Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la sunseeker »

One and only je napisao/la: E brate ako si ti dobar evo moja glava. Usporedi samo boldano i zapitaj se "Šta nije u redu sa mnom?".
Massa je iza Hamiltona i Massa udara Hamiltona.
Hill je iza Schumachera i Schumacher udara Hilla.
Da možda nije Michael udario Damona i naredne sezone u Silverstone-u i Monzi?
Haj i to opiši iz svoje prespektive molim te.
hill nije iza schumachera, već pored i da, schumacher udara u hilla
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Ako nece imat bolid koji ce bit savršeno složen možemo se mi pozdravit s 8 naslovom.
Jer budimo realni u Ferrariju je osvajoa naslove sa savršeno složenim bolidima koji su uvijek bili malo ispred drugih.
slika
HOS
Navijam za: M Schumachera

Post Postao/la HOS »

ivan599 je napisao/la:Ako nece imat bolid koji ce bit savršeno složen možemo se mi pozdravit s 8 naslovom.
Jer budimo realni u Ferrariju je osvajoa naslove sa savršeno složenim bolidima koji su uvijek bili malo ispred drugih.
i 95te također
vidim kakvi su ti ferrarijevi bolidi nakon schumijeve ere kopira se redbull
to što su ti bolidi i bili tolko dobri je zaslužan taj Schumacher koji je noći provodija u tvornici i radija na bolidu :biggrin:
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

HOS je napisao/la:
ivan599 je napisao/la:Ako nece imat bolid koji ce bit savršeno složen možemo se mi pozdravit s 8 naslovom.
i 95te također
to što su ti bolidi i bili tolko dobri je zaslužan taj Schumacher koji je noći provodija u tvornici i radija na bolidu :biggrin:
ima i sad ko će noćit u tvornici pored mehaničara....
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

sunseeker je napisao/la:
HOS je napisao/la:
i 95te također
ima i sad ko će noćit u tvornici pored mehaničara....
u ferrariju bi to trebao biti Alonso a u mecerdesu Michael Schumacher pa mi je cak realno ocekivati da bi rosberg mogao imati priliku biti svjetski prvak jer će Michael Schumacher puno pomoci urazvoju bolida ali pa bi bolid mogao biti ludo brz pa tu bi moglo doći do dvoboja Michaela Schumachera i Rosberga za naslov jer mislim da schumi je brz samo koliko
slika
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Rosberg neće bit u vrhu poretka 2010,novi je u ekipi,po meni nije baš neka extra klasa,nije još vrijeme da on napravi išta ozbiljnije.Schumi će bit glavni favorit za naslov prvaka a glavni protivnik će mu bit Hamilton pa onda Alonso.
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

schumi nije ni skužio da pada kiša
http://www.youtube.com/watch?v=pi0iW2lL ... re=related
slika
ice_man
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ice_man »

dady16 je napisao/la:.Schumi će bit glavni favorit za naslov prvaka a glavni protivnik će mu bit Hamilton pa onda Alonso.
Tko je to rekao, vidoviti Milan?! :lol: :lol:
Prvo moramo vidjet što je Brawn skuhao ove godine, rano je još sa nagađanjima.
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

ice_man je napisao/la:
dady16 je napisao/la:.Schumi će bit glavni favorit za naslov prvaka a glavni protivnik će mu bit Hamilton pa onda Alonso.
Tko je to rekao, vidoviti Milan?! :lol: :lol:
Prvo moramo vidjet što je Brawn skuhao ove godine, rano je još sa nagađanjima.
Da nije Ross Brawn nešto skuhao ne bi se Schumi ni vratio,pa gotovo je sigurno da će imati dobar bolid 8) ,dodaj još Schumijevu fanatičnost u radu s inženjerima i na bolidu dobiješ vrašku kombinaciju.
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Bog te čuo, čekamo prva testiranja....
Iako mislim da se Mclarenu a Ferrariju pogotove neće ponoviti 2009.
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

nam više shella: http://www.michael-schumacher.de/?page= ... rt&lang=uk" onclick="window.open(this.href);return false;
Da pojasnim, taj sponzor motornih ulja je 14 i nešto godina sponzorirao michaela. ostala je samo uspomena (slika) :bye:
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

pospani gad je napisao/la: Pa ne mogu baš reći da ga mrzim. Znam biti zlopamtilo, nekad i malo pokvaren, ali Michael Schumacher kao karakter mi je odbojan. Bilo bi čak više/manje glupo da ga mrzim. On je slavna osoba far away od mene - što ga ja imam mrziti?! Ne simpatiziram ga, niti navijam za njega.

