Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

ak se vrati među srebrne,nadam se da neče imat pehove kakve je imo dok je prije vozio za McLaren,kad se sjetim samo Nurburinga 2005 i još nekih problema kojih je imao padne mi mrak na oči
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Schumy.d je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: Copy/paste Prost-Senna :) Ne u usporedbi kvaliteta, nego stilu, i karakterno...ne znam kako bi to funkcioniralo. A ti nam ga misliš prodat, a? :biggrin: Kimi je dobar vozač, kao i Hamilton, iako je Lewis McLarenovo "dijete". Ne znam kako bi to funkcioniralo bez Dennisa, vjerojatno bi bili izjednačeniji nego da je on tu. Ali pretpostavljam da bi bilo manje buke nego kad su bili Hamilton-Alonso.
:lol: kao da se mene pita nešto u svemu tom...
Nego, eto, zanima me pošto se dosta priča o tom mogućem prelasku. Kimi je dobar vozač i moglo bi biti dobre borbe u timu. :D
E da, to ti hoćeš olakšat "crveni" dio foruma i ovdje "gurnit" mmilo42 i luku_kimija? Neka, neka, plakat ćete vi. :D
Šalu na stranu, mislim da je Alonso/Hamilton bio najjači vozački dvojac nakon Prost/Senna, ali nije funkcionirao. A ako dođe Kimi, mislim da ćemo opet biti OPASNO jaki, ali ovaj put titulu, i to ne jednu nego obje!
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ma ljudi ne zaludjujte se.Kimi ne ide nikamo iz Ferrari-ja.Vozaci za Scuderiu Ferrari za sljedecu sezonu ce biti Raikkonen/Alonso/Massa/Schumacher/Luca di Montezzemolo/Unuk Luce di Montezzemola/Pas Kimija Raikkonena , a mozda jos neko ako Luca predlozi da je za show bolje da veliki timovi imaju 8 vozaca... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Sala mala!!!

Sad ozbiljno,mislim da ce Rosberg u McLaren,jer mislim da nece htjeti rizikovati sa Raikkonenom posto je on ultra brz vozac i moglo bi biti problema sa Hamiltonom(sada prvom violinom McLarena sto istom jako odgovara).Ovako ce Rosberg mozda prvu sezonu dok se ne dokaze morati odsluziti kao vodonosa,a kasnije ce biti sta ce biti..
FORZA FERRARI!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

gringo73 je napisao/la: E da, to ti hoćeš olakšat "crveni" dio foruma i ovdje "gurnit" mmilo42 i luku_kimija? Neka, neka, plakat ćete vi. :D
Šalu na stranu, mislim da je Alonso/Hamilton bio najjači vozački dvojac nakon Prost/Senna, ali nije funkcionirao. A ako dođe Kimi, mislim da ćemo opet biti OPASNO jaki, ali ovaj put titulu, i to ne jednu nego obje!
Imamo jako slično mišljenje. I ja sam razmišljanja da 2 vrhunska vozača ne mogu štetiti timu, dapače, mislim da je to odlično. Možda ono s Alonsom nije funkcioniralo, ali eto, tada su se poklopile neke stvari na pomalo glup način i možda zato nije išlo.
Mislim da bi McM dosta dobio sa Kimijem umjesto Kovalainena, a i Hamilton bi imao motiv više za borbu za bodove pa možda nebi više bilo onakvih nepromišljenih pokušaja kao u Monzi. :D
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Kimi ako se vrati u McM tesko Hamiltonu...Svi znamo da se Kimi ne zali nego suti i vozi,tako da problema sa timskim odredbama nece biti,bas zato mislim da Mclaren cilja na Kimija a plus tome sto ga znaju svi odlicno,A koliko Kimi moze u Mclarenu to svi znamo...bice svega,jedva cekam,a Rosberg ce u Brawn najvjerovatnije
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Evo ga! Sad je gotovo sigurno da se Kimi vraća u Mclaren. Hmm... bit će zanimljivo.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/78995" onclick="window.open(this.href);return false;
Avanti FER, Avanti!!!
prekro

