Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kiby
Navijam za: Nikoga

Re: Felipe Massa, KOLIKO JE STVARNO DOBAR?

Post Postao/la kiby »

hm, istina... mislim da je problem u tome sto je massa naglo dosao u top momcad i zato se od njega jasno ocekivalo da odmah osvoji naslov... Al istina iz godine u godinu je sve bolji..... pogotovo sad zadnje sezone, mora se priznat imao je opakih voznji i pobjeda... Ako mu legnu sad ova nova pravila i to sve, vrlo lako bi mogao nastaviti s takvom voznjom u 09... Ali nekako mi se cini da ce ove godine vise do izrazaja doci oni ''krvnici'' kao sto su Alonso, Raikkonen, Kubica, Webber... Upravo zbog vise mehanickog gripa kojeg ce pruzati novi bolidi... To su majstori svoje vrste...
McM fun
47
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

ja se ne bih baš složio sa početnim dijelom gornjeg komentara.
Ne mislim baš da se od njega očekivalo da juriša na naslov.
Prvenstveno jer je bio 'vodonoša' MS-u, a kasnije je doveden Kimi kao prvi vozač.
Ali eto, stvari su išle malo drugačijim tokom prošle godine i massa ja zgrabio priliku (koliko-toliko) :)
A ove godine...vidjet ćemo. Možda nastavi dobru formu, a možda potone...
ja mu želim sreću ;)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

47 je napisao/la:ja se ne bih baš složio sa početnim dijelom gornjeg komentara.
Prvenstveno jer je bio 'vodonoša' MS-u, a kasnije je doveden Kimi kao prvi vozač.
Ali eto, stvari su išle malo drugačijim tokom prošle godine i massa ja zgrabio priliku (koliko-toliko) :)
ja mu želim sreću ;)
slazem se s tobom u vezi sa ovime da je bio "vodonosa" i Michaelu i Kimiju....ali logicno je da s vremenom postaje bolji i da zeli da se dokaze...kome je zanimljivo biti "vodonosa" cijelu karijeru...i naravno da ce sve dati od sebe da i ovu sezonu bude bolji od Kimija
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
a.novak
Početnik
Početnik
Navijam za: K.Raikkonen Scuderia Ferr

Post Postao/la a.novak »

Ferrari-BiH je napisao/la:
ja mu želim sreću ;)
slazem se s tobom u vezi sa ovime da je bio "vodonosa" i Michaelu i Kimiju....ali logicno je da s vremenom postaje bolji i da zeli da se dokaze...kome je zanimljivo biti "vodonosa" cijelu karijeru...i naravno da ce sve dati od sebe da i ovu sezonu bude bolji od Kimija
Rubensu Barichello
a.novak volim jelenu.p
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

a.novak je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:
ja mu želim sreću ;)
Rubensu Barichello
Ali i Rubens je na kraju otisao u HONDU gdje je mislio da ce biti prvi vozac....
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

kiby je napisao/la:hm, istina... mislim da je problem u tome sto je massa naglo dosao u top momcad i zato se od njega jasno ocekivalo da odmah osvoji naslov...
Ne bi rekao. Kolega 47. je sve to fino objasnio. Nitko od njega na pocetku, tj. 2006 nije ocekivao da se on bori za naslov, pogotovo sto je u Ferrariju bio jedan MS. Njegov posao je bio: Skupljaj bodove, cuvaj ledja Michaelu i to je to.
kiby je napisao/la: Al istina iz godine u godinu je sve bolji..... pogotovo sad zadnje sezone, mora se priznat imao je opakih voznji i pobjeda... Ako mu legnu sad ova nova pravila i to sve, vrlo lako bi mogao nastaviti s takvom voznjom u 09...
S ovim se slazem ( boldano gore). E sad. Ostatak posta me podsjeca na iscekivanje 2008. Isto su mnogi ljudi rekli, kako nece moci zavrsit utrku jer nema TC-a, pa eto sta se desilo.
kiby je napisao/la: Ali nekako mi se cini da ce ove godine vise do izrazaja doci oni ''krvnici'' kao sto su Alonso, Raikkonen, Kubica, Webber... Upravo zbog vise mehanickog gripa kojeg ce pruzati novi bolidi... To su majstori svoje vrste...
Webber? Bez uvrede navijacima, ali da je on " krvnik " bio bi on u boljoj momcadi. Od 121. utrke koliko je vozio, samo je 2.-put bio na postolju. :?

