BravoFerrari-BiH je napisao/la:Las Vegas? 1982 vozen zadnji put

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
BravoFerrari-BiH je napisao/la:Las Vegas? 1982 vozen zadnji put
cesto se zahebesluka_kimi je napisao/la:Vozač Jean-Pierre Jabouille, ekipa renault, godina 1980...
EDIT:zahebo sam se, vozač jest alain prost u renaultu, staza Dijon-Prenois, godina 1981.
K1M1 je napisao/la:alain prost u renaultu naravno...[/quote="K1M1"]
naravno....a staza i godina u lukinom postu
točno.luka_kimi je napisao/la:na slici su:bijeli bolid-alan jones(williams FWO7) i šareni bolid-derek daly(tyrrel), godina 1980., vn britanije...
Tako je!Ferrari-BiH je napisao/la:Thierry Boutsen Benetton iz 1988
Icy je napisao/la:Gabriele Tarquini u ekipi Coloni 1988., sad je u wtcc-u ili tako nešto
Znam, to sam odma uočilaFerrari-BiH je napisao/la:Da! I jos plus pise ime na kombinezonu![]()
A ja sam baš jučer gledala dvije trke iz '87. pa sam uspjela snimit startK1M1 je napisao/la:baš sam nedavno gledao suzuku 1988. pa pošto znam da to nije (jer su tad senna i prost startali iz prvog reda), onda je vjerojatno suzuka 1987.
malo je slika slabije kvalitete pa se kacige malo slabo vide al prva četvorka bi trebala bit: berger, senna, boutsen i alboreto ?
Točno.Jackie Stewart je napisao/la:Jody Scheckter, Damon Hill i John Watson.
Tako je, bravo 130R!!!!130R je napisao/la:Prostava 28. pobjeda sa McLarenom u Estorilu 1987. Oborio je rekord Jackiea Stewarta.