Baš i ne bih rekao zadugo. McFerrari je u maloj krizi, i jedino je ona odgovorna za to što nismo prvi.lux007 je napisao/la:I da F1HR team zajeda za prvo mjesto

We´re be back!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Baš i ne bih rekao zadugo. McFerrari je u maloj krizi, i jedino je ona odgovorna za to što nismo prvi.lux007 je napisao/la:I da F1HR team zajeda za prvo mjesto
mislis We'llluka_kimi je napisao/la:Baš i ne bih rekao zadugo. McFerrari je u maloj krizi, i jedino je ona odgovorna za to što nismo prvi.lux007 je napisao/la:I da F1HR team zajeda za prvo mjesto![]()
![]()
We´re be back!![]()
Ferrari-BiH je napisao/la:mislis We'llluka_kimi je napisao/la:Baš i ne bih rekao zadugo. McFerrari je u maloj krizi, i jedino je ona odgovorna za to što nismo prvi.lux007 je napisao/la:I da F1HR team zajeda za prvo mjesto![]()
![]()
We´re be back!![]()
![]()
e da,tako je,moja jedina pobjeda prošle godine baš u monaku.luka_kimi je napisao/la:Imaš ukupnu prošlogodišnju tablicu OVDJE.spojler je napisao/la:super,nisam mislio da je to dovoljno bodova za prvo mjesto.mislim da sam i prošle godine ovdje pobijedio,ali nema tih rezultata više na forumu,je tako?
Ako si pobijedio, tu si označen.
I neka ja pobijedim u Valenciji i Singapuru i svi sretni i svi zadovoljni.spojler je napisao/la:e da,tako je,moja jedina pobjeda prošle godine baš u monaku.luka_kimi je napisao/la:Imaš ukupnu prošlogodišnju tablicu OVDJE.spojler je napisao/la:super,nisam mislio da je to dovoljno bodova za prvo mjesto.mislim da sam i prošle godine ovdje pobijedio,ali nema tih rezultata više na forumu,je tako?
Ako si pobijedio, tu si označen.
još neka 130R pobijedi u njemačkoj kao prošle godine
Pa većina nas je imala najbrži krug.Schumy.d je napisao/la:Je li tko pogodio najbrži krug??
mislim da nisi petrova stavioluka_kimi je napisao/la:Pa većina nas je imala najbrži krug.Schumy.d je napisao/la:Je li tko pogodio najbrži krug??![]()
![]()
Spojler, isto kao i kod tebe. Nikad u životu nisam toliko psovao kao danas.![]()
![]()
![]()
Zar nije Webber najbrži krug postavio?spojler je napisao/la:
mislim da nisi petrova stavio
Petrov.Chuck Norris je napisao/la:Zar nije Webber najbrži krug postavio?spojler je napisao/la:
mislim da nisi petrova stavio
Petrov je odvozi FL, a mislim da nitko nije Petrova imao.luka_kimi je napisao/la: Pa većina nas je imala najbrži krug.![]()
![]()
Spojler, isto kao i kod tebe. Nikad u životu nisam toliko psovao kao danas.![]()
![]()
![]()
Ma ne možeš mi to radit, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Schumy.d je napisao/la:Petrov je odvozi FL, a mislim da nitko nije Petrova imao.luka_kimi je napisao/la: Pa većina nas je imala najbrži krug.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jbg, šta ću ti ja...luka_kimi je napisao/la: Ma ne možeš mi to radit, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Već sam napravio rezultate, i onda ovo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()