No ovo je tema o Massi pa ne bi vise. Najvaznije da je on zadovoljan s bolidom, da nije izgubio glavu nakon one dramaticne utrke u Brazilu, + sam je rekao da se zeli jos vise poboljsat.
slika
kiby

Post Postao/la kiby »

Da, istina. 2006 nitko nije to ocekivo od njega. Ali 2007 massa je morao biti bolji od momcadskog kolege. Jer Raikkonen koji je tek bio dosao je pokupio vozacku titulu i time je dokazao da je jednostavno bolji vozac... Ali, prosle godine se dogodilo upravo suprotno i massa je drzao dirigentsku palicu i sa njom u ruci ulazi i u novu sezonu...
To krvnici sam mislio cisto zbog njihovog nacina voznje, pogotovo kad im bolid i setup funkcioniraju savrseno, a weber je znao imati takvih voznji sa onakvim bolidom... Zato sam i njega spomenuo.
McM fun
Scuderia
Moderator
Moderator

kiby je napisao/la: Ali 2007 massa je morao biti bolji od momcadskog kolege.
Evo malo sam trazio po netu, statistike Kimija i Masse 2007.

Australija-Kimi bolji
Malezija-Kimi bolji
Bahrein-Felipe bolji
Spanjolska-Felipe bolji
Monaco-Felipe bolji
Kanada-Kimi bolji
SAD-Felipe bolji
Francuska-Kimi bolji
V.Britanije-Kimi bolji *
Europa-Felipe bolji
Madjarska-Kimi bolji *
Turska-Felipe bolji
ITALIJA-Kimi bolji ****
Belgija-Kimi bolji
Japan-Kimi bolji
Kina-Kimi bolji
Brazil- Kimi bolji **

Sta hocu reci s ovim zvjezdicama. Jedna zvijezdica bi oznacila peh, dvije- takve okolnosti, a ova s cetri, Massa zbog kvara gubi svaku nadu za osvajanje naslova, te se vidi poslje te utrke, kako on uglavnom skuplja bodove, cuva ledja svog timskom kolegi.

Brazil mislim da ne moram ni spominjati sta je bilo.
Eto malo statistike nikome ne skodi. ( ponavljam se opet :roll: )

kiby je napisao/la:
Ali, prosle godine se dogodilo upravo suprotno i massa je drzao dirigentsku palicu i sa njom u ruci ulazi i u novu sezonu...
Tu nemam sta drugo reci, nego da se slazem.
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Opet ista prica. Ova tema je davno otvorena i naslov je uvjek ostao isti i sad se ova tema pod ovim naslovo koristi za pricanje o Massi ona nuzno ne opisuje sadrzaj o kojem se pise o Massi u ovoj temi.
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Adriana Lima fan je napisao/la:Opet ista prica. Ova tema je davno otvorena i naslov je uvjek ostao isti i sad se ova tema pod ovim naslovo koristi za pricanje o Massi ona nuzno ne opisuje sadrzaj o kojem se pise o Massi u ovoj temi.
šta?!

ne ozbiljno, ne kužim šta si htio reći!! :?
slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Ni ja, kao idu Massi testiranja ima tko podatke o vremenima i usporedbe s kimijem?
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

47 je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Opet ista prica. Ova tema je davno otvorena i naslov je uvjek ostao isti i sad se ova tema pod ovim naslovo koristi za pricanje o Massi ona nuzno ne opisuje sadrzaj o kojem se pise o Massi u ovoj temi.
šta?!

ne ozbiljno, ne kužim šta si htio reći!! :?
Ovo s eodnosi na post onog lika koji je rekao kako nemoze vjerovat da se raspravlja o Massinim kvalitetama i dali je stvarno dobar. kiby onaj neki.
kiby

Post Postao/la kiby »

aha.... a to sam se trebo bolje razjasniti, na brzinu sam napisao taj post.... nisam niti trebo o tome pisati jer se to odnosilo na 2007 sezonu o kojoj je jako puno pisano u ovoj temi, pogotovo o tome koji je bolji massa ili kimi... Zacudilo me bilo koliko se samo pisalo o tom periodu, a jasno je da je te godine kimi bio bolji, ali kao sto rekoh to se promijenilo u 2008-oj. Nisam trebao niti dizati prasinu oko toga jer to je raspravljeno vec. ispricavam se...
McM fun
Scuderia
Moderator
Moderator

A gle, nema se tu sta previse raspravljati sta je bilo prije godine. ;) Pisali smo svi dosta o tome. I mi navijaci Masse i ostali navijaci drugih smo se slozili da je Massa veliki radnik, te da napreduje iz godinu u godinu. Nema potrebe vracati se opet na pocetak. ;)

Treba gledati sada, ovu sezonu.
Krscho je napisao/la:Ni ja, kao idu Massi testiranja ima tko podatke o vremenima i usporedbe s kimijem?

I mene zanima kako Massa napreduje s testiranjima. Zadnje sto imam to je ono kada su testirali na domacoj stazi. Bio je bolji od Kimija-staza je bila mokra, ali nisu bili isti uvjeti kao sto je to imao Kimi.