Osvojio je 90 i nešto GP utrka. Ima puno pole positiona - tu je rekorder ( kao u mnogočemu još ). Najviše naslova svjetskog prvaka. Brz je, neumoljiv, radišan, izdržljiv, inteligentan. Ali vozi prepotentno - ne dopušta da ga itko obiđe. Mislim, ne dopušta.... nitko nikoga ne pušta. Ali ako je čovjek brži od tebe, i ako je situacija i prilika za super važne bodove.... za naslov prvaka... pa ne moraš prljavo odvoziti - i ne dopustiti drugome, ako je bolji/brži/spretniji da pobjedi??! To je u biti pokvarena vožnja. Prljava vožnja. Nesportski potezi na stazi. Nije baš prepotentan po vožnji. Po karakteru je prepotentan. Eto. To bi bilo to.

Slično na stazi postupa i Lewis Hamilton. Bit' će zanimljivo vidjeti tko će od njih dvojice u borbama kotač do kotača popustiti ili pobjediti. Živi bili, pa gledali i uživali.
I ja imam slične emocije prema Schumiju; nit ga volim, nit sam ga simpatizirao. Ali mi je baš drago što se vraća, u tolikoj mjeri da me strah da će mi bit drag. Nešto slično sam "doživio" i S Biaggijem. Otišao iz MotoGP-a, nije bio aktivan neko vrijeme i vratio se, doduše u WSBK. Totalno antipatičan tip (ne samo meni), da bi mu sad u WSBK priželjkivao što bolji plasman u trci.
Pobijedi li Schumi u prvoj trci, mislim da će bit revolucija među njegovim navijačima, a i među onim površnim pratiteljima F1. A nama ostalima, opet bi škrgutali zubima. :D
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

gringo73 je napisao/la: I ja imam slične emocije prema Schumiju; nit ga volim, nit sam ga simpatizirao. Ali mi je baš drago što se vraća, u tolikoj mjeri da me strah da će mi bit drag. :D
Ne daj se...samo sjeti se zašto ga nikad nisi volio... :) ...ma svakom "normalnom" je drago da se taj stvor vratio u cirkus jer za razliku od "ostalih" budi nekakve emocije (nebitno kakve)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Evo.... Schumi pita i za razmjenu brojeva na kokpitima.... :biggrin: =D> ...sve za njega.... Nico.... nadrljao si.... #-o

http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_ ... t_id=39791" onclick="window.open(this.href);return false;

A ovo mi govori, da mu neće trebati puno da se zagrije i učini sezonu 2010.-u predvidljivom:

http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... th-titles/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ah, dobri stari Schumacher. Bacio je rukavicu mladim lavovima. Nadam se da će Red Bull, McLaren i Ferrari funkcionirati na pravoj razini. Inače....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Stig is back... :biggrin:

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

pospani gad je napisao/la:Evo.... Schumi pita i za razmjenu brojeva na kokpitima.... :biggrin: =D> ...sve za njega.... Nico.... nadrljao si.... #-o

http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_ ... t_id=39791" onclick="window.open(this.href);return false;

A ovo mi govori, da mu neće trebati puno da se zagrije i učini sezonu 2010.-u predvidljivom:

http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... th-titles/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ah, dobri stari Schumacher. Bacio je rukavicu mladim lavovima. Nadam se da će Red Bull, McLaren i Ferrari funkcionirati na pravoj razini. Inače....
Da se zna ko je gazda u Mercedesu. Nico je tu da šuti i vozi :D

Da, bacio je rukavicu izazova. Dečki sada imaju priliku da pokažu u izravnom okršaju sa gazdom.
Jedva čekam dvoboje kotač uz kotač Schumi-Hamilton/Vettel/Kubica...ali i revanš Alonsu za ona dva naslova....

Još 50 dana #-o
Michael is faster than you!!
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

Toon Army je napisao/la:ma svakom "normalnom" je drago da se taj stvor vratio u cirkus jer za razliku od "ostalih" budi nekakve emocije (nebitno kakve)...
hehe... da, nažalost, baš to :)
a te rukavice izazova... da bar jednom slučajno završi u nekompetitivnom bolidu, al bi se smijao :D
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Sida79 je napisao/la: a te rukavice izazova... da bar jednom slučajno završi u nekompetitivnom bolidu, al bi se smijao :D
Ako misliš da je 7 naslova osvojio samo na račun dobrog bolida, onda stvarno... :roll:
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Schumy.d je napisao/la:
Sida79 je napisao/la: a te rukavice izazova... da bar jednom slučajno završi u nekompetitivnom bolidu, al bi se smijao :D
Ako misliš da je 7 naslova osvojio samo na račun dobrog bolida, onda stvarno... :roll:
Ma neee,bolidi su bili šit a on je vozio 5 sec brže nego mu je to auto dopuštao jer je miška uber uber svega... Ti stvarno vjerušeš da je on toliko bolji vozač od svih ostalih jer ima 7 naslova pa mu sad ne treba konkurentan bolid?
Schumy.d
Legenda
Legenda

King iCool je napisao/la: Ma neee,bolidi su bili šit a on je vozio 5 sec brže nego mu je to auto dopuštao jer je miška uber uber svega... Ti stvarno vjerušeš da je on toliko bolji vozač od svih ostalih jer ima 7 naslova pa mu sad ne treba konkurentan bolid?
Sigurno da bolidi nisu bili sranje, ali nije sve u bolidu kako ti tvrdiš. :roll:
Nevjerojatno, kao da mu je netko poklonio tih 7 naslova. Stvarno razmišljanje od kojeg moram na WC. #-o
Imao je i Kimi najbolji bolid u Ferrariju pa je osvojio samo 1 naslov i to jedva... :roll:

Znači, dajte bilo kojem vozaču najbolji bolid i osvojit će prvenstvo kad se sjeti...
I sjeti se koliko je Michael svojeg SLOBODNOG vremena potrošio na rad sa mehaničarima i u Ferrarijevoj garaži. ;) Otkad su on i Brawn otišli, Ferrari više nije isti, a ti pričaj šta hoćeš.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

koji vozač je osvojio naslov a da nije imao jedan od dva najbrža bolida na stazi???pod dva najbrža mislim na bolide dvije različite ekipe
Schumy.d
Legenda
Legenda

vidc je napisao/la:koji vozač je osvojio naslov a da nije imao jedan od dva najbrža bolida na stazi???pod dva najbrža mislim na bolide dvije različite ekipe
To se događalo prije 15 godina, a još se neki vuku na to... :roll:
Danas nema šanse da osvojiš naslov s kantom od bolida.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

vidc je napisao/la:koji vozač je osvojio naslov a da nije imao jedan od dva najbrža bolida na stazi???pod dva najbrža mislim na bolide dvije različite ekipe
To je istina,ali jedno je imati jedan od dva najbrža bolida,a drugo izrazito dominantan bolid,što je ruku na srce Schumacher imao najmanje 5 puta od svojih 7 naslova
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: To je istina,ali jedno je imati jedan od dva najbrža bolida,a drugo izrazito dominantan bolid,što je ruku na srce Schumacher imao najmanje 5 puta od svojih 7 naslova
A zašto je imao dominantan bolid tako dugo?
Pa nema Mclaren nesposobne ljude da ne znaju napraviti dobar bolid...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Schumy.d je napisao/la:
To se događalo prije 15 godina, a još se neki vuku na to... :roll:
Danas nema šanse da osvojiš naslov s kantom od bolida.
naravno,al opet pitanje je i vozača dosta.po meni alonso,hamilton,massa,vettel u prošlogodišnjem williamsu bi redovno imali podije,i pokoju pobjedu,dok rosbergu to baš i nije išlo,nakajimi još manje.schumacher je vjerojatno najkompletniji vozač koji će izvuć maksimum iz svakog bolida,tj.teško da se može reć da je potencijal nekog bolida kojeg je on vozio ostao neiskorišten.a ne može ni to svatko,možda trenutno samo on,alonso i hamilton

edit:
@chuck norris:dominantan bolid imao samo 2002. i 2004. ...u ostalim sezonama se uvijek našao neki bolid koji bio ravnopravan ili nešto malo lošiji.
1994. i 1995. williams
2000.mclaren
2001.mclaren (DC drugi prvenstvu??)
2003.mclaren i williams
Zadnja izmjena: vidc, dana/u 21 sij 2010, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori