Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa nije Vettel kažnjen zbog sudaraedo je napisao/la:Po meni kubica kriv,pretice sa vanjske strane na desni zavoj,al eto vettel kaznje...
Vettel je ipak kažnjen zbog sudara. Ja se ne slažem da su ga trebali kazniti, ali me ne ćudi, naviknut sam već na FIA-ine kazne.jaki je napisao/la:Pa nije Vettel kažnjen zbog sudaraedo je napisao/la:Po meni kubica kriv,pretice sa vanjske strane na desni zavoj,al eto vettel kaznje...
Gdje si to pročitao? Ja sam pročitao da je kažnjen jer je s oštećenim bolidom nastavio kružiti po stazi.130R je napisao/la:Vettel je ipak kažnjen zbog sudara. Ja se ne slažem da su ga trebali kazniti, ali me ne ćudi, naviknut sam već na FIA-ine kazne.jaki je napisao/la:Pa nije Vettel kažnjen zbog sudaraedo je napisao/la:Po meni kubica kriv,pretice sa vanjske strane na desni zavoj,al eto vettel kaznje...
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/3/9098.htmljaki je napisao/la:Gdje si to pročitao? Ja sam pročitao da je kažnjen jer je s oštećenim bolidom nastavio kružiti po stazi.
pravilnik kaže da gotač mnora biti učvčen na 8 točaka,to dali će se odvojit ili ne ovisi o puno stvari poput vrzine udarca,kuta itd,minimalne standarde je BMW kao i svaka druga momčad položila na crash testovima tako da nema se tu šta gledat više,jedino što se može je postrožit pravila za sveKing iCool je napisao/la:Gledajte kako su gume od Kubičina bolida letjele okolo. To bi FIA isto morala prekontrolirati,kako su mogle odletjeti a imaju one sajle kojima siu spojene na šasiju,ajde da je samo jedna odletjela,ali oba dvije to je jako opasno,a i jedan kotač je Kubicu u glavu pogodil.