....to bih bio ja koji sam ti rekao za MComics...kakav bih ja Lord bio da neznam male tajne svog posjeda/metropole47 je napisao/la:a šta misliš di je on gledaoFerrari-BiH je napisao/la: ovo maloprije gledao na HRT
ne znam tko mi je nedavno preporučui More Comics, ali HVALA TI!!!! dućan je strava, našao sam Batman Begins, duplo dvd izdanje za 95 kuna! Puno tih starijih 2dvd filmova je po 95 kunića...mogao bih počet kupovat trilogije

On topic....Underworld-Rise of the Lycans....Rhona Mitra hell yeah FTW! Ovo je tzv prequel Underworld trilogije pa one zeljne vampirske tematike a kojima je Twighlight sranje/smece mozda ce doci na svoje-inace fanovi underworlda ce pogledati sigurno-moja opaska je da sam malo razocaran, naime nema akcije na galone kao sto sam ocekivao vec samo par scena-Rhona/Sonja bjezi od Lycana i njezino macevanje sa Victorom-to je skoro to...ali ipak ajde to je Rhona pa sam oprostio...ali ono kako kazu:ocekivanje je majka svih zaheba...tak sam ja ocekivao nesta spektakularnije ali sve u svemu OK! Cekam HD...
ps:za one zeljne izvrsnog dokumentarca neka pogledaju "Man on wire"-preporuka!!!