otkud starta 9 ?Chuck Norris je napisao/la:Fernando je u dobroj poziciji 9 starta sa kers-om nakon prvog zavoja očekujem 5 mjesto samo nek ga ta upala uha ne bude smetala:)
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Fernando Alonso
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
-
- Veteran
Navijaš za njega a zaboravio toFerrari-BiH je napisao/la:Da da sorry pobrkao sam se ja malo...Vettel mi je "omakao"Chuck Norris je napisao/la:Pa 10 završio i Vettelova kazna znači 9

Alonso nezadovoljan kvalama
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti
...put u raj nije posut ružama...
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Mozda sam zelio vise da ostane ovako pa sam zato smetnuo...Chuck Norris je napisao/la:Navijaš za njega a zaboravio toFerrari-BiH je napisao/la:Da da sorry pobrkao sam se ja malo...Vettel mi je "omakao"Chuck Norris je napisao/la:Pa 10 završio i Vettelova kazna znači 9,Ma nema problema
![]()
Alonso nezadovoljan kvalama
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti
Drago mi je zbog Alonsa, zbog uha i svih problema sa zdravljem koje je imao, zelim mu puno srece sutra...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
a zar Barichello nema kaznu za pet mjesta pa tako da on pada na 9 mjesto a Alonso na 8 mjesto???

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Da, ja isto mislim da bi trebalo biti tako... 
A ono... Tko ima najvise kila od svih... Ferni Alonsito... Ajmo majstore jos samo opali na startu par vozaca i pf... Ko bok ce bit...

A ono... Tko ima najvise kila od svih... Ferni Alonsito... Ajmo majstore jos samo opali na startu par vozaca i pf... Ko bok ce bit...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Kad se Vettel pomakne za 10 mjesta, Rubinho je mjesto više i taman upada ispred Alonsa.
Dragi moji, sutra je po vijestima 60% kiša, a u Renaultu su se izgleda pripremili za takav scenario:
Dragi moji, sutra je po vijestima 60% kiša, a u Renaultu su se izgleda pripremili za takav scenario:
Setup za kišicu? Hm...Strategy and fuel load: "We have decided to run with quite a high fuel load so that if the weather turns bad tomorrow we will have an advantage. Our strategy will depend on the weather."
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
To sam davno primjetio , samo ne znam da li je još tko uočio osim mene, 2005-te i i 2006-te Mladen je svojim izjavama ljubio noge Alonsu ,a nakon dolaska Hamiltona sve mu se svodi na štovalje njegovog lika i djelaPavka je napisao/la:Još da se nadovežem na tebe, dotični je '05 i '06 bio isto toliko zaljubljen u Alonsa, hvalio svaki njegov potez itd, a sada je na Fernandovu mjestu Hamilton...f1 champs je napisao/la:Stvarno jadno i žalosno od gosp. Jergovića, stvarno je bogec ,toliko je zaljubljen u Hamiltona da je potpuno oslijepio, Alonso vrijeđanje nije zaslužio i ne vjerujem da je baš lagao u stvarima u Mclarenu,bilo je tu svečega , zato je i Fernando i otišao što nije mogao na zelenu granu sa vodstvom momčadi.
Sve najbolje sutra Fernandu.![]()

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
pa kak ga nebi zamrzio kad je takav kakav je,samo se žali,zato je i otišo iz mclarena,jer mu se nisu poklonili ko u renaultu i dali mu da je on glavni u timu,tak če bit i u ferrariju kad dođe,opet če se posvadit čim vidi da nije prvi vozaćf1 champs je napisao/la:
To sam davno primjetio , samo ne znam da li je još tko uočio osim mene, 2005-te i i 2006-te Mladen je svojim izjavama ljubio noge Alonsu ,a nakon dolaska Hamiltona sve mu se svodi na štovalje njegovog lika i djelate stalno glumi njegovog odvjetnika, ne znam zašto je toliko zamrzio Fernanda, fakat čudno .
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Tesko da danas postoji netko tko bi objektivno bio prvi vozac pored Fernanda, stoga cut the crap plx!LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:pa kak ga nebi zamrzio kad je takav kakav je,samo se žali,zato je i otišo iz mclarena,jer mu se nisu poklonili ko u renaultu i dali mu da je on glavni u timu,tak če bit i u ferrariju kad dođe,opet če se posvadit čim vidi da nije prvi vozaćf1 champs je napisao/la:
To sam davno primjetio , samo ne znam da li je još tko uočio osim mene, 2005-te i i 2006-te Mladen je svojim izjavama ljubio noge Alonsu ,a nakon dolaska Hamiltona sve mu se svodi na štovalje njegovog lika i djelate stalno glumi njegovog odvjetnika, ne znam zašto je toliko zamrzio Fernanda, fakat čudno .
- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
dat ču ti par vozača koji bi mogli bit prvi vozači pored alonsa:hamilton,kimi,vettel i kubica
- Ricxpa
- Test vozač
Sve su to odlicni vozaci, ali nitko od njih po meni nije na njegovom nivou, bar sto se kompletnosti tice, a kad smo vec kod britanaca koji su veliki ljubitelji i poznavatelji ovog sporta, bas su ga oni proglasili najboljim vozacem za 2008. godinu.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:dat ču ti par vozača koji bi mogli bit prvi vozači pored alonsa:hamilton,kimi,vettel i kubica

- maminho_
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
i britanci znaju da je fernando najbolji,a oni su obicno subjektivni,ali ovog puta zdrav razum je bio presudan
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:dat ču ti par vozača koji bi mogli bit prvi vozači pored alonsa:hamilton,kimi,vettel i kubica
hamilton... hm... dokazano x puta sklon prljavim igrama... i jadna titula na staklenim nogicama "zahvaljujuci" nesposobnosti Glocka... kakva je to bila kukavicka voznja za titulu prvaka... kimi ok ali davno ispao iz igre za povrat titule... Vettel skidam kapu... kubica i bolji bolid i malo bolji on... ali momak ima srca...

-
- Veteran
Ovdje si samo dobro nabrojao 5 najboljih vozača samo ti je poredak obrnut.Alonso je broj 1 pa onda Kubica,Kimi ,Vettel,pa tek ondaLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:dat ču ti par vozača koji bi mogli bit prvi vozači pored alonsa:hamilton,kimi,vettel i kubica

-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Daj zbroji njihove bodove, pobjede, polove, startove, i osvojene naslove svjetskih prvaka, pa ćeš doći do zaključka da je Fernando još uvijek koplje ispred svakog od njih! Osim toga, Nando nije imao bogomdano mjesto u drugoj najboljoj ekipi na gridu, već je svoje veliko ime morao graditi vozeći za legendarni Minardi.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:dat ču ti par vozača koji bi mogli bit prvi vozači pored alonsa:hamilton,kimi,vettel i kubica
-
- Veteran
Izvrstan start al žao mi ga je gledat bilo kako se muči s bolidom,i koiko su brži od njega i Toyote i RB(bez obzira na količinu goriva)
- Ricxpa
- Test vozač
Strasan start i strasna voznja, dobro se branio u katastrofi od bolida. Nadam se da ce do Kine poraditi na bolidu pa da ce bar malo bolje moci parirati ostatku.
Zadnja izmjena: Ricxpa, dana/u 05 tra 2009, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Mislim da ima problema s kocenjima... Ovaj bolid kao da se duze zaustavlja od drugih... Mozda sam takav dojam dobio zbog tezine goriva koju je imao ali... Auto je katastrofa... 

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- -Bobi-
- Navijam za: Fer Play
Alonso, najbolju decak sa prve petrorke iz prosle godine, nije sala velik posao...

-
- Navijam za: Alonso
Iz ove dvije utrke sasvim je očito da Renault ima totalno promašen bolid za ovu sezonu. Alonso vozi iznad mogućnosti bolida, previše riskira pa mu se i događaju izlijetanja i problemi prilikom kočenja u zavojima. Tuga me hvata kako jedan vrhunski vozač polako propada u bolidu koji nema veze sa aerodinamikom. Bolje bi ga napravili da su na Jakuševcu skupljali stari otpad. Alonso se može pomiriti sa neosvajanjem titule ove godine. A i odlazak u Ferrari iduće godine ne izgleda kao najbolja varijanta. Ta momčad je totalno pukla. Otkako su im otišli Todt, Brawn i Stepney i Talijani ponovno preuzeli glavnu riječ, ne liče na ništa.
Nediljko Matijaš
-
- Veteran
Alonso je u poretku ispred oba ferraria,oba Mcm ispred Kubice pa ja ne bi tako crno gledao.Kao što sam i prije govorio tek ćemo u Europi vidit pravo stanje bolida.Ne otpisujte renaultdomenico je napisao/la:Iz ove dvije utrke sasvim je očito da Renault ima totalno promašen bolid za ovu sezonu. Alonso vozi iznad mogućnosti bolida, previše riskira pa mu se i događaju izlijetanja i problemi prilikom kočenja u zavojima. Tuga me hvata kako jedan vrhunski vozač polako propada u bolidu koji nema veze sa aerodinamikom. Bolje bi ga napravili da su na Jakuševcu skupljali stari otpad. Alonso se može pomiriti sa neosvajanjem titule ove godine. A i odlazak u Ferrari iduće godine ne izgleda kao najbolja varijanta. Ta momčad je totalno pukla. Otkako su im otišli Todt, Brawn i Stepney i Talijani ponovno preuzeli glavnu riječ, ne liče na ništa.

- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
iako ima lošiji bolid,alonso je i dalje najbolji vozać f1 u ovom trenutku

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- -Bobi-
- Navijam za: Fer Play
jeste, ako oduzmemo Hamiltona...almeida je napisao/la:iako ima lošiji bolid,alonso je i dalje najbolji vozać f1 u ovom trenutku
oni su imali 2007 iza njih, Halmilton je pokazao da moze puno vise od alonsa u isti bolid...
Tako da, izlisno je to komentirat, to su ta dva vozaca pokazali na djelu.
-
- Veteran
Može puno više!Koliko je bodova više imao?-Bobi- je napisao/la:jeste, ako oduzmemo Hamiltona...almeida je napisao/la:iako ima lošiji bolid,alonso je i dalje najbolji vozać f1 u ovom trenutku
oni su imali 2007 iza njih, Halmilton je pokazao da moze puno vise od alonsa u isti bolid...
Tako da, izlisno je to komentirat, to su ta dva vozaca pokazali na djelu.
A opće poznata činjenica je zašto Alonso nije mogao bit bolji,da je imao upola podršku svoje momčadi kao Lewis bio bi već trostruki prvak