Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - Ferrari
Povukla se legenda motorsporta, vozač i suvozač u rallyu, bivši šef Peugeota koji je stvorio nepobjedivi 205 T16 model B grupe - 16 pobjeda u 26 utrka, vozački i konstruktorski naslov u obje pune sezone, 1985. i 1986. Nakon zabrane B grupe, Todt je želio sa svojom francuskom momčadi ući u Formulu 1, no tvrtka je odustala od toga pa je razočarano prihvatio poziv Luce di Montezemolla i sredinom 1993. prešao u Ferrari...ostalo je povijest.
Hvala Jeanu za sve što je napravio za Scuderiu i sretno u daljnjem životu.

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Možda bi Todt bio prikladniji za tu poziciju od Dennisa iz prostog razloga što je imho fleksibilniji. Obojica vole sport i razumiju ga u potpunosti, no Todt možda ima malo više karakteristika političara, što je na ovoj poziciji itkako potrebno. U svakom slučaju bilo koji od njih dvojice bi bio daleko bolji od Maxa Nazzija.Schumy.d je napisao/la:S ovime se slažem u potpunosti. Nema veze šta je bio u Ferrariju (mogao bi i Dennis), ali mislim da bi netko tko je dugo godina bio u formuli 1 i zna sve njezine čari mogao puno toga dobroga napraviti za taj sport.gringo73 je napisao/la: Ja mislim da bi on (Todt) za sport bio 20 puta bolji od Mosleya, i osobno, ne bih imao ništa protiv da bude čelnik FIA-e.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
FICHO je napisao/la:Povukla se legenda motorsporta, vozač i suvozač u rallyu, bivši šef Peugeota koji je stvorio nepobjedivi 205 T16 model B grupe - 16 pobjeda u 26 utrka, vozački i konstruktorski naslov u obje pune sezone, 1985. i 1986. Nakon zabrane B grupe, Todt je želio sa svojom francuskom momčadi ući u Formulu 1, no tvrtka je odustala od toga pa je razočarano prihvatio poziv Luce di Montezemolla i sredinom 1993. prešao u Ferrari...ostalo je povijest.

Nema više neponovljivih flastera na prstima i woki-tokija u ruci...da ga ne zaboravimo vraćam stari avatar.

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
To sve stoji, ali se bojim da ce nakon Mosley-a ponovno doci neko slican.Schumy.d je napisao/la:S ovime se slažem u potpunosti. Nema veze šta je bio u Ferrariju (mogao bi i Dennis), ali mislim da bi netko tko je dugo godina bio u formuli 1 i zna sve njezine čari mogao puno toga dobroga napraviti za taj sport.gringo73 je napisao/la: Ja mislim da bi on (Todt) za sport bio 20 puta bolji od Mosleya, i osobno, ne bih imao ništa protiv da bude čelnik FIA-e.
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Predsjednik FIA-e ima ispod sebe cjelu auto industriju, a ne samo utrke i od utrka ne samo F1. A za Jeana Todta se nadam da će svoju karijeru nastaviti u auto industriji na bilo koji način.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- spojler
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
i nema više(po meni) nikoga od trojica koji je vratio ferrari u pobjede prije 10 godina.
hvala schumi
hvala brawn
a sada hvala i todt
hvala schumi
hvala brawn
a sada hvala i todt
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
DA, šteta za Jeana... šta više reći nego da je bio LIK... pravi lik koji će sigurno nedostajati F1... pa sjećamo se dramatičnih kadrova novije F1 kad je sekundu u kadru Jean, sekundu Ron... neponovljivo... Isto kao i Ron, ljudi koje se mrzilo ili volilo, ali prema obojici je postojala doza respekta protivničkih navijača...
pozzz
pozzz
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Schumy.d
- Legenda
Sigurno da je! Baš zbog tog njihovog znanja, oni su bili ikone Ferrarija i Mclarena i sada su obojica otišla. Nažalost, sve je manje takvih znalaca u formuli, ali tako to ide, mora doći do smjene generacija i stvaranja novih stručnjaka.MP4don je napisao/la: Isto kao i Ron, ljudi koje se mrzilo ili volilo, ali prema obojici je postojala doza respekta protivničkih navijača...
Sada malo po malo po meni Ferrari treba Schumachera uvoditi u taj posao...
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Najbolje da Todt, Schumacher i Stepney odu kod Brawna i pokušaju ponoviti uspjeh koji su postigli u Ferrariju. 

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Svakom Tifosu je zasigurno zao sto odlazi jedan veliki covjek,veliki strucnjak i veliki zaljubljenik u ovaj sport Jean Todt.Scuderiu Ferrari je vodio 14 godina i u tim godinama je stvorio jednu istorijsku eru u ovom sportu.Bio je poprilicno strog sef,veliki organizator u sve se znalo ko sta radi.To je davalo rezultate koji su fascinantni.Vjeciti rivali Todt-Dennis su otisli iz F1 i to je jedna velika steta za F1,ali ipak smjena generacija je neminovna.Sada ce biti Domenicalli-Whitmarsh,poslije njih neko treci..to tako ide...
Pozdrav Todt!!!
Pozdrav Todt!!!
FORZA FERRARI!!!
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Opraštate se od todta kao da je preminul,a ne samo u penziju otišel. 

