Stavio sam što sam mogao za*ebanije dvoboje. To se najviše vidi iz zadnja dva dvoboja, i nadam se da će se ovdje raditi razlika.

Nego, ukoliko želite, u dvobojima možemo uvesti opciju X.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Pa nije potrebno sudar, dovoljno je da oba ne završe utrku?luka_kimi je napisao/la:Nego, ukoliko želite, u dvobojima možemo uvesti opciju X.Time glasate za sudar između te dvojice vozača, pa se po tome ne može dogoditi da se za neki dvoboj ne dijele bodovi, zbog međusobonog sudara tog dvojca. Ja bih za taj X dodijeljivao 5 ili 8 bodova, jer to stvarno treba pogoditi.
Šta velite?
Pa kako ne?? On je sudjelovao u utrci iako je nije startao ali samo sudjelovanje na kvalama znači da smije sudjelovat u utrci i Pedro je izašao iz boxa pa mu je onda motor prdnul! Pa to su gluposti šta radiš s tim pravilima...I pogledaj HRT prošli tjedan si zabranil da ih se stavlja u DNF a sad oba završe. Totalna glupost i ovo sa de la Rosom i ovo sa novim momčadima (DNF)luka_kimi je napisao/la:Samo obavijest da se Pedro de la Rosa neće računati kao DNF, zato što nije ni startao u utrku.
Virgin završio,baš mi je dragoluka_kimi je napisao/la: Ako Virgin završi utrku, ja ću sam sebi oduzeti 10 bodova.
Apsolutno potpisujemK1M1 je napisao/la:Utrku završila oba HRT-a, i po jedan lotus i virgin. Toliko o onom nebuloznom pravilu mog cjenjenog kolege.![]()
nhf al pogriješio si gadno s tim pravilom
Webberelf je napisao/la:nisam odgledao cijelu utrku! posao... ko je odvezao najbrzi krug???
Da se s vremena na vrijeme uključiš u vođenje ove kladionice, možda bi me i spriječio. Sad sam ludK1M1 je napisao/la:Utrku završila oba HRT-a, i po jedan lotus i virgin. Toliko o onom nebuloznom pravilu mog cjenjenog kolege.![]()
Chuck Norris je napisao/la:Virgin završio,baš mi je dragoluka_kimi je napisao/la: Ako Virgin završi utrku, ja ću sam sebi oduzeti 10 bodova.
Čuj, mislim da nema potrebe za ovakvim postovima. Uopce te nisam napao i nisam ništa loše mislim ovim svojim postom (dokaz su ti i ovi smajlići koje sam stavio).luka_kimi je napisao/la:Da se s vremena na vrijeme uključiš u vođenje ove kladionice, možda bi me i spriječio. Sad sam ludK1M1 je napisao/la:Utrku završila oba HRT-a, i po jedan lotus i virgin. Toliko o onom nebuloznom pravilu mog cjenjenog kolege.![]()
Vječito sam prigovarate, ništa vam ne paše...
Uvedem neku *ebenu stvar da ne stavljamo svi iste DNF-ove, a vi "joj pa šta radiš", uključujući i voditelja kladionice (btw. samo na papiru voditelja)
Ajd mi molim te objasni kako ću se ja uopce ukljucit u vođenje ove kladionice, kad ti napraviš sve prije nego što ja uopce pokusam nesto napravit. Lijepo smo se dogovorili da ti zbrajaš rezultate, a ja radim ukupnu prvenstvenu ljestvicu, kao i prošle godine. Nakon prošlog kola napravio sam ljestvicu, htio sam je postat, kad vidi vraga ti si vec postao svoju ukupnu ljestvicu i obavio moj posao. I šta onda da ja radim kad ti obavljaš poslove koji smo se dogovorili da su moji. Isto tako donosiš nebulozna pravila bez suglasnosti, a dogovorili smo se da se prvo moramo dogovorit da se neko pravilo usvoji, ili barem da stavimo anketu i da se natjecatelji izjasne ali ništa od toga....Da se s vremena na vrijeme uključiš u vođenje ove kladionice. Uključujući i voditelja kladionice (btw. samo na papiru voditelja)
Chuck Norris je napisao/la:Trebat ćemo osnovat FOTU,ovaj Max bi stalno nešto mjenjao
Toooooooooooo!!! E, Mansell, ako sad nisam prvi snosiš svu odgovornost i tvoj listić se smatra nevažećim, može?Mansell je napisao/la:Kolko sam promatrao listice mislim da je arai prvi i to sa dosta bodova. Pogodio je prvih 5 vozaca i 8 mjesto, 2 dnf-a, 3 dvoboja. Cestitam!