F1 PROGNOZA UTRKA (ex kladara) - PITANJA, KRITIKE, KOMENTARI

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano

Nacin na koji zelim da se ukupni rezultati racunaju je

Anketa je završila: 22 ožu 2013, 13:36.

a.) Skupljanjem bodova iz utrka
5
56%
b.) Kao u F1 ( prva 10orka dobija bodove po bodovnom systemu 25-18-15-12.....)
4
44%

Ukupno glasova: 9

luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: F1 PROGNOZA UTRKA (ex kladara) - PITANJA, KRITIKE, KOMENTARI

Post Postao/la luka_kimi »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:
Mislim da smo i lani imali ovakvu situaciju u prvoj utrci pa nismo mjenjali rezultate.
Ali na voditeljima je da odluče
Nema mjenjanja, nisam ja služba za korisnike, pa da mjenjam rezultate kako vjetar puše. Ostaje sve kak je. ;)
Promijenilo se PET vozaca u poretku i nema promjena?Dobro,shvatio bih da je stvar promjene jednog mjesta uredu,ali pet?Znam da nisu veliki bodovi u pitanju,al ako cemo posteno onda bi se trebalo promijenit.A i nigdje takav dogadaj nije definiran u pravilu ;)
Definiran je na nekim od prošlih stranica, ne da mi se sada tražiti. Baš zato što je pet vozača, to znači da trebam ponovno sve ići zbrajati, a to je novih sat vremena posla. Ja sam svoje rekao, utrka je završila tako kako je, i gotovo. ;)

BTW. novi rezultati su postani (za Steering wheela kojem sam krivo upisao bodove i _dreamera kojem sam krivo zbrojio). ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Takva odluka uopce nije fer.Ja npr. na sljedecim utrkama onda ja mogu napisat nesluzbeni poredak VN Turske i ti ces po tome zbrojit bodove bez da ces pricekati sluzbenu potvrdu.A,sto ce tice zbrajanja tu je mislim najmanji problem.Ili ti i K1M1 mozete odvojit sat vremena za zbrajanje. ;)

No,to je vase pravo,vi ste voditelji i vi odlucujete o tome.Mada bih volio cuti sto drugi misle o tome?
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Takva odluka uopce nije fer.Ja npr. na sljedecim utrkama onda ja mogu napisat nesluzbeni poredak VN Turske i ti ces po tome zbrojit bodove bez da ces pricekati sluzbenu potvrdu.A,sto ce tice zbrajanja tu je mislim najmanji problem.Ili ti i K1M1 mozete odvojit sat vremena za zbrajanje. ;)

No,to je vase pravo,vi ste voditelji i vi odlucujete o tome.Mada bih volio cuti sto drugi misle o tome?
Ja se slažem s tobom, ak se nešto radi, nek se radi kak spada.

Ak sam ja mogla potrošit 8h za ovotjedni kviz, onda možete vi još 1h za ispravljanje rezultata :p
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Icy je napisao/la:
bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Takva odluka uopce nije fer.Ja npr. na sljedecim utrkama onda ja mogu napisat nesluzbeni poredak VN Turske i ti ces po tome zbrojit bodove bez da ces pricekati sluzbenu potvrdu.A,sto ce tice zbrajanja tu je mislim najmanji problem.Ili ti i K1M1 mozete odvojit sat vremena za zbrajanje. ;)

Ja se slažem s tobom, ak se nešto radi, nek se radi kak spada.

Ak sam ja mogla potrošit 8h za ovotjedni kviz, onda možete vi još 1h za ispravljanje rezultata :p
Gle Icy, koliko se sjećam, prošle si godine otišla u pola sezone, pa nisi bila tu, ti se bibi nisi ni kladio. Chuck ti je rekao, da je bila slična, ako ne i ista situacija prošle godine (VN Brazila?), i tada smo postupali normalno, kao i sada.

Da, radi se kako spada, ja ti kviz priznajem, ali ovo nije kviz i ovdje ću ja odlučiti ono što mislim da je pravilno. Utrka je završila tako kako je završila, ja sam tada zbrojio rezultate i gotovo. Pitajte Scuderiju, da li je on mjenjao rezultate kada je u 4.kolu kladare bila neka utakmica, kojoj je kasnije promjenjen rezultat u 3:0 BB. ;)

Žao mi je, ali mjenjanja nema. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Steering wheel
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Steering wheel »

Samo da pohvalim zalbeno tijelo FIA-e, tj. luka_kimi-a, na brzini rada. :D
slika
2010.: Force Croatia GP - 22./57 - prvo mjesto: Velika Britanija; drugo: -/-; trece: Bahrein
2011.: Force Croatia - --./--. - --------
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

luka_kimi je napisao/la:Gle Icy, koliko se sjećam, prošle si godine otišla u pola sezone, pa nisi bila tu, ti se bibi nisi ni kladio. Chuck ti je rekao, da je bila slična, ako ne i ista situacija prošle godine (VN Brazila?), i tada smo postupali normalno, kao i sada.

Da, radi se kako spada, ja ti kviz priznajem, ali ovo nije kviz i ovdje ću ja odlučiti ono što mislim da je pravilno. Utrka je završila tako kako je završila, ja sam tada zbrojio rezultate i gotovo. Pitajte Scuderiju, da li je on mjenjao rezultate kada je u 4.kolu kladare bila neka utakmica, kojoj je kasnije promjenjen rezultat u 3:0 BB. ;)

Ni tebe nije bilo na svakom kvizu kolko se ja sjećam :p :biggrin:

PS: Kaj se odma osjećaš napadnuto :p
slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Ovak je ok, nema ponovno zbrajanja :D
luka_kimi
Moderator
Moderator

Icy je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Gle Icy, koliko se sjećam, prošle si godine otišla u pola sezone, pa nisi bila tu, ti se bibi nisi ni kladio. Chuck ti je rekao, da je bila slična, ako ne i ista situacija prošle godine (VN Brazila?), i tada smo postupali normalno, kao i sada.

Ni tebe nije bilo na svakom kvizu kolko se ja sjećam :p :biggrin:

PS: Kaj se odma osjećaš napadnuto :p
Ma, ja sam preneozbiljan da se sjetim svaki puta... Uvijek si napišem ceduljicu, stavim je sa strane da se podsjetim, i onda nisam u sobi da pogledam cedljuju i sjetim se kviza. :biggrin: :biggrin:

I ne osjećam se napadnuto, nego moram odmah reagirati da se ne bismo doveli u situaciju u kojoj smo bili prošle godine, kada sam doslovno spašavao ovu kladionicu. Bolje sprječiti nego lječiti. ;)

I ti si višestruko profitirala ovime, kaj se žališ (bod za 6.mjesto Schumija, bod za 9.mjesto Sutila, i bod za 10.mjesto Liuzzija). :biggrin: :biggrin:
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

luka_kimi je napisao/la:Ma, ja sam preneozbiljan da se sjetim svaki puta... Uvijek si napišem ceduljicu, stavim je sa strane da se podsjetim, i onda nisam u sobi da pogledam cedljuju i sjetim se kviza. :biggrin: :biggrin:

I ne osjećam se napadnuto, nego moram odmah reagirati da se ne bismo doveli u situaciju u kojoj smo bili prošle godine, kada sam doslovno spašavao ovu kladionicu. Bolje sprječiti nego lječiti. ;)

I ti si višestruko profitirala ovime, kaj se žališ (bod za 6.mjesto Schumija, bod za 9.mjesto Sutila, i bod za 10.mjesto Liuzzija). :biggrin: :biggrin:
Pa ne žalim se ja da bolje prođem, nego jer mi se ne čini baš pošetno...a kak smo mi hrvati demokratski narod, nek se i moj glas čuje (makar ništ ne znači) :biggrin:
slika
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Krscho je napisao/la:Ovak je ok, nema ponovno zbrajanja :D
Naravno da je tebi ovo ok jer si onako prvi :biggrin: (sala naravno)

Mozda ce nekog bas zakinut jedan bod na kraju sezone pa bi bilo "ki bi da bi" :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Moje mišljenje je da si možda mogao sačekad odluku sudaca ali kad nisi onda ok

A da sad promjeni poredak pa recimo Schumacher se bude žalio i usvoji mu se žalba,hoćemo li onda opet vraćati na stari poredak

@luka
Mislim da smo lani imali slučaj u Australiji(Trulli,Hamilton) pa nije mjenjano ništa
...put u raj nije posut ružama...
luka_kimi
Moderator
Moderator

Chuck Norris je napisao/la:Moje mišljenje je da si možda mogao sačekad odluku sudaca ali kad nisi onda ok

A da sad promjeni poredak pa recimo Schumacher se bude žalio i usvoji mu se žalba,hoćemo li onda opet vraćati na stari poredak

@luka
Mislim da smo lani imali slučaj u Australiji(Trulli,Hamilton) pa nije mjenjano ništa
E da, bravo, znao sam da je bilo nešto, samo nisam bio siguran što. :biggrin: I nešto je bilo u Brazilu, i opet ništa nije mjenjano. Moja se odluka ne mjenje: rezultati ostaju takvi kakvi jesu. ;)
Icy je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Ma, ja sam preneozbiljan da se sjetim svaki puta... Uvijek si napišem ceduljicu, stavim je sa strane da se podsjetim, i onda nisam u sobi da pogledam cedljuju i sjetim se kviza. :biggrin: :biggrin:

Pa ne žalim se ja da bolje prođem, nego jer mi se ne čini baš pošetno...a kak smo mi hrvati demokratski narod, nek se i moj glas čuje (makar ništ ne znači) :biggrin:
Znam da nije zato (to je bila šala btw :biggrin: ), ali, ja opet velim: treba se poštivati neki uobičajeni ubrazac po kojemu se uvijek postupa. Tako je i ovdje. Prošle smo godine imali istu situaciju, postupili smo tada (tj. ne ja, već moj imenjak-prethodnik ;) ) tako, postupamo i sada. ;)

Tvoj glas, naravno, vrijedi, kao i glas svih vas, ali samo u situacijama koje se stvarno događaju prvi puta i u stvarima u kojima je i neki od voditelja neodlučan. Ovdje nije tako. Ne radi se o tome da li se meni ne da zbrajati opet, radi se o principu. Ako sam rekao još danas u 16.00 da će biti ovako, a onda se napravim budala i popustim, kao što sam to radio prošle godine stalno, onda to nikako nije dobro i gotovo nam jamči ponavljanje prošle godine. ;)

Vas je ovdje previše (nije da se žalim, lijepo je da smo posjećeni) i bilo bi čudo da se svi poklapamo u mišljenju. Sad ti vidi, kako je meni, kada ja vas sve moram saslušati, i na kraju donijeti ispravnu odluku, da mi se još onda tko ne bi naljutio. :|

Tako je kako je, ali ovdje ostajem pri svom prvotnom mišljenju. Toliko od mene. ;)
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

voditelji ubuduce ne zurite sa zbrajanjem bodova kad je ovakva situacija i kad se ne objave sluzbeni rezultati da se izbjegnu ovakve situacije... npr ja sam zakinut za jedan bod (liuzzi)
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ja želim samo da se popravi ovo glupo pravilo oko DNF i vozača koji su odustali, ali u poretku im piše +8 Lap.
To je jedino teška debilana.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Ja želim samo da se popravi ovo glupo pravilo oko DNF i vozača koji su odustali, ali u poretku im piše +8 Lap.
To je jedino teška debilana.
Takva su pravila. Vodimo se prema službenom poretku vozača. Imaš mail adresu od FIA-e, piši njima, neka promjene to pravilo. Kada ga promjene oni, promijenit ćemo ga i mi. ;) :biggrin: :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Takva su pravila. Vodimo se prema službenom poretku vozača. Imaš mail adresu od FIA-e, piši njima, neka promjene to pravilo. Kada ga promjene oni, promijenit ćemo ga i mi. ;) :biggrin: :biggrin:
Znači da se ubije kompletno ljudstvo u FIA-i, ubio bi se i ti? :?
Pa možete to promijeniti, nije smak svijeta, a realnije je 3 puta. A mislim da nisam jedini koji tako misli.
Očigledno je tko je ispao, a tko nije.

Ali, kako hoćete. Ali po ovom *ebe lud zbunjenog. :(
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ma pravilo je ok jer treba se držati službenog poretka

Jedino što bi uveo je da kod zbrajanja rezultata se sačeka 24h od kraja utrke da nam se ne bi događali ovakvi slučajevi kao danas sa MS.Nema potrebe za žurbom
...put u raj nije posut ružama...
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Takva su pravila. Vodimo se prema službenom poretku vozača. Imaš mail adresu od FIA-e, piši njima, neka promjene to pravilo. Kada ga promjene oni, promijenit ćemo ga i mi. ;) :biggrin: :biggrin:
Znači da se ubije kompletno ljudstvo u FIA-i, ubio bi se i ti? :?
Pa možete to promijeniti, nije smak svijeta, a realnije je 3 puta. A mislim da nisam jedini koji tako misli.
Očigledno je tko je ispao, a tko nije.

Ali, kako hoćete. Ali po ovom *ebe lud zbunjenog. :(
Ubio bih se da tako piše u službenom poretku. Izgleda da si ovdje jedino ti lud. Ne znam što želiš od mene, niti me zanima. Čekamo kraj utrke, uzimamo službeni poredak. Amen. ;)
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Nista,moramo pokrenuti revoluciju :biggrin:
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Felipe Massa je napisao/la:Nista,moramo pokrenuti revoluciju :biggrin:

Samo probajte, od mene ćete dobiti prvi metak za izdaju, ne treba mijenjati dobar sistem, ako se uzima odma nakon utrke uzima se odma nakon utrke i po tome rade, tako piše i točka....

....da se za tjedan dana promijeni cijeli poredak utrke zbog zelenog stola šta bi trazili da se ponovno zbraja, neki ljudi bi trebali se držat svog posla i samo listiće postat, a ne htjet neke revolucije, ako vam se ne sviđa kako luka_kimi to vodi NEMORATE igrat, fucking točka na cjelu ovu raspravu kaj se mene tiče
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

:biggrin: Ma salio sam se.Naravno da ne treba nista mjenjati,nije ovde luka dosao da mi njega zajebavamo.(a mozda i je ) :biggrin:
Odlicno radi svoj posao ;)
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Ubio bih se da tako piše u službenom poretku. Izgleda da si ovdje jedino ti lud. Ne znam što želiš od mene, niti me zanima. Čekamo kraj utrke, uzimamo službeni poredak. Amen. ;)
Oladi malo... ;) I pročitaj naslov teme majstore.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Ubio bih se da tako piše u službenom poretku. Izgleda da si ovdje jedino ti lud. Ne znam što želiš od mene, niti me zanima. Čekamo kraj utrke, uzimamo službeni poredak. Amen. ;)
Oladi malo... ;) I pročitaj naslov teme majstore.
Majstore, nisam ja govorio ovdje da trebamo mijenjat pravila zato što su debilana žešća. Ti oladi. ;)

Krascho i Massa :thumbup:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Majstore, nisam ja govorio ovdje da trebamo mijenjat pravila zato što su debilana žešća. Ti oladi. ;)

Naslov teme su PITANJA, KRITIKE, KOMENTARI
Ja sam samo dao prijedlog, a ti se već našao nešto uvrijeđenim... :roll:
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Majstore, nisam ja govorio ovdje da trebamo mijenjat pravila zato što su debilana žešća. Ti oladi. ;)

Naslov teme su PITANJA, KRITIKE, KOMENTARI
Ja sam samo dao prijedlog, a ti se već našao nešto uvrijeđenim... :roll:
Samo malo, samo malo. Imao si prijedlog, koji je bio u stilu, mičite ovo, ovo je debilana žešća. Ja sam rekao, da mi postupamo onako kao što to piše u službenom poretku.

Ne znam niti kako ti to pada na pamet. "Nemojmo poštovati službeni poredak"... :roll: I bilo bi dosta ovakvih razgovora. Ja sam svoje rekao. :|

EDIT: Aaa, sada ja vidim zašto su pravila debilana žešća.
DNF: Chandhok, Di Grassi, Petrov
[-X
slika
Zaključano