Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la One and only »

King iCool je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Kakve sad veze ima jel Hamilton bio brži na ovoj u Kini ili Australiji.
Button ima 2 pobjede, Hamilton 0.
Startali su jedan pokraj drugog. Uvijeti na stazi bili su identični za jednog i drugog...
Zašto omalovažavat Buttona??? Kaotični uvijeti ili ne, čovjek se fenomenalno ponaša i snalazi u takvim uvijetima.
Nevjerovatno je koliko se taj vozač omalovažava.
Svjetski prvak je, trenutačno je vodeći u prvenstvu sa 2 pobjede.
Hamilton možda, odnosno vjerovatno je aresivniji i nešto brži vozač ali Button ga dobiva na vozačku inteligenciju.
Nešto što Hami nikad neće imati.
Čovjek ima 25 godina,najmlađi je svijetski prvak svih vremena i sigurno još nije na vrhuncu svojih mogućnosti i zašto onda misliš da on tu vozačku inteligenciju neće nikad imati? Zapravo ju već ima samo šta je ona Buttonova na većoj razini a to je stekao iskustvom.
Hamilton je itekako na vrhuncu svojih mogućnosti. Vrlo rano u svojoj F1 karijeri je počeo davati maksimum. Malo jeste neobično, ali on je, vjerovatno najviše zahvaljujući Ronu Dennisu, najspremniji upao u F1.
A što se tiče te vozačke inteligencije mislim da je Hamilton ili nema ili je njegov temperament priguši. U svakom slučaju ne koristi je baš često.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

One and only je napisao/la: Hamilton je itekako na vrhuncu svojih mogućnosti. Vrlo rano u svojoj F1 karijeri je počeo davati maksimum. Malo jeste neobično, ali on je, vjerovatno najviše zahvaljujući Ronu Dennisu, najspremniji upao u F1.
A što se tiče te vozačke inteligencije mislim da je Hamilton ili nema ili je njegov temperament priguši. U svakom slučaju ne koristi je baš često.
Možda ti ne gledaš dobro. Da bi vidio moraš gledati. :idea:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Dani je napisao/la:
One and only je napisao/la: Hamilton je itekako na vrhuncu svojih mogućnosti. Vrlo rano u svojoj F1 karijeri je počeo davati maksimum. Malo jeste neobično, ali on je, vjerovatno najviše zahvaljujući Ronu Dennisu, najspremniji upao u F1.
Možda ti ne gledaš dobro. Da bi vidio moraš gledati. :idea:
Gledam, zato i govorim. Za razliku od tebe nisam slijepi fanboy i ne moram se, u nedostatku samopouzdanja i bilo čega pametnog za reći, javiti na svaku.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Da nemam samopouzdanja ne bi se javljao. "Slijepi fanboy". Dobra fora gorljivog dedinog branitelja.

slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Hamilton ne razmišlja baš uvjek najbolje na stazi i to ga zna koštati. Nije vozač tipa Montoya koji uopče ne razmišlja nego samo po gasu pa kud puklo, ali u nekim situacijama je mogao bolje promisliti i reagirati. Ali treba uzeti u obzir da je on još relativno mlad, i ja vjerujem da će s vremenom biti samo još bolji, uostalom on i je vozač s najviše potencijala na gridu (moje mišljenje). Oni koji misle da se takvi ne mjenjaju, u krivu su, Prost jedan od najpromišljenijih i najinteligentnijih vozača u početku je smatram previše divljim na stazi, zbog toga je i izgubio prvenstvo protiv mirnijeg i promišljenijeg Laude 1984. No od Laude je pokupio neke fore, "opametio" se i kasnije zaradio reputaciju kakvu ima i danas.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Emerson Fittipaldi
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Emerson Fittipaldi »

Ljudi Hamilton je ispred Rosberga izbio i bio je 7-8 sekundi iza Buttona, a da bi ga stigao morao je potrošit gume, par krugova je usporio ali brzo se vratio na Buttonovu razinu sa takvim gumama (a kiša je pojačala), a kad je Button podero gume Hamilton mu se približio na manje od 2 sekunde! I kakve veze ima vozačka inteligencija kad vozač ima 10 krugova da nekoga stigne/proba stići 10 sekundi? Ono što su napravili Button, Mercedesi i Renaulti na početku utrke s gumama je bila kocka i isplatilo se. Ako i to spada pod vozačku inteligenciju, Alonso, dvostruki svjetski prvak, je isto slab, Massa također, Barichello koji je odvezo skoro 300 utrka... Buttona ne podcjenjujem, odličan je vozač, imao je ove godine dvije vrhunske vožnje ali isto tako je imao više sreće od Hamiltona u te dvije utrke i mislim (sad subjektivno) da bi u izravnom dvoboju na obje izgubio od Hamiltona.
To govorim kao navijač McLarena, nije mi bitno koji pobjeđuje, glavno da je McLaren ;)
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Emerson Fittipaldi je napisao/la:Ljudi Hamilton je ispred Rosberga izbio i bio je 7-8 sekundi iza Buttona, a da bi ga stigao morao je potrošit gume, par krugova je usporio ali brzo se vratio na Buttonovu razinu sa takvim gumama (a kiša je pojačala), a kad je Button podero gume Hamilton mu se približio na manje od 2 sekunde! I kakve veze ima vozačka inteligencija kad vozač ima 10 krugova da nekoga stigne/proba stići 10 sekundi? Ono što su napravili Button, Mercedesi i Renaulti na početku utrke s gumama je bila kocka i isplatilo se. Ako i to spada pod vozačku inteligenciju, Alonso, dvostruki svjetski prvak, je isto slab, Massa također, Barichello koji je odvezo skoro 300 utrka... Buttona ne podcjenjujem, odličan je vozač, imao je ove godine dvije vrhunske vožnje ali isto tako je imao više sreće od Hamiltona u te dvije utrke i mislim (sad subjektivno) da bi u izravnom dvoboju na obje izgubio od Hamiltona.
To govorim kao navijač McLarena, nije mi bitno koji pobjeđuje, glavno da je McLaren ;)
Ova zadmja rečenica je jako bitna.
Samo neka bude čim više ovakvih slika i ja zadovoljan.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Opa, pa imamo i cura u boksu. Za svaku pohvalu. =D> =D>

