Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
Re: Formula 1 team-McLaren
ak se vrati među srebrne,nadam se da neče imat pehove kakve je imo dok je prije vozio za McLaren,kad se sjetim samo Nurburinga 2005 i još nekih problema kojih je imao padne mi mrak na oči
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
E da, to ti hoćeš olakšat "crveni" dio foruma i ovdje "gurnit" mmilo42 i luku_kimija? Neka, neka, plakat ćete vi.Schumy.d je napisao/la:gringo73 je napisao/la: Copy/paste Prost-SennaNe u usporedbi kvaliteta, nego stilu, i karakterno...ne znam kako bi to funkcioniralo. A ti nam ga misliš prodat, a?
Kimi je dobar vozač, kao i Hamilton, iako je Lewis McLarenovo "dijete". Ne znam kako bi to funkcioniralo bez Dennisa, vjerojatno bi bili izjednačeniji nego da je on tu. Ali pretpostavljam da bi bilo manje buke nego kad su bili Hamilton-Alonso.
kao da se mene pita nešto u svemu tom...
Nego, eto, zanima me pošto se dosta priča o tom mogućem prelasku. Kimi je dobar vozač i moglo bi biti dobre borbe u timu.

Šalu na stranu, mislim da je Alonso/Hamilton bio najjači vozački dvojac nakon Prost/Senna, ali nije funkcionirao. A ako dođe Kimi, mislim da ćemo opet biti OPASNO jaki, ali ovaj put titulu, i to ne jednu nego obje!

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ma ljudi ne zaludjujte se.Kimi ne ide nikamo iz Ferrari-ja.Vozaci za Scuderiu Ferrari za sljedecu sezonu ce biti Raikkonen/Alonso/Massa/Schumacher/Luca di Montezzemolo/Unuk Luce di Montezzemola/Pas Kimija Raikkonena , a mozda jos neko ako Luca predlozi da je za show bolje da veliki timovi imaju 8 vozaca...
Sala mala!!!
Sad ozbiljno,mislim da ce Rosberg u McLaren,jer mislim da nece htjeti rizikovati sa Raikkonenom posto je on ultra brz vozac i moglo bi biti problema sa Hamiltonom(sada prvom violinom McLarena sto istom jako odgovara).Ovako ce Rosberg mozda prvu sezonu dok se ne dokaze morati odsluziti kao vodonosa,a kasnije ce biti sta ce biti..

Sala mala!!!
Sad ozbiljno,mislim da ce Rosberg u McLaren,jer mislim da nece htjeti rizikovati sa Raikkonenom posto je on ultra brz vozac i moglo bi biti problema sa Hamiltonom(sada prvom violinom McLarena sto istom jako odgovara).Ovako ce Rosberg mozda prvu sezonu dok se ne dokaze morati odsluziti kao vodonosa,a kasnije ce biti sta ce biti..
FORZA FERRARI!!!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Imamo jako slično mišljenje. I ja sam razmišljanja da 2 vrhunska vozača ne mogu štetiti timu, dapače, mislim da je to odlično. Možda ono s Alonsom nije funkcioniralo, ali eto, tada su se poklopile neke stvari na pomalo glup način i možda zato nije išlo.gringo73 je napisao/la: E da, to ti hoćeš olakšat "crveni" dio foruma i ovdje "gurnit" mmilo42 i luku_kimija? Neka, neka, plakat ćete vi.![]()
Šalu na stranu, mislim da je Alonso/Hamilton bio najjači vozački dvojac nakon Prost/Senna, ali nije funkcionirao. A ako dođe Kimi, mislim da ćemo opet biti OPASNO jaki, ali ovaj put titulu, i to ne jednu nego obje!
Mislim da bi McM dosta dobio sa Kimijem umjesto Kovalainena, a i Hamilton bi imao motiv više za borbu za bodove pa možda nebi više bilo onakvih nepromišljenih pokušaja kao u Monzi.

