Ja se slažem s onim što je Whitmarsh rekao, u tom trenutku, ono je bio logičan potez. Imaš Schumija koji je u 29 krugu išao u boks, i počeo radit super vremena (bilo je i ljubičastih sektora), usporedbe radi 31. krug; Schumi 1.30.293 - Lewis 1.31.849. I šta se događa, ekipa koja je odmah iza njega ide u boks; Webber u 32., Rosberg u 33. i mislim da je ovo bio čisti odgovor da Lewis napravi isto. A Ferrari i Kubica su se vjerojtano držali Buttonove strategije; ako je on 2 kruga duže od nas na mekima nećemo mi prije njega mijenjat, ako može on, možemo i mi.p@rtibrejker je napisao/la: Inače, naišao sam na neki interview gdje Whitmarsh kaže da je odluka o ulasku u box bila i na Hamiltonu i na timu.
Kubica kaže da je Lewis imao bolje gume dok je bio iza njega, ali nekako ne mogu to uzeti 100% kao činjenicu.
Greška u koracima kod McLarena koja nam je priuštila još malo više uzbuđenja.

Ono što je bitno, iako bi neki kažnjavali, neki vide krivca i tamo gdje ga nema; trka je bila skroz čista. Nije bilo namjernih, prljavih poteza. Webber je agresivan, ponekad i malo izvan kontrole, ali nije bilo nesportskih namjera. Opomenu je dobio, i to je to.