Post Postao/la prekro »

odlično, i ja se nadam kimiju u mclarenu...to bi bila vozačka postava!

samo treba auto složit odma na početku sezone, pa nek se dečki utrkuju! lewis više nije rookie, kimi je uvijek mrtav hladan, tako da većih problema među njima nebi trebalo biti...jedan drugog bi tjerali na još jače i brže vožnje!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

gringo73 je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: Copy/paste Prost-Senna :) Ne u usporedbi kvaliteta, nego stilu, i karakterno...ne znam kako bi to funkcioniralo. A ti nam ga misliš prodat, a? :biggrin: Kimi je dobar vozač, kao i Hamilton, iako je Lewis McLarenovo "dijete". Ne znam kako bi to funkcioniralo bez Dennisa, vjerojatno bi bili izjednačeniji nego da je on tu. Ali pretpostavljam da bi bilo manje buke nego kad su bili Hamilton-Alonso.
:lol: kao da se mene pita nešto u svemu tom...
Nego, eto, zanima me pošto se dosta priča o tom mogućem prelasku. Kimi je dobar vozač i moglo bi biti dobre borbe u timu. :D
E da, to ti hoćeš olakšat "crveni" dio foruma i ovdje "gurnit" mmilo42 i luku_kimija? Neka, neka, plakat ćete vi. :D
Ma neće luka_kimi više probleme radit :biggrin:
I ja sam budala šta se toliko svađam i pokušavam obranit Kimija od svega kad polovicu tih kritika i zaslužuje...
Veselim se iduće sezone velikoj borbi Alonso, MAssa-Hamilton, Kimi...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Nemam apsolutno ništa protiv toga da Kimi dođe nazad u McLaren. Uostalom, i počeo sam navijati za njega u vrijeme dok je vozio za njih.

Čisto zbog Kimijevog karaktera mislim da između njega i Hamiltona neće biti nikakvih problema (barem ne s njegove strane, što Hamilton misli o tome... ne znam). :p
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Drago mi je zbog Kimija da odlazi u veliku ekipu i da ce ga navijaci McLarena srdacno docekati.
Neka covik vozi u ekipi di ga vole i trebaju pa ce im Kimi to vratiti dobrim vožnjama.
Zadnja izmjena: mmilo42, dana/u 28 ruj 2009, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Uff odlicna kombinacija Lewis-Kimi ... A jbte kako ima nekih koji za tren promjenu ime ekipe za koje navijaju ,pa to je cudo.Onda bolje da napisete navijam za : pa samo ime vozaca ,a ne i ekipu...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Ja bi isto volio da se Kimi vrati, mislim da bi kombinacija Lewis-Kimi savršeno funkcionirala i momčad bi onda imala realne šanse za osvajanje konstruktorskog prvenstva (ako bi bolid naravno bio konkurentan.... ;) ) A mislim da bi Lewis josh bolje funkcionirao kad bi imao ovakvu konkurenciju u momčadi... A što se tiče pojedinačnog prvenstva, neka bolji pobjedi... ;)
slika slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Arai je napisao/la:Bilo bi lijepo kad bih imao odgovor na ovo, ali ga nažalost nemam. Neznam kako će se ovo riješiti, naravno, ako će Kimi uopće
potpisati za McLaren. Nadam se da Withmarsh ima ideju što napraviti ako misli Kimija dovesti.
Ja mislim da će odnos kimi-hamilton biti isti kao i kimi-massa
kako će kojem pasati staze tako će pobjeđivati
a bolji će biti na kraju sezone onaj koji bude imao mrvicu više sreće od onog drugog.
u svakom slučaju biti će bolji par nego ove godine hamilton-kovalainen
IH!

