Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Re: Kimi Raikkonen
Nemogu vjerovat koliko prepucavanja KImi - Massa , nije da ga obožavam dapače , ali da mu želim loše ne ... ipak vozi Ferrari . Volila bi ona stara vremena Ferrari 1. i 2. jer mislim da ove godine neće biti lako , pa još ako se budu prepucavali kao mi na forumu bit će više štete nego koristi !
... Forza Massa ...
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FERRARI
Ja inace navijam za tim i automatski i za vozace koji voze za taj tim.Ferrari4ever je napisao/la:Nemogu vjerovat koliko prepucavanja KImi - Massa , nije da ga obožavam dapače , ali da mu želim loše ne ... ipak vozi Ferrari . Volila bi ona stara vremena Ferrari 1. i 2. jer mislim da ove godine neće biti lako , pa još ako se budu prepucavali kao mi na forumu bit će više štete nego koristi !
A oko prepucavanja unutar tima.Nece toga biti.Prije svega Kimi je svoj svijet,Massa svoj i niko nikog ne napada.Nisu takvi tipovi da se svadjaju,bar po onome do sada vidjenom.
A Domenicalli je vec rekao da ce Kimi imati sut-kartu u slucaju da ne zadovolji ove sezone.Tako da ima motiva nego ikada prije.
A i djeluje mi motiviran i jedino ga je bolid za***ao u Australiji.
Samo da u Maleziji sve bude dobro!!!
FORZA FERRARI!!!
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
neće se oni prepucavat nit će kimi dobit šut kartu odmah, jer bi i massa za sezonu prije isto tak trebo dobit, još je on bio gori od kimija sezonu prije.nikolaa je napisao/la:Ja inace navijam za tim i automatski i za vozace koji voze za taj tim.Ferrari4ever je napisao/la:Nemogu vjerovat koliko prepucavanja KImi - Massa , nije da ga obožavam dapače , ali da mu želim loše ne ... ipak vozi Ferrari . Volila bi ona stara vremena Ferrari 1. i 2. jer mislim da ove godine neće biti lako , pa još ako se budu prepucavali kao mi na forumu bit će više štete nego koristi !
A oko prepucavanja unutar tima.Nece toga biti.Prije svega Kimi je svoj svijet,Massa svoj i niko nikog ne napada.Nisu takvi tipovi da se svadjaju,bar po onome do sada vidjenom.
A Domenicalli je vec rekao da ce Kimi imati sut-kartu u slucaju da ne zadovolji ove sezone.Tako da ima motiva nego ikada prije.
A i djeluje mi motiviran i jedino ga je bolid za***ao u Australiji.
Samo da u Maleziji sve bude dobro!!!
bit će tako jedino ako kimi odveze stvarno užasnu sezonu bez ijedne pobijede i postolja ili sa malo njih.
JEDNO PITANJE ZA KIMIJEVCE : da kimi završi u force indiji kao neki drugi koji su potjerani iz velikih ekipa(fisico), bi li i dalje navijali za njega?

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Piquet20
- Svjetski prvak
Ima jedna vrlo porazna (statisticka) cinjenica koja govori o tome koliko su Kimijeve performanse opale. Naime Kimi ima niz od cak 15 utrka bez pobjede, a tu posljednju pobjedu je ostvario pred vise od 11 mjeseci! A ne zaboravimo da je cijelo to vrijeme u jednom od dva najbolja bolida na gridu (osim posljednje utrke).
Zadnja izmjena: Piquet20, dana/u 31 ožu 2009, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Da, navijam za njega od 2003. prije toga nisam navijao za vozače (Schumacher mi je bio najbolji, ali nisam navijao za njega). Počeo sam navijati za njega zbog brzog stila vožnje i ako bude u nekom slabom timu (a neće jer je sam rekao da mu je Ferrari zadnji) ili ako Ferrari bude jako slab ja i dalje navijam za njega. A što se tiće naslova ako ne može Kimi neka ga osvoji Kubica.KIMI AM BESTEN je napisao/la:JEDNO PITANJE ZA KIMIJEVCE : da kimi završi u force indiji kao neki drugi koji su potjerani iz velikih ekipa(fisico), bi li i dalje navijali za njega?

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Ja bi navijal za njega i da vozi Skodu Fabiju!!!KIMI AM BESTEN je napisao/la: JEDNO PITANJE ZA KIMIJEVCE : da kimi završi u force indiji kao neki drugi koji su potjerani iz velikih ekipa(fisico), bi li i dalje navijali za njega?

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Piquet20 je napisao/la:Ima jedna vrlo porazna (statisticka) cinjenica koja govori o tome koliko su Kimijeve performanse opale. Naime Kimi ima niz od cak 15 utrka bez pobjede, a tu posljednju pobjedu je ostvario pred vise od 11 mjeseci! A ne zaboravimo da je cijelo to vrijeme u jednom od dva najbolja bolida na gridu (osim posljednje utrke).
jeste kolega u pravu si,no ni Massi nije to nepoznato,na početku prvih 13 trka nije pobjedio,pa ima po 7 trka da ne pobjedi,nažalost ruku na srce Kimi koliko god je odličan vozač,nije imao ni u McLarenu,u sezoni kad se borio za naslov nakon pobjede niz od 14 dobrih trka al bez prvog mjesta,jedinu takvu "skupljačku" sezonu je imao prije 2 godine,kada je pratio do kraja i tada osvojio napokon naslov
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- XTRage
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - Massa
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Kimijev komentar Australije i uvod u Maleziju, izjave su prilično optimistične, nadam se da će riječi prevest u dijela.Nemojte se ljutit što nema prijevoda, jer ne želim da negdje možda pogriješim, pa da ne bi bilo svađe i prepirke.
It was the first time in many years we were left without a single point in the first race. So, obviously, yes - it was not a good start to the season. By far. It's frustrating, but there is nothing we can do to change it anymore. We just keep pushing hard and try to improve next time.
It was only one race and things can turn around very quickly. Also last year Melbourne was not that good place for us and then one week later I won in Malasiya. Again things can turn around very quickly.
The weekend overall was a very disappointing experience. We did not score any points and we did not have the quickest car on the circuit. There is a lot of work to be done, but I have a great team behind me to change things quickly.
It was one of the toughest weekends I have ever had in F1. We lost some valuable time in practise and it was a painful setback. Every lap counts, expecially now when testing is so limited. It's always hard to say how much we lost, but for sure it didn't help.
Probably the best thing for us was that the KERS system worked well at the start, but I did not get a clear path to take full advantage of making up positions. It was not enough to gain places, but the feeling to use KERS was great.
Our speed was not as competitive as we expected beforehead. I was not surprise to see the Brawn GP at the front. We already saw in the testing that they have been very quick. Now there are new favourites at the top. Obviously it's going to be really tight and a very challenging fight for the championship and that's very good for the sport.
Before going to the season I said that we need to see how things are after the first two races. Malasiya is more of a normal circuit to judge how competitive we are.
I think the championship is wide open. This was only the first race of the season and whilst it would have been nice to start the season well, there are many races remaining. It's too early to start making predictions The picture will become clearer only after four or five races.
Now we go to Malasiya, which has usually been a good place for me. It's a proper circiut compared to Melbourne. Due to the cars being so different this year, it's very hard to know just where we are compared to our competitors.
I just love to race in Sepang. It's a very challenging place, the weather is hot like a Finnish Sauna and it really demands a lot to get a good weekend there.
We have a lot of work to be done after Melborne, but we will do our very best to win the race again.
It was the first time in many years we were left without a single point in the first race. So, obviously, yes - it was not a good start to the season. By far. It's frustrating, but there is nothing we can do to change it anymore. We just keep pushing hard and try to improve next time.
It was only one race and things can turn around very quickly. Also last year Melbourne was not that good place for us and then one week later I won in Malasiya. Again things can turn around very quickly.
The weekend overall was a very disappointing experience. We did not score any points and we did not have the quickest car on the circuit. There is a lot of work to be done, but I have a great team behind me to change things quickly.
It was one of the toughest weekends I have ever had in F1. We lost some valuable time in practise and it was a painful setback. Every lap counts, expecially now when testing is so limited. It's always hard to say how much we lost, but for sure it didn't help.
Probably the best thing for us was that the KERS system worked well at the start, but I did not get a clear path to take full advantage of making up positions. It was not enough to gain places, but the feeling to use KERS was great.
Our speed was not as competitive as we expected beforehead. I was not surprise to see the Brawn GP at the front. We already saw in the testing that they have been very quick. Now there are new favourites at the top. Obviously it's going to be really tight and a very challenging fight for the championship and that's very good for the sport.
Before going to the season I said that we need to see how things are after the first two races. Malasiya is more of a normal circuit to judge how competitive we are.
I think the championship is wide open. This was only the first race of the season and whilst it would have been nice to start the season well, there are many races remaining. It's too early to start making predictions The picture will become clearer only after four or five races.
Now we go to Malasiya, which has usually been a good place for me. It's a proper circiut compared to Melbourne. Due to the cars being so different this year, it's very hard to know just where we are compared to our competitors.
I just love to race in Sepang. It's a very challenging place, the weather is hot like a Finnish Sauna and it really demands a lot to get a good weekend there.
We have a lot of work to be done after Melborne, but we will do our very best to win the race again.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
A vidi guma!XTRage je napisao/la:[ http://www.blogdocapelli.com.br/wp-cont ... 31kimi.jpg ]
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
kimi uber alles...šalim se..naravno....on je samo prosječan vozač u dobrom autu....nikad nije, niti nikad ne bude ostvaril potencijal koji "ima" ili koji mu drugi pripisuju....tak da na ove spike o najbržim krugovima ne padam i ovo mu je zadnja šansa da se isprsi u ferrariju ili zbogom.....
Anything you can do, I can do better!
- bravof
- Početnik
Pero Perilica je napisao/la:kimi uber alles...šalim se..naravno....on je samo prosječan vozač u dobrom autu....nikad nije, niti nikad ne bude ostvaril potencijal koji "ima" ili koji mu drugi pripisuju....tak da na ove spike o najbržim krugovima ne padam i ovo mu je zadnja šansa da se isprsi u ferrariju ili zbogom.....
ma trebo je dobit to ZBOGOM poslije prosle sezone ustedio bi nam zivaca,,,
ali vidjecemo jos,ko zna mozda se i probudi Kimi iz svog sna,kamo srece...i mi se onda zastidimo svojih komentara....

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
ja ne mogu da vjerujem sta pises.."prosjecan vozac"...Kimi Raikkonen,istina,je trenutno u jednom snu i nikako da se probudi.Ja licno mislim da ce se probuditi ove sezone jer mu gori pod nogama.Kimi je po mnogima najbrzi vozac danasnjice,pa ma sta ko pricao o njemu.On nije kompletan vozac poput Alonsa,ili Schumachera,ali kada sjedne u bolid moze odvoziti nevjerovatno brz krug.Naravno nije ni on svemocan,pa mu tako F2008 nikako nije odgovarao i nije mogao pronaci svoj tempo.Ali,kada se sjetim Silverstone-a 2008,kada je kisa pljustala,a Ferrari tradicionalno nije mogao zagrijati gume Kimi je bio upravo taj koji je bio drugi i koji je uspijevao voziti brze krugove od Hamiltona.Takodje i Fuji 2007,kada je isto po kisi prolazio kroz onaj zavoj brze od svih ostalih do 10 km/h.Ne mozete reci da je prosjecan vozac...Pero Perilica je napisao/la:kimi uber alles...šalim se..naravno....on je samo prosječan vozač u dobrom autu....nikad nije, niti nikad ne bude ostvaril potencijal koji "ima" ili koji mu drugi pripisuju....tak da na ove spike o najbržim krugovima ne padam i ovo mu je zadnja šansa da se isprsi u ferrariju ili zbogom.....
Ja navijam za Ferrari,prvnstveno,i samim tim i za oba vozaca.I stvarno ne branim nikoga,ali kada ovako procitam neki komentar stvarno osjetim potrebu da odgovorim.
FORZA FERRARI!!!
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
E sad bi ti ja lijepo odgovoril, al bi me vjerojatno izbacili iz foruma, pa moram jos lijepse... Ak je on prosjecan vozac, onda su svi ostali ispod prosjeka...Pero Perilica je napisao/la:kimi uber alles...šalim se..naravno....on je samo prosječan vozač u dobrom autu....nikad nije, niti nikad ne bude ostvaril potencijal koji "ima" ili koji mu drugi pripisuju....tak da na ove spike o najbržim krugovima ne padam i ovo mu je zadnja šansa da se isprsi u ferrariju ili zbogom.....
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
-
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
vjeruj mi da niti jedan prosjecan vozac ne moze postati prvak... ja bas volim kimija sto je ovakav. kimi lud zbunjen noramlan raikkonen 

BMW Sauber_F1 Team
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
haha ovo boldano je izjava godinePero Perilica je napisao/la:kimi uber alles...šalim se..naravno....on je samo prosječan vozač u dobrom autu....nikad nije, niti nikad ne bude ostvaril potencijal koji "ima" ili koji mu drugi pripisuju....tak da na ove spike o najbržim krugovima ne padam i ovo mu je zadnja šansa da se isprsi u ferrariju ili zbogom.....

dragi moj pero, svaki vozač koji ima osvojeni naslov prvaka ne može bit ništa drugo nego odličan vozač koji će vječno bit zapisan u povijest ovog sporta...
a za malo edukacije preporučam ti da pogledaš suzuku 2005 (jedna od najboljih izvedbi nekog vozača uopće u povijesti f1)., jer vidim da si očito prespavao tu utrku...
ma šta ja tebi uopće protuargumente dajem, na ovu izjavu se treba samo smijat.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Evo da vam nesto kaze navijac Felipea....i Ferrarija. Kolega ja nigdje ne vidim da navijaju isto i za Massu... No pustimo to sada...Schumy.d je napisao/la: Kolega, ne znam da li su oni navijači Ferrarija ili Masse!To nije isto, zato su takvi komentari...
Ja sam navijac i Ferrarija i Masse, pa opet takve neke stvari ne govorim. Ne volim ga, ali hebes ga, vozi za Ferrari, radujem se kada pobjedi ( vjerovao ti meni, ili ne). Isto tako, kritizirat cu ga, i Massu, i Ferrari ( da se razumijemo), a isto vrijedi i za pohvale... Tako da je ovo sto si napisao ne stoji, jer nismo svi isti.

- Ferrari-BiH
- Veteran
@sp33d
uzimas za rijec neku djecurliju od 12-13 godina koji imaju tako "objektivno" misljenje o svemu.
Procitaj malo postove starijih kolega, koji formulu prate malo duze nego sto vecina clanova ima godina zivota....
uzimas za rijec neku djecurliju od 12-13 godina koji imaju tako "objektivno" misljenje o svemu.
Procitaj malo postove starijih kolega, koji formulu prate malo duze nego sto vecina clanova ima godina zivota....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Vjeruj mi da stoji, jer ti recimo Massini navijači govore za Kimija da je trebao dobiti otkaz već davno, dok nešto takvo nebi nikad rekli za Massu!Scuderia je napisao/la: Ja sam navijac i Ferrarija i Masse, pa opet takve neke stvari ne govorim. Ne volim ga, ali hebes ga, vozi za Ferrari, radujem se kada pobjedi ( vjerovao ti meni, ili ne). Isto tako, kritizirat cu ga, i Massu, i Ferrari ( da se razumijemo), a isto vrijedi i za pohvale... Tako da je ovo sto si napisao ne stoji, jer nismo svi isti.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ne znam onda, zasto se zamarate s tim uopce... Jebiga, i ja sam prije svasta govorio tu o njemu, jer.... nakon sto je otisao jedan veliki MS, koji je bio samo za rad rad, i disciplinu, dosao je Kimi, koji je bio poprilicno nezainteresiran za sve. To me je pogodilo, jer je to za mene bilo sve nekako cudno. ( zato takve reakcije prije)Schumy.d je napisao/la: Vjeruj mi da stoji, jer ti recimo Massini navijači govore za Kimija da je trebao dobiti otkaz već davno, dok nešto takvo nebi nikad rekli za Massu!Ja razlikujem objektivno kritiziranje vozača od navijačkog kritiziranja!
No vrijeme se mijenja, kasnije mi je postalo svejedno, shvatio sam da je i on vozac Ferrarija, te da za njih skuplja bodove... pa sam eto i ja neke stvari promijenio o njemu.
Ne postoji nista ruznije, nego da se navijaci Kimija i Felipea prepiraju oko gluposti, jer ovo jesu sve gluposti.( i ja sam se isto tako svadjao, ali sam shvatio kasnije...) Hebemu... te pozivam sve, da se ohlade malo od prepucavanja ( nemojte mi odmah sve po spisku), jer to ne vodi nicemu. Samo se sjetite za koji team voze....

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ni u jednog ni u drugog nemam previše povjerenja, Massa nekad odveze fantastično, a nekad se osramoti da je to strašno.Tako je i sa Raikkonenom.
U godinama koje dolaze nadam se Vettelu za volanom Ferrarija, Nijemac je Nijemac.
U godinama koje dolaze nadam se Vettelu za volanom Ferrarija, Nijemac je Nijemac.
- sp33d
- Početnik
kimiju svaka čast, al iskreno, ja bi najviše volio da u ferrari dođe fernando alonso, jer njega najviše cijenim od svih trenutnih vozača, a i on je taj koji je jedini parirao dotad nedodirljivom schumiju.
m. schumacher je došao u ferrari sa dva naslova prvaka u beneton-renaultu, pa bi bilo zgodno kad bi alonso također prešao u ferrari, pa nek se povijest ponovi. hehehe
m. schumacher je došao u ferrari sa dva naslova prvaka u beneton-renaultu, pa bi bilo zgodno kad bi alonso također prešao u ferrari, pa nek se povijest ponovi. hehehe

- Schumy.d
- Legenda
Walter je napisao/la: U godinama koje dolaze nadam se Vettelu za volanom Ferrarija, Nijemac je Nijemac.

Ovo i ja priželjkujem gledati! Možda jednog dana zamijeni Kimija!

- A Senna fan
- Navijam za: Kimmi
Pratim f1 od negdje 1985 god., Navijam za Kimmi-a od kada vozi i iskreno rečeno kad on ode ne znam za koga ću navijati.
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
- Ferrari-BiH
- Veteran
Kimi mi je bio odlican dok je vozio za McM, medjutim, sada u Ferrariju nije to to...jednostavno izgleda kao zasicen svega....iskreno volio bih, kao i mnogi Tifosi, vidjeti ovog malog za kojeg navijam(pogledaj u profilu) u Ferrariju....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu