Icy, ukoliko nemate neki poklon za ulizivanje voditeljima, to je to što se tiče prijave, upali ste.

Fernando_Alonso55 i Dajan, vi biste mogli biti još jedna ekipa, ovisi kako se dogovorite.

Kada i ako se dogovorite, samo nam dajte ime tima, proučite pravila (tu mislim na Fernanda_Alonsa55 budući da je Dajan rekao da je pravila prokljuvio) i upali ste.

Spacedoc, slobodno se možeš prijaviti, čak i ukoliko ne pronađeš momčadskog kolegu, tu ti je uvijek pojedinačni poredak. Tako da, kao što svima kažem i dosadan sam sam sebi više s time, prouči pravila, i možeš sudjelovati.

Chuck, dobro pitanje.Chuck Norris je napisao/la:Jedno pitanje za voditeljski dvojac bez kormilara![]()
Ako nekog vozača stavimo kao DNF a on se ne pojavi na startu utrke je li nam se to priznaje kao pogodak?Ovo pitam što imamo ove godine ovih novih momčadi za koje nisam baš siguran hoće li se pojavit na startu?

Mislim da ne, ti se vozači neće voditi kao DNF, budući da u utrci nisu ni sudjelovali (mislim da je bio slučaj prošle godine sa Massom kada ga je MAXY prije kvala VN Mađarske postavio u DNF, pa mu se nije brojalo).
Tako da ipak mislim, da se taj vozač neće voditi pod DNF. Ne da mislim, nego znam.