Post Postao/la IH! »

Izgleda da cu biti jedini koji je protiv Kimijevog povratka u ekipu.
Kada je prelzio u Ferrari bila je spika da je to uvijek zelio bla bla bla,da je sretan zbog toga bla bla bla da je sada u najvecoj ekipi F1...pa dragi gospodine zadrzi se tamo,kada su ti najdrazi i najveci,najbolji i kada ti je vec bilo tako spektakularno drago.

Nisam za njegov povratak,i duboko se nadam da ce se nesto iskomlikovati povodom toga

Po mom licnom shvatanju,najbolji odabir za narednu sezonu bi bio Hamilton i Hidfild =D>
slika
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Zašto svi mislite da Kimi prelazi u Mclaren? jel je to neko izjavio? šta je sa onim da on ide u rally?

Mislim da ako on ode u Mclaren da neće biti problema kao sa Alonsom i Hamiltonom jer će on vjerovatno samo čuvati leđa Hamiltonu.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Kenny je napisao/la:Zašto svi mislite da Kimi prelazi u Mclaren? jel je to neko izjavio? šta je sa onim da on ide u rally?

Mislim da ako on ode u Mclaren da neće biti problema kao sa Alonsom i Hamiltonom jer će on vjerovatno samo čuvati leđa Hamiltonu.
Ovo sa rallyem odavno nije aktualno, a već se zna da je Santander sredio potpisivanje ugovora sa McLarenom...

Ne vjreujem da će čuvati leđa Hamiltonu, jer Kimi nije takav tip vozača...Ne bi on pristao doći da mu odrede takvu zadaću, nije McM jedina ekipa koja ga želi...Razlika je što je Kimi drugačiji karakter od Alonsa, time mislim na sličnost karaktera koja je vladala 2007. u McLarenu, sad je potpuno drukčije, Kimi i Lewis su potpuno suprotni, a minus i plus se privlače...IMat ćemo veliku borbu 2010. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

a za koga da ja navijam?za Kimija u ekipi koju nikad nisam volio,ili za Ferari u kojem vozi Alonso?:(.ništa Kimi vozački naslov,Ferrari konstruktorski........pa kud puklo
još bolje pitanje,kako da ja idem u Monzu 2010. za 18.-ti ročkaš,u kojoj odori???uffffff :cry:
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Pa ponesi dvije zastave jedna za znakom Ferrarija, a drugu sa znakom McLarena :D
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Dobar intervju sa Johnatanom Nealom... priča se o KERS-u, o Singapuru, nadolazećoj Suzuki, o Heikkijevim problemima s bolidom za vrijeme trke. Napomenio je kako MP4-24 ne pogoduje posebno ni stilu vožnje Hamiltona ni Heikkija. Čak je naglasio da se njihovi stilovi ne rezlikuju previše. I onda bi samo izdvojio njegov pogled na vozače iz (nedavne) prošlosti: There have been occasions in the past where we’ve had driver pairings where particular driving styles have warranted a different look at the front suspension, for example - I think, without giving too much away, a couple of things that Kimi (Raikkonen) preferred in the car, as opposed to Juan Pablo (Montoya), were interesting. Fernando Alonso had a pretty unique style as well. But I think the difference in driving style between Lewis and Heikki is not a lot and our car is not particularly peaky.
Link
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Hmm dva svjetska prvaka u McLarenu. Jedini tim koji će to imati. Mrak.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Dani je napisao/la:Hmm dva svjetska prvaka u McLarenu. Jedini tim koji će to imati. Mrak.
Imat ce i Ferrari, samo sto ce njihov nositelj imati jednako naslova kao ova dvojica zajedno :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Znači samo jedan prvak?

slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Dani je napisao/la:Znači samo jedan prvak?
Da
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Hvala. Opet smo bolji.

slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Dani je napisao/la:Hvala. Opet smo bolji.
evo.....a od kuda vama da će kimi u mclaren? do mene dolaze informacije da lewis nije baš najsretniji s tom idejom....
Odgovori