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Kimi ako se vrati u McM tesko Hamiltonu...Svi znamo da se Kimi ne zali nego suti i vozi,tako da problema sa timskim odredbama nece biti,bas zato mislim da Mclaren cilja na Kimija a plus tome sto ga znaju svi odlicno,A koliko Kimi moze u Mclarenu to svi znamo...bice svega,jedva cekam,a Rosberg ce u Brawn najvjerovatnije
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Evo ga! Sad je gotovo sigurno da se Kimi vraća u Mclaren. Hmm... bit će zanimljivo.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/78995" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autosport.com/news/report.php/id/78995" onclick="window.open(this.href);return false;
Avanti FER, Avanti!!!
-
odlično, i ja se nadam kimiju u mclarenu...to bi bila vozačka postava!
samo treba auto složit odma na početku sezone, pa nek se dečki utrkuju! lewis više nije rookie, kimi je uvijek mrtav hladan, tako da većih problema među njima nebi trebalo biti...jedan drugog bi tjerali na još jače i brže vožnje!
samo treba auto složit odma na početku sezone, pa nek se dečki utrkuju! lewis više nije rookie, kimi je uvijek mrtav hladan, tako da većih problema među njima nebi trebalo biti...jedan drugog bi tjerali na još jače i brže vožnje!
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ma neće luka_kimi više probleme raditgringo73 je napisao/la:E da, to ti hoćeš olakšat "crveni" dio foruma i ovdje "gurnit" mmilo42 i luku_kimija? Neka, neka, plakat ćete vi.Schumy.d je napisao/la:gringo73 je napisao/la: Copy/paste Prost-SennaNe u usporedbi kvaliteta, nego stilu, i karakterno...ne znam kako bi to funkcioniralo. A ti nam ga misliš prodat, a?
Kimi je dobar vozač, kao i Hamilton, iako je Lewis McLarenovo "dijete". Ne znam kako bi to funkcioniralo bez Dennisa, vjerojatno bi bili izjednačeniji nego da je on tu. Ali pretpostavljam da bi bilo manje buke nego kad su bili Hamilton-Alonso.
kao da se mene pita nešto u svemu tom...
Nego, eto, zanima me pošto se dosta priča o tom mogućem prelasku. Kimi je dobar vozač i moglo bi biti dobre borbe u timu.![]()

I ja sam budala šta se toliko svađam i pokušavam obranit Kimija od svega kad polovicu tih kritika i zaslužuje...
Veselim se iduće sezone velikoj borbi Alonso, MAssa-Hamilton, Kimi...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Chaotic
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Nemam apsolutno ništa protiv toga da Kimi dođe nazad u McLaren. Uostalom, i počeo sam navijati za njega u vrijeme dok je vozio za njih.
Čisto zbog Kimijevog karaktera mislim da između njega i Hamiltona neće biti nikakvih problema (barem ne s njegove strane, što Hamilton misli o tome... ne znam).
Čisto zbog Kimijevog karaktera mislim da između njega i Hamiltona neće biti nikakvih problema (barem ne s njegove strane, što Hamilton misli o tome... ne znam).

- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Drago mi je zbog Kimija da odlazi u veliku ekipu i da ce ga navijaci McLarena srdacno docekati.
Neka covik vozi u ekipi di ga vole i trebaju pa ce im Kimi to vratiti dobrim vožnjama.
Neka covik vozi u ekipi di ga vole i trebaju pa ce im Kimi to vratiti dobrim vožnjama.
Zadnja izmjena: mmilo42, dana/u 28 ruj 2009, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Uff odlicna kombinacija Lewis-Kimi ... A jbte kako ima nekih koji za tren promjenu ime ekipe za koje navijaju ,pa to je cudo.Onda bolje da napisete navijam za : pa samo ime vozaca ,a ne i ekipu...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Ja bi isto volio da se Kimi vrati, mislim da bi kombinacija Lewis-Kimi savršeno funkcionirala i momčad bi onda imala realne šanse za osvajanje konstruktorskog prvenstva (ako bi bolid naravno bio konkurentan....
) A mislim da bi Lewis josh bolje funkcionirao kad bi imao ovakvu konkurenciju u momčadi... A što se tiče pojedinačnog prvenstva, neka bolji pobjedi... 

