HNL kladionica - pitanja / prijedlozi / kritike
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: HNL kladionica-pitanja/prijedlozi/kritike
wannabe majstor ????
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
3. Šegrt kladionice 
ili Zanatlija kladionice...

ili Zanatlija kladionice...

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Još jedno fantastično kolo za mene!

Još samo trebamo pričekati večerašnju utakmicu, da vidimo pobjednika kola. Prema mojim kalkulacijama, šansu da pobjede u ovom kolu prije utakmice Karlovac - Rijeka imaju Chuck Norris, keexx, i luka_kimi.
Glavni konkurenti za naslov nisu se proveli dobro ovo kolo, ali neću kvariti napetost prije večerašnjih rezultata.
Čestitke svima.

Još samo trebamo pričekati večerašnju utakmicu, da vidimo pobjednika kola. Prema mojim kalkulacijama, šansu da pobjede u ovom kolu prije utakmice Karlovac - Rijeka imaju Chuck Norris, keexx, i luka_kimi.

Glavni konkurenti za naslov nisu se proveli dobro ovo kolo, ali neću kvariti napetost prije večerašnjih rezultata.

Čestitke svima.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Il sam pijan, ili mi se samo cini, sta ti nisi bio stavio da na ovu zadnju tekmu X ? 

- luka_kimi
- Moderator
Pijan si.Scuderia je napisao/la:Il sam pijan, ili mi se samo cini, sta ti nisi bio stavio da na ovu zadnju tekmu X ?

Ti ciljaš na to da ja varam, ili što? Misliš na Karlovac-Rijeka? Ako misliš na to, nisam...
Evo dokaza, da sam editirao nešto, vidjelo bi se ovdje.

Pogledaj prvu editaciju, danas ujutro.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
fight fight fight
Šta volim kad se dečeci pokefaju oko kladionice.

Titule su u pitanju...

Titule su u pitanju...

- luka_kimi
- Moderator
Ma to se mi samo malo igramo, da ubijemo dosadu... Vidim, Karlovac protiv Rijeke vodi 2:0, mogla bi to biti moja peta pobjeda...Schumy.d je napisao/la:fight fight fight![]()
![]()

EDIT: Super, moja peta pobjeda... Po mojim kalkulacijama, moja prednost ponovno iznosi 39 bodova...

- Ferrari-BiH
- Veteran
cestitam (sumnjivom) pobjedniku na (sumnjivoj) pobjedi 

- luka_kimi
- Moderator
Sumnjivo zahvaljujem...Ferrari-BiH je napisao/la:cestitam (sumnjivom) pobjedniku na (sumnjivoj) pobjedi

Moje su kalkulacije bile točne, ponovno sam na 39 bodova razlike.

- Ferrari-BiH
- Veteran
To je sve zbog tvoje lokacije, cast mi je biti dio tvog profila pa ti pustam iz kola u kololuka_kimi je napisao/la:Sumnjivo zahvaljujem...Ferrari-BiH je napisao/la:cestitam (sumnjivom) pobjedniku na (sumnjivoj) pobjedi![]()
Moje su kalkulacije bile točne, ponovno sam na 39 bodova razlike.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Totalni debakl za mene u ovom kolu.
I sta je najgore u istom tom kolu mog najgoreg rezultata, luka_kimi pobjedi sa ogromnih 19 bodova. Koji peh.

I sta je najgore u istom tom kolu mog najgoreg rezultata, luka_kimi pobjedi sa ogromnih 19 bodova. Koji peh.

- luka_kimi
- Moderator
Sad ćeš vidjeti koliko sam sumnjivo pošten.Ferrari-BiH je napisao/la:To je sve zbog tvoje lokacije, cast mi je biti dio tvog profila pa ti pustam iz kola u kololuka_kimi je napisao/la:Sumnjivo zahvaljujem...Ferrari-BiH je napisao/la:cestitam (sumnjivom) pobjedniku na (sumnjivoj) pobjedi![]()
Moje su kalkulacije bile točne, ponovno sam na 39 bodova razlike.![]()

Naime, krateći sumnjivo vrijeme prije spavanja, malo sam (pomoću sumnjivog kalkulatora

Sumnjivo se zahvaljujem.

@K1M1- što reći, nego da znam izabrati trenutak... Zasada, ovoga proljeća, dakle dosadašnjih 5 kola, samo dva pobjednika, i to obadvojice glavnih konkurenata za naslov- tri moje pobjede i 2 pobjede K1M1.

