Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
dmarijon
Legenda
Legenda

Re: Sebastian Vettel...

Post Postao/la dmarijon »

Pričate ko da je sto posto da će za dvije godine voziti alonso i vettel u Ferrariju.
polako... tko zna šta će biti. Bernie huška medije da bi mu bolje išao bisnis...
Samo neka se trkaju.
McLarem
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

dmarijon je napisao/la:Pričate ko da je sto posto da će za dvije godine voziti alonso i vettel u Ferrariju.
polako... tko zna šta će biti. Bernie huška medije da bi mu bolje išao bisnis...

sto se tice Vetela on hoce da vozi za Ferari
a odlicno vozi i samo tako treba nastaviti
a Alonzo je vec potpiso pred ugovor
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

A sta ako u Ferrariu odluce produziti sa Massom onda se propade u vodu od vasih planova.Ako Massa osvoji do tad naslov sta onda alo ljudi smirite se malo odkud vi znate sta ce biti za 2 sezone
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

No no,mali je pobjedil u Monzi i sad bi odma u Ferrari...već mu je slava udarila u glavu,polako mali.polako tek si u Red Bull-u!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

King iCool je napisao/la:No no,mali je pobjedil u Monzi i sad bi odma u Ferrari...već mu je slava udarila u glavu,polako mali.polako tek si u Red Bull-u!

Hm... ja ipak mislim da nije.
Kada je od španjolskog magazina El Pais bio upitan da li bi radije bio svjetski prvak ili vozio za Ferrari, on je odgovorio: "Svjetski prvak."

"Ali, budimo realni, to ne možete ostvariti ako nema najbolji bolid, a Ferrari je pokazao da zna kako ih napraviti. Naravno da bi bio san voziti za njih," rekao je Vettel.
A i njegovi govore da je sasvim smiren i ok. tip.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Mislim da "malom" nije udarila slava u glavu..."mali" je pobijedio u jednom prosjecnom bolidu, a nije odmah sjeo za volan McLarena i postao "veeeeliki talenat" "super vozac" i sta sve ne....naravno zna se na koga mislim....VETTEL JE VOZACINA
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

King iCool je napisao/la:No no,mali je pobjedil u Monzi i sad bi odma u Ferrari...već mu je slava udarila u glavu,polako mali.polako tek si u Red Bull-u!
hm, da, hm i to govori navijač lewisa hamiltona............
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

O cemu vi bljuzgarate! Hamilton je svijetski prvak!!! Najmlađi prvak i to je cinjenica. Mislim da bi ste morali malo respekta pokazat. Jos uvjek je Vettel za Hamiltona nista. Ocito da je Hamitlon prav vozac i to sto jerano dobio bolid je kao veza? Da svjetski prvak je imao i veze kad su mu krkali bodove.... Da dodam kako je Hamilton starij od Vettela 2 i pol godine i Vettel u 2 sezone nece osvojit naslov zato sto nece imato konkurentan bolid. Mislim Vettel zasluzuje odlican bolid al tu donosite smjesne usporedbe.
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

A taj svjetski prvak je zamalo izgubio naslov zbog "malenoga" Vetela koji je vozio malencki torro rosso aka minardi koji ga u Brazilu proso na kisi di bi svjetski prvak po svim govorima MClaren navijaca trebo biti novi "Senna" sta se kise tice.
a.novak
Početnik
Početnik
Navijam za: K.Raikkonen Scuderia Ferr

Post Postao/la a.novak »

Ha Hamilton je jednom pobjedio Alonsa pa je vec bio Wc i bolji od MS i AS....nemoj zaboravit da je Vettel pobjedio Hamiltona po kisi a znamo svi da je Luis "nedodirljiv" po kisi :lol:
a.novak volim jelenu.p
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Da da Lewis je nedodirljiv hebiga jedino on zna voziti svi ostali su mutavi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slika

Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Adriana Lima fan je napisao/la:O cemu vi bljuzgarate! Hamilton je svijetski prvak!!! Najmlađi prvak i to je cinjenica. Mislim da bi ste morali malo respekta pokazat. Jos uvjek je Vettel za Hamiltona nista. Ocito da je Hamitlon prav vozac i to sto jerano dobio bolid je kao veza? Da svjetski prvak je imao i veze kad su mu krkali bodove.... Da dodam kako je Hamilton starij od Vettela 2 i pol godine i Vettel u 2 sezone nece osvojit naslov zato sto nece imato konkurentan bolid. Mislim Vettel zasluzuje odlican bolid al tu donosite smjesne usporedbe.
Kolega, mislim da ti i još neki nemate respekta prema Vettelu. :( Dečko vozi za jedan Red Bull i uspio je pobijediti u utrci i Ferrari i Mclaren i BMW i Renault sa jednim Torro Rossom... ;)
Nije imao priliku sjesti odmah u ponajbolji bolid nego je krenuo iz početka, tj. od ničeg u formuli 1, slično kao i Alonso kad je vozio za Minardi.
Kako možeš tako reći da je Vettel za Hamiltona NIŠTA? :roll:
Zašto? Zato jer je ovaj prvak u jednom Mclarenu? Ako je zato, onda je takvo uspoređivanje banalno... Ja smatram da je i Hamilton jako talentiran i dobar vozač, ali po meni je Vettel još možda čak i bolji šta se tiče talenta.
Tu je s njima i Sutil, ali hebiga, čovjek je zaružio u Force Indiji u kojoj nema puno budućnosti, možda se ovu sezonu i to promijeni.
Zanimljivo je da si dozvoljavate da uspoređujete jednog Lewisa sa Michaelom Schumacherom ili Sennom, dok se Alonso uvelike podcjenjuje, a Vettel je jedno veliko NIŠTA za Lewisa ??
Šteta šta Vettel nije došao u jaku momčad odmah... Pola bi foruma navijalo za njega i bio bi veći od Senne. :?
Ali ovako je po meni puno bolje, neka se trudi i pokazuje u slabijim momčadima jer to može rezultirati samo jako dobrim rezultatima u budućnosti, primjer je Alonso. :biggrin:
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ja sam rekao i stojim iza toga da Hamilton da osvoji 10 titula nece Senni biti ni do koljena.
slika

a.novak
Početnik
Početnik

Post Postao/la a.novak »

Schumy.d je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:O cemu vi bljuzgarate! Hamilton je svijetski prvak!!! Najmlađi prvak i to je cinjenica. Mislim da bi ste morali malo respekta pokazat. Jos uvjek je Vettel za Hamiltona nista. Ocito da je Hamitlon prav vozac i to sto jerano dobio bolid je kao veza? Da svjetski prvak je imao i veze kad su mu krkali bodove.... Da dodam kako je Hamilton starij od Vettela 2 i pol godine i Vettel u 2 sezone nece osvojit naslov zato sto nece imato konkurentan bolid. Mislim Vettel zasluzuje odlican bolid al tu donosite smjesne usporedbe.
Kolega, mislim da ti i još neki nemate respekta prema Vettelu. :( Dečko vozi za jedan Red Bull i uspio je pobijediti u utrci i Ferrari i Mclaren i BMW i Renault sa jednim Torro Rossom... ;)
Nije imao priliku sjesti odmah u ponajbolji bolid nego je krenuo iz početka, tj. od ničeg u formuli 1, slično kao i Alonso kad je vozio za Minardi.
Zašto? Zato jer je ovaj prvak u jednom Mclarenu? Ako je zato, onda je takvo uspoređivanje banalno... Ja smatram da je i Hamilton jako talentiran i dobar vozač, ali po meni je Vettel još možda čak i bolji šta se tiče talenta.
Tu je s njima i Sutil, ali hebiga, čovjek je zaružio u Force Indiji u kojoj nema puno budućnosti, možda se ovu sezonu i to promijeni.
Zanimljivo je da si dozvoljavate da uspoređujete jednog Lewisa sa Michaelom Schumacherom ili Sennom, dok se Alonso uvelike podcjenjuje, a Vettel je jedno veliko NIŠTA za Lewisa ??
Šteta šta Vettel nije došao u jaku momčad odmah... Pola bi foruma navijalo za njega i bio bi veći od Senne. :?
Ali ovako je po meni puno bolje, neka se trudi i pokazuje u slabijim momčadima jer to može rezultirati samo jako dobrim rezultatima u budućnosti, primjer je Alonso. :biggrin:
Za mene ni jedan vozač nije veći od Senne!! Vettel je stvarno fantastičan vozač i mislim da je ovo ispravan put kojim treba ić...Da nespominjem Ferrnanda koji je pokazo superzrele vozacke godine i da je najkompletniji danas ;) . Takodjer Luis ima dosta talenta ali on se mora jos dokazivati...volio bi poslje Kimi-a u Ferrariu posto ce se "povuci" 2011 vidjeti Fernanda i Vettela tako da bi to bilo odlicno za Sebastiana,vozit uz šampiona i tu mislim bi nakon 2 sezone u Ferrariu mogao pocet radit cuda,ako ne i na pocetko sto bi bilo fantastično....opet slušat njemačko-talijansku himnu ;)
a.novak volim jelenu.p
Schumy.d
Legenda
Legenda

a.novak je napisao/la: Za mene ni jedan vozač nije veći od Senne!!
Krivo si me razumio, to sam ja stavio ironično. ;)
Npr. za Hamiltona pola navijača nikad čulo nije, a sad je već u rangu sa Sennom... Zato sam rekao ono za Vettela! ;)
a.novak
Početnik
Početnik

