ona snimka starta je 2006.godina,vidi se da nema crne boje na bolidu i da je ispred njega na kraju massa u ferrarijuFinac je napisao/la:To je bilo 2005. godine. I stvarno nije isao sudeci po ovome npr.Dani je napisao/la:To je 2006. godina. Baš i nije nešto išao te godine.
http://www.youtube.com/watch?v=Y8pvXKvQ ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=F9HBIcBC ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=APqZTq2L ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Kimi Raikkonen
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Da 2005 McLaren je bio bijelo crn,a 2006 srebreno crven

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Finac
- Navijam za: Kimija
Ok 2006, sorry, tip je pod komentar napisao 2005.Felipe Massa je napisao/la:Da 2005 McLaren je bio bijelo crn,a 2006 srebreno crven
Posto sam Finac, evo jos jedna legenda, obratite paznju na jednu "facu" na presici poslije trke

http://www.youtube.com/watch?v=9gwiYCLGSI4" onclick="window.open(this.href);return false;
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
to je to znači od kimia, (button u mcm !?) pa-pa kimi
šmrc
šmrc
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
ko to kaze?
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
pa tak se priča, heidfeld u mcm, button i rosberg u brawn, ili kimi možda u LOTUS !?!?! 

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Brawn, odnosno Mercedes bi sad trebao imat love za Kimija, ali ipak se priča gotovo isključivo o njemačkoj postavi dogodine.
Po meni to je velika greška i trebali bi angažirati jednog svjetskog prvaka kad već imaju dva bez ugovora za iduću sezonu.
Po meni to je velika greška i trebali bi angažirati jednog svjetskog prvaka kad već imaju dva bez ugovora za iduću sezonu.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
uuuu to bi bilo fajn, kimi u srebrnoj strijeli, brawn, uuuuu, DABAR 

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Kimiju su sve manje sanse za angazman za sljedecu sezonu.Zaista mi je zao sto tako vrsan vozac,svjetski prvak jos nema zagarantovan angazman za sljedecu sezonu...
FORZA FERRARI!!!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Da je htio vec bi on nasao angazman za narednu sezonunikolaa je napisao/la:Kimiju su sve manje sanse za angazman za sljedecu sezonu.Zaista mi je zao sto tako vrsan vozac,svjetski prvak jos nema zagarantovan angazman za sljedecu sezonu...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Robertsoni (Kimievi manageri) su već rekli da problem potpisa nisu novci već drugi problem... šta ako je danas riješen taj problem - McLaren i dalje koristi Mercedesov motor...
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
pa - pa kimi, sretno kaj god da budeš radio, a ovim papcim u mcm-u želim vidit face kad Hamliton bude razvaljivao gumbeka
http://www.guardian.co.uk/sport/2009/no ... n-contract" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.guardian.co.uk/sport/2009/no ... n-contract" onclick="window.open(this.href);return false;
- racer@work
- Navijam za: Kubica
Kimi neće voziti sljedeće godine.
izgleda da je saga završila. sad svi imaju razloga za nešto: mrzitelji za slavlje, obožavatelji za tugu, a svaki pravi F1 fan zna da je sport bar na neko vrijeme ostao bez odličnog vozača.
izgleda da je saga završila. sad svi imaju razloga za nešto: mrzitelji za slavlje, obožavatelji za tugu, a svaki pravi F1 fan zna da je sport bar na neko vrijeme ostao bez odličnog vozača.
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Šteta. Mislim da je lakše mogao do mjesta u McLarenu nego Button.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
I vjerovatno bi bio i bolje rješenje od Buttona.Dani je napisao/la:Šteta. Mislim da je lakše mogao do mjesta u McLarenu nego Button.
- Ferrari-BiH
- Veteran
A slusaj mozda su htjeli da imaju 2 britanca u britanskoj ekipi, prvi put nakon 1995Schumy.d je napisao/la:I vjerovatno bi bio i bolje rješenje od Buttona.Dani je napisao/la:Šteta. Mislim da je lakše mogao do mjesta u McLarenu nego Button.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Žao mi je što odlazi, meni definitivno najdraži od današnjih vozača. Nadam se barem da bi mogao u reli.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- "Al" Pease
- Navijam za: Jordan
I sta da se radi, bar ima 17 miliona razloga da se ne nervira .
- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Prvo Toyota
sad i Kimi..!! Care vrati se!
!? Iako me sve ovo podsječa na Miku.. Nažalost.. Nakon razdoblja AS-a i MS-a, otišo je najbolji driver F1 današnjice..!!
Tužno, jako tužno.
.ni recesija me tako ne pogađa.
.!

- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
Veliko HVALA Ferrariju,hvala Santanderu,Vodafoneu,Montezemolu i ovom usranom sportu koji se kao i ostali pretvorio u novac već odavno,ali ovo je već smješno.
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- Schumy.d
- Legenda
I Kimiju nisi zahvalio šta je odbio sve ponude.kimi#1 je napisao/la:Veliko HVALA Ferrariju,hvala Santanderu,Vodafoneu,Montezemolu i ovom usranom sportu koji se kao i ostali pretvorio u novac već odavno,ali ovo je već smješno.

Nemoj pričati!! Da je htio voziti, našlo bi se sigurno mjesta za njega u formuli 1, ali naravno, sad su svi ostali krivi...

Uostalom, još nije sigurno da odlazi...
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Evo, sad je i službeno - Kimija nema sljedeće godine.Schumy.d je napisao/la:Uostalom, još nije sigurno da odlazi...
Iako mi je žao da ga neće biti, sam je kriv za to. Htjela ga je Toyota no za to nije htio ni čut, htio ga je McLaren al su nudili premalo love...e moj Kimi, nejde to tako, drugi se trgaju za mjesto u bolidu! Nadam se da će imat volje vozit nakon godine pauze i da će se vratit.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
kimi ne vozi zato što je ON tako odlučio, stoga se zahvali samo njemu......kimi#1 je napisao/la:Veliko HVALA Ferrariju,hvala Santanderu,Vodafoneu,Montezemolu i ovom usranom sportu koji se kao i ostali pretvorio u novac već odavno,ali ovo je već smješno.
svakom pravom ljubitelju f1 je žao što takav vozač odlazi, nažalost, mislim da je ovo i konačan odlazak...kimi nije tip koji bi se vraćao, naći će svoju zanimaciju i uživati u životu
kimi sretno!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Šteta... Nadao sam se da će se ipak nešto uspjeti dogovoriti s McLarenom...
Pišu da su glavni razlozi nesuglasice oko
visine Kimijeva plaće, sponzorske obvaveze i mogućnost nastupanja u drugim serijama. Za 2011. god neki već spominju
KImija u Red Bullu, pa vidjet ćemo. A sad gotovo je sigurno da ću u McLarenu 3 godine morat' gledati Buttona.

visine Kimijeva plaće, sponzorske obvaveze i mogućnost nastupanja u drugim serijama. Za 2011. god neki već spominju
KImija u Red Bullu, pa vidjet ćemo. A sad gotovo je sigurno da ću u McLarenu 3 godine morat' gledati Buttona.

- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Eto ode najveći, sam je kriv jer nije tija voziti mukte, tražio je plaću ko i Hamilton a oni su obraćunavali ono što je on dobio kao oštetu od Ferrarija (10 milja) i nudili razliku od par milja uostalom što McM boli kita što je on dobio od bivšeg poslodavca. Kimi je treba voziti za 12 milja ( 10 Ferrari - 2 McM ) a za pauziranje i nerad ima 17 od Ferrarija.
Izgleda da McM nije mogao oprostiti Kimijev odlazak u Ferrari pa su mu to ovako vratili , uostalom tko bi pametan ganjao najbolji ugovor ( lovu ), i rekao McM je moja jedina opcija, šuti bi i gledao tko će platiti više. Ali sad je zalud sve, Kimiju hvala što je bio drukćiji i time me privukao da budem njegov navijać, hvala mu što nije bio spletkar i lajava baba hvala mu na iskrenosti i dosljednosti . Eto to je to.
Izgleda da McM nije mogao oprostiti Kimijev odlazak u Ferrari pa su mu to ovako vratili , uostalom tko bi pametan ganjao najbolji ugovor ( lovu ), i rekao McM je moja jedina opcija, šuti bi i gledao tko će platiti više. Ali sad je zalud sve, Kimiju hvala što je bio drukćiji i time me privukao da budem njegov navijać, hvala mu što nije bio spletkar i lajava baba hvala mu na iskrenosti i dosljednosti . Eto to je to.