Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pogledaj ovo. Uopče nije bilo ograde, samo mreža, a ona ženska se šeće izvan mreže, skoro ju je pogodio. To je ista staza, Zeltweg, i tamo di nisu bili gledatelji zaštita je bila još manja i ako vozači nisu pazili izletili bi nekome u vrt. To se najčešče dešavalo na starom Spa Francorchampsu.Walter je napisao/la:Znači osamdesetih su pored staze nicali i kukuruzi.
Da, na ovo:Ferrari-BiH je napisao/la:Fali ovdje Hamilton da mu ostane upaljen bolid pa da ga dizalica izvuce na stazu..... Nurburgring (mislim na to me podsjeca)
Ne znam je li bio zadnji krug, ali bilo je blizu kraja, i da upravu si, i moje misljenje je da je UBIJEN...nije dosta sto voze tolikim brzinama, vec im dopuste i da se "kuckaju"...sto oni iz fotelja se malo ne "kuckaju"...pateticnoschuey je napisao/la:Ja sam čitao da je cijelu trku vodio i da je to bio zadnji krug,i upravo to što je dopušteno dodirivanje je meni totalno odvratno u tom sportu,čak kad sam gledo danas snimku ne mogu reči da je poginuo neg je ubijen,niti je slučajno izletio nmiti je njegova greška...