Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la gringo73 »

p@rtibrejker je napisao/la: Inače, naišao sam na neki interview gdje Whitmarsh kaže da je odluka o ulasku u box bila i na Hamiltonu i na timu.
Kubica kaže da je Lewis imao bolje gume dok je bio iza njega, ali nekako ne mogu to uzeti 100% kao činjenicu.
Greška u koracima kod McLarena koja nam je priuštila još malo više uzbuđenja.
Ja se slažem s onim što je Whitmarsh rekao, u tom trenutku, ono je bio logičan potez. Imaš Schumija koji je u 29 krugu išao u boks, i počeo radit super vremena (bilo je i ljubičastih sektora), usporedbe radi 31. krug; Schumi 1.30.293 - Lewis 1.31.849. I šta se događa, ekipa koja je odmah iza njega ide u boks; Webber u 32., Rosberg u 33. i mislim da je ovo bio čisti odgovor da Lewis napravi isto. A Ferrari i Kubica su se vjerojtano držali Buttonove strategije; ako je on 2 kruga duže od nas na mekima nećemo mi prije njega mijenjat, ako može on, možemo i mi. :)
Ono što je bitno, iako bi neki kažnjavali, neki vide krivca i tamo gdje ga nema; trka je bila skroz čista. Nije bilo namjernih, prljavih poteza. Webber je agresivan, ponekad i malo izvan kontrole, ali nije bilo nesportskih namjera. Opomenu je dobio, i to je to.
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Mislim da je Hamilton odvezao pa ako ne najbolju ,onda jednu od najboljih utrka u karijeri.Mislim da ne treba biti ljut na ekipu jer da nije otisao drugi put u boks gume vjerovatno ne bi mogle izdrzati onaj tempo...
Zadnja izmjena: gringo73, dana/u 29 ožu 2010, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: izbrisana reakcija na offtopic
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

gringo73 je napisao/la:Ja se slažem s onim što je Whitmarsh rekao, u tom trenutku, ono je bio logičan potez. Imaš Schumija koji je u 29 krugu išao u boks, i počeo radit super vremena (bilo je i ljubičastih sektora), usporedbe radi 31. krug; Schumi 1.30.293 - Lewis 1.31.849. I šta se događa, ekipa koja je odmah iza njega ide u boks; Webber u 32., Rosberg u 33. i mislim da je ovo bio čisti odgovor da Lewis napravi isto. A Ferrari i Kubica su se vjerojtano držali Buttonove strategije; ako je on 2 kruga duže od nas na mekima nećemo mi prije njega mijenjat, ako može on, možemo i mi. :)
Ono što je bitno, iako bi neki kažnjavali, neki vide krivca i tamo gdje ga nema; trka je bila skroz čista. Nije bilo namjernih, prljavih poteza. Webber je agresivan, ponekad i malo izvan kontrole, ali nije bilo nesportskih namjera. Opomenu je dobio, i to je to.
Ferrari je od početka imao zacrtano da idu do kraja. Znali su da gume mogu izdržati cijelu utrku i bacili su se na konzervativu.
Pretpostavljam da su u McLarenu pomislili, kad su vidjeli vremena, da će Ferrari još jednom u box. Onda bi bila obrnuta situacija vjerovatno.
Ali Ferrari nije išao u box i tu je ustvari greška.
Da su crveni išli, i da je Hamilton mogao brzo skinuti Kubicu, mislim da bi išao i na Buttona.

Mislim da je i Ferrari mogao malo agresivnije postupiti ovu utrku.
Alonso da je, stigavši do Masse, bio pozvan u box na svježi set guma.
Ali ipak, čovjek se timskom kolegi zalijepio za leđa nakon koliko ono, 17 krugova, sa zadnjeg mjesta.
Tako da razumijem da su čuvali ono što su imali.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

p@rtibrejker je napisao/la: Mislim da je i Ferrari mogao malo agresivnije postupiti ovu utrku.
Alonso da je, stigavši do Masse, bio pozvan u box na svježi set guma.
Ali ipak, čovjek se timskom kolegi zalijepio za leđa nakon koliko ono, 17 krugova, sa zadnjeg mjesta.
Tako da razumijem da su čuvali ono što su imali.
Da se nadovežem: da, alonsa su mogli pozvati u boks dok se zaljepio za timskog kolegu, ali imali su jedan problem, na 20 sec od alonsa je bio hamilton koji je več bio na novim gumama. s obzirom da alonsu treba neke 24 sec u boksu, izašao bi iza hamiltona i evo bodova manje za njega i za tim.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Arai je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=j_89KBM1-sM" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro tu Marc Surer veli: "WEBBER FÄHRT EIN SCHEIß RENNEN HEUTE" :roll:
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Vleki je napisao/la:Da se nadovežem: da, alonsa su mogli pozvati u boks dok se zaljepio za timskog kolegu, ali imali su jedan problem, na 20 sec od alonsa je bio hamilton koji je več bio na novim gumama. s obzirom da alonsu treba neke 24 sec u boksu, izašao bi iza hamiltona i evo bodova manje za njega i za tim.
Pričam o onoj situaciji kada je poredak bio Webber - Massa - Hamilton - Alonso
Pa je Webber čini mi se izletio i otišao iza Alonsa
Pa je Hamilton dostignuo Massu a Webber Alonsa.
Ovdje kad se skužilo da Alonso neće proći Massu.

Dakle tu da je upalio kliker i da su povukli alonsa u Box na svježe gume, mislim da bi bilo jako zanimljivo.
Lako biti general poslije bitke.
A i to nema baš previše veze sa temom...
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Ministar cesta Victorie je rekao za Hamiltona da je "dickhead" :lol: Kampanja za sigurnost mladih u prometu koristi slogan "Don't be a dickhead". I kad je radio voditelj pitao Ministra za Hamiltonovo ponašanje, ovaj je politički odgovorio: "He's certainly a very silly young man, quite frankly,". Na to ga je radio voditelj pitao direktnije: "Come on, you're the one who's using the language. Is he a dickhead?" i dobio odgovor: "Well, yes OK, I'll say it, he's a dickhead." Lewis "Dickhead" Hamilton. :biggrin:
slika
IH!

Post Postao/la IH! »

Najsmijesniji su mi ovi koji onako hronicno mrze Hamiltona kako na silu pokusavaju da daju neku krivicu na njegov racun :biggrin:
Pa ljudi,dajte malo objektivnosti,nastranu navijacke boje i simpatije.
Kakva bi trka bila da Hamilton nije onako forsirao i ludacki vozi =D> ?
Pa uvjeren sam da bi cijelokupna utrka bila za barem 505 manje interesantna .
Pa barem ,ovi mrzitelji Hamiltona,cijenite njegovu fightersku borbu u posljednjem krugu utrke

Pa budimo svi svjesni da bi barem 805 vozaca taktiziralo i nebi ni napadalo u tom zadnjem krugu,jer svi znamo kako je dobar i kako jako dobro defanzivno vozi Alonso,ali Hami je rizikovao cijelu utrku i sve sto je napravio do tada i krenuo u borbu u zadnjem krugu.

Pa ako nista drugo trebamo svi sretni biti sto se vratio opet stari duh F1,gdje i nije sve bilo u preticanjima kroz boxove,nego u direktnim duelima vozaca =D>

Kamo srece da i naredna utrka bude kao ova,bez obzira ko bio glavni protagonist svega toga
slika
slika
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

p@rtibrejker je napisao/la:
Vleki je napisao/la:Da se nadovežem: da, alonsa su mogli pozvati u boks dok se zaljepio za timskog kolegu, ali imali su jedan problem, na 20 sec od alonsa je bio hamilton koji je več bio na novim gumama. s obzirom da alonsu treba neke 24 sec u boksu, izašao bi iza hamiltona i evo bodova manje za njega i za tim.
Pričam o onoj situaciji kada je poredak bio Webber - Massa - Hamilton - Alonso
Pa je Webber čini mi se izletio i otišao iza Alonsa
Pa je Hamilton dostignuo Massu a Webber Alonsa.
Ovdje kad se skužilo da Alonso neće proći Massu.

Dakle tu da je upalio kliker i da su povukli alonsa u Box na svježe gume, mislim da bi bilo jako zanimljivo.
Lako biti general poslije bitke.
A i to nema baš previše veze sa temom...
Da izgleda da bi ti možda imao nešto za reči u ferrariju, nisam stvarno primjetil ovu naizgled sitnicu. Možda je moglo biti veče žetve bodova ali...

Inače da se vratim na temu, hamilton je bez obzira na sve odvozio odličnu utrku, da nije bilo onog sudara, vjerujem da bi prošao alonsa na stazi, a svi znamo kakav je alonso u defanzivi.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

iako ne volim hamiltona i ferrari mi je puno draži od mclarena,navijao sam da prođe i massu i alonsa i kubicu...čovjek je luđački vozio,stiskao do kraja,svaka mu čast...na kraju napad,100% bi uzeo alonsa na izlazu iz onog zavoja da nije bilo webbera...nadam se da će ovako nastavit voziti,i da će ubuduće ići na taktiku više odlazaka u box uz agresivnu vožnju jer mu to itekako odgovara,za razliku od buttona recimo.pokazao je da ima muda na stazi,iako me malo nerviralo to što se žalio na team radiu.kažem ne volim ga,ali za vožnju je zaslužio 10+ od mene.
Dajan
Navijam za: Vettel i povratak Kimija

Post Postao/la Dajan »

Svaka cast Hamiltonu, ali ni Webber nije nista manje uradio. Grizao je isto, imali su isto prestizanja. Jos ga je Webber i pokupio sto je meni hronicnom mrzitelju bas lijepo izgledalo. Mislim, da su se cokoladni i Alonso sudarili bilo bi mi draze..
Znam, nije lijepo sto pisem, ali kad nema Kimmija, ne znam za koga da navijam, pa onda navijam protiv njegovih vjecnih protivnika. Svako ko se zamjeri Hamiltonu, Alonsu i Schumacheru meni postane drag.

p.s. Ja sam bio ubjedjen da Hamilton ne moze preci Kubicu, nazalost za moje bodove bio sam u pravu, ali Kubica ipak nije ostao 8 :)
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Hamiltonom nakon utrke... gunđanje gunđanje :D

slika slika
Vettel

Post Postao/la Vettel »

Lijepa pljuska Hamiltonu ali ništa novo http://bit.ly/c67Fks
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Mogao se bolje kvalificirati pa nebi morao gunđati o timu... :roll:
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:Mogao se bolje kvalificirati pa nebi morao gunđati o timu... :roll:
Nema ti to veze s kvalifikacijama. ;) Naravno da nije trebao "izderavati" se preko radija, a i mogao je razmisliti malo o ovoj izjavi
(a opet nije rekao ni ništa tako strašno)... Po meni je rekao činjenicu koja stoji. A to je priznao i Whitmarsh s kojim se u potpunosti
slažem. Donijeli su odluku sa, nažalost, krivom pretpostavkom da će i vodeći ići u boks. Zeznuli su se i šta sad, prvenstvo ide dalje...
Mislim da se ne bi trebalo pretjerano uzbuđinati oko Hamiltonovih izjava, a ne uzbuđje se ni Whitmarsh:
"Lewis se je strastveno izrazio preko radija. Mislim da je Lewis takav - strastven je i voli pobjeđivati. Želi sve napraviti dobro, stog je prema sebi i momčadi, ali to je Lewis Hamilton. On tako funkcionira," zaključio je.
Čovjeka treba shvatiti, imao je loš vikend i zbog toga je tako reagirao... ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Arai je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Mogao se bolje kvalificirati pa nebi morao gunđati o timu... :roll:
Nema ti to veze s kvalifikacijama. ;)
Kako nema? Pa bio je 10., a Mclaren može daleko više od toga.
Tim za*ebe jednom i odmah on u medijima popljuje cijelu momčad koja mu je toliko dobrog pružila. A zašto sebe nije popljuvao jer nije ušao u Q3? :roll:
Pa ne možeš odmah popljuvati sve, jbg zeznuli su ga, al šta sad... Nije to svaki put.
Meni se čini da je njega pogodila činjenica da je Button bio prvi i bolji od njega. ;)
Da Button nije bio prvi, mislim da se nebi puno bunio jer je Button pogodio taktiku odlično, a njega su za*ebali. Sve je to utrkivanje i bit će još toga.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Pa ak je on smatrao da netreba u boks po gume mogo je to lijepo reći, neću u boks ove gume mogu izdržat do kraja i bok.
Očito kad je u pitanju Australija čovjek nema svoje "ja". Ko pesek sluša naređenja iz boksa.
Ak je gumbić mogo reći "OK idemo na slick gume" mogo je i goldenboy reći da netreba po nove gume.
Lako je bit general poslje bitke i gunđat po odlukama.
Michael is faster than you!!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Bio je 11. u kvalifikacijama. I kao vozač ima pravo izraziti kritiku na taktiku svoje ekipe.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
Arai je napisao/la:
Nema ti to veze s kvalifikacijama. ;)
Kako nema? Pa bio je 10., a Mclaren može daleko više od toga.
Tim za*ebe jednom i odmah on u medijima popljuje cijelu momčad koja mu je toliko dobrog pružila. A zašto sebe nije popljuvao jer nije ušao u Q3? :roll:
Pa ne možeš odmah popljuvati sve, jbg zeznuli su ga, al šta sad... Nije to svaki put.
Meni se čini da je njega pogodila činjenica da je Button bio prvi i bolji od njega. ;)
Da Button nije bio prvi, mislim da se nebi puno bunio jer je Button pogodio taktiku odlično, a njega su za*ebali. Sve je to utrkivanje i bit će još toga.
Bio je 11. jer nije uspio zagrijati gume, a to je sad manje bitno. I nije istina da je popljuvao tim! Samo je rekao da je zbog strategije
završio na lošijoj poziciji. Vjeruj mi, Hamilton jako dobro zna što mu je sve McLaren omogućio. Uvijek ih nahvali poslije svakog malo boljeg
plasmana ili pobjede. To se moglo vidjeti kroz cijelu prošlu sezonu zbog razvoja bolida. Isto tako McLarenovci nahvale njega svaki puta kad to
zasluži, tu je sve jasno. Buttonu svaka čast, čovjek je odlično pogodio taktiku, zaslužio pobjedu i uzeo važnih 25 bodova s bolidom koji je iza
Ferrarija i RBR-a. Mislim da to nema neke veze s Buttonom, Lewisu je vozio hebeno dobro i naravno da će biti ljut ako se uloženo ne vrati.

EDIT:
I, što se tiče kvala... Mislim da je jasno zašto je bio 11...možemo mi i zanemariti probleme s gumama. Ono s*anje s policijom sigurno je na
njega utjecalo. Netko je iz McLarena rekao da je Hamilton bio vidno potresen i dekoncentriran zbog one gluposti.
Zadnja izmjena: Arai, dana/u 30 ožu 2010, 22:08, ukupno mijenjano 2 puta.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Ne dijele se bodovi u kvalifikacijama nego u utrci.Pa da se i zadnji kvalificiral i došao do 3. mjesta kojeg mu taktika zezne ima pravo reći svoje mišljenje.
Schumy.d
Legenda
Legenda

King iCool je napisao/la:Ne dijele se bodovi u kvalifikacijama nego u utrci.Pa da se i zadnji kvalificiral i došao do 3. mjesta kojeg mu taktika zezne ima pravo reći svoje mišljenje.
A tim nema? Oni moraju šutjeti?
S*ebo je Hamilton prvenstvo sam sebi pa mu momčad riječ nije rekla.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Schumy.d je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Ne dijele se bodovi u kvalifikacijama nego u utrci.Pa da se i zadnji kvalificiral i došao do 3. mjesta kojeg mu taktika zezne ima pravo reći svoje mišljenje.
A tim nema? Oni moraju šutjeti?
S*ebo je Hamilton prvenstvo sam sebi pa mu momčad riječ nije rekla.
Pričaš gluposti i neću se upuštat u takve glupe rasprave sa čovjekom koji mrzi Hamiltona.
Schumy.d
Legenda
Legenda

King iCool je napisao/la: Pričaš gluposti i neću se upuštat u takve glupe rasprave sa čovjekom koji mrzi Hamiltona.
Ne, ja ga ne mrzim, samo mi se ne sviđa ovo kokodakanje, ništa drugo. Odvozio je odličnu utrku, tu nema dvojbe.

P.S.
Kakva subjektivnost kod tebe. :lol:
Ne komentiraš s ljudima koji mrze Hamiltona, a ti mrziš Schumachera i pričaš tamo nebuloze. ;)
Onda smo isti, zar ne? Samo je razlika što ja ne mrzim Hamiltona. Dapače, nikad nisam mrzio nikoga od vozača. Jedino Miku možda. :D
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Nadam se da je nekima možda sad malo doprlo iz guze u glavu da vozač može ponekad i kritizirati malo svoj tim, pa malo drugačije pogledaju Alonsa i njegovo "lajanje".
Ne mislim na nikog konkretno.

To sam se sad sjetio :biggrin:
- Oviedon Ihmisohjus -
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

p@rtibrejker je napisao/la:Nadam se da je nekima možda sad malo doprlo iz guze u glavu da vozač može ponekad i kritizirati malo svoj tim, pa malo drugačije pogledaju Alonsa i njegovo "lajanje".
Ne mislim na nikog konkretno.

To sam se sad sjetio :biggrin:
Haha , pa Montoya je to radio Dennisu još prije njega. Zato je nažalost morao otići.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori