Armanini je napisao/la:schumy, luka ce drukcije rec.. - po njemu se on duplo veseli, a mi smo u biti ravnodusni sad jer smo to i ocekivali

Nema on šta govorit!!

A onaj suhi list Čupića iz sedmerca Hvidtu??

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Armanini je napisao/la:schumy, luka ce drukcije rec.. - po njemu se on duplo veseli, a mi smo u biti ravnodusni sad jer smo to i ocekivali
Armanini je napisao/la:jer ovo danasnje izvodjenje sedmeraca je bilo maestralno.. pa mi ti kazi da je bitan vratar
Pusti ti njega.Armanini je napisao/la:danas je najtuzniji valjda hvidt kad nam nije skinuo ni "2" lopte..
Ma svaka čast dečkima! Posebno mi je drago zbog Buntića da je konačno dobio pravu priliku i ovako ju iskoristil. Idemo sad na Poljake koji su odlično igrali do sada na turniru ali naravno mi ih opet dobivamo!King iCool je napisao/la: Ma prolazimo! ne znam dali će nam Norveška napravit tu uslugu protiv Islanda ili ćemo se morati sami protiv Danaca vadit ali idemo u polufinale ovako ili onako!
Ma navijači, prijatelju, navijači!!Chuck Norris je napisao/la:Jeste li ikad vidjeli Balića da na onaj način slavi gol(pred kraj tekme)???
Ja nisam,i čini mi se da je to zasluga Line koji ih je sve motivirao,a u tome je pravi majstor, da su bili nabrijani kao nikad do sada
Ma Balić je fenomen ovog sporta,iako jučer sam napisao da je Karabatić najbolji srednjak zadnjih godina,to je zato što Ivano nije zadnji par godina pravi zbog ozljeda,iako je i tada igrao dobro,al ovaj sad Ivano podsjeća na Ivana iz najboljih dana,a kad tako igra onda je Ivano kao što jedan moj prijatelj kaže Bog rukometa.I zaista bih volio da,ako mi prođemo, da prođu i Francuzi pa da onda vidimo dvoboj njih dvojice kad je Ivano napokon onaj praviArmanini je napisao/la:da, to je i meni palo u oko.. vidi se da je balic maximalno u ovome prvenstvu.. zato i igra tako nenormalno dobro!
a dobro kazes za gojuna i autoritet kod sudaca.. zato i je dobio one dvije minute koje nikako nisu bile..
Ma Karabatić je ovo prvenstvo nevidljiv. I ako on bude najbolji srednji prvenstva, onda nek sve ide u onu stvar. Karabatić je možda nešto viši i fizički jači od Balića, ali Balić ima te svoje prodore kroz najgušću obranu, lucidna rješenja, lucidne šuteve. To nema NITKO.Chuck Norris je napisao/la: Ma Balić je fenomen ovog sporta,iako jučer sam napisao da je Karabatić najbolji srednjak zadnjih godina,to je zato što Ivano nije zadnji par godina pravi zbog ozljeda,iako je i tada igrao dobro,al ovaj sad Ivano podsjeća na Ivana iz najboljih dana,a kad tako igra onda je Ivano kao što jedan moj prijatelj kaže Bog rukometa.I zaista bih volio da,ako mi prođemo, da prođu i Francuzi pa da onda vidimo dvoboj njih dvojice kad je Ivano napokon onaj pravi
Ali ima jedan problem u subotu je utakmica u 14h,mislim da je to vrijeme kad se Ivano ustaje iz kreveta
Pa slažem se s tom činjenicom.Dani je napisao/la:Odlična igra. Obrana je bila dobra. samo da ne primaju tako brzo golove nakon datih. I da, za one koji "mudruju": bez golmana i barem 12-15 obrana NEma pobjede.
NHF Schumy.
Igor Vori:
"Bilo je odlično, cijelu utakmicu smo tako odradili. Prije svega obrambeno. Malo prije sam se javno zahvalio danskom izborniku Wilbeku, i sad to ponovo želim istaknuti. Zahvaljujem mu na finoj motivaciji da ne znamo igrati obranu. Da loše igramo cijeli turnir, hvala mu. Meni i većini mojih suigrača nije trebala nikakva priča, ni dodatna motivacija. Nije bilo frke u niti jednom trenutku utakmice. Mi smo u polufinalu, to je najbitnije"
Varaš se... Ne na prvenstvu, nego na svijetu!!Zweki je napisao/la:Majstorski je branio i abnormalno nadmašio Danskog vratara koji slovi za najboljeg na prvenstvu (Pih!).
Tim ga još više može biti sram s obzirom kako je Alilović branio.Schumy.d je napisao/la:Varaš se... Ne na prvenstvu, nego na svijetu!!Zweki je napisao/la:Majstorski je branio i abnormalno nadmašio Danskog vratara koji slovi za najboljeg na prvenstvu (Pih!).
U potpunosti se slažem,Omeyer je najbolji golman svijeta pa tek onda Hvidt i ŠterbikKing iCool je napisao/la:Ma kakav Hvidt Omeyer će nam biti najveći problem ako se s Francuzima sretnemo.