- Ferrari-BiH
- Veteran
To je Scud namjerno uradio, mislio je da neces ti primjetiti pa te onda htio diskvalificirati na kraju sezone, ali njemu bas ne ide po planu jer mnogo zaostajeluka_kimi je napisao/la:
Naime, krateći sumnjivo vrijeme prije spavanja, malo sam (pomoću sumnjivog kalkulatora) zbrajao svima rezultate, tj. uz pomoć svih dosadašnjih sumnjivih rezultata iz svakog kola, zbrajao sam ukupne bodove. Nakon 7. ili 8. kola (nisam siguran) došlo je do sumnjive pogreške u zbroju mojih bodova, te su oni uvećani za 4. Stoga, moj ukupan broj bodova prije ovog kola ne iznosi sumnjivih 255, nego sumnjivih 251. Scuderiu sam o tome obavijestio, pa moja sumnjiva prednost ipak ne iznosi 39, nego 35 bodova.
Sumnjivo se zahvaljujem.![]()

- luka_kimi
- Moderator
Gdje sam ja bio 7., 8. kola... Koliko je to davno bilo svjedoči i to da si ti bio među vodećima tada još... Dakle, jako jako davno...Ferrari-BiH je napisao/la:To je Scud namjerno uradio, mislio je da neces ti primjetiti pa te onda htio diskvalificirati na kraju sezone, ali njemu bas ne ide po planu jer mnogo zaostajeluka_kimi je napisao/la:
Naime, krateći sumnjivo vrijeme prije spavanja, malo sam (pomoću sumnjivog kalkulatora) zbrajao svima rezultate, tj. uz pomoć svih dosadašnjih sumnjivih rezultata iz svakog kola, zbrajao sam ukupne bodove. Nakon 7. ili 8. kola (nisam siguran) došlo je do sumnjive pogreške u zbroju mojih bodova, te su oni uvećani za 4. Stoga, moj ukupan broj bodova prije ovog kola ne iznosi sumnjivih 255, nego sumnjivih 251. Scuderiu sam o tome obavijestio, pa moja sumnjiva prednost ipak ne iznosi 39, nego 35 bodova.
Sumnjivo se zahvaljujem.![]()
![]()

- Schumy.d
- Legenda
WTF???luka_kimi je napisao/la: Naime, krateći sumnjivo vrijeme prije spavanja, malo sam (pomoću sumnjivog kalkulatora) zbrajao svima rezultate, tj. uz pomoć svih dosadašnjih sumnjivih rezultata iz svakog kola, zbrajao sam ukupne bodove. Nakon 7. ili 8. kola (nisam siguran) došlo je do sumnjive pogreške u zbroju mojih bodova, te su oni uvećani za 4. Stoga, moj ukupan broj bodova prije ovog kola ne iznosi sumnjivih 255, nego sumnjivih 251. Scuderiu sam o tome obavijestio, pa moja sumnjiva prednost ipak ne iznosi 39, nego 35 bodova.

Nije tebi lako...

Ja ovo ne bih radio ni da moram.

P.S.
Ja imam prijedlog, a to je da već sada proglasimo luku kao pobjednika jer će jadan prolupati do kraja prvenstva.

- luka_kimi
- Moderator
Ma provjeravao sam sada da ne moram poslije... Ionako bih to morao na kraju, sada treba samo pažljivo zbrajat, i ne moram provjeravat ništa...Schumy.d je napisao/la:WTF???luka_kimi je napisao/la: Naime, krateći sumnjivo vrijeme prije spavanja, malo sam (pomoću sumnjivog kalkulatora) zbrajao svima rezultate, tj. uz pomoć svih dosadašnjih sumnjivih rezultata iz svakog kola, zbrajao sam ukupne bodove. Nakon 7. ili 8. kola (nisam siguran) došlo je do sumnjive pogreške u zbroju mojih bodova, te su oni uvećani za 4. Stoga, moj ukupan broj bodova prije ovog kola ne iznosi sumnjivih 255, nego sumnjivih 251. Scuderiu sam o tome obavijestio, pa moja sumnjiva prednost ipak ne iznosi 39, nego 35 bodova.
![]()
![]()
Nije tebi lako...![]()
Ja ovo ne bih radio ni da moram.
P.S.
Ja imam prijedlog, a to je da već sada proglasimo luku kao pobjednika jer će jadan prolupati do kraja prvenstva.

Scuderia bi me naguzio : "Aj ja sam malo popio, aj ti zbroji..." Pa sam zbrojio sada da ne moram poslije...

- Scuderia
- Moderator
Jos su nesluzbeni rezultati, vidim, zalbi (za sada) nema, dvaput se isao provjeravat rezultat.
Cestitke ( postao si dosadan vise
) luki na ne znam ni ja kojoj pobjedi vise u ovoj sezoni, nadao sam se da ce kolega K1M1 jos to smanjiti, no eto nije, strasna borba vodi se za trece mjesto, takodjer se vodi strasna bitka na sredini poretka.
Tablica je spremna, samo se ceka istek roka.
EDIT.
Rok zalbe je prosao. Nova tablica je tu.
(Malo sam se igrao u Excelu, i tak to
). Sigurno vam se nece svidjet. 
Cestitke ( postao si dosadan vise

Tablica je spremna, samo se ceka istek roka.

EDIT.
Rok zalbe je prosao. Nova tablica je tu.

- luka_kimi
- Moderator
Meni je tablica prekrasna!Scuderia je napisao/la:
EDIT.
Rok zalbe je prosao. Nova tablica je tu.(Malo sam se igrao u Excelu, i tak to
). Sigurno vam se nece svidjet.

Definitivno ljepša od uobičajene, stvarno mi se sviđa i mislim da bi trebala ostati ovakva.

- Scuderia
- Moderator
A malo se igrao u Excelu, i eto, tak je ispalo. Mislio sam dodati jos neku boju tu pored nadimaka, ali bi onda (po meni), bila presarena, a samim time neozbiljna.luka_kimi je napisao/la: Meni je tablica prekrasna!![]()
Definitivno ljepša od uobičajene, stvarno mi se sviđa i mislim da bi trebala ostati ovakva.![]()
![]()
Ako mi se ne srusi system, ovakva ce ostati do kraja.

- Ferrari-BiH
- Veteran
A da napravis backup na neki medij (CD, DVD, Mem Stick) ???
Aaaa gdje li si nasao sebi ova dva boda

- Scuderia
- Moderator
Ferrari-BiH je napisao/la:A da napravis backup na neki medij (CD, DVD, Mem Stick) ???
Od silnih medija koje imam, zaboravio bih, gdje sam stavio tablice za kladionicu.

-Gdje sam nasao ova dva boda?
Vrlo jednostavno, spasio me Zadar, koji mi je donio tri boda. Inace bi imao kao i ti-devet.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Aha, ma ja mislio da si kao luka_kimi isao sabirati bodove od pocetkaScuderia je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:A da napravis backup na neki medij (CD, DVD, Mem Stick) ???
Od silnih medija koje imam, zaboravio bih, gdje sam stavio tablice za kladionicu.![]()
-Gdje sam nasao ova dva boda?
Vrlo jednostavno, spasio me Zadar, koji mi je donio tri boda. Inace bi imao kao i ti-devet.

A za medije, pa jednostavno je. Marekom napises HNL i znat ces
- Scuderia
- Moderator
Dok cekam zadnju tekmu da stavim rezultate, uzeo sam si malo slobode, te izracunao trenutni poredak. Sanse za pobjede imaju: bibi_Alonso 4ever ,schuey i Schumy.d. Sve ovisi o zadnjoj tekmi. 

- Schumy.d
- Legenda
Ajmo Dinamo!! 

- Scuderia
- Moderator
EDIT. na moj post gore 
Evo je, nesluzbena tablica je tu.
Cestitke kolegi bibi_Alonso 4ever na drugoj pobjedi.
(ako se ne varam)
Trenutno vodeci je napravio veliki kiks u ovom kolu.
Ovo kolo je obiljezio kolega wolfman koji se prvi puta kladio ovdje ( nadam se, ne i zadnji puta
).
Rok zalbe je 48 h, posto je sutra Uskrs.
Toliko od voditelja kladare.

Evo je, nesluzbena tablica je tu.

Trenutno vodeci je napravio veliki kiks u ovom kolu.

Ovo kolo je obiljezio kolega wolfman koji se prvi puta kladio ovdje ( nadam se, ne i zadnji puta

Rok zalbe je 48 h, posto je sutra Uskrs.

Toliko od voditelja kladare.