Eto, ako netko zna vise, neka pise tu. :)
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Počela testiranja na Jerezu i naravno tko će u bolid nego Massa , radi čovjek ... i zato ga obožavam ... i zato napreduje velikim koracima i ubirat će sve više poštovanja u f1 krugovima . Nije umišljeni šminker kao ostali bogom dani vozači !
... Forza Massa ...
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Svi vozači trenutno, a i proteklih tjedana, testiraju... nisam sasvim siguran što želiš reći.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ferrari4ever je napisao/la:Počela testiranja na Jerezu i naravno tko će u bolid nego Massa , radi čovjek ... i zato ga obožavam ... i zato napreduje velikim koracima i ubirat će sve više poštovanja u f1 krugovima . Nije umišljeni šminker kao ostali bogom dani vozači !
Mi volimo Felipea... :D
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Domo
Navijam za: Massa

Post Postao/la Domo »

Massa je odličan vozač koji u Ferrariu još nije dobio "pravu" priliku! Naime prvo je bio u sjeni legendarnog Schumija, a nakon toga Kimia! Ove sezone će on dobiti onaj pravi status prvog vozača u Ferrariu! Sada je došlo vrijeme da pokaže sve što zna!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Domo je napisao/la:Massa je odličan vozač koji u Ferrariu još nije dobio "pravu" priliku! Naime prvo je bio u sjeni legendarnog Schumija, a nakon toga Kimia! Ove sezone će on dobiti onaj pravi status prvog vozača u Ferrariu! Sada je došlo vrijeme da pokaže sve što zna!
Massa prvi vozac....pa zasto je onda Kimi trostruko vise placen? Prvi vozac se nece znati do polovine sezone, mada ce do tada mislim gurati Kimija.
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Domo je napisao/la:Massa je odličan vozač koji u Ferrariu još nije dobio "pravu" priliku! Naime prvo je bio u sjeni legendarnog Schumija, a nakon toga Kimia! Ove sezone će on dobiti onaj pravi status prvog vozača u Ferrariu! Sada je došlo vrijeme da pokaže sve što zna!
Massa je nepotpun vozac, a ko se je borio za titulu prosle sezone? Tako da jest dobio priliku ali je nesretno prokockao :biggrin:
Zadnja izmjena: McLarem, dana/u 06 ožu 2009, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

McLarem je nepotpun fan koji misli da je duhovit!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

edo je napisao/la:McLarem je nepotpun fan koji misli da je duhovit!!!

Sto se tice Masse ja sam dao svoje misljenje sa svojim argumentima (NEZNA VOZITI PO KISI) i jest, borio se za titulu i nije je osvojio, to nekom smeta a nekom ne, a tisi pametan momak Edo pa ce se sam svrstati dje ti je mjesto ;),
ako moji argumenti nisu tacni slobodno me ispravite, ida nebi bio prebacivanja na druge vozace, zato sto je ovo tema o Massi na ne o nekom drigom vozacu [-X .
Zadnja izmjena: McLarem, dana/u 06 ožu 2009, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

McLarem je napisao/la:
edo je napisao/la:McLarem je nepotpun fan koji misli da je duhovit!!!

Sto se tice Masse ja sam dao svoje misljenje sa svojim argumentima (NEZNA VOZITI PO KOSI) i jest, borio se za titulu i nije je osvojio, to nekom smeta a nekom ne, a tisi pametan momak Edo pa ce se sam svrstati dje ti je mjesto ;),
ako moji argumenti nisu tacni slobodno me ispravite, ida nebi bio prebacivanja na druge vozace, zato sto je ovo tema o Massi na ne o nekom drigom vozacu [-X .
jesi li mislio KISI ili?
Massa zna voziti po kisi, svi oni znaju voziti po kisi, ali neki bolje neki losije, Massa nije neki atraktivan vozac, ali je marljiv i pametan, skuplja bodove, i ove sezone ako ga bolid ne bude zezao mogao bi mnogima pomrsiti racune, pa i samom Kimiju koji ce morati pokazati zasto je toliko placen.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Ma da moja greska u pisanju.
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

McLarem je napisao/la: Massa je nepotpun vozac, a ko se je borio za titulu prosle sezone? Tako da jest dobio priliku ali je nesretno prokockao :biggrin:
e sad si mi digao zivac :nabijemte: sta ti pricas ovde nesto kako Massa ne zna voziti.Daj vise suti ako nemas nesto pametno reci nemoj nista ni govoriti jer se vidi da nemas pojma o F1.Ti samo znas za Hamiltona i to je to.E pa nije tako sta je Hamilton obicni covijek koji je uspio osvojiti 1 naslov prvaka i odma ga dizete i poredite sa Schumacherom i Sennom.E pa znaj nesto Hamilton taman da osvoji 20 naslova nece biti ni do koljena Senni.I vi se samo hvatate voznje Masse po kisi jer vise nemate ni za sta drugo se uhvatiti.Pa ako tako hvalite Hamiltona po kisi a Vettel ga je bukvalno isamarao po kisi u Brazilu zato :-$
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Odgovori