Ajde nek se javi pacijent koji je kliktao čitavu noć da bi popravio McLarena na anketisp33d je napisao/la:ova anketa na glavnoj stranici f1-hr.com mi je jako zanimljiva, mclaren preko noči ima 10% više glasova neg jučer.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ajde nek se javi pacijent koji je kliktao čitavu noć da bi popravio McLarena na anketisp33d je napisao/la:ova anketa na glavnoj stranici f1-hr.com mi je jako zanimljiva, mclaren preko noči ima 10% više glasova neg jučer.
e jes vala javi se ko je kliko cijelu noc na mclaren, nema sanse da onoliko skoci preko nociOne and only je napisao/la:Ajde nek se javi pacijent koji je kliktao čitavu noć da bi popravio McLarena na anketisp33d je napisao/la:ova anketa na glavnoj stranici f1-hr.com mi je jako zanimljiva, mclaren preko noči ima 10% više glasova neg jučer.
To majstore,nemaju nas šta slikat nek idu Ferrari slikat...ah ne,tam je Kimi isto bude po nosu dobil...jaki je napisao/la:Navodno je je Mclarenov mehaničar udario fotografa koji se previše približio box-u.![]()
http://www.f1today.nl/live-update/2009/ ... catalunya/
Hehe, mogu si zamislit taj scenarij isto kao što je i Bushev pas Barney ugrizao onog glupog novinara... ovaj mu gura prse u njušku i onda se čudi kad ga pas ugrizne... LOL... još će staviti znak oko našeg boksa... na znaku mehaničar s palicom...jaki je napisao/la:Navodno je je Mclarenov mehaničar udario fotografa koji se previše približio box-u.![]()
http://www.f1today.nl/live-update/2009/ ... catalunya/
ma oni nema sta nisu nabacili i skinuli...ali opet dzaba...mozda im je danas Schumy nesto pojasnio...vidjet cemoXTRage je napisao/la:Nabacili i oni bocni winglet, bilo je samo pitanje vremena kad ce...
bilo nekoliko postova prije tebegarx je napisao/la:evo cime se bave decki iz wokinga, umjesto da spasavaju, koliko se spasiti da -
mora se reci - impresivno, ali nekako mi niuje vrijeme za to...
http://www.youtube.com/watch?v=FiLoANg6nNY" onclick="window.open(this.href);return false;
i sad se mi piamo otkud mcm-u toliki zaostatak. vozači mu sjede u birtiji i voze bolidpreko te stvarkegarx je napisao/la:evo cime se bave decki iz wokinga, umjesto da spasavaju, koliko se spasiti da -
mora se reci - impresivno, ali nekako mi niuje vrijeme za to...
http://www.youtube.com/watch?v=FiLoANg6nNY" onclick="window.open(this.href);return false;
O da, to si dobro rekao, a evo i dokaza ( IZ ISTOG LINKA KOJI JE TU STAVLJEN)gringo73 je napisao/la: Bome će se trebat svi dobro oznojit u McLarenu, a dotad ćemo se mi, navijači McLarena, preznojavat ovdje...
Prijevod:Nach dem Abschluss auf dem Circuit de Catalunya am Donnerstag stehen noch weitere vier Tage für McLaren-Mercedes in der kommenden Woche in Jerez an, um den silbernen Boliden in Top-Form zu bringen
A ne opet!gringo73 je napisao/la:Haug je otvoreno priznao: Trenutačno smo prespori i treba puno posla da budemo među najboljima!Bome će se trebat svi dobro oznojit u McLarenu, a dotad ćemo se mi, navijači McLarena, preznojavat ovdje...
Link na njemačkom
znači ove sezone čemo se borit sa force indiom i sa toro rosom i williamsom,ma prekrasno valjda nebum morali 6 utrka čekat za prve bodove ko 2004,jer onda je bila pravak katastrofaKing iCool je napisao/la:A ne opet!gringo73 je napisao/la:Haug je otvoreno priznao: Trenutačno smo prespori i treba puno posla da budemo među najboljima!Bome će se trebat svi dobro oznojit u McLarenu, a dotad ćemo se mi, navijači McLarena, preznojavat ovdje...
Link na njemačkomPa to bude ko i 2002. ili 04.,samo kad se sjetim utrka kao Malezije 04. ili Španjolske 04.,izgubim volju za živjeti pa nebudu valjda opet takva katastrofa.Znači sezona za Mclaren zapravo počinje oko 11., 12. utrke kad poslože bolid.
Nisi onda čekal 6 utrka na bodove. Barem koliko se ja sjećam DC je u Melborneu bil 8.,a Kimi ispal tak da smo dobili odma 1 bod,a Kimi je svoj prvi bod uzel u 4. utrci u Imoli...Ako bude ovaj bolid kolko tolko pouzdan onda bi morali dobiti odma neke bodove.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: znači ove sezone čemo se borit sa force indiom i sa toro rosom i williamsom,ma prekrasno valjda nebum morali 6 utrka čekat za prve bodove ko 2004,jer onda je bila pravak katastrofa![]()
![]()
![]()