Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLarem
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Re: Formula 1 team-McLaren
Tek ce se sad pokazivati pravo stanje bolida za 2009.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
bas mi i ne izgleda nest sa vremenima dobro a ovaj dim jos gore izgleda.... hm?
McLaren u <3
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Izgleda da MP4-24 potpuno unistava gume.U jednom stintu od 10 krugova,poslije 4 kruga pocinju vremena da se penju i do + 2.0 sec od najbrzeg kruga iz prva 3 kruga...Zato su ovako i losa vremena.Mislim da imaju problem sa pregrijavanjem i trosenjem guma.Uvijek su imali tendenciju trosenja guma,ali na ovom bolidu je to drasticno.Mozda su malo preagresivno prema gumam postavili taj bolid.
U usporedbi sa najvecim konkurentom Ferrari-jem,F60 djeluje jako konzistentno po vremenima u stintu...
U usporedbi sa najvecim konkurentom Ferrari-jem,F60 djeluje jako konzistentno po vremenima u stintu...
FORZA FERRARI!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
E sad je jasnije zašto su vremena koja je Pedro radio bila nezavidna; testirala se komponenta guma za 2010 (time će Bridgestone opskrbiti potrebnim podacima) , s puno goriva (2010. će biti zabranjeno nadolijevanje), bez grijača guma... Pedro govori da današnje testiranje smatra vrlo pozitivnim.

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
E pa eto...znaci to je to..Samo sto im je ova komponenta jako potrosna...gringo73 je napisao/la:E sad je jasnije zašto su vremena koja je Pedro radio bila nezavidna; testirala se komponenta guma za 2010 (time će Bridgestone opskrbiti potrebnim podacima) , s puno goriva (2010. će biti zabranjeno nadolijevanje), bez grijača guma... Pedro govori da današnje testiranje smatra vrlo pozitivnim.
FORZA FERRARI!!!
-
- Navijam za: Ferrari
Moraju nesto reci da se ne ispadne da su uqurcu
- McLarem
- Test vozač
To ce pokazati Australija jel McLarem u kur.... ili ne, a ne vidim razloga sto bi drugacije pricali ili lagali. Pa sezona je za nepun mjesces i ako imaju toliko problema sa gumama bacili bise na posao da to odklone a nebi tako nesto izjavljivali.
-
Ta izjava im je alibi. Imaju problema ali nezele da to drugi znaju.
EDIT:
A ako je to istina slijedec godine po novim pravilim ja slazem B3ast F1 sa VW 1.9 sdi motorom taj bar malo trosi.
EDIT:
Nasao na Mclarenovoj stranici da testiraju za 2010.
http://www.mclaren.com/f1season/jerez-mar09-01.php" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT:
A ako je to istina slijedec godine po novim pravilim ja slazem B3ast F1 sa VW 1.9 sdi motorom taj bar malo trosi.
EDIT:
Nasao na Mclarenovoj stranici da testiraju za 2010.
http://www.mclaren.com/f1season/jerez-mar09-01.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dominik
- Navijam za: McLaren Mercedes
Strahujem da bi ovo mogao biti kao model iz 99-te....
jako uravnotežen i brz auto ali isto toliko i nepouzdan i mušićav... ali ja ipak očekuj Mclaren u borbi za naslov unatoč pisanjima po internetu tko će biti prvi, drugi,. itd. Svake godine se spominje da če biti ispremješane karte ali na kraju se sve svede na McL vs. Ferr uz pokojeg renaulta više-manje

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Mislim da se nije svodilo 2005. i 2006.Dominik je napisao/la: Svake godine se spominje da če biti ispremješane karte ali na kraju se sve svede na McL vs. Ferr uz pokojeg renaulta više-manje

- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
To isto je testirao i Kubica, a jos je imao i problema sa bolidom tako da je odvezao duplo manje krugova od Pedra ,a imao je za pola sekunde bolje vreme od njegagringo73 je napisao/la:E sad je jasnije zašto su vremena koja je Pedro radio bila nezavidna; testirala se komponenta guma za 2010 (time će Bridgestone opskrbiti potrebnim podacima) , s puno goriva (2010. će biti zabranjeno nadolijevanje), bez grijača guma... Pedro govori da današnje testiranje smatra vrlo pozitivnim.

