Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
zagor
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Iceman

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la zagor »

Schumy.d je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la: Nije mu Alonso nista kriv, po 100x.
I ja mislim tako. Ne treba se sada izvlačiti na tu utrku, kiksao je i Massa i Ferrari kad nisu trebali i to je Massi odnijelo naslov, a ne ovo. ;)

opet, nije mu falilo 10 bodova... Falio mu je bod... ;)
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

zagor je napisao/la: opet, nije mu falilo 10 bodova... Falio mu je bod... ;)
Taj bod je mogao skupiti u preostalih 17 utrka... ;)
Sjeti se samo iščupanog crijeva za gorivo. I za to mu je Alonso kriv??
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Schumy.d je napisao/la:
zagor je napisao/la: opet, nije mu falilo 10 bodova... Falio mu je bod... ;)
Taj bod je mogao skupiti u preostalih 17 utrka... ;)
Sjeti se samo iščupanog crijeva za gorivo. I za to mu je Alonso kriv??
nije, al kad ti fali 1 bod, onda gledas svaku sitnicu... ma nis ja sad ne velim da bi trebalo oko toga dizati neku prasinu, ali sigurno da Felipe razmislja i o tome... I zato mislim da bude vatreno... ;)
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Schumy.d
Legenda
Legenda

zagor je napisao/la: nije, al kad ti fali 1 bod, onda gledas svaku sitnicu... ma nis ja sad ne velim da bi trebalo oko toga dizati neku prasinu, ali sigurno da Felipe razmislja i o tome... I zato mislim da bude vatreno... ;)
A koliko Massa smatra da je tada oštećen, onda mora misliti i na to da je tad i Hamilton oštećen. ;)
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Fernando Alonso se hvali kako je pobijedio sve svoje momčadske kolege u Renaultu
Bivši dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso se nada da će mu Ferrari sljedeće godine ponuditi konkurentan bolid kako bi svima dokazao da vozi bolje nego ikad prije.
Alonso je na kraju rekao da će na posljednjoj utrci prije rastanka s Renaultom napraviti sve što može, iako zna da će bodove biti teško osvojiti.
A ko su mu bili momčadske kolege, vozači koji su bili jako loši.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

GT-R je napisao/la:
Fernando Alonso se hvali kako je pobijedio sve svoje momčadske kolege u Renaultu
Bivši dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso se nada da će mu Ferrari sljedeće godine ponuditi konkurentan bolid kako bi svima dokazao da vozi bolje nego ikad prije.
Alonso je na kraju rekao da će na posljednjoj utrci prije rastanka s Renaultom napraviti sve što može, iako zna da će bodove biti teško osvojiti.
Od kud ovaj citat ko je izvor?Sigurno F1 Racing i dotični autor koji konstantno pljuje po Alonsu i krivo prenosi informacije
...put u raj nije posut ružama...
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Chuck Norris je napisao/la:
GT-R je napisao/la:
Od kud ovaj citat ko je izvor?Sigurno F1 Racing i dotični autor koji konstantno pljuje po Alonsu i krivo prenosi informacije
Jest, F1 Racing.
To onda nije u redu, autor mora biti pošten i mora imati za svakog vozača ista mišljenja.
Onda više neću ovdje kopirat podatke o Alonsu s F1 Racinga, ako je tako.
slika
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

Scuderia je napisao/la:[ http://img391.imageshack.us/img391/8779/52481145.png ]
Slika govori vise od tisucu rijeci. :) :|
Ovako su sretno izgledali i Hamilton i Alonso prije par godina.
Ali kad ga Massa opere sljedece godine, ponovo ce biti kukanja i zalenja kako njega nitko ne voli i kako favoriziraju momcadsku kolegu.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Tommy je napisao/la: Ali kad ga Massa opere sljedece godine, ponovo ce biti kukanja i zalenja kako njega nitko ne voli i kako favoriziraju momcadsku kolegu.
Isto tako će biti i kad Kimi dođe u Mclaren i opere Hamiltona. ;)
:roll: :roll: :zid:
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

