Heikki Kovalainen

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Pirelli i DRS

Re: Heikki Kovalainen u McLarenu!

Post Postao/la zvjerko »

McLarem je napisao/la:
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:haikki kovalainen nema kvalitete za mclaren i to je dokazo ove sezone, jer je zbog njega mclaren izgubio konstuktorski naslov

Nije to bas tako Hejki jest dobar vozac
samo mu treba malo vremena da se prilagodi
timu i to je to, vidjece te da je moje misljenje tacno
samo polako.
McLaren je ove sezone išao striktno na vozački naslov tako da heikki nije ni imao šanse pokazati vrijedi li šta ili ne. Možda mu i nije bio najbolji potez dolazak u engleski tim sa engleskim vozačem ali... McM je ipak jedan od velikih i to se teško propušta. Pogledaj ferrari - Barichelo je imao peh da je došao u veliki tim kao "druga violina" i ostao na tome (bez obzira na priče - Heikki je došao kao drugi vozač!!!!!). Massa je imao puno više sreće jer je došao isto kao "drugi" ali ostao dovoljno dugo da "prvi" ode i da dobije svoju šansu jer veliki timovi čine razliku. Heikki vjerovatno neće dočekati svoju šansu, bar ne u McM-u.
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

zvjerko je napisao/la:
McLarem je napisao/la:
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:haikki kovalainen nema kvalitete za mclaren i to je dokazo ove sezone, jer je zbog njega mclaren izgubio konstuktorski naslov

samo polako.
McLaren je ove sezone išao striktno na vozački naslov tako da heikki nije ni imao šanse pokazati vrijedi li šta ili ne. Možda mu i nije bio najbolji potez dolazak u engleski tim sa engleskim vozačem ali... McM je ipak jedan od velikih i to se teško propušta. Pogledaj ferrari - Barichelo je imao peh da je došao u veliki tim kao "druga violina" i ostao na tome (bez obzira na priče - Heikki je došao kao drugi vozač!!!!!). Massa je imao puno više sreće jer je došao isto kao "drugi" ali ostao dovoljno dugo da "prvi" ode i da dobije svoju šansu jer veliki timovi čine razliku. Heikki vjerovatno neće dočekati svoju šansu, bar ne u McM-u.
To su velike teme i o tome se moze pisati i pisati,
kad je Kimi preso kao prvi vozac u Ferari
niko nije ni mislio da ce Masa zauzeti njegovo mjeto pa eto sta bi.
Nije nemoguce to da se desi i Hejkiju, mada ce u vecini slucajeva Hamilton biti
broj 1 u McLarenu
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

zvjerko je napisao/la:McLaren je ove sezone išao striktno na vozački naslov tako da heikki nije ni imao šanse pokazati vrijedi li šta ili ne. Možda mu i nije bio najbolji potez dolazak u engleski tim sa engleskim vozačem ali... McM je ipak jedan od velikih i to se teško propušta. Pogledaj ferrari - Barichelo je imao peh da je došao u veliki tim kao "druga violina" i ostao na tome (bez obzira na priče - Heikki je došao kao drugi vozač!!!!!). Massa je imao puno više sreće jer je došao isto kao "drugi" ali ostao dovoljno dugo da "prvi" ode i da dobije svoju šansu jer veliki timovi čine razliku. Heikki vjerovatno neće dočekati svoju šansu, bar ne u McM-u.
Misliš da je išao na vozački naslov od početka sezone ili tek nakon nekog vremena? Mislim da na početku svi idu čisto, otvoreno na skupljanje bodova. U svemu tome, ipak se iskristalizira tko je onaj "prvi" (u prijevodu; vozač koji je izgledniji za osvajanje vozačke titule), i tada je logično da se malo više igra na ruku tog vozača. Mislim da u svakom timu ima (neiskazano) mišljenje tko je bolji vozač. Osim ako "prvi" ne zakaže (kao što je to ove godine bio slučaj s Kimijem), "drugi" neće dobit otvorenu, tj. punu potporu. To ne znači da se drugi vozač "sabotira", ali mu se ne ide toliko na ruku. S ovim principom kvalifikacijama, ide se na konzervativnu taktiku i to je već "gubitak". Kad smo kod ove teme, mislim da je BMW napravio glupost što se nije išlo do kraja s Kubicom, nego su bolid podešavali da bi i Heidfeldu bilo lakše. Šta su dobili? Dobili su to da je Kubica imao osječaj kao da vozi Williams! Slažem se da Heikki nije imao šansu u potpunosti pokazati svoj kapacitet, ali isto tako mislim da je vozačkim umijećem podosta ispod Lewisa. Ja sam očekivao više od njega u ovoj sezoni, ali prva mu je godina, prilagodba i sva ta čuda... Sljedeću sezonu očekujem i vozačku i konstruktorsku titulu.
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Heikki po meni uopće ne vrijedi McL bolida. Čudan je, neki put na kvalifikacijama bude brži od Lewisa i tu prednost profućka. Kad je 2. startao u Monzi, pa ja sam mislio 100% ide ispred Vettela!!! Normalno da je McL bolji bolid i po kiši i po suhom od Toro Rosso, pa ako je Hamilton od 15 prestizao sve do 2. mjesta s tim da se nije staza sušila išao bi na pobjedu jer je Vettelu puhao za vratom, e pa tu se onda stvarno vidi vozačko umijeće i hrabrost. Heikki neće nikad bit ravan Lewisu kakav god mu bolid dali i kakvu god potporu imo.
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Smeta mi sto mu je brzina za vrijeme trke nikakva.
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