- darky
- Profesionalni vozač
Ja mislim da će odnos kimi-hamilton biti isti kao i kimi-massaArai je napisao/la:Bilo bi lijepo kad bih imao odgovor na ovo, ali ga nažalost nemam. Neznam kako će se ovo riješiti, naravno, ako će Kimi uopće
potpisati za McLaren. Nadam se da Withmarsh ima ideju što napraviti ako misli Kimija dovesti.
kako će kojem pasati staze tako će pobjeđivati
a bolji će biti na kraju sezone onaj koji bude imao mrvicu više sreće od onog drugog.
u svakom slučaju biti će bolji par nego ove godine hamilton-kovalainen
- IH!
Izgleda da cu biti jedini koji je protiv Kimijevog povratka u ekipu.
Kada je prelzio u Ferrari bila je spika da je to uvijek zelio bla bla bla,da je sretan zbog toga bla bla bla da je sada u najvecoj ekipi F1...pa dragi gospodine zadrzi se tamo,kada su ti najdrazi i najveci,najbolji i kada ti je vec bilo tako spektakularno drago.
Nisam za njegov povratak,i duboko se nadam da ce se nesto iskomlikovati povodom toga
Po mom licnom shvatanju,najbolji odabir za narednu sezonu bi bio Hamilton i Hidfild
Kada je prelzio u Ferrari bila je spika da je to uvijek zelio bla bla bla,da je sretan zbog toga bla bla bla da je sada u najvecoj ekipi F1...pa dragi gospodine zadrzi se tamo,kada su ti najdrazi i najveci,najbolji i kada ti je vec bilo tako spektakularno drago.
Nisam za njegov povratak,i duboko se nadam da ce se nesto iskomlikovati povodom toga
Po mom licnom shvatanju,najbolji odabir za narednu sezonu bi bio Hamilton i Hidfild

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Zašto svi mislite da Kimi prelazi u Mclaren? jel je to neko izjavio? šta je sa onim da on ide u rally?
Mislim da ako on ode u Mclaren da neće biti problema kao sa Alonsom i Hamiltonom jer će on vjerovatno samo čuvati leđa Hamiltonu.
Mislim da ako on ode u Mclaren da neće biti problema kao sa Alonsom i Hamiltonom jer će on vjerovatno samo čuvati leđa Hamiltonu.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ovo sa rallyem odavno nije aktualno, a već se zna da je Santander sredio potpisivanje ugovora sa McLarenom...Kenny je napisao/la:Zašto svi mislite da Kimi prelazi u Mclaren? jel je to neko izjavio? šta je sa onim da on ide u rally?
Ne vjreujem da će čuvati leđa Hamiltonu, jer Kimi nije takav tip vozača...Ne bi on pristao doći da mu odrede takvu zadaću, nije McM jedina ekipa koja ga želi...Razlika je što je Kimi drugačiji karakter od Alonsa, time mislim na sličnost karaktera koja je vladala 2007. u McLarenu, sad je potpuno drukčije, Kimi i Lewis su potpuno suprotni, a minus i plus se privlače...IMat ćemo veliku borbu 2010.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
a za koga da ja navijam?za Kimija u ekipi koju nikad nisam volio,ili za Ferari u kojem vozi Alonso?:(.ništa Kimi vozački naslov,Ferrari konstruktorski........pa kud puklo
još bolje pitanje,kako da ja idem u Monzu 2010. za 18.-ti ročkaš,u kojoj odori???uffffff
još bolje pitanje,kako da ja idem u Monzu 2010. za 18.-ti ročkaš,u kojoj odori???uffffff

Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Pa ponesi dvije zastave jedna za znakom Ferrarija, a drugu sa znakom McLarena 

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Dobar intervju sa Johnatanom Nealom... priča se o KERS-u, o Singapuru, nadolazećoj Suzuki, o Heikkijevim problemima s bolidom za vrijeme trke. Napomenio je kako MP4-24 ne pogoduje posebno ni stilu vožnje Hamiltona ni Heikkija. Čak je naglasio da se njihovi stilovi ne rezlikuju previše. I onda bi samo izdvojio njegov pogled na vozače iz (nedavne) prošlosti: There have been occasions in the past where we’ve had driver pairings where particular driving styles have warranted a different look at the front suspension, for example - I think, without giving too much away, a couple of things that Kimi (Raikkonen) preferred in the car, as opposed to Juan Pablo (Montoya), were interesting. Fernando Alonso had a pretty unique style as well. But I think the difference in driving style between Lewis and Heikki is not a lot and our car is not particularly peaky.
Link
Link

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Hmm dva svjetska prvaka u McLarenu. Jedini tim koji će to imati. Mrak.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Imat ce i Ferrari, samo sto ce njihov nositelj imati jednako naslova kao ova dvojica zajednoDani je napisao/la:Hmm dva svjetska prvaka u McLarenu. Jedini tim koji će to imati. Mrak.

- Dani
- Legenda
Znači samo jedan prvak?

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
DaDani je napisao/la:Znači samo jedan prvak?
- Dani
- Legenda
Hvala. Opet smo bolji.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
evo.....a od kuda vama da će kimi u mclaren? do mene dolaze informacije da lewis nije baš najsretniji s tom idejom....Dani je napisao/la:Hvala. Opet smo bolji.