Schumy.d je napisao/la:
Tommy je napisao/la: Ali kad ga Massa opere sljedece godine, ponovo ce biti kukanja i zalenja kako njega nitko ne voli i kako favoriziraju momcadsku kolegu.
Isto tako će biti i kad Kimi dođe u Mclaren i opere Hamiltona. ;)
:roll: :roll: :zid:
Ha, bit ce sipak tako. Sva sranja su pocela od Alonsa, ali jebiga on si umislija da ce mu Hamilton vodu nositi, pa kad ga je mali zasluzeno opra odmah su pocele price o uroti protiv Alonsa.
Nece biti apsolutno nikakvih problema izmedju Kimija i Hamitlona sljedece godine ako dodje Finac.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Alonso jedva ceka da se sve ovo vise konacno rjesi i da dodje u Ferrari.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Tommy je napisao/la: Ha, bit ce sipak tako. Sva sranja su pocela od Alonsa, ali jebiga on si umislija da ce mu Hamilton vodu nositi, pa kad ga je mali zasluzeno opra odmah su pocele price o uroti protiv Alonsa.
Nece biti apsolutno nikakvih problema izmedju Kimija i Hamitlona sljedece godine ako dodje Finac.
Ma naravno... :lol:
Bit će onako kako ti kažeš i kako tebi paše. ;)
Ferrari će se raspasti i neće više sudjelovati u formuli 1 samo zbog dolaska Alonsa, a u Mclarenu će cvasti ruže, sve bit lijepo divno krasno i Lewis i Kimi će svake sezone osvojiti oba naslova i gledat ćemo dominaciju Mclarena slijedećih 5 godina.
Jel' tako?? :roll:
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

Schumy.d je napisao/la:
Tommy je napisao/la: Ha, bit ce sipak tako. Sva sranja su pocela od Alonsa, ali jebiga on si umislija da ce mu Hamilton vodu nositi, pa kad ga je mali zasluzeno opra odmah su pocele price o uroti protiv Alonsa.
Ma naravno... :lol:
Bit će onako kako ti kažeš i kako tebi paše. ;)
Ferrari će se raspasti i neće više sudjelovati u formuli 1 samo zbog dolaska Alonsa, a u Mclarenu će cvasti ruže, sve bit lijepo divno krasno i Lewis i Kimi će svake sezone osvojiti oba naslova i gledat ćemo dominaciju Mclarena slijedećih 5 godina.
Jel' tako?? :roll:
Koje ti nebuloze pricas, ovako ni Tom Clancy u svojim romanima ne vuce zakljucke. Nemam ja nista protiv Ferrarija, cak sam u temi zazelija im borbu sa nama za prvenstvo. Zapravo, ja ne vidim gdje sam ja uopce spomenuo raspad Ferrarija. Ono sto sam ja spomenuo raspad Alonsa, kad mu Massa sljedece godine ponovo pokaze kako je imati kvalitetetnog kolegu. A onda ce opet poceti kukanje.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Tommy je napisao/la: Koje ti nebuloze pricas, ovako ni Tom Clancy u svojim romanima ne vuce zakljucke. Nemam ja nista protiv Ferrarija, cak sam u temi zazelija im borbu sa nama za prvenstvo. Zapravo, ja ne vidim gdje sam ja uopce spomenuo raspad Ferrarija. Ono sto sam ja spomenuo raspad Alonsa, kad mu Massa sljedece godine ponovo pokaze kako je imati kvalitetetnog kolegu. A onda ce opet poceti kukanje.
Da, ali zanimljivo... Ti komentiraš da će Massa oprati Alonsa, da će se on buniti. Ali kad se spomene takva moguća situacija u Mclarenu, onda to ne dolazi u obzir. :?
Gdje ti je mjerilo?
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

Schumy.d je napisao/la:
Tommy je napisao/la: Koje ti nebuloze pricas, ovako ni Tom Clancy u svojim romanima ne vuce zakljucke. Nemam ja nista protiv Ferrarija, cak sam u temi zazelija im borbu sa nama za prvenstvo. Zapravo, ja ne vidim gdje sam ja uopce spomenuo raspad Ferrarija. Ono sto sam ja spomenuo raspad Alonsa, kad mu Massa sljedece godine ponovo pokaze kako je imati kvalitetetnog kolegu. A onda ce opet poceti kukanje.
Da, ali zanimljivo... Ti komentiraš da će Massa oprati Alonsa, da će se on buniti. Ali kad se spomene takva moguća situacija u Mclarenu, onda to ne dolazi u obzir. :?
Gdje ti je mjerilo?
Pa hebemu, pa nije valjda da ti moram crtati. Mjerilo je Alonso, u Mclarenu nece biti takve situacije jer nema Alonsa. Pa koliko jasan moram biti da kritiziran iskljucivo Alonsa, a ne Ferrarija, Massu ili Mclaren.
Retrovizor
Navijam za: Vise pretjecanja

Post Postao/la Retrovizor »

Nije se baš Fernando proslavio na kvalifikacijama u Yas Marini. Istina, Grosjean je bio *još* lošiji, tako da im je, čini se, bolid strahovit faktor.

Makar je Alonso već jednom nogom (a mislima vjerojatno u cjelosti) u Ferrariju pa mu je to manja briga, šteta je vidjeti ekipu koja je prije 3-4 godine lomila konkurenciju ovako nisko. Nadajmo se "revitalizaciji" sljedeće sezone, s Kubicom.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Mislim da lošiji od ove godine ne mogu biti. Maknuo se Briatore, to je najbolja moguća vijest za njih.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Slazem se... Sramota je za ekipu da im jedan vozac osvoji sve bodove u sezoni... Pa taman da se zove i Fernando Hamilton ili Lewis Alonso... Nadam se da ce s Kubicom ponovo biti ona stara ekipa iz 2005. i 2006....
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Gotove su ove muke za Alonsa 2 godine u nekonkuretnom bolidu(izuzev par zadnjih utrka prošle sezone) i nadam se da će dogodine napokon imati dobar bolid,zapravo siguram sam da će imati bolid koji će mu omogućiti borbu za njegov treći naslov
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Nadam se da će imati, pa da ove sadašnje "zvijezde" Button i Vettel dobe malo bolju konkurenciju( uz McLaren naravno ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Dani je napisao/la:Nadam se da će imati, pa da ove sadašnje "zvijezde" Button i Vettel dobe malo bolju konkurenciju( uz McLaren naravno ).
Do godine Buttona mozete prekriziti, borba ce se voditi izmedju Alonsa, Hamiltona i Vettela
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Čudi me da nije bio ni jedan komentar tipa "izvukao je maksimum iz bolida". Sva sreća da takav talenat neće više gubiti vrijeme u takvoj kanti od bolida.
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Da je bio pametniji, mogao je jos uvijek voziti McLaren i imati 4 titule u dzepu, i to za 4 godine uzastopce.

Ili da se nije desio Hamilton. :lol:
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

SRV je napisao/la:Da je bio pametniji, mogao je jos uvijek voziti McLaren i imati 4 titule u dzepu, i to za 4 godine uzastopce.

Ili da se nije desio Hamilton. :lol:
Neka si se ti pametan nasao u temi o Alonsu provocirati njegove navijace s necim sto je starije od Isusovih papuca. :roll:
Retrovizor
Navijam za: Vise pretjecanja

Post Postao/la Retrovizor »

SRV je napisao/la:Da je bio pametniji, mogao je jos uvijek voziti McLaren i imati 4 titule u dzepu, i to za 4 godine uzastopce.
Možda je i bolje za nas da nije bilo tako ― već bi se do sad umorili od njega i jedva čekali da se prebaci u neku underdog-ekipu. :D
Znatiželjan sam vidjeti kako će se on i Massa podnositi kao timski kolege.
Odgovori