McLarem je napisao/la:

samo polako.
malo vremena?????pa imao je cjelu sezonu i ako mu to nije dosta ja neznam što je,pa u monzi je imao vettela ispred sebe u slabijem autu pa nije napravio apsloutno ništa,vettel ga je opro ko balavca,mclaren treba pod hitno u potragu za novim vozačem,nadam se da če to biti vettel ili kubica
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Za Heikkija, Peter Windsor je rekao da bi mogao biti drugi Gilles Villeneuve. Ja strpljivo čekam da se to ostvari. Ozbiljno. :|
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

dobar je to vozac
mozda nije jos za titulu
ali moze on jos puno vise nego sto je uradio ove sezone
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
A Senna fan
Navijam za: Kimmi

Post Postao/la A Senna fan »

Evo njegova izjava za prošlu sezonu;

http://www.autoportal.hr/200812044298/T ... d-103.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

To su toliko odurne laži da nije normalno... na tome autoportalu cijelu sezonu piše takve stvari bez ikakve provjere ili vjerodostojnog izvora... katastrofa, drugo se i ne očekuje od kvazinovinarčića... da su pratili sezonu kako spada vidjeli bi pravu istinu, a ta je da Heikki po svojim vozačkim spospbnostima nije ni u top 6... pa on se nije pomicao s mjesta ili radio brze krugove ni kad je bio jako lagan prije ulaska u boks, a ne da su ga sabotirali... ;) Po tome bi i Massa i Fisichella trebali biti zakinuti što su prošle, odnosno pretprošle sezone bili sporiji od Kimija, odnosno Alonsa... Neki bi stvarno trebali časno preboliti poraz ove sezone i okrenuti se naprijed, a ne takve bedastoće povlačiti koje uopće nemaju smisla...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

A Senna fan je napisao/la:Evo njegova izjava za prošlu sezonu;

http://www.autoportal.hr/200812044298/T ... d-103.html" onclick="window.open(this.href);return false;
E Heikki,još 1 takva ili 2 slične i bojim se da bi ti mogao na kraju sezone 2009 odvoziti svoju zadnju utrku za nas. Ja se ipak nadam da su to novinari izvukli iz konteksta kao i obično... :)
Zadnja izmjena: King iCool, dana/u 05 pro 2008, 09:23, ukupno mijenjano 1 put.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Pa Heikki je već par puta za televiziju dao intervju da mu se takve izjave plasiraju u javnost, a da on nije ni riječi rekao... 3 ili 4 puta ove sezone...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

MP4don je napisao/la:Pa Heikki je već par puta za televiziju dao intervju da mu se takve izjave plasiraju u javnost, a da on nije ni riječi rekao... 3 ili 4 puta ove sezone...
i u McLarenu su rekli da nema vozača 1 i 2,vjerovat pričama danas je nemoguće,al u svakoj laži ima pola istine
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

pa koliko se sjećam jednom je mislim hakinen izjavio da u MCM-u postoji odredba o međusobnom utrkivanju
1. ne smiješ momčadskog kolegu izbaciti iz utrke niti sebe zbog preticanja
2. zadnjih 10 krugova nema naganjanja osim ako se obojica ne bore izravno za naslov (ali u tom slučaju vrijedi gornje pravilo) prvaka u zadnjoj utrci

Ali kako sam ja vidio u niti jednoj utrci heiki nije se ni približio hamiltonu tako da je tu odnos 1 i 2 jasan, ali ne zbog momčadskih odredbi
Pogle ferari, ima dva vozača i ako sve funkcionira oni su uvijek među prva 4 mjesta
sa druge strane hamilton je stalno među 4, ali heiki di je on 5, 6, 7, 8 a ima drugi najbrži bolid u utrkma
kako na kvalifikacijama heiki uopće ne zaostaje ni za hamiltonom, raikonenom i massom (ima pol) znači da nije stvar u bolidu, već u njemu samome
on nažalost nije trkač, možda je vrhunski test vozač koji će napraviti savršeni bolid, ali nije za utrke (toliko je pokazao ove godine)
meni zgleda malko i vozi bez srca
Po meni njega bi trebalo zamijeniti vetelom i onda bi MCM imao čime parirati farariju i u momčadskom dijelu
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

darky je napisao/la:pa koliko se sjećam jednom je mislim hakinen izjavio da u MCM-u postoji odredba o međusobnom utrkivanju
1. ne smiješ momčadskog kolegu izbaciti iz utrke niti sebe zbog preticanja
2. zadnjih 10 krugova nema naganjanja osim ako se obojica ne bore izravno za naslov (ali u tom slučaju vrijedi gornje pravilo) prvaka u zadnjoj utrci

Ali kako sam ja vidio u niti jednoj utrci heiki nije se ni približio hamiltonu tako da je tu odnos 1 i 2 jasan, ali ne zbog momčadskih odredbi
Pogle ferari, ima dva vozača i ako sve funkcionira oni su uvijek među prva 4 mjesta
sa druge strane hamilton je stalno među 4, ali heiki di je on 5, 6, 7, 8 a ima drugi najbrži bolid u utrkma
kako na kvalifikacijama heiki uopće ne zaostaje ni za hamiltonom, raikonenom i massom (ima pol) znači da nije stvar u bolidu, već u njemu samome
on nažalost nije trkač, možda je vrhunski test vozač koji će napraviti savršeni bolid, ali nije za utrke (toliko je pokazao ove godine)
meni zgleda malko i vozi bez srca
Po meni njega bi trebalo zamijeniti vetelom i onda bi MCM imao čime parirati farariju i u momčadskom dijelu
Hejki je za sad pravi vozac
(ja sam fan Hamiltona to svako zna)
ali netreba zaboraviti sta se je desavalo kad je Alozo bio u Mclarenu, cisto sumnjam da se to nebi desavalo i sa Vetelom,
a druga stvar je sto ce vjerovatno ako nebude nist od Alonza za 2011 sezonu Vetel biti vozac ferarija (moje misljenje)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Kovalainen u 2009. želi biti opušteniji
KLIK
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Scuderia je napisao/la:Kovalainen u 2009. želi biti opušteniji
KLIK

Sve ce se to srediti i Hejki dolazi na svoje
tako da nam daje velike sanse za osvajenje duple
krune sljedesce 2009 sezone. Dva malda i ambicijozna
vozaca trebal jednom timu ist bolje?????????
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ali taj tim ima ko je 1 a ko 2 vozac u timu
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Scuderia
Moderator
Moderator

McLarem je napisao/la:

Sve ce se to srediti i Hejki dolazi na svoje
tako da nam daje velike sanse za osvajenje duple
krune sljedesce 2009 sezone. Dva malda i ambicijozna
vozaca trebal jednom timu ist bolje?????????
Mislis, sad ce doci njegova prava uloga u timu... vodonosa Hamiltonu? :roll:
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Mislim da si je sam odredio tu poziciju. DA je brzi od Hamitlona bila bi obratna sitvacija.
Scuderia
Moderator
Moderator

McLarem je napisao/la:
Jebiga, kad bas provociras bolje i njemu
nego najvecem gubitniku 2008 Masi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nije to nikakvo provociranje, Massa je izgubio prvenstvo zbog jednog boda, mnogi ga nisu mogli ni zamisliti da ce doci tako daleko, pogotovo nakon one dvije utrke.

Kada ce tako moci Kovalainen? To je pitanje koje je stvarno vrlo vrlo tesko. Jer on je u istom bolidu kao i Hamilton dosao do samo jedne jedine pobjede- ne bi ni do nje dosao, da se nije desilo sta se desilo. Tako da. :-# Jedino ako Hamilton ode iz McLarena, ali........... samo se jednom desi cudo.

Realno gledajuci, on je vodonosa Hamiltonu i to je to.
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Scuderia je napisao/la: Realno gledajuci, on je vodonosa Hamiltonu i to je to.
To je točno, ali sam si je kriv za to
Da je masa bio prošle sezone u McM a kovalainen u ferariju, siguran sam da bi opet jednako završilo.
prva trojica bi bili hamilton, masa i raikonen (no tko bio prvak to ne možemo znati), a kovalinen bi bio i u ferariju oko 6 mjesta. :?
on nije za utrke, već samo testiranja i kvalifikacije :(
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

sto se tice Hejkija
kad sam zadnji put dao svoje misljenje
bio sam odsutan 5 dana tako dacu ovaj
put biti uzdrzan, a sam Hejki ce (duboko se nadam)
mnogim sto ga smatraju losim vozacem zacepiti usta
slika
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

darky je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: Realno gledajuci, on je vodonosa Hamiltonu i to je to.
To je točno, ali sam si je kriv za to
Da je masa bio prošle sezone u McM a kovalainen u ferariju, siguran sam da bi opet jednako završilo.
prva trojica bi bili hamilton, masa i raikonen (no tko bio prvak to ne možemo znati), a kovalinen bi bio i u ferariju oko 6 mjesta. :?
on nije za utrke, već samo testiranja i kvalifikacije :(
bolje da on bude vodonoša Hamiltonu pa da osvajaju naslove kao što je bilo ove sezone, nego da se ponovi ona situacija koja je bila sa Hamiltonom i Alonsom,a svi znamo kako je to završilo,a uostalom Haiki nema ni kvalitetu da bude ravnopravan sa Lewisom,poredak prvenstva to potvrđuje
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Meni koliko je poznato Hejki je najavio
da ce ove sezone vise biti aktivan
i bolje voziti (to sam negdje procito
ali nemogu se sjetiti dje), i samim tim
vise skupljati bodova za McLaren, kao da nam se
smjesi i konstruktorska titula (samo je treba zgrbiti)
slika
Odgovori