Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Ricxpa »

Meni je drago da ga nije propustio, samo ce dodatno motivirati i nabrijati Fernanda. Isto mi je drago da Alonso se pokazuje kao timski igrač, što su mu svi osporavali.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

schuey je napisao/la: i ja sam razočaran jel sam siguran da bi Imali 2.mjesto i odličnu poziciju Alonsa ali opet,nhemoš mu tolko ni zamjeriti,on se za sebe brine,za svoju poziciju i svoje bodove,nije on u velkom zaostatku da bi propuštao samo tako
jedino je zanimljivo kako je massa upravo protiv alonsa pokazao najviše agresivnosti......mislim da se tu negdje krije razlog onoj kiseloj faci na presici...
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Zasto "shame on you Massa"?
Kad se priča o odnosu Rubens-Schumi i propuštanju na stazi, onda se drvljem i kamenjem udara po Schumacheru i da je to sramota ovo ono...
A sad se Felipe treba sramit jer nije propustio Alonsa da on završi na postolju?
Michael is faster than you!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

schuey je napisao/la: i ja sam razočaran jel sam siguran da bi Imali 2.mjesto i odličnu poziciju Alonsa ali opet,nhemoš mu tolko ni zamjeriti,on se za sebe brine,za svoju poziciju i svoje bodove,nije on u velkom zaostatku da bi propuštao samo tako
Ma istina da je se borio za sebe,ali istina i da je Alonso bio posebno pažljiv i nije ga davalja pokušao proći jer je vidio da je ovaj nabrijan i da ga ni pod cjenu sudara neće pustiti
...put u raj nije posut ružama...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ljudi druga je utrka,nema šanse da ga propušta,ni u kojem smislu makar ovaj bio 5 sekundi brži ne bi ga trebao puštati...pa njih dvojica su vodeći u prvenstvu trenutno,normalno da ne želi da osvoji više bodova od njega
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Chuck Norris je napisao/la:
Ma istina da je se borio za sebe,ali istina i da je Alonso bio posebno pažljiv i nije ga davalja pokušao proći jer je vidio da je ovaj nabrijan i da ga ni pod cjenu sudara neće pustiti
cijena ovog sistema bodovanja,pogle samo Vettela kolko je izgubio sa tim,sad je doslovno svaki bod od ogromne važnosti,šteta za trke,jel mislim da nebu vuše ovakvih poteza da se ide na nož
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Igor18 je napisao/la:Zasto "shame on you Massa"?
Kad se priča o odnosu Rubens-Schumi i propuštanju na stazi, onda se drvljem i kamenjem udara po Schumacheru i da je to sramota ovo ono...
A sad se Felipe treba sramit jer nije propustio Alonsa da on završi na postolju?
Samo zato sto su ostali lagano prosli pored Masse, kao da ga nema... Nisam ja za da ga propusti ako su priblizno jednako brzi... Ali budi iskren i sebi i svima i priznaj da je Alonso do trenutka dok nije dosao do Masse bio totalno drugi svijet sto se tice race pace-a u odnosu na brazilca... Nije bilo timske igre danas... Bas naprotiv... Svi su ga prosli osim timskog kolege... To mi je nesto kao 2007. "We are not racing Kimi, we are racing Fernando..." Samo se ovaj puta odnosi na cijelu sezonu...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Chuck Norris
Veteran
Veteran

vidc je napisao/la:ljudi druga je utrka,nema šanse da ga propušta,ni u kojem smislu makar ovaj bio 5 sekundi brži ne bi ga trebao puštati...pa njih dvojica su vodeći u prvenstvu trenutno,normalno da ne želi da osvoji više bodova od njega
a misliš li da je Alonso imao u potpunosti slobodne ruke od boxa da napadne Massu?Alonso je bio puno brži i da je bio neko drugi Alonso bi žešće napao ali nije.Zašto?Ne znam ni ja il su mu iz boxa rekli da čeka ili je on procjenio da je bolje ne izazivati vraga unutar momčadi.

A ja se slažem s tobom da ne bi niko trebao propuštat nikoga ali svi znamo da do sada nije bilo tako
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Ali epic mi je bilo kada je na teamradiu rekao ''Ne želim znat''' kad su mu iz boxa javili vrijeme koje je Hamilton skinuo.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

tomidix je napisao/la: Samo zato sto su ostali lagano prosli pored Masse, kao da ga nema... Nisam ja za da ga propusti ako su priblizno jednako brzi... Ali budi iskren i sebi i svima i priznaj da je Alonso do trenutka dok nije dosao do Masse bio totalno drugi svijet sto se tice race pace-a u odnosu na brazilca... Nije bilo timske igre danas... Bas naprotiv... Svi su ga prosli osim timskog kolege... To mi je nesto kao 2007. "We are not racing Kimi, we are racing Fernando..." Samo se ovaj puta odnosi na cijelu sezonu...
da....tako nekako je izgledalo...ko da brazlicu nije bitno koji će završiti samo da je ispred alonsa.......takav pristup neće biti dobar......

alonso je danas bio jako pažljiv oko masse
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sunseeker je napisao/la:
tomidix je napisao/la: Samo zato sto su ostali lagano prosli pored Masse, kao da ga nema... Nisam ja za da ga propusti ako su priblizno jednako brzi... Ali budi iskren i sebi i svima i priznaj da je Alonso do trenutka dok nije dosao do Masse bio totalno drugi svijet sto se tice race pace-a u odnosu na brazilca... Nije bilo timske igre danas... Bas naprotiv... Svi su ga prosli osim timskog kolege... To mi je nesto kao 2007. "We are not racing Kimi, we are racing Fernando..." Samo se ovaj puta odnosi na cijelu sezonu...
da....tako nekako je izgledalo...ko da brazlicu nije bitno koji će završiti samo da je ispred alonsa.......takav pristup neće biti dobar......

alonso je danas bio jako pažljiv oko masse
a ne treba mu još veći problem,znalo se da nisu u nikakvim odnosima još odavno a onda kad su objavili da dolazi u istu momčad,samo se čekala eskalacija,a bijes se čuo po tim radiju,tko zna što sve nije izrekao a što ne znamo ... nikak dobro,nikak
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la: a ne treba mu još veći problem,znalo se da nisu u nikakvim odnosima još odavno a onda kad su objavili da dolazi u istu momčad,samo se čekala eskalacija,a bijes se čuo po tim radiju,tko zna što sve nije izrekao a što ne znamo ... nikak dobro,nikak
da....i meni se čini da je situacija daleko napetija nego se čini.....ali neće oni jedini imati takav problem.....
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Svaka čast!! Stvarno je car. Nakon što se izvrtio, 4. mjesto je super za njega, ali i za Ferrari jako bitni bodovi.
Danas ništa drugo nego :thumbup: za utrku.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

vidc je napisao/la:ljudi druga je utrka,nema šanse da ga propušta,ni u kojem smislu makar ovaj bio 5 sekundi brži ne bi ga trebao puštati...pa njih dvojica su vodeći u prvenstvu trenutno,normalno da ne želi da osvoji više bodova od njega
a misliš li da je Alonso imao u potpunosti slobodne ruke od boxa da napadne Massu?Alonso je bio puno brži i da je bio neko drugi Alonso bi žešće napao ali nije.Zašto?Ne znam ni ja il su mu iz boxa rekli da čeka ili je on procjenio da je bolje ne izazivati vraga unutar momčadi.

A ja se slažem s tobom da ne bi niko trebao propuštat nikoga ali svi znamo da do sada nije bilo tako
koliko god sam za to da nema propuštanja dok se bore za prvenstvo,glupo mi je i to da alonsu govore da ne riskira dvobojem s massom.ako su šutili s massom trebali su i s alonsom pa neka odluče na stazi.al znat ćemo da li je bilo takvih naputaka alonsu,neće on to držat u sebi dugo :biggrin:
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Kako se staza sušila Massa je bio sve bolji, svi znamo da on i nije naročito dobar po mokroj stazi.
Tu leži jedan od razloga zakaj ga Alonso nije uspio proći. A uostalom ko kaže da je Alonso molio putem radija da ga se propusti.
To su Blaž i Novak potencirali u prijenosu da auuuu sad je Alonso ljut, auuu ovo ono, Massa neda.
Možda je čovjek vidio nemogu ga proć, riskantno je izaći sa suhe linije na mokar dio staze, OK. Bio sam zadnji napravio sam odličan posao i neću riskirati da sav trud prospem. Ako ga nemogu proći zadovoljit ću se i ovom pozicijom.
Michael is faster than you!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Mislim da je Alonso danas zadovoljan sa 4. mjestom s obzirom da je Vettel ispao, a Hamilton bio iza njega. Možda je mogao preći Massu, ali nešto riskirati zbog 3 boda mu nije bilo potrebno. Prioritet mu je bio da zadrži 4. mjesto jer je 12 bodova za njega odlično s obzirom na sam početak utrke. Massa mu nije imao razloga puštati mjesto jer je i sam odvozio dobru utrku i njemu su potrebni ti bodovi kao i Alonsu.

A sve to ide u prilog Ferrariju. :biggrin:
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Schumy.d je napisao/la:Mislim da je Alonso danas zadovoljan sa 4. mjestom s obzirom da je Vettel ispao, a Hamilton bio iza njega. Možda je mogao preći Massu, ali nešto riskirati zbog 3 boda mu nije bilo potrebno. Prioritet mu je bio da zadrži 4. mjesto jer je 12 bodova za njega odlično s obzirom na sam početak utrke. Massa mu nije imao razloga puštati mjesto jer je i sam odvozio dobru utrku i njemu su potrebni ti bodovi kao i Alonsu.

A sve to ide u prilog Ferrariju. :biggrin:
Sve potpisujem.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

moram cestitati Alonsu jer nakon prvog zavoja svi njegovi navijaci bi odmah potpisali 4.mjesto...takode,bio sam uvjeren da se na kraju nece oduprijeti Hamiltonu i Webberu...kad se pogleda cijela situacija,pobjegao je jos vise Vettelu i Hamiltonu koji su mu po meni najveci konkurenti az naslov...kaj se tice Masse,mislim da je Fernando bio prepazljiv...u onom naletu,pun agresije,mislim da bi napao puno zesce da nije bilo rijec o timskom kolegi...slazem se da je Massa vozio svoju utrku i nema ga razloga propustiti,al u ovoj utrci se mogao i prema drugima postavit malo zesce,a ne samo prema Fernandu...i da,slazem se s onima koji smatraju da su odnosi među njima napetiji nego sto se nastoji prikazati i da ce vrlo brzo pocet "frcati iskre"
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Schumy.d je napisao/la:Svaka čast!! Stvarno je car. Nakon što se izvrtio, 4. mjesto je super za njega, ali i za Ferrari jako bitni bodovi.
Danas ništa drugo nego :thumbup: za utrku.
Da da, svaka mu čast! =D>

Takvo probijanje jednog ferrarijevog vozača sa začelja prema vrhu, zadnji puta sam vidio 2006.-e. :)

Predivna vožnja! :thumbup:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

goran007 je napisao/la:moram cestitati Alonsu jer nakon prvog zavoja svi njegovi navijaci bi odmah potpisali 4.mjesto...takode,bio sam uvjeren da se na kraju nece oduprijeti Hamiltonu i Webberu...kad se pogleda cijela situacija,pobjegao je jos vise Vettelu i Hamiltonu koji su mu po meni najveci konkurenti az naslov...kaj se tice Masse,mislim da je Fernando bio prepazljiv...u onom naletu,pun agresije,mislim da bi napao puno zesce da nije bilo rijec o timskom kolegi...slazem se da je Massa vozio svoju utrku i nema ga razloga propustiti,al u ovoj utrci se mogao i prema drugima postavit malo zesce,a ne samo prema Fernandu...i da,slazem se s onima koji smatraju da su odnosi među njima napetiji nego sto se nastoji prikazati i da ce vrlo brzo pocet "frcati iskre"
Pa to se i traži kad imamo onako dosadnu utrku kao u Bahreinu onda da imamo show van staze i da imamo o čemu pričati do sljedeće utrke :biggrin:
A sad ozbiljno,nisam pronašao Alonsovu izjavu još mislim da je ljut ali će ovaj put bit(oli barem bi trebao bit) pametniji odnosno neće komentirati da ne okrenu se navijači Masini protiv njega jer ipak je Massa starosjedioc u ekipi i većina ferrarista više navija za Massu.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Pa to se i traži kad imamo onako dosadnu utrku kao u Bahreinu onda da imamo show van staze i da imamo o čemu pričati do sljedeće utrke :biggrin:
A sad ozbiljno,nisam pronašao Alonsovu izjavu još mislim da je ljut ali će ovaj put bit(oli barem bi trebao bit) pametniji odnosno neće komentirati da ne okrenu se navijači Masini protiv njega jer ipak je Massa starosjedioc u ekipi i većina ferrarista više navija za Massu.
Evo sta je rekao.
KLIK
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Komentari su vam uzasno smjesni.Pa ko je kriv Alonsu sto je izletio ?? Mozda Massa? #-o To sto neki sa foruma nemogu podnjeti da mali brazilac bude ispred velikog spanjolca je vec nesto drugo... Ljubomora je cudna stvar...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

@Scud
Hvala,baš sam mislio editirat post da sam našao izjavu

@Felipe Massa

Ne uzbuđuj se previše,komentiramo da je FA bio brži i ništa više,i to si valda i ti kao i svi vidio.Niko nije rekao da ga treba pustiti samo da prijašnjih godina je to bila praksa sada više ne
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ponovit ću, Massa je zaslužio to 3. mjesto isto toliko koliko bi zaslužio i Alonso.
Njih dvojica su vozači koji se bore za titulu. I nema puštanja, samo neka borba bude korektna, to je sve šta Ferrari traži. Nema tu pravila tko mora biti ispred. Tko bude brži, neka bude ispred, ali neka zasluži to mjesto direktno na stazi. Nema tu puštanja, barem ne do polovice prvenstva kad će neke stvari biti jasnije puno.
Kad takve odluke budu važne jednom od njih za naslov, onda vjerujem da će jedan pustiti drugom i obratno (ako ne budu izravni konkurenti).

Ja mislim da je Alonso bolji vozač od Masse i mislim da će on biti taj koji će se do kraja boriti za titulu. A Massa je pokazao preklani da i on zna odlično odvoziti sezonu, pa neka dokaže da sam ja u krivu.

Neka se bore njih 2 do samog kraja, ali ne smiju preći granicu korektnosti jer će onda cijeli tim morati reagirati.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Prema onoj izjavi mislim da se Alonso opametio i dobro razmislio o svemu prije nego je stao pred novinare... Ali ipak je naglasio da smatra da je auto mogao do pobjede cak i sa zadnje pozicije... pametnom dosta da shvati sto je Maestro mislio...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Odgovori