Pa normalno da je bio nad*kan nakon utrke, momčad donijela krivu odluku, Webber ga naguzio, normalno da će gunđat... Da vas Webber naguzi, da li biste gunđali??

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Normalno je da vozač gunđa kada u nekoliko dobrih,ili relativno dobrih utrka neko nešto zajebe. Ima pravo reć svoje nezadovoljstvo. Tu je Hamilton potpuno u pravu.Chuck Norris je napisao/la:Kao što je kolega party rekao da će sada neki shvatiti Alonsa(ako imaju iste kriterije).I slažem se normalno je da Lewis gunđa kao i što je bilo normalno i Alonsovo gunđanje
Da...Sucker je napisao/la: Ovo drugo gunđanje je bilo doslovce na svaki drek koj se desio,od krivog pogleda njegovog suvozača,preko toga kako ga je Schumacher prestigao u exit pit lainu,do krivog kuta upada sunčevih zraka. Svi su bili krivi,svi se urotili protiv jadnička.
Aha...Sucker je napisao/la:Normalno je da vozač gunđa kada u nekoliko dobrih,ili relativno dobrih utrka neko nešto zajebe. Ima pravo reć svoje nezadovoljstvo. Tu je Hamilton potpuno u pravu.Chuck Norris je napisao/la:Kao što je kolega party rekao da će sada neki shvatiti Alonsa(ako imaju iste kriterije).I slažem se normalno je da Lewis gunđa kao i što je bilo normalno i Alonsovo gunđanje
Ovo drugo gunđanje je bilo doslovce na svaki drek koj se desio,od krivog pogleda njegovog suvozača,preko toga kako ga je Schumacher prestigao u exit pit lainu,do krivog kuta upada sunčevih zraka. Svi su bili krivi,svi se urotili protiv jadnička.
Da mi je pročitati da tvoj jedan post nije pljuvački(ili kontra Alonsa ili kontra MJ),a to više govori o tebi nego o njimaSucker je napisao/la:Normalno je da vozač gunđa kada u nekoliko dobrih,ili relativno dobrih utrka neko nešto zajebe. Ima pravo reć svoje nezadovoljstvo. Tu je Hamilton potpuno u pravu.Chuck Norris je napisao/la:Kao što je kolega party rekao da će sada neki shvatiti Alonsa(ako imaju iste kriterije).I slažem se normalno je da Lewis gunđa kao i što je bilo normalno i Alonsovo gunđanje
Ovo drugo gunđanje je bilo doslovce na svaki drek koj se desio,od krivog pogleda njegovog suvozača,preko toga kako ga je Schumacher prestigao u exit pit lainu,do krivog kuta upada sunčevih zraka. Svi su bili krivi,svi se urotili protiv jadnička.
Pa kako vam nije jasno da nije uopće znao ni on ni tim da će ostali odustat od još jednog mjenjanja guma? Zar nisi gledo utrku i čuo na tim radio kad je zapeo iza Alonsa i pitao zašto ovi ispred ne idu u boks po gume? Hamilton tu ništa nije pogrješio, pogrešio je tim i samo su sebi išli na štetu a Hamiltonu upropastili utrku "života".Igor18 je napisao/la:Pa ak je on smatrao da netreba u boks po gume mogo je to lijepo reći, neću u boks ove gume mogu izdržat do kraja i bok.
Očito kad je u pitanju Australija čovjek nema svoje "ja". Ko pesek sluša naređenja iz boksa.
Ak je gumbić mogo reći "OK idemo na slick gume" mogo je i goldenboy reći da netreba po nove gume.
Lako je bit general poslje bitke i gunđat po odlukama.
A moderatori bi me trebali ohladiti zato što imam mišljenjne suprotno tvojemu,koje je nadasve realno i objektivno jer si ti eto navijač Alonsa ili nekog drugog vozača. Ako je tako onda sam stvarno porgijeišo do bolaChuck Norris je napisao/la:Da mi je pročitati da tvoj jedan post nije pljuvački(ili kontra Alonsa ili kontra MJ),a to više govori o tebi nego o njimaSucker je napisao/la:Normalno je da vozač gunđa kada u nekoliko dobrih,ili relativno dobrih utrka neko nešto zajebe. Ima pravo reć svoje nezadovoljstvo. Tu je Hamilton potpuno u pravu.Chuck Norris je napisao/la:Kao što je kolega party rekao da će sada neki shvatiti Alonsa(ako imaju iste kriterije).I slažem se normalno je da Lewis gunđa kao i što je bilo normalno i Alonsovo gunđanje
Ovo drugo gunđanje je bilo doslovce na svaki drek koj se desio,od krivog pogleda njegovog suvozača,preko toga kako ga je Schumacher prestigao u exit pit lainu,do krivog kuta upada sunčevih zraka. Svi su bili krivi,svi se urotili protiv jadnička.,i nadam se da su to isto moderatori spazili da te malo ohlade
Kao što sam rekao u postu iznad bitno je imat iste kriterije za sve a ti to očito nemaš
Ja ne volim LH al zbog ovog "gunđanja" ga ne razapinjem,dapače bilo mi je simpatično,tako i treba reći sve šta ti je na duši a ne gutat u sebi
Da je ostao na starim gumama, ne bi morao raditi vremena 2 sekund brža od ostalih.brg je napisao/la:Ne možeš imati gume za do kraja utrke i raditi vremena 1,5 sec brža od ostalih ,ne ide to čak ni u mašti
i Webber je išao 2 puta u box i Webber je bio brz kao i Hamilton pa ne cvili
Kao Alonso 2006. protiv Renaulta? Ali to je stara priča oko koje je već sve rečeno, tako da to nema smisla ponovo otvarati.sunseeker je napisao/la:malo koja ekipa bi istrpila sve hamiltonove gluposti koje je kroz svoju karijeru izveo, ali on je njihovo dijete, a krv nije voda........
kako te uvijek piknem, ha?Dani je napisao/la:Kao Alonso 2006. protiv Renaulta? Ali to je stara priča oko koje je već sve rečeno, tako da to nema smisla ponovo otvarati.sunseeker je napisao/la:malo koja ekipa bi istrpila sve hamiltonove gluposti koje je kroz svoju karijeru izveo, ali on je njihovo dijete, a krv nije voda........
Čekaj,iako tebi u potpisu piše : "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart.", svejedno veliš da je on Minardijevo dijete? Daaaj...tomidix je napisao/la:Nije renaultovo dijete... Informiraj se di je alonso odvezao svoju rookie sezonu...
Alonso je bio tamo na kaljenju prije nego kaj je dobio mjesto test vozača u Renaultu. Daj se ti malo informiraj. To je kao da veliš da je Vettel BMW-ovo dijete.tomidix je napisao/la:Nije renaultovo dijete... Informiraj se di je alonso odvezao svoju rookie sezonu...