Šta si skromanDani je napisao/la:Ja bi bio zadovoljan sa bilo kojim Aston Martinom.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A to već paše, ipak bi bilo malo čudno da ste 407 zamjenili sa 307Ferrari4ever je napisao/la:Moram se samo ispravit ( tek sam sad skužila) prije 307 sw imali smo 406 karavan , ali sve ostalo napisano vrijedi
Svaka čast , a i izbor je vrlo dobar , dapače odličan . Obzirom da si nov član nije zgoreg malo predstavljanje u chat-u , inače dobrodošaoBorna12 je napisao/la:... što sam vozio, za mene je najbolja Subaru Impreza WRX STi. A vozio sam svašta. Od auta na nekoliko stotina eura, do onih za nekoliko stotina tisuća eura...
tex je napisao/la:pa stavi koju sliku, da se i mi malo divimomclaren - dado je napisao/la:Iamo sam Mercedes Csport cupe i solidan autić , kupio sam A4 i stvarno fenomenalan i ne mjenjam tako brzo , konfortan , potrošnja mala a ide
BMW-ov znak na haubi (ako si na to mislio)Maestro je napisao/la:@Ante - Šta fali na ovom autu? A fali sigurno!
Zadnji duboki branik. Tko god da ga je tunirao veze o zanatu nema!!!sale je napisao/la:BMW-ov znak na haubi (ako si na to mislio)Maestro je napisao/la:@Ante - Šta fali na ovom autu? A fali sigurno!![]()
ps: dosta OT-a!
Da i mene zanima šta ima pod haubom, ali pogledaj boju... Ipak je skupa ova boja i to pravo skupa!!! Ali čovjeku očito zafalilo love za zadnji spojlertex je napisao/la:dečki lakše malo, najte pričati gluposti
onaj koji ga sređivao ovaj bmw, taj nema uopće pojma. istina je da bi trebal imati izadnji spojler jer ovo kaj ima naprije nima nikakve koristi. a samo me zanimakaj ima pod haubom, ali mogu si misliti kaj ima, ili niš il sve a od toga nikakve koristi
Neznam, negdje piše samo Nissan GT-R, ja imam poster u sobi od tog auta i piše Nissan GT-R Proto...47 je napisao/la:e, a šta znači proto u GT-R Proto? Možda prototip, što taj auto nije?
Z mene ti to nije jaguran retko koj jaguar mi se svidja a da je nastao kao model u zadnjih 5 godina, mislim daleko od toga da mi se ne svidjaju, ali nije to vise onaj stari smekerski aristokratski auto, xf mi naprimer vishe lichi na neki napucani xunday sa malo vishe ukusa odradjen.Chaotic je napisao/la:Najdraži automobili su mi Jaguari i nadam se da ću si jednog dana moći priuštiti jedan. Model nije previše bitan, bilo koji bi bio okay.
Da post ne bude bez slike, jedan on meni boljih modela.
Jaguar XF: