Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Chuck Norris »

Sucker je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:ja stvarno više ne znam šta massa još treba napraviti da bi ljudima dokazao da je vrhunski, top vozač. ?? još kada slušam ml. jergovića (uz dužno poštovanje) i njegove opaske kako massa nije u samom vrhu, ovo ono...
Upravo tako,Massa je ostavio svijesno prostor Alonsu na startu,da ovaj može proći jer su nažalost u istom timu. Siguran sam da mu Massa nebi ostavio trunčice prostora da jedan od njih ne vozi za Ferrari,samo se sjetite Barcelone i prvog zavja mislim da je bilo 2008 god.

A Jergović,dali tog čovijeka treba uopće slušati :?: #-o Poznata je stvar da više cijeni Alexa Yoonga nego Massu. Njegovo uzdizanje Alonsovog preticanja danas na startu je kao vršenje velike nužde. Alonso tako glatko prošao,tako je lijepo zaokrenuo volan u desnu stranu,tako je dobro postavio bolid s unutarnje strane,Massa će si zapamtit za ubuduće ovaj potez :roll: :lol:

Eh moj Mladene :nabijemte:
Haha stvarno najjača izjava #-o
Očito imaš neki problem u vezi Alonsa,pa konstantno tražiš dlaku u jajetu da umanjiš njegove vrijednosti

A Massi čestitke sjajna vožnja i biti drugi u prvoj utrci nakon prošlogodišnje nesreće je za svaku pohvalu
...put u raj nije posut ružama...
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Bravo Felipe sjajna utrka mislim da je pokazao da je zaista u samom vrhu nakon ove utrke(pogotovo nakon onoga prošle godine u mađarskoj).Start baš nije bio vrhunski što je i sam priznao na pressici. Šta se tiče njihovog međusobnog dvoboja (Alonso- Massa) tu ništa nije gotovo ;) evo za početak 1:0 za massu u kvalama i 1:0 za alonsa u utrci :biggrin:
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Jel se zna šta je bilo pri kraju utrke ono kad je proklizao i kada su mehaničari pratili bolid?
Da nisu kočnice se pregrijale ili nešto?

A jesam se nasmijao kada je Massa prolazio ciljnom ravninom a jedan od mehaničara ga gleda i pokušava skužit u čemu je problem, a ovaj piči 300 km/h :lol:
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Sucker je napisao/la:
Upravo tako,Massa je ostavio svijesno prostor Alonsu na startu,da ovaj može proći jer su nažalost u istom timu. Siguran sam da mu Massa nebi ostavio trunčice prostora da jedan od njih ne vozi za Ferrari,samo se sjetite Barcelone i prvog zavja mislim da je bilo 2008 god.

A Jergović,dali tog čovijeka treba uopće slušati :?: #-o Poznata je stvar da više cijeni Alexa Yoonga nego Massu. Njegovo uzdizanje Alonsovog preticanja danas na startu je kao vršenje velike nužde. Alonso tako glatko prošao,tako je lijepo zaokrenuo volan u desnu stranu,tako je dobro postavio bolid s unutarnje strane,Massa će si zapamtit za ubuduće ovaj potez :roll: :lol:

Eh moj Mladene :nabijemte:
Ne bih se slozio s ovim. Massa je krenuo, bio je ispred njega (Alonsa), no iza se pojavio Hamilton, Massa je isao zatvarati Hamiltona ( sto je i uspio), no ostavio je tocno toliko da Alonso moze proci naprijed.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 14 ožu 2010, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
slika
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Evo i odgovora na moje gore postavljeno pitanje:
Massin F10 se pregrijao i trošio previše goriva

Više o tome:
http://f1racing.com.hr/index.php?option ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Gdje si sada Dani?
Scuderia
Moderator
Moderator

Evo jos jednom starta utrke.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DwFJ9cBP ... r_embedded#[/youtube]
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

E pa ja mislim da je bolje da je ostavio mjesta alonsu nego hamiltonu...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ricxpa je napisao/la:Gdje si sada Dani?
Jesi čuo za PR?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Dani je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:Gdje si sada Dani?
Jesi čuo za PR?
Rofl, PR je kada odredjena izjava vozaca ne argumentira tvoje teze, ah ta dvostruka mjerila :biggrin:
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Svaka cast Felipeu!!!Bio je skoro identicno brz kao Alonso,samo ga je pred kraj utrke malo bolid zeznuo,pa je znatno usporio.Odlicno je odvozio utrku i doprinio osvajanju 1-2 za Ferrari..Jako dobar start sezone za njega,odnosno jako lijep povratak poslije one teske nesrece...

FORZA FELIPE!!!
FORZA FERRARI!!!
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Svaka cast Massi na postolju nakon one nesretne ozljede =D> Ne sumnjam da ce biti odlican tijekom cijele sezone i bit ce u vrhu siguran sam.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Bravo Massa,čestitke na postolju!!
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

na snimci starta se lijepo vidi da je massa imao trunkice lošiji start od alonsa i odmah ga je skrenuo zatvoriti, ovaj mu je na sekundu-dvije ušao u slipstream, massa se onda vratio zatvarati hamiltona i malo je prerano kočio, alonso je lako provukao s vanjske strane prvog zavoja i ulovio unutarnju putanju u sljedećem.

mislim da je ključ u malo preranom kočenju masse.

hamilton je glupo izgubio poziciju od rosberga, odnosno, rosberg je to jako dobro izveo
Švabo Mercedes
Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA

Post Postao/la Švabo Mercedes »

Mogao bi biti brži od Alonsa,mogao bi mu zadati glavobolje u narednim utrkama....samo ako će smjeti,tj. ako će mu ovi iz boksova to dopustiti :roll:
Ali ipak mislim da mu je već nakon ove prve utrke sudbina zapečačena,nikako nije smio dopustiti Alonsu da pobijedi! [-X
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
NEVENKO1VZ

Post Postao/la NEVENKO1VZ »

NIJE ON NI BOLJI NI LOŠIJI OD DRUGIH U F1. EVO ONAJ HAMILTON, PO MENI UOPĆE NIJE NEKAKAV VOZAČ, A FRAJER JE BIO SVJ. PRVAK. DOK MU JE BOLID MALO LOŠIJE POSTAVLJEN, BORI SE ZA 10-12 MJESTO. MALO JE OSTALO PRAVIH FRAJERA KOJI SU I SA LOŠIJIM BOLIDOM PRESTIZALI I POBOLJŠAVALI PLASMANE U ODNOSU NA START. MOŽDA OVI NOVI TIPA VETTEL ILI NEKO DRUGI BUDU BOLJI OD OVIH RAZVIKANIH. MASSA MI JE OK DEČKO, ALI NIJE FAJTER KO ALONSO....
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

NEVENKO1VZ je napisao/la:NIJE ON NI BOLJI NI LOŠIJI OD DRUGIH U F1. EVO ONAJ HAMILTON, PO MENI UOPĆE NIJE NEKAKAV VOZAČ, A FRAJER JE BIO SVJ. PRVAK. DOK MU JE BOLID MALO LOŠIJE POSTAVLJEN, BORI SE ZA 10-12 MJESTO. MALO JE OSTALO PRAVIH FRAJERA KOJI SU I SA LOŠIJIM BOLIDOM PRESTIZALI I POBOLJŠAVALI PLASMANE U ODNOSU NA START. MOŽDA OVI NOVI TIPA VETTEL ILI NEKO DRUGI BUDU BOLJI OD OVIH RAZVIKANIH. MASSA MI JE OK DEČKO, ALI NIJE FAJTER KO ALONSO....
Ajme majko , ti kao da nisi gledao druge sezone. #-o :roll:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

sunseeker je napisao/la:na snimci starta se lijepo vidi da je massa imao trunkice lošiji start od alonsa i odmah ga je skrenuo zatvoriti, ovaj mu je na sekundu-dvije ušao u slipstream, massa se onda vratio zatvarati hamiltona i malo je prerano kočio, alonso je lako provukao s vanjske strane prvog zavoja i ulovio unutarnju putanju u sljedećem.

mislim da je ključ u malo preranom kočenju masse.

hamilton je glupo izgubio poziciju od rosberga, odnosno, rosberg je to jako dobro izveo
A nije izgubio glupo poziciju već se prekočio na 3. zavoju (mislim da je taj zavoj u pitanju)... Ili se prekočio ili ga je Massa zatvorio nekako... Jer lijepo se vidi na snimci da je Hamilton ispred Masse na ulazu u taj zavoj, ali neshto se onda dogodilo pa je izgubio 2 pozicije...
Ali prijenos je katastrofa bio, pa nisu nishta pokazali.... :roll:
Evo slike...
slika
slika
slika
slika slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Pa i Hamilton je na pressici rekao da je otišao preširoko i da ga je tada Rosberg prošao i zatvorio i kasnije ga nije mogao proći.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

GT-R je napisao/la:Jel se zna šta je bilo pri kraju utrke ono kad je proklizao i kada su mehaničari pratili bolid?
Da nisu kočnice se pregrijale ili nešto?

A jesam se nasmijao kada je Massa prolazio ciljnom ravninom a jedan od mehaničara ga gleda i pokušava skužit u čemu je problem, a ovaj piči 300 km/h :lol:
To je trkaci inzinjer bio.Slavni Rob Smedley.Ako se sjecate Malezije prosle sezone(kada je onaj monsun pao,a smracilo se;asocijacija:Weber trckara okolo i moli druge vozace da vise ne voze jer se ukakio xexe).Tada je ovaj cika Massi telefonirao (lol) sa rijecima : "Felipe,baby,stay cool!!".Cak je i pjesma uradjena u ovom fazonu.. :D
FORZA FERRARI!!!
Scuderia
Moderator
Moderator

nikolaa je napisao/la: To je trkaci inzinjer bio.Slavni Rob Smedley.Ako se sjecate Malezije prosle sezone(kada je onaj monsun pao,a smracilo se;asocijacija:Weber trckara okolo i moli druge vozace da vise ne voze jer se ukakio xexe).Tada je ovaj cika Massi telefonirao (lol) sa rijecima : "Felipe,baby,stay cool!!".Cak je i pjesma uradjena u ovom fazonu.. :D
Da mi je naci negdje sliku Smedley-a kada je Felipe bio na postolju. Mislim da je Smedley plakao kao kisna godina.... :D :D
Ipak je to njegov ljubimac. :D
slika
Dasha^Ferari
Navijam za: Ferari

Post Postao/la Dasha^Ferari »

Bravo Felipe,nakon duze pauze 2 mesto je odlicno........Forza Ferari
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ja ne znam za vas ali ja sva oduševljena Felipeovim povratko , posebno kad sam sad pročitala da je bilo problema sa bolidom ... zavarila sam kad sam vidila mehu kako gleda preko ograde na ravnoj liniji moš mislit šta je taj vidio ! Neće bit lako Alonsu , mislim da će Felipe samo bit motoviraniji da napreduje ...
... Forza Massa ...
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Bravoo Felipe,svaka cast na podijumu ,samo tako nastavi i docice i pobijede. =D>
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Scuderia
Moderator
Moderator

Svaka cast majstore. :peace: Imao je odlican start. :klanjanje: Na pocetku ih je obisao, kao iz sale. Steta, sto su se pojavili problemi s gumama, no sreca je napokon bila na njegovoj strani.

Uspio zadrzati Alonsa + dosao do postolja.
Jos kada se pogleda statistika, ovo je njegov najbolji rezultat u Australiji + najbolji pocetak prvenstva. :)

Forza FELIPE !!!
slika
Odgovori