Post Postao/la a.novak »

Ma decko je fantastican,i to je cinjenica bio bi jako sretan da u nastavku karijere ode u Ferrari! Ma ove usporedbe Senna Hamilton mozemo svest na jednu temu,a to je kaciga! I to mi je glupo komntirat,kladim se da ce mu u buducnosti PR pisat neke glupe recenice di ce pokusat ispast pametan,a to nije....Di je on od inteligencije od Senne..... Dali se meni samo cini ili stvarno hamilton djeluje"glupo"?
a.novak volim jelenu.p
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Vettel će imati put poput Alonsa i ostalih prvaka (osim Hamiltona), nakon sakupljanja iskustva u slabijim momčadima, postat će svjetski prvak. Takvi teži putevi se više cijene.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la: Kolega, mislim da ti i još neki nemate respekta prema Vettelu. :( Dečko vozi za jedan Red Bull i uspio je pobijediti u utrci i Ferrari i Mclaren i BMW i Renault sa jednim Torro Rossom... ;)
Sva sreca da ja nisam nicij zastupnik pa govorim za sebe molim lijepo. Ne uspoređujem Hamiltona sa velikom vozacima prosto iz razloga sto vrijeme nije dozrjelo tj. kad budu imali isto sezona ko ti veliki vozaci i kad vidimo kakav su dojam ostavili sa svojim voznjama onda cemo moc sudit za sada je anravno Hamilton za Sumachera i Sennu mozemo rec nista isto kao jedan Vettel za Hamiltona. ;) Ne ja ajsno priznajem da je Vettel jednak sa Hamiltonom po voznji po kisi ili jaci s tim da ne treba zaboravit kako je Vettel imao kisni set-up dok Hamilton nije vec je stalno kad je kisa pocinjala dizao nagib krila.

? sas rec da je Senna poznatij od Hamiltona :roll: Nema to veze s kvalitetom vozaca al mislim da je ipak malo vise ljudi culo za Hamiltona zato sto su se mediji razvili od Senninog doba znas?! ;)

Isto tako mozemo rec skupina pametnjakovica cula za Vettela i umislila da je novi Sumacher i bolji od Hamiltona ;)

Da Hamilton je imao laki put kao sot kaze Sinatra "I did it my way" kad covjek ima muda ima muda i oso ciki Dennisu i dobio sto je htio respekt molim lijepo =D>
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la: Ne ja ajsno priznajem da je Vettel jednak sa Hamiltonom po voznji po kisi ili jaci s tim da ne treba zaboravit kako je Vettel imao kisni set-up dok Hamilton nije vec je stalno kad je kisa pocinjala dizao nagib krila.
Opa, ovo je novost.
Šta nisi rekao da je Vettel NIŠTA prema Hamiltonu? Mijenja se mišljenje samo tako... #-o
ALF je napisao/la:? sas rec da je Senna poznatij od Hamiltona :roll: Nema to veze s kvalitetom vozaca al mislim da je ipak malo vise ljudi culo za Hamiltona zato sto su se mediji razvili od Senninog doba znas?! ;)

A s čim ovo veze ima? :?
Ja sam samo rekao da je Vettel sjeo odmah u pravi bolid, bilo bi isto kao i sa Hamiltonom, a ovako se na njega ne obraća neka pompa jer je on ipak vozač Red Bulla. :(
Adriana Lima fan je napisao/la:Da Hamilton je imao laki put kao sot kaze Sinatra "I did it my way" kad covjek ima muda ima muda i oso ciki Dennisu i dobio sto je htio respekt molim lijepo =D>
Vi ste opsjednuti tim mudima! :lol: :lol:
Koji to vozač nema muda? ;) Šta Vettel nema muda?
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Schumy.d je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Da Hamilton je imao laki put kao sot kaze Sinatra "I did it my way" kad covjek ima muda ima muda i oso ciki Dennisu i dobio sto je htio respekt molim lijepo =D>
Ne zadiri u božanstvo Hamiltonovo uzalud, on je jedino što u formuli valja, jedino nepobjedivo, nikad poraženo, uvijek najbrže :roll: :lol:

Vettela na poštivaj jer je jednom na Zemlji ovoj pokazao da božanstvo Hamiltonovo može biti sporo i pogrješivo, stoga su takvi vozači prokleti i moraju se uspoređivati sa ništavilom :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Istina je da je Hamilton, makar je dosel u Mclaren, jaku momcad, moral pobijediti Alonsa... Prema tome nije imal bas laki put... I bome ga je lijepo sredil, momcad je vidla da je Hamilton bolji i okrenula sa prema njemu, znaci zasluzil je postovanje i vjeru drugih ljudi u njega...
Za Alonsa mislim da nebi bilo dobro da vozi uz Vettela, jer bi bila slicna situacija ko i u Mclarenu a mislim da se temperament nemoze zamijeniti ili smiriti, tak da sumnjam da bi to dobro zavrsilo...
Vettel je mlad vozac, prva mu je sezona, sigurno je na razini top vozaca u F1, ima ogroman potencijal i uvelike ga ogranicava bolid... Nadam se da bude dosel u pravi bolid i pokazal za kaj je sposoban...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la: Opa, ovo je novost.
Šta nisi rekao da je Vettel NIŠTA prema Hamiltonu? Mijenja se mišljenje samo tako... #-o

A s čim ovo veze ima? :?
Ja sam samo rekao da je Vettel sjeo odmah u pravi bolid, bilo bi isto kao i sa Hamiltonom, a ovako se na njega ne obraća neka pompa jer je on ipak vozač Red Bulla. :(

Pa ja mislim stari po rezultatima. Po voznji su dosta blizu. Ako kazem da se Hamitlon nemoze mjerit sa Sumacherom ili Sennom ne kazem to tolko po voznji jel su ovo svi svjetski vozaci vec po rezultatima.

Ovo 2. nije tebi napisano. ;)

I napokon neko realan-zagor. Problem je sto ljudi misle sve najgore o Hamiltonu,a ne tolko da ga se uzdize do Senne i Suamchera...

Muda u voznji nije isto kao muda pric jednoj velicini i s njim uspotavit suradnju kao sto je Hamilton. To su 2 razlicite stvari.
Zadnja izmjena: Adriana Lima fan, dana/u 21 sij 2009, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la: Pa ja mislim stari po rezultatima. Po voznji su dosta blizu. Ako kazem da se Hamitlon nemoze mjerit sa Sumacherom ili Sennom ne kazem to tolko po voznji jel su ovo svi svjetski vozaci vec po rezultatima.
Ali svejedno ti to nije mjerilo jer ipak Vettel vozi puuno slabiji auto! ;)
maminho_
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso-Renault

Post Postao/la maminho_ »

molim te lijepo ne bljuzgari.da hamilton vozi sa sutilom u force indiji zgorel bi ko luk na masti.za mene hamilton nikada nece biti najmladji svjetski prvak,nikada.cijenim vozaca koji iz zacalja poretka sa losim bolidima nesto naprave i onda dodju u top momcadi ili prosjecne(kao alonso u renault)i onda od njih naprave pobjednike

zagor je napisao/la:Istina je da je Hamilton, makar je dosel u Mclaren, jaku momcad, moral pobijediti Alonsa... Prema tome nije imal bas laki put... I bome ga je lijepo sredil, momcad je vidla da je Hamilton bolji i okrenula sa prema njemu, znaci zasluzil je postovanje i vjeru drugih ljudi u njega...
Za Alonsa mislim da nebi bilo dobro da vozi uz Vettela, jer bi bila slicna situacija ko i u Mclarenu a mislim da se temperament nemoze zamijeniti ili smiriti, tak da sumnjam da bi to dobro zavrsilo...
Vettel je mlad vozac, prva mu je sezona, sigurno je na razini top vozaca u F1, ima ogroman potencijal i uvelike ga ogranicava bolid... Nadam se da bude dosel u pravi bolid i pokazal za kaj je sposoban...
neznam po cemu je to hamilton sredil alonsa,alonso se sam boril protiv cijelog mclarena,i mislim,zapravo sam siguran da alonso vozi sa vettelom da bi bila puno drukcija prica.skompali bi se odma i bili bi kompici.i to iz razloga sto vettel nije ***** kao hamilton
Zadnja izmjena: 47, dana/u 21 sij 2009, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: spojena dva posta. ZABRANJENO je postanje više postova za redom, obrati pozornost!! 47
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

i opet se thread pretvara u hamilton-alonso dvoboj......jadnom vettelu će te uništiti temu

vettel ima svoj put i jako dobro napreduje, nije postao instant kvasac kao neki već će jednog dana biti fini domaći kruhek
Odgovori