Vozi se sada u Kini, te nakon toga u Bahreinu, pa tek onda u Spanjolskoj. Dakle prvo idu ove dvije utrke. npr. Button pobjedi u Kini, i u Bahreniu, dakle 20. bodova, a Ferrari-jevi vozaci da uzmu nesto sitno bodova npr. Kimi 5, Massa 3.
Dolazi onda ovakva ljestvica
Button 35
-
-
-
-
Kimi 5
Massa 3
Pitanje: Hoce li Ferrari moci nadoknaditi npr. tu prednost ( AKO BUDE OVAKO)? + Treba uzeti u obzir da Ferrari mora razviti slican ( isti) difuzor kao sto to ima Brawn, dakle potrosit ce dosta vremena.
Da te pitam.ZDRAVKO je napisao/la:Poštovanje ljubitelji propetoga konjića ovo je moj prvi post mada sam dulje tu i godinama srcem i mislima sa F1.Navijam za Kimija od MCM sad je u ferarriju te sam ljubutelj ferarija.Nisam pravi fan ferrarija a mislim da neki drugi koji se deklariraju kao ferarristi moraju o svome stavu razmisliti
Da li je to za jednu ekipu kao Ferrari uredu da se desavaju onakve greske u Maleziji ( mislim na kvalifikacije-Massa)?
Treba biti i u dobru i u zlu, jednu sezonu sam gledao, kako Ferrari ne moze nista napraviti [2005]. ali onakve greske jednostavno su previse. Zato takve reakcije.