio da je sve moguće u utrci.
(čitajući izjave vozača sa novinske konferencije sam to shvatio iz jednog pitanja novinara upućenog Alonsu)
Jer sta se inace desi? LH kaze nesto a španjolski tisak ga razapne i to interpretira na drugi nacin. Ista stvar sa Alonsom i britanskim tiskom. Zato ne volim raspravljati o prosloj godini i smeta mi cijeli taj Alonso/Špa vs Lewis/McM/Eng rat jer se vrtimo u krug.
Hm, nadam se da sam bio jasan

Hungary 03.
Singapore 08.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Čestitke na pobjedi. Iako sada svi govore da je to sretna pobjeda, ja se ne bih složio sa time. Ušao je kada je trebalo, vozio je brzo kada je trebalo, i kada nije. Jednostavno je zaslužio pobjedu, isto tako da je pobjedio Rosberg bi bilo zasluženo jer su ipak najviše pokazali( na Massu se ne osvrćem zbog bolida). 

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Evo i najbržih vremena sa utrke 
najbrži od ostatka
, ferrarijevci i mclarenovci zatvoreni, ali realno gledajući u normalnim uvjetima imal je brzinu iza prva četri(mclaren ferrari) i normalno to je iskoristio. Vjerujem da je ovaj put bio brži čak i od dva BMW-vozača i vettela, ali to je samo moje mišljenje), a siguran sam da je bio brži od toyote, red bulla, williamsa, što se vidjelo po rosbergu koji je bio iza njega i nije ga mogao pratiti. Tako da po meni pobjeda zaslužena jer je jednostavno izvukao maksimum iz ponuđene situacije. Čestitam.

najbrži od ostatka

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Los bolid?Sezonski da al ovu trku je imao ravnopravan bolid sa Ferrarijem i McLarenom sto je njegova zasluga da je bio brz al ne sa losim bolidom vec odlcinim. E ja fala Alonsu sto je Hamitlton preteko Coulrharda.Senna je napisao/la: to i jesu dvije iste situacije na neki način, ali ako gledamo šta je taj čovjek sve izvukao iz ovog renaulta tokom 15 utrka, te tko je sve dospio do postolja ove sezone na SC načine, kiša, odustajanja, a on niti jednom nije imao tu čast ,ovo je jedan veliki poklon, ohrabrujuća doza za daljnje utrke i sezone, a sve je to on opravdao odličnom vožnjom danas, kontrolom nad lošim Renaultom, to nebi napravio svatko.![]()
zato majstore svaka čast i dao ti bog barem još koje postolje ove sezone
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
koliko je bolid stvarno bio ravnopravan teško je reći......sudeći po piquetu možda sa hondama.........smijali ste se na onih famoznih 6 desetinki.......e pa evo vam ih sad..........sasvim sam siguran da trenutno nema vozača na gridu koji je u stanju sa ovakvim bolidom napraviti ovo što je alonso jučer odvozio, jer to je bila vožnja za udžbenike......onaj period kada je ostao sam je čisto savršenstvo vožnje na limitu......perfekcijaAdriana Lima fan je napisao/la:Los bolid?Sezonski da al ovu trku je imao ravnopravan bolid sa Ferrarijem i McLarenom sto je njegova zasluga da je bio brz al ne sa losim bolidom vec odlcinim. E ja fala Alonsu sto je Hamitlton preteko Coulrharda.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ma daj kakvih 6 desetinki pa Piwuet je bio sporij od vodecih za sek. i vise znaci Alonso je donio Renaultu preko sek.sunseeker je napisao/la:koliko je bolid stvarno bio ravnopravan teško je reći......sudeći po piquetu možda sa hondama.........smijali ste se na onih famoznih 6 desetinki.......e pa evo vam ih sad..........sasvim sam siguran da trenutno nema vozača na gridu koji je u stanju sa ovakvim bolidom napraviti ovo što je alonso jučer odvozio, jer to je bila vožnja za udžbenike......onaj period kada je ostao sam je čisto savršenstvo vožnje na limitu......perfekcijaAdriana Lima fan je napisao/la:Los bolid?Sezonski da al ovu trku je imao ravnopravan bolid sa Ferrarijem i McLarenom sto je njegova zasluga da je bio brz al ne sa losim bolidom vec odlcinim. E ja fala Alonsu sto je Hamitlton preteko Coulrharda.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Fernando Alonso kaže da je na podiju vidio crvene točkice umjesto ljudi. Dobar dio utrke nije imao vode za piti. Bio je toliko izmoren, da na kraju nije imao snage "izvoditi svoje gluparije " kao na kraju svake utrke koju je pobjedio.
I što se tiče vaših komentara, pogotovo McLarenovih navijača i toga da jedan ne priznaje Alonsovu pobjedu, drugi kako je imao sreće, treći kako je Renault sve to isplanirao i kako su naredili Piquetu da se razbije (bila to šala ili ne), ja kažem: Dao Bog da dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso svaku utrku pobjedi onako na sreću, ali samo nek pobjeđiva što češće!!! Eto vam sad!!!
I što se tiče vaših komentara, pogotovo McLarenovih navijača i toga da jedan ne priznaje Alonsovu pobjedu, drugi kako je imao sreće, treći kako je Renault sve to isplanirao i kako su naredili Piquetu da se razbije (bila to šala ili ne), ja kažem: Dao Bog da dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso svaku utrku pobjedi onako na sreću, ali samo nek pobjeđiva što češće!!! Eto vam sad!!!

kakav potpis staviti???
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Alonso: Pobjeda neće utjecati na moju odluku
http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... m=&ucat=2&
EDIT: Ne volim ga, ali neka je i on pobjedio
http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... m=&ucat=2&
EDIT: Ne volim ga, ali neka je i on pobjedio

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Kolega, nemojte se žestiti, takkvih će komentara uvijek biti, ja sam McLarenov navijač, a jako mi je drago da je Alonso pobjedio, zaslužio je na kraju jedne teške sezone za njega. Nek' mu je još koja. (pobjeda, ne takva sezonaMaestro je napisao/la:Fernando Alonso kaže da je na podiju vidio crvene točkice umjesto ljudi. Dobar dio utrke nije imao vode za piti. Bio je toliko izmoren, da na kraju nije imao snage "izvoditi svoje gluparije " kao na kraju svake utrke koju je pobjedio.

Zadnja izmjena: Slash, dana/u 29 ruj 2008, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Maestro je napisao/la:treći kako je Renault sve to isplanirao i kako su naredili Piquetu da se razbije (bila to šala ili ne)
To sam ja rekao i to doista u šali, a čisto onako usput, ja sam veliki navijač Alonsa, veliki
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Aj idem ja probat malo to drugacije sagledat... Covjek je bio visoko cijeli vikend.. Najbrzi na 2. i 3. slobodnom treningu, na trecem cak daleko najbrzi... A to sto je stala pumpa za gorivo, mozda je netko odozgora odlucio, okej danas cu ti uzeti q3, ali to ce ti donijeti mogucnost za jednu pravu odluku koja ce te odvesti do pobjede... I eto, tako su odlucili u Renaultu, kratki prvi stint i to je bilo to... Nagrada odozgora za to sto je bio dominantan na treninzima... A sto se tice razlike u krugovima Alonsa i Piqea... Tu sigurno ima i iskustvo faktor... Nelsinho se sigurno plasio onoga sto mu se i dogodilo, a i Alonso je rekao da se lako moze dogoditi da razbiju i rezervni bolid... To je vjerojatno razlog vece rezerviranosti Nelsona... Nisam siguran da mu Renault nije kopirao Alonsov setup... Razlika je u samim vozacima, a naravno odlican posao napravio je Nanni na testiranjima i u postavljanju setupa i iz toga razloga bio je blizu vodecima... Odnosno ispred njih... Da je ova trka bila prosle godine, McM bi bio nedodirljiv na ovoj stazi...Adriana Lima fan je napisao/la:Zasluzio je al je 90% zasluge imala sreca. Budite realni.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ne mora znacit. Drukciji bolidi drukcije osobine.Al tesko i da je prosao u Q3da se mogao borit za 1. mjesto jel nitko se nije ni mogao borit za 1. mjetso zbog konfiguracije staze,a nevjerujem da bi Alonoso mogao ostavrit pole da je imao normalno goriva.tomidix je napisao/la:Aj idem ja probat malo to drugacije sagledat... Covjek je bio visoko cijeli vikend.. Najbrzi na 2. i 3. slobodnom treningu, na trecem cak daleko najbrzi... A to sto je stala pumpa za gorivo, mozda je netko odozgora odlucio, okej danas cu ti uzeti q3, ali to ce ti donijeti mogucnost za jednu pravu odluku koja ce te odvesti do pobjede... I eto, tako su odlucili u Renaultu, kratki prvi stint i to je bilo to... Nagrada odozgora za to sto je bio dominantan na treninzima... A sto se tice razlike u krugovima Alonsa i Piqea... Tu sigurno ima i iskustvo faktor... Nelsinho se sigurno plasio onoga sto mu se i dogodilo, a i Alonso je rekao da se lako moze dogoditi da razbiju i rezervni bolid... To je vjerojatno razlog vece rezerviranosti Nelsona... Nisam siguran da mu Renault nije kopirao Alonsov setup... Razlika je u samim vozacima, a naravno odlican posao napravio je Nanni na testiranjima i u postavljanju setupa i iz toga razloga bio je blizu vodecima... Odnosno ispred njih... Da je ova trka bila prosle godine, McM bi bio nedodirljiv na ovoj stazi...Adriana Lima fan je napisao/la:Zasluzio je al je 90% zasluge imala sreca. Budite realni.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
vidiš, veliki problem je što poneki umovi tih 6 desetinki vide kao što krava gleda u zelenje kad pase.......Adriana Lima fan je napisao/la:Ma daj kakvih 6 desetinki pa Piwuet je bio sporij od vodecih za sek. i vise znaci Alonso je donio Renaultu preko sek.Imo je odlican bolid i to je cinjenica.
činjenica je samo to da je bolid zadnje smeće