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 0840.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Mislim da imamo nekih problema al nasu prednost vidim u tome sto ocekujem da ce mo imat amnje kvarova od ostatka grida. Ove sezone ce po meni se vratit dosta ispadanja i tehnickih kvarova.
- Schumy.d
- Legenda
Adriana Lima fan je napisao/la:al nasu prednost vidim u tome sto ocekujem da ce mo imat amnje kvarova od ostatka grida. Ove sezone ce po meni se vratit dosta ispadanja i tehnickih kvarova.

Po čemu to zaključuješ??
- gringo73
Da, mi i BMW smo imali tu zadaću danas. A koliko sam ja upoznat, prednji točkovi za 2010 će biti i nešto manji od današnjih, tako da ova vremena više ne smatram kritičnima, kao što sam ih popodne smatrao. Ako sutra ne bude kiše vidit ćemo šta će Heikki napravit s novim krilom.Kimi the best je napisao/la:To isto je testirao i Kubica...gringo73 je napisao/la:E sad je jasnije zašto su vremena koja je Pedro radio bila nezavidna; testirala se komponenta guma za 2010 (time će Bridgestone opskrbiti potrebnim podacima) , s puno goriva (2010. će biti zabranjeno nadolijevanje), bez grijača guma... Pedro govori da današnje testiranje smatra vrlo pozitivnim.

- gringo73
- McLarem
- Test vozač
Ako se moze tako reci bolje i sad da se desavaju kvarovi nego kad pocne sezona ili u toku sezone.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ostali su imali dosta sitnih kvarova vise od McLarena. obro to je mozda i zbog kolicine odvozenih km. Vidit cemo.Schumy.d je napisao/la:Adriana Lima fan je napisao/la:al nasu prednost vidim u tome sto ocekujem da ce mo imat amnje kvarova od ostatka grida. Ove sezone ce po meni se vratit dosta ispadanja i tehnickih kvarova.![]()
![]()
![]()
Po čemu to zaključuješ??
- McLarem
- Test vozač
Znaju oni u McLaren-u sta rade, ja i dalje vjerujem u pouzdanost McLaren-a, i svi ti nazovi problemi me ne brinu ni jedne sekunde.
PS sta sad nasi testiraju ovo me je vec pocelo malo brinuti, neizgleda mi na najbolje
PS sta sad nasi testiraju ovo me je vec pocelo malo brinuti, neizgleda mi na najbolje
-
- Profesionalni vozač
I mene malo brine, jer bi ih htio vidjet pri vrhu poretka, a ne pri dnu, ali testiranja su uvijek čudna... Npr. lani, BMW je bio očajan na zimskim testiranjima, i na kraju su bili do pred kraj sezone konkurenti za oba naslova... 

- gringo73
I danas se koristila ona boja za aerodinamička testiranja(viz-flow), ovaj put plave boje...

-
- Profesionalni vozač
Aha, a ja bash gledao šta je to...gringo73 je napisao/la:I danas se koristila ona boja za aerodinamička testiranja(viz-flow), ovaj put plave boje...

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
U Wokingu se kuha nešto opasno... nemojte nasjedati da zbog neznanja koriste ovu boju na testiranju... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- McLarem
- Test vozač
ma jeb........... i boju ,neka se vise srede sezona je skoro pa pocela a oni kao da nisu nist uradili, BRINE ME to puno
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Zašto bi pokazali karte mjesec dana prije prve utrke?
Ovako da rasturaju svi bi pokušali otkriti zbog čega su tako brzi i jako brzo bi i ostale momčadi uhvatile korak za njima... ali kad sezona počne onda nema više ni lijevo ni desno...
Ovako da rasturaju svi bi pokušali otkriti zbog čega su tako brzi i jako brzo bi i ostale momčadi uhvatile korak za njima... ali kad sezona počne onda nema više ni lijevo ni desno...

...::: // Hamilton United \\ :::...
LOL
LOL