Pa moram da priznam da ste me na trenutak zbunili.Piquet20 je napisao/la:To je bilo trik pitanje.Walter je napisao/la:Jim Clark nije poginuo na F1 trci već na F2 trci u Njemačkoj!
Gdje iskopašte one iz 19.og i 20.og?
Pa moram da priznam da ste me na trenutak zbunili.Piquet20 je napisao/la:To je bilo trik pitanje.Walter je napisao/la:Jim Clark nije poginuo na F1 trci već na F2 trci u Njemačkoj!
Hehe, to sam čak i ja znala.Piquet20 je napisao/la:To je bilo trik pitanje.Walter je napisao/la:Jim Clark nije poginuo na F1 trci već na F2 trci u Njemačkoj!
To nam je bio i cilj. Vidim da su mnogi grijesili na tome.Walter je napisao/la:Pa moram da priznam da ste me na trenutak zbunili.
Gdje iskopašte one iz 19.og i 20.og?
Joj, tialmeida je napisao/la:katastrofa..pitam se jeli ovo sve ima više smisla...
I cak dvije u bodovima! Svaka cast!schuey je napisao/la:Također čestitke svima ostalima,i pohvale na jednom ženskom postolju
no problem mate130R je napisao/la:Kad sam odgovarao na pitanja 10. je glasilo koliko vozača koji trenutno voze je debitiralo prije 2000. godine, a kasnije je promijenjeno.
E pa i meni se čini da je bilo tako, ja sam morao i slike posebno otvarat, nisam ih imao već otvorene130R je napisao/la:Kad sam odgovarao na pitanja 10. je glasilo koliko vozača koji trenutno voze je debitiralo prije 2000. godine, a kasnije je promijenjeno.
I mene je zeznuo Ascari, ja sam otvorio sliku, a nisam pročitao pitanje pa nisam odgovorio kad je debitirao. To mi je kazna kad sam brzoplet, a imao sam vremena.Senna je napisao/la:E pa i meni se čini da je bilo tako, ja sam morao i slike posebno otvarat, nisam ih imao već otvorene130R je napisao/la:Kad sam odgovarao na pitanja 10. je glasilo koliko vozača koji trenutno voze je debitiralo prije 2000. godine, a kasnije je promijenjeno.![]()
Nemogu vjerovat da sam na 16 pitanju mogao napisat da je ono Fangio a ne Ascari, a mislio sam na Ascarija, a pisao njegakoji debil se može samo godina priznat s obzirom da su dva boda