slika
gradski
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la gradski »

kakve veze ima što je gumbek ostao na slickovima a hamilton mjenjo gume kad je SC sve to poravnao...
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Emerson Fittipaldi
Početnik
Početnik

zato što su oni na intermedijima morali opet u boks po slikove...
gradski
Početnik
Početnik

Post Postao/la gradski »

e i?
i poslije toga je došo SC i sva prednost koja je nastala ne mijejanjem guma se poravnala
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Emerson Fittipaldi
Početnik
Početnik

Onda ti je ovo pitanje gluplje nego da si pitao što znači startna pozicija! Na startu su isto svi zbijeni, po 10-ak metara jedni iza drugih, ali jeli isto krenut sa 2. ili 8. pozicije?? Još za ne falit na startu je lakše pretjecati ako se dobro starta, a kad izađe safety car kreće leteći start i tu se uopće ne može preticati odmah na startno ciljnoj ravnini. Dakle ovako, Button je profitirao kockajući se sa odabirom guma, stekao je prednost koju je safety car istopio, ali ostao je u borbi samo sa Rosbergom dok se Hamilton borio s Webberom, Vettelom, Schumacherom, Kubicom, Petrovom... i uz sve to na kraju stigao Buttona, koji je ispred sebe imao praznu stazu, na manje od 2 sekunde...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Kratak razgovor sa Hamiltonom o zadnjoj utrci i odnosu prema Buttonu...sve puno uvažavanja...
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport ... 15067.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

sviđa mi se kako se lewis (iskreno?) veselio buttonovoj pobjedi, imaju dobar momčadski duh....(zasada?)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

sunseeker je napisao/la:sviđa mi se kako se lewis (iskreno?) veselio buttonovoj pobjedi, imaju dobar momčadski duh....(zasada?)
da "vojnici" trenutno izgledaju ko SS '39...kao navijač momčadi se nadam da će takva idila dugo dugo potrajati...trenutno mi se čini da između čak nema niti natjecanja tj. da će onaj u trenutno lošijoj poziciji s "radošću" podmenuti leđa za "suborca"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

sunseeker je napisao/la:sviđa mi se kako se lewis (iskreno?) veselio buttonovoj pobjedi, imaju dobar momčadski duh....(zasada?)
Hehe, on je uljez na slici, jedini nije u pobjedničkoj majici.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

http://www.vodafone.com/start/sponsorsh ... force.html
Probajte ovo,uploadajte svoju sliku i pogledajte kao bi vi izgledali ispod kacige kad G-sile na vas djeluju. :D
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la:http://www.vodafone.com/start/sponsorsh ... force.html
Probajte ovo,uploadajte svoju sliku i pogledajte kao bi vi izgledali ispod kacige kad G-sile na vas djeluju. :D
:smijeh:
Rastopil sam se sav... :D
BigBoss
Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma

Post Postao/la BigBoss »

King iCool je napisao/la:http://www.vodafone.com/start/sponsorsh ... force.html
zato su svi ovako ružni..pogotovo rubensova faca
:smijeh:
slika
gradski
Početnik
Početnik

Post Postao/la gradski »

Jel se meni učinilo ili kad god Hamilton nekog prestigne na ravnici, ovaj kojeg prestigne u kratkom vremenu dobije extra ubrzanje iza McL zadnjeg krila
prekro

Post Postao/la prekro »

gradski je napisao/la:Jel se meni učinilo ili kad god Hamilton nekog prestigne na ravnici, ovaj kojeg prestigne u kratkom vremenu dobije extra ubrzanje iza McL zadnjeg krila
to sam i ja primjetil...svi bez pardona ulete u zavjetrinu i dobiju takav "drag" da je to čudo! kod drugih bolida to nije tako izraženo
zizi
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la zizi »

gradski je napisao/la:Jel se meni učinilo ili kad god Hamilton nekog prestigne na ravnici, ovaj kojeg prestigne u kratkom vremenu dobije extra ubrzanje iza McL zadnjeg krila

dobro si to uočio. kao u nascar-u
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Izvučeno iz Whitmarshove najave za VN Španjolske: "“In addition, Spain will mark the beginning of the European campaign, the return to our home from home in the Vodafone McLaren Mercedes Brand Centre, and the debut of an exciting new visual identity inside the garage, which will feature a completely new look." Baš me zanima! :)
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

gringo73 je napisao/la:Izvučeno iz Whitmarshove najave za VN Španjolske: "“In addition, Spain will mark the beginning of the European campaign, the return to our home from home in the Vodafone McLaren Mercedes Brand Centre, and the debut of an exciting new visual identity inside the garage, which will feature a completely new look." Baš me zanima! :)
FARO technology...
The Vodafone McLaren Mercedes team is delighted to announce a new partnership with FARO, who become the team’s official supplier of measuring systems. - sa službenih stranica, vjerojatno je rijeć o tome...
BigBoss
Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma

Post Postao/la BigBoss »

ovaj viken mclaren će pokazati zube..treninzi su bili odlčni, ali kako i sam weber kaže-skrivaju sve svoje adute
Odgovori