- Ferrari4ever
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ideja nije loša , to je očito tim koji pobjeđuje , još koji eurić više i BGP šiša Ferrarija. Kad bi oni ponovo bili u istoj ekipi bilo bi svega130R je napisao/la:Najbolje da Todt, Schumacher i Stepney odu kod Brawna i pokušaju ponoviti uspjeh koji su postigli u Ferrariju.

... Forza Massa ...
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
piše nešto u f1racingu da netko jači stoji iza rossa browna,spominje se i mscFerrari4ever je napisao/la:Ideja nije loša , to je očito tim koji pobjeđuje , još koji eurić više i BGP šiša Ferrarija. Kad bi oni ponovo bili u istoj ekipi bilo bi svega130R je napisao/la:Najbolje da Todt, Schumacher i Stepney odu kod Brawna i pokušaju ponoviti uspjeh koji su postigli u Ferrariju.

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari - Massa
Zašto ne , nije to tako loše ... hm barichelo jedino nije sigurno oduševljenalmeida je napisao/la:piše nešto u f1racingu da netko jači stoji iza rossa browna,spominje se i mscFerrari4ever je napisao/la:Ideja nije loša , to je očito tim koji pobjeđuje , još koji eurić više i BGP šiša Ferrarija. Kad bi oni ponovo bili u istoj ekipi bilo bi svega130R je napisao/la:Najbolje da Todt, Schumacher i Stepney odu kod Brawna i pokušaju ponoviti uspjeh koji su postigli u Ferrariju.

... Forza Massa ...
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Jučer popodne u službenu posjetu Ferrariju došao je predsjednik Italije Giorgio Napolitano.
Ogrebao se za maketu bolida...

prčako po bolidu...

Montezemolo ga provezao po stazi u 612 Scaglietti. (na zadnjim sjedalima su Kimi i Felippe)

Neki uglađeni momci

Predsjednik je prije povratka u Rim imao i privatni razgovor s Montezemolom nekih 20-ak minuta
Ogrebao se za maketu bolida...

prčako po bolidu...

Montezemolo ga provezao po stazi u 612 Scaglietti. (na zadnjim sjedalima su Kimi i Felippe)

Neki uglađeni momci

Predsjednik je prije povratka u Rim imao i privatni razgovor s Montezemolom nekih 20-ak minuta

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
aaaaaaahahaha, kimijeva kosa na prvoj fotki...LOL!!
fora...htio bi i ja biti neki predsjednik pa da dobijem maketu i da me provozaju! iako, ja bi tražio da ja vozim!
da pokažem Kimiju i Felipeu kak se to radi...
fora...htio bi i ja biti neki predsjednik pa da dobijem maketu i da me provozaju! iako, ja bi tražio da ja vozim!
da pokažem Kimiju i Felipeu kak se to radi...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
1.slika- malo Giorgio gleda u krivom smjeru
2. Sada znamo ako se sta desi Ferrariju na stazi, tko je kriv, druga slika sve govori

2. Sada znamo ako se sta desi Ferrariju na stazi, tko je kriv, druga slika sve govori

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Svemu u zivotu dodje kraj,pa tako i Schumiu u Ferrariju i evo sad i Todtu!!!takav je zivot,mladji
preuzimaju na sebe...sretno Jean cime god se bavio!!!
preuzimaju na sebe...sretno Jean cime god se bavio!!!

BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Vuksa_KC
- Veteran
Kimi zadnja slika: 'Kak mi se neeeedaaaaaaa....
"

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
-
- Navijam za: alonso
čini ti seK1M1 je napisao/la:jel se to kimi pofarbo u narančasto il se meni čini..
-
- Navijam za: Ferrari pa sta bude
Zato je Felipe nabacio šiške tak da mu padaju prek očiju. 

Evo ga ,zvoniiii. Bijeli jelen!
- Schumy.d
- Legenda
Al vidi Kimija kad sjedi otraga. 
Negdje si razmišlja: "Daj meni malo da ga provozam!

Negdje si razmišlja: "Daj meni malo da ga provozam!

-
- Navijam za: Msc
Brate hvala ti puno za temusomf je napisao/la:Prije svega da se izvinem, znam da je off-topic, ali nisam znao gdje drugo da postavim. Na ovom linku mozete skinuti temu za win XP koja je u znaku Ferrarija F1. Izvinjavam se i ako je zabranjeno reklamiranje drugih stranica....nadam se da nece biti sankcija
[ http://www.belchfire.net/themes_file-4435.html# ]
http://www.belchfire.net/index.php?auto ... =10&st=140" onclick